Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karoxxa

karoxxa

#7352484 Napisano: 04.05.2026 10:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U was w Lewiatanie sa chupa chupsy? W moim nie ma nawet na sztuki nie mówiąc juz o tych pakowanych wymaganych w amooco Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7352355 Napisano: 03.05.2026 07:15:18 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

Wafelki Roshen informowały?

Nikt sie nie wpisał wiec chyba nie Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7352010 Napisano: 30.04.2026 12:13:45 w Czy informują/ informowali?
Regina papiru do podciru już było za 1 etap? Mega długo coś I nie wiem czy przegapiłam czy co Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351927 Napisano: 30.04.2026 07:06:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
darog napisał(a):

"Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay's"
BIEDRONKA.

??

Miesiąc temu jak nie dalej dostalam bon Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351861 Napisano: 29.04.2026 18:35:23 w Czy informują/ informowali?
stalowiak1979 napisał(a):

Czy Bakus Biedronka informowali już?

To trwa do 14 maja a wyniki mają byc do 1 czerwca. To nie jest etapowy Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351855 Napisano: 29.04.2026 18:11:28 w Wkurza mnie...
ola120 napisał(a):

Ja też kupiłam 2 Bakoma i sugerowałam się datą przy kodzie. Nie były tanie, to nie w porządku. Napisałam do nich, pewnie nic z tego😒

To jakie wy kupujecie? U mnie wyszlo 5zl z groszem za dwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351828 Napisano: 29.04.2026 16:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wysyłacie kilka zgloszen do avanti i wygracie 2 lub wiecej razy to skąd wiecie ktory paragon oddać do weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351742 Napisano: 29.04.2026 14:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BingoJa napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

InkaR napisał(a):

BingoJa napisał(a):

InkaR napisał(a):

domiqa napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Zerknęłam z ciekawości, choć nie brałam udziału. Nie dość, że za długie, to pisane/wspomagane przez Chat GPT, totalnie ten styl pisania (zerknęłam tylko na pierwsze dwie).

W zeszłym roku też była afera z ich konkursem i nieprzestrzeganiem przez nich regulaminu, bodajże na nazwy dla szamponetek. Miały wygrać hasła w języku polskim, "wygrały" angielskie, wszystkie w tym samym stylu, nic zachwycającego czy odkrywczego. Gdy ludzie zaczęli się burzyć (tym bardziej, że z tego co pamiętam, do wygrania był Dyson), "wybrali" nowe hasła, które były mniej więcej przetłumaczeniem tych haseł na polski 😂. Po tamtej sprawie uznałam, że nigdy nic od nich nie kupię ani nie wezmę udziału w ich konkursie i jak widać, oszczędziłam sobie nerwów i straconego czasu...

dokładnie... szkoda, ze nie wiedziałam ze już mieli jakieś słabe akcje  emotka  dobrze, że to chociaż dość tanie było

Ktoś, coś pisał już do nich? 

Osobiście zadałam pytanie „ Jak to możliwe, że nieregulaminowe zgłoszenia zwyciężyły?”Napisałam w odpowiedzi na relację na Ig.

tak, ja pisałam, ale nie mam odpowiedzi

Odpisali, że jesteśmy fraj@&€mi, trzymając się regulaminu. 

Aha, czyli warto nie czytać regulaminów. Gdybyśmy nie przeczytali to hulaj dusza. Wygrali amatorzy którzy pewnie nawet nie wiedzą, że są jakies regulaminy i przystąpili z cenzura i wygrali fuksem, a raczej czatem. Wstyd Wyświetl w wątku >>

karoxxa

#7351687 Napisano: 29.04.2026 12:51:58 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Kapeluszy nie przewiduję nawet w najczarniejszych scenariuszach 😂
Ale myślę, że akurat taka kocobluza to za 50zl pójdzie na Vinted od ręki, więc chociaż częściowo zrekompensuje stracony czas 😝

Ja już sam nie wiem, czy jest na co liczyć. Od razu mi się przypomina konkurs Prince Polo, gdzie było 700 klapek i nie wygrałem. A celowałem w główną emotka

