Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6594066 Napisano: 29.04.2019 09:00:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kumulacja napisał(a):

bruce napisał(a):

olabas napisał(a):

Wracam ostatnio do konkursowania i trochę mi przykro, że takie wątki jak "teraz" czy "zapowiedzi konkursów" są dostępne tylko po dodaniu 3 konkursów. Najczęściej gdy próbuję coś dodać, konkurs jest już w bazie i mam duże trudności z otwarciem dostępu. Jestem na forum od 13 lat i chociaż rozumiem, że zasada trzech konkursów pomaga rozwijać się bazie, to może warto byłoby znieść zasadę dla starszych użytkowników? emotka  To tylko propozycja, mam nadzieję, że nikogo ona nie urazi.

Było to "wałkowane" na forum wielokrotnie, raczej nie ma szans na tak drastyczną zmianę, choć ja popieram Cię w dwustu procentach! Przy okazji - witaj znowu. emotka
A w temacie - dziś mam spore ograniczenie mojego nadmiernego gadulstwa emotka  - ilekroć próbuję cokolwiek zamieścić na forum (czy to jako nowy wpis, czy też - komentarz do cytowanego wcześniej), zawsze mam jednakