Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pieg

pieg

#7359643 Napisano: 30.05.2026 19:12:52 w moje dzisiejsze wygrane :)

pieg

#7359632 Napisano: 30.05.2026 18:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Nie wiem czy dobry dział i temat ale właśnie wyszedłem z zakupów z biedronki, oczywiście z produktami konkursowymi. Przy płaceniu podałem swój numer telefonu i zeskanowałem apke biedronki. Dostałem okrojony paragon z informacją, że paragon z wyszczególnioną listą co kupiłem i za ile znajduje się w aplikacji… jak teraz organizatorzy zaopatrują się na te e paragony ? Czy one są akceptowalne gdybym wygrał jakąś nagrodę ? Ktoś miał już styczność z tym tematem ? Bardzo proszę o odpowiedzi

W aktualnej loterii Pepsi w Biedronce w regulaminie nawet napisali, że akceptują e-paragony.
Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359630 Napisano: 30.05.2026 18:09:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Dyszka do Żabki z Tmobile

I u mnie teraz ; )

Wyświetl w wątku >>

pieg

#7359621 Napisano: 30.05.2026 16:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Też macie rozmazane pieczątki na bonach Dino z Warki ? Już widzę problemy u mnie w sklepie ...

U mnie ok, wyraźnie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359593 Napisano: 30.05.2026 13:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

pieg napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nie wszyscy ja nie mam wogole z 1 dni . Spokojnie maja czas

Może weryfikacja przebiegła negatywnie...

Nie jest negatywna na 100 procent . Rozmawialam z pania . Po ptostu ida tak jak zweryfikuja i jakas pule wysylaja

U mnie na 2 wygrane przyszedł tylko 1 bilet i zastanawiam się czy pisać czy czekać. Może dopiero jak kolejna pula pójdzie i nie będzie, to napiszę zapytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359592 Napisano: 30.05.2026 13:23:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem gdzie to zgłosić, więc tu napiszę - w aplikacji nadal błąd z dodawaniem zdjęć jest - poprawienie tego to pewnie minuta roboty (strzelam, bo się nie znam) - brakuje / w tych dwóch miejscach 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

pieg

#7359578 Napisano: 30.05.2026 12:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Nie wszyscy ja nie mam wogole z 1 dni . Spokojnie maja czas

Może weryfikacja przebiegła negatywnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359576 Napisano: 30.05.2026 12:36:59 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

pieg napisał(a):

Mi nie chodzi o to, że uczestnicy mają dzielić się wiedzą, tylko organizator ma podawać wyniki szczegółowe, więc w przypadku tych bramek powinien też podać informacje, o której godzinie każdy zwycięzca wygrał ; )

Wiesz ile byłoby plagiatów gdyby organizatorzy publikowali zwycięskie odpowiedzi? Chciałbyś żeby Twoja hasło było wykorzystane przez inną osobą w konkursie innej agencji i zgarnęło np samochód?

Myślę, że już tak jest i nikt o tym nie wie. Tak to byłoby do udowodnienia, gdyby wyniki były jawne. Niektórzy przecież publikują zwycięskie hasła, inni mają konkursy np. na FB, gdzie w komentarzach masa ludzi umieszcza swoje wypociny i wszyscy widzą, pewnie niejedni potem kopiują ; ) Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359575 Napisano: 30.05.2026 12:34:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

pieg

#7359572 Napisano: 30.05.2026 12:18:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinzc napisał(a):

agicho napisał(a):

aerdna napisał(a):

•  mogą zakłócać działanie skryptu.

Czy ma ktoś jeszcze problem z Kinder? Wyczyszczenie cookie, zmiana przeglądarki, zmiana urządzenia - nic nie działa. Jakieś inne pomysły? emotka

Ten sam problem od wczoraj 🤬

U mnie to samo, ani na telefonie ani na dwoch komputerach. Ktos poradzil sobie z tym?

i u mnie Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

pieg

#7359555 Napisano: 30.05.2026 10:53:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

grindon napisał(a):

Czy wszyscy dostali juz bilety z Pepsi biedra z pierwszych dni promocji? Np 11,12,13,14 maja?

Właśnie nie...Mam wygrane z tych dni i nie mam biletów...