Omg prince polo to był hit. Byłam pewna, że będą klapki i wzięłam udział 2 razy żeby były dla dwóch osob a tu nic. 😂 Byłam w ciężkim szoku. Nigdy już nie zagram w takim gównie, im wiecej nagrod tym większy wałek Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

karoxxa

#7351556 Napisano: 28.04.2026 21:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Rzeczywiście. Ostatni raz brałam tam udział, dobrze, że produkt był tani i dobry ale i tak czuje się oszukana. Czy oni mają ludzi za idiotow ? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351368 Napisano: 28.04.2026 11:45:22 w Wkurza mnie...
Ostin789 napisał(a):

Grillowe konkursy… ileż można 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Dobre i to bo ostatnio lipa, ale fakt ciagle to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351306 Napisano: 28.04.2026 07:56:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
FBsebastian3 napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

fryz napisał(a):

Czy w Lubisiach/Kinder/Tofifi w ogóle można coś trafić? Mam już dziesiątki posłanych paragonów i wielkie zero! emotka

u mnie w Lubisiach i Nestle zero, a trochę zgłoszeń już wysłałam.

Też mam puste bramki jakby wygrane były tylko w regulaminie

Tofife chyba jeszcze nie widzialam w mdw.
(Jak były to sorry) Sama zagrałam raz i o jeden za dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7351173 Napisano: 27.04.2026 14:57:26 w Czy informują/ informowali?
Papier rumiankowy regina juz cos informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

karoxxa

#7350981 Napisano: 26.04.2026 18:09:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBkatarzyna36 napisał(a):

Konkursy żabka. Wygrywacie? Ja już straciłam nadzieję. Myślicie że tak wysoko postawiona poprzeczka czy tyle osób bierze udział że nie ma szans na nagrody?

Ja raz wygrałam stówkę ale jak na ilość zgłoszeń jakie wysyłałam na te konkursy to słabiutko. Już nie gram. Na rogaliki napisalam 14 tekstów i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7350844 Napisano: 25.04.2026 14:07:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Hejka 🙂

LOTERIA DROSED

W jakiej sieci sklepów macie na paragonie słowo "Drosed" na paragonie (jest to wymagane w regulaminie)?W tych sieciach (np. Dino, Delikatesy Centrum) - gdzie kupowałem produkty promocyjne - nie ma nazwy producenta na paragonie, tylko ogólnie np. "skrzydełka pieczone"...

To chyba zależy od sklepu a nie sieci bo w delikatesy u mnie zawsze są fajne opisy szczegółowe Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

karoxxa

#7350740 Napisano: 24.04.2026 19:27:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Mam pytanie o konkurs pepsi avanti dla osob ktore wygraly tam w jednym konkursie więcej niż raz. W regulaminie jest notka, że mozna grać wiele razy ale nie ma nic na temat tego czy mozna wygrać wiele razy? Pamietam ze pisalicie, że np udalo sie 2/3. To graliście jako wy czy na kogos z rodziny?

Można wiele razy wygrać na jedne dane kiedyś Pepsi Biedronka udało mi się wygrać 3 bony za różne dni.

Dzieki! Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7350727 Napisano: 24.04.2026 18:58:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie o konkurs pepsi avanti dla osob ktore wygraly tam w jednym konkursie więcej niż raz. W regulaminie jest notka, że mozna grać wiele razy ale nie ma nic na temat tego czy mozna wygrać wiele razy? Pamietam ze pisalicie, że np udalo sie 2/3. To graliście jako wy czy na kogos z rodziny? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7349299 Napisano: 20.04.2026 07:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

W Biedrze nie ma na banku już Balcerzaka kilka lat temu mieli szkoda ,że się nie dogadali .W poprzednich edycjach kupowałam w Społem ale czy dalej mają nie wiem .Teraz nie sprawdzałam.

A gdzie w ogóle on jest? Obleciałam wszystkie markety w moim mieście i nie ma. Zostało tylko Netto ewentualnie carrefour bo tego sklepu nue znam praktycznie a wiem ze jest duży Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7349178 Napisano: 19.04.2026 09:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie o loterie toffife. Nie widzialam zeby ktoś sie chwalił a podczas zgłoszenia wyszlo, że nie wygralam nagrody natychmiastowej. Sa takie tam? Bo dziwne, ze nikt nie wygral plus z regulaminu raczej wynika ze losowanie nagrod bedzie w jeden dzień po kazdym z etapów Wyświetl w wątku >>
0 0