Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karoxxa

karoxxa

#7334159 Napisano: 06.02.2026 12:05:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Koniec roku z pepsi I lays stówki, byly juz? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7334081 Napisano: 05.02.2026 20:49:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wygralam piniate to juz nie gram o główna nie? I teoretycznie nie moge juz grać na siebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

karoxxa

#7334016 Napisano: 05.02.2026 16:00:20 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Wszystkie moje wypowiedzi konkursowe są wymęczone emotka  na początku było oczywiście inaczej. Fenomenem jest dla mnie zachowanie ciągłego entuzjazmu wobec tych pytań.

Troche tak jest, że po czasie to męczy. Ja juz nawet żongluje niektórymi pomysłami, cytatami, wyrazami miedzy konkursami. Bo skąd brać ciagle te pomysły. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

karoxxa

#7333967 Napisano: 05.02.2026 12:56:51 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

karoxxa napisał(a):

A mieliście konkursy które was pokonały? U mnie to byl mikołajkowy koktajl smiejzelki, nie napisalam bo nie miałam pojęcia o co chodzi a drugi ktory wycisnął ze mnie cała energię ale napisalam 3 teksty to ostra wygrana na ktora czekamy obecnie. Straszne oba😂🤨 Myslalam ze nue dam rady ale cos tam nawymyslalam zajęło to parę godzin łącznie

O, dla mnie ostra wygrana, to była droga przez mękę, gdyby nie te biednie leżące paragony pewnie bym się poddała  emotka

A dla mnie to właśnie było fajne, coś innego. Najgorsze pytanie dla mnie w konkursach to dlaczego własnie Ty masz wygrać emotka

Dla mnie też są najgorsze !!! No bo dlaczego ja powinnam wygrać? Mam napisać ze jestem najmądrzejsza, najlepsza i tylko ja zasługuję? Nigdy nic nie wymyśliłam w tej kwestii. Okropne. A czesto wlasnie tam sa najlepsze nagrody... Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

karoxxa

#7333966 Napisano: 05.02.2026 12:55:35 w WC - rozmowy o wszystkim
aleksiak napisał(a):

W Tchibo u mnie kilka zgłoszeń o Dubaju i jedno o Brazylii, zahaczając, wiadomo, o plantacje kawy  emotka  Uprzednio sprawdziwszy skąd  Tchibo bierze ziarna emotka
Czyli standard - dużo wazelinki, lokowania itp emotka

Tez tedy szlam ale zawróciłam na szczescie bo jak widac miałybyśmy baaardzo podobne zgłoszenie 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333932 Napisano: 05.02.2026 11:25:50 w WC - rozmowy o wszystkim
Cytrusek napisał(a):

karoxxa napisał(a):

A mieliście konkursy które was pokonały? U mnie to byl mikołajkowy koktajl smiejzelki, nie napisalam bo nie miałam pojęcia o co chodzi a drugi ktory wycisnął ze mnie cała energię ale napisalam 3 teksty to ostra wygrana na ktora czekamy obecnie. Straszne oba😂🤨 Myslalam ze nue dam rady ale cos tam nawymyslalam zajęło to parę godzin łącznie

O, dla mnie ostra wygrana, to była droga przez mękę, gdyby nie te biednie leżące paragony pewnie bym się poddała  emotka

Oby zwróciło sie za te męki hahaha Wyświetl w wątku >>
1 Cytrusek 0

karoxxa

#7333922 Napisano: 05.02.2026 10:54:24 w WC - rozmowy o wszystkim
A mieliście konkursy które was pokonały? U mnie to byl mikołajkowy koktajl smiejzelki, nie napisalam bo nie miałam pojęcia o co chodzi a drugi ktory wycisnął ze mnie cała energię ale napisalam 3 teksty to ostra wygrana na ktora czekamy obecnie. Straszne oba😂🤨 Myslalam ze nue dam rady ale cos tam nawymyslalam zajęło to parę godzin łącznie Wyświetl w wątku >>
1 miikka 0

karoxxa

#7333904 Napisano: 05.02.2026 09:58:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja nie opisałam miejsc tylko bardziej odczucia, czyli na zasadzie powiedzenia ze np jakies słowa sa jak miód na serce. I zawarłam to w jednym zdaniu bo tak zrozumiałam polecicie. Fajne i niesamowite jest to, ze kazdy z nas ma na to inna wizję i kazdy z nas inaczej rozumuje. Chciałabym pracować w takiej agencji ktora wybiera najlepsze teksty! 😃 Wyświetl w wątku >>

karoxxa

#7333393 Napisano: 02.02.2026 17:59:15 w Avanti
300 zl od avanti z noworocznej przejażdżki dostał ktoś? Miesiąc temu dostalam maila o wygranej i cisza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333299 Napisano: 02.02.2026 12:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ale Dino nas rozgrzało, najpierw x dni byly debaty o numerach paragonów a teraz o treśc zgłoszenia. Hahaha