Pytanie o loterie Felix-czy włóczkę trzeba złapać, żeby wygrać? emotka

Tylko klikamy i czekamy. Nic nie łapiemy. To nie gra, tylko loteria, bramki są albo ich nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359527 Napisano: 30.05.2026 08:31:05 w Wkurza mnie...
niewyspanamama napisał(a):

(...)  przykładowo wie ,że jak wyśle o równej co do sekundy godziny bramka się otworzy (...)

Aż mi się przypomniał jeden konkurs na doładowania telefonu w Plusie, gdzie trzeba było właśnie doładować o równej co do sekundy pełnej godzinie. Wygrywał ten, który był bliżej. I to było super. Człowiek wiedział kiedy bramki są i polowało się raz na godzinę ; ) Kojarzy ktoś? To było ponad 10 lat temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359525 Napisano: 30.05.2026 08:22:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

Piąta setka, a że można tylko 2 wygrać, to będzie do rozlosowania na koniec ; ) Wyświetl w wątku >>

pieg

#7359520 Napisano: 30.05.2026 07:44:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
gryszelm napisał(a):

mahuska napisał(a):

Kto rano wstaje temu Avanti bilet do Energy dajeemotka

U mnie też bilet

I u mnie Wyświetl w wątku >>

pieg

#7359519 Napisano: 30.05.2026 07:18:14 w Wkurza mnie...
Mi nie chodzi o to, że uczestnicy mają dzielić się wiedzą, tylko organizator ma podawać wyniki szczegółowe, więc w przypadku tych bramek powinien też podać informacje, o której godzinie każdy zwycięzca wygrał ; ) Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359503 Napisano: 30.05.2026 00:11:36 w Wkurza mnie...
niewyspanamama napisał(a):

pieg napisał(a):

Wkurza mnie ta cała tajemnica z wszelkimi konkursami. Nikt nie podaje wyników, jedynie zwycięzców. Moim zdaniem powinno się publikować zwycięskie prace w każdym konkursie. Tak samo jak jakiś konkurs na ilość transakcji, to też ile kto ich zrobił. Bo tak to ci co już wygrali, to mają złotego gralla. Wiedzą jakie hasła wygrywają, ile zrobić transakcji by wygrać itp...

a moim zdaniem dobrze że nie publikują jaką pracą kto wygrał emotka  Przynajmniej się nie wkurzam z czym przegrałam... albo jaki gniot mnie pokonał emotka  
Skoro ktoś zna złoty środek to super - wypracował sobie "tą " wiedzę i niech mu się wiedzie, a dla mnie to znak że muszę bardziej spiąć pośladki by też znaleźć tą złotą zasadę na rozgryzienie ich  emotka

Nono, wybory Miss też niech będą tajne - kandydatki niech wysyłają swoje video czy foto, a w finale nawet ich nikt nie zobaczy, podamy tylko imię i pierwszą literę nazwiska.
Na olimpiadzie wszelkie dyscypliny niech będą rozgrywane za zamkniętymi drzwiami, lista najlepszych zawodników będzie też tylko z inicjałami bez podawania wyników, a kolejność na liście alfabetyczna, nie kto jaki medal dostał ; )
Wybory na prezydenta niech będą tajne, społeczeństwo niech się nie dowie ile procent uzyskali kandydaci, tylko ogłosi się na koniec kto wygrał i już.
I tak mnożyć można przykłady. Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359471 Napisano: 29.05.2026 19:42:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ta cała tajemnica z wszelkimi konkursami. Nikt nie podaje wyników, jedynie zwycięzców. Moim zdaniem powinno się publikować zwycięskie prace w każdym konkursie. Tak samo jak jakiś konkurs na ilość transakcji, to też ile kto ich zrobił. Bo tak to ci co już wygrali, to mają złotego gralla. Wiedzą jakie hasła wygrywają, ile zrobić transakcji by wygrać itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

pieg

#7359465 Napisano: 29.05.2026 18:58:52 w Kupię...
Kupię bony Dino po 75 zł Wyświetl w wątku >>

pieg

#7359325 Napisano: 29.05.2026 11:13:31 w moje dzisiejsze wygrane :)