Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Sar5

Sar5

#7360295 Napisano: dzisiaj o 09:09:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię hot wheels Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7359299 Napisano: 29.05.2026 10:17:06 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dino Żywiec kasztelan Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7359187 Napisano: 28.05.2026 17:47:56 w Paragony na trwające konkursy
Okocim Żabka ktoś ma kod do sprzedania ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7359147 Napisano: 28.05.2026 15:43:16 w Żabka
fryteczka napisał(a):

Mnie tylko dziwi sposób weryfikacji. Przecież na pewno jest zapis w systemie startu gry i jej koniec( ile faktycznie trwała )

Orientuje się ktoś jaki wynik uzyskać i z jakiego urządzenia żeby go nie zrzucili ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7359110 Napisano: 28.05.2026 13:27:12 w Żabka
Widzę że już 14 minutowe wyniki nie przeszkadzają w Żabka fuze tea Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7358978 Napisano: 27.05.2026 21:51:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dino tropi jedno dla psa drugie dla kota Wyświetl w wątku >>
1 Sar5 0

Sar5

#7358889 Napisano: 27.05.2026 15:55:13 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś ma na sprzedaż birra Moretti z żabki ?
albo Okocim 3x 0 Żabka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7358878 Napisano: 27.05.2026 15:34:05 w Paragony na trwające konkursy
kanafapinifi napisał(a):

SPRZEDAM OD RĘKI KODY 

okocim zabka  🐸 13zl/szt
birra Moretti żabka 🐸 10zl/szt 
Fuze Tea żabka 🐸 5zl/szt
leibniz żabka 🐸 10zl/szt
big milk żabka 🐸 14zl/szt
Tyskie żabka 🐸 17zl/szt

Aktualne ? Priv Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7358749 Napisano: 27.05.2026 10:36:42 w Żabka
lukaszn12 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/

dziwi mnie to że oni podejrsewaja I już jesteś winny bez przedstawienia dowodów

no najlepsze i tak jest to, że nawet nie dostaniesz informacji, że Twój wynik został usunięty i dlaczego, a ile osób patrzy codziennie czy jeszcze jego wynik jest w tabeli? Dramat cały ten konkurs

Ja grałem normalnie, najpierw miałem 3 minuty, potem 4 a potem 7 z kawałkiem. Podjarałem się i poleciałem do żabki i dopiero wtedy zobaczyłem wasze wpisy. Czyli czeka mnie ban. Dobry mają sposób na powiększenie sprzedaży. Trzeba ich zbombardować opiniami na googlach to może ich zaboli. Albo niech oddają kasę bo tyle fuze tea na pewno bym nie kupił emotka

lecimy z opiniami na Google bo to co robią to przechodzi ludzkie pojęcie znowu usunęli wszystkie wyniki powyżej 4 minut na infolinię pani powiedziała że nie bd ze mną rozmawiać i sie rozłączyła Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Sar5

#7358592 Napisano: 26.05.2026 20:05:17 w Żabka
Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/

dziwi mnie to że oni podejrsewaja I już jesteś winny bez przedstawienia dowodów Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7358531 Napisano: 26.05.2026 16:07:01 w Żabka
Ja działam w centrali Coca-Coli w sprawie tego konkursu podsyła jcie mi emaile z tego z tej agencji to mam odpisywali robię grubą aferę Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Sar5

#7358330 Napisano: 26.05.2026 12:31:24 w Żabka
rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

Albedo nie umie w gry. Jak robili gre w coca coli to znikad o 23:59 przed koncem etapu pojawialy sie wysokie wyniki zgarniajace wszystkie nagrody i twierdzili ze wszystko jest ok. emotka

A nie masz przypadkiem na myśli Fortisowych puzzli z Coli Oreo?

Oczywiscie ze mam emotka

Przecież legalnie tam się nie da osiągnąć więcej niż 10 minut bez użycia wspomagania Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7358300 Napisano: 26.05.2026 11:10:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest to jakaś osoba która otrzymała już maila z biletem do energyLandi z pepsi bo na Facebooku mówią  że wysyłają bilety na bieżąco ja wygrałem bilet jako jedna z pierwszych osób pierwszego dnia loterii o godzinie 8 rano do tej pory biletu nie dostałem czy jest ktoś taki kto ma bilet? Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7356521 Napisano: 19.05.2026 14:58:28 w Paragony na trwające konkursy
Konkurs "Pełnia smaku bez dodatku cukru"Ktoś posiada paragon cukiernia Sowa ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7354861 Napisano: 12.05.2026 22:12:18 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś mi kupi coś w sklepie topas? U mnie nie ma niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7354644 Napisano: 12.05.2026 11:12:08 w Paragony na trwające konkursy
Bobovita dino kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7354393 Napisano: 11.05.2026 15:12:11 w Paragony na trwające konkursy
10 paragonów pepsi biedronka wolnych 8 zł szt Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7353693 Napisano: 08.05.2026 12:31:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna Smolar doppelherz koszulka Bayernu Monachium z autografami całej drużyny Wyświetl w wątku >>

Sar5

#7353057 Napisano: 06.05.2026 13:33:08 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam dużą ilość game pass x box 
oraz voucher do Max Premium Burger 10x50 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Sar5

#7352659 Napisano: 04.05.2026 20:46:39 w Paragony na trwające konkursy
Coca cola kody duża ilość 80 gr szt bądź wymienię na paragony na trwające konkursy pisać priv Wyświetl w wątku >>
0 0