Raczej TY a nie Dino

A to ja sama komentowałam czy kazdy sie udzielał? Temat zainteresował ludzi to piszą, o numerach paragonów też byla dyskusja w której nie brałam udziału ale nie miałam problemu bo jak mnie coś nie interesuje to omijam. Ludzie.😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333288 Napisano: 02.02.2026 12:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Zróbmy może ankietę 😂 tyle emocji wywołało to Dino…

wyslalem/lam odpowiedź kończąc zdanie i pisząc więcej 

dajesz 👆

wysłałem/lam odpowiedz tylko kończąc zdanie i nic więcej

dajesz 👇

Ja tam nie wiem co to za dyskusja i czemu akurat problem jest z Dino jak stwierdzenie dokończ zdanie to nic nowego.
Tak samo jak w żabce stwórz imię dla renifera, traktując to dosłownie wpisujesz samo imię a limit tekstu wskazywał, że masz podać imię plus opis. Chyba ktoś pisał że dał samo imię i nie wygrał, ciekawe czy jest ktoś kto wygrał w ten sposób. Tak czy siak jedno nie wyklucza drugiego,możesz napisac jedno zdanie,możesz więcej.

A jak sie głosuję w tych ankietach? 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333287 Napisano: 02.02.2026 12:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale Dino nas rozgrzało, najpierw x dni byly debaty o numerach paragonów a teraz o treśc zgłoszenia. Hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333283 Napisano: 02.02.2026 12:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

karoxxa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka

Haha sle to nadal jedno zdanie tylko z przecinkami, i kończy sie kropką. Ale dobra, bo zaraz będziemy mądrzejsze od profesorów 😂

Wg mnie wzięłaś to zbyt dosłownie… gdyby chodziło im o jedno zdanie to by dali limit 150 znaków a nie bez limitu…..

Bo z tym "dokończ zdanie" to taka zasadzka zapewne, ale spoko, ja mam puszczone krótkiego eska to zobaczymy...

Zasadzka w sensie? Teraz Ci co puscili krótkie esy albo maja bardzo małe szanse albo bardzo duże 😀

Dokończ zdanie, a potem elaboraty pisane to częsta praktyka w konkursach, wystarczy zerknąć na fejsa czy Instagram.

A co ma na celu taka zasadzka? To bez sensu. Moim zdaniem to już doszukiwanie się na siłę. Im to nie jest na rękę zeby ktoś zle wysłał bo ilość nagrod jest określona i tak czy siak pójdzie do odbiorców. Po co mieliby rzucać kłody pod nogi? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333277 Napisano: 02.02.2026 11:52:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka

Haha sle to nadal jedno zdanie tylko z przecinkami, i kończy sie kropką. Ale dobra, bo zaraz będziemy mądrzejsze od profesorów 😂

Wg mnie wzięłaś to zbyt dosłownie… gdyby chodziło im o jedno zdanie to by dali limit 150 znaków a nie bez limitu…..

Bo z tym "dokończ zdanie" to taka zasadzka zapewne, ale spoko, ja mam puszczone krótkiego eska to zobaczymy...

Zasadzka w sensie? Teraz Ci co puscili krótkie esy albo maja bardzo małe szanse albo bardzo duże 😀

Nigdy nie wiadomo co jury ma na myśli i co im bardziej podpasuje, dłuższe czy krótsze. Jednak w jednym zdaniu niełatwo jest zawrzeć kreatywną odpowiedź. Ja wysłałam kilka zgłoszeń i wszystkie na 400-500 znaków.

Mi się udało dwa razy w jednym zdaniu zawrzeć wszystko. Jedno z rymem a drugie zwykłe. Użyłam porównania a nie pełnego opisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333273 Napisano: 02.02.2026 11:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Zasadzka w sensie? Teraz Ci co puscili krótkie esy albo maja bardzo małe szanse albo bardzo duże 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333210 Napisano: 01.02.2026 21:18:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Haha sle to nadal jedno zdanie tylko z przecinkami, i kończy sie kropką. Ale dobra, bo zaraz będziemy mądrzejsze od profesorów 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333205 Napisano: 01.02.2026 20:49:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Polecenie ,dokończ zdanie’ nie wyznacza tego jak długa ma być odpowiedź. A regulamin nie narzucał długości wypowiedzi czyli każda długość była akceptowalna. 
Agencja z tego co kojarzę nigdy nie miała ograniczeń co do długości i nagradzała dłuższe wypowiedzi, także głównymi nagrodami. 
Tu nie liczy się długość odpowiedzi konkursowej, a to żeby wbić się w gusta komisji emotka   A szansę ma każdy kto wysłał sms.

Dla mnie tam faktycznie nie ma ograniczeń co do znaków ale dokoncz zdanie samo w sobie jest dla mnie ograniczeniem. Bo zdanie to jest od pierwszej litery do kropki. Ale tak jak mowie nie upieram sie bo nie wiem. Kazdy interpretuje to inaczej 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333199 Napisano: 01.02.2026 20:29:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem czy sie doda zdjecie bo jakis błąd mam chyba ale oni podali przykład zakończenia zdania jako "poczatek wspaniałej przygody". Tym dodatkowo sie sugerowałam i upewniłam w tym, ze ma byc dokoncz zdanie
Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333197 Napisano: 01.02.2026 20:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają. Wyświetl w wątku >>
0 0