Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
54mps
Postów 26
Data rejestracji 17.10.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Bardzo dawno temu trafiłem na stronę e-konkursy w poszukiwaniu szczegółów jakiegoś konkursu, od tamtej pory odwiedzałem tę stronę ale raczej bardzo nieregularnie, rzadko. W zeszłym roku, po wielu latach przerwy i udziale w zaledwie kilku-kilkunastu konkursach/loteriach rocznie bez żadnych spektakularnych nagród, postanowiłem wrócić do tego z większą mocą. Przeglądając już bardziej wnikliwie naszą konkursową stronę, zauważyłem że jest też forum. Jak zacząłem czytać, to złapałem się za głowę - nie byłem świadomy że istnieją fora konkursowiczów i to takie, na których ludzie codziennie wypisują dziesiątki swoich wygranych nagród. Z jednej strony stwierdziłem, że w takim razie znam już przyczynę moich niepowodzeń konkursowych skoro konkurencja jest tak bardzo mocna i zupełnie nieprzypadkowa, z drugiej strony nakręciło mnie to, żeby jeszcze mocniej zacząć brać udział w konkursach i teraz już widzę, że w 2025 roku miałem rekordową ilość paragonów w domu. Wcześniej jak zbierałem to po kilka, max. kilkanaście sztuk jakichś opakowań, paragonów czy nakrętek. W zeszłym roku zrobiło się tego naprawdę sporo i nie były to już przypadkowe zakupy, tylko wyjścia do sklepu/marketu już typowo po konkursowe rzeczy.
Może nie mam tak spektakularnych wygranych jak niektórzy z Was (zawsze myślałem że te konkursy, to są wszystkie ustawiane i tak nie da się nigdzie wygrać głównej nagrody), ale w 2025 roku udało mi się oprócz mniejszych wygranych jak dużo voucherów na 20, 50, 100 zł z Auchan, Biedronki, Żabki i Dużego Bena, blik 100 zł z Foxy, kubek Stanley, darmową myjnię na BP, kubek i miskę od Coca-Coli, zgarnąć także nagrody o większej wartości. Najwięcej zadziało się latem - w lipcu i sierpniu wygrałem największe nagrody, co mnie zmotywowało na resztę roku, żeby się za to wziąć już na poważnie.
W lipcu wygrałem główną nagrodę w konkursie "Kosmiczna nowość Mountain Dew Pitch Black", czyli voucher do FlySpot na 8 lotów + 1000 zł i niecały tydzień później główną nagrodę z konkursu Crunchips i Żabki "Daj se cziperka" - 5000 zł blikiem. W sierpniu w konkursie RMF Maxx wygrałem 4 bilety do Energylandii.
Od tego czasu nic większego nie udało się trafić, ale nie poddaję się i jeszcze o mnie usłyszycie!
54mps
Postów 26
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
54mps
Postów 26
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
54mps
Postów 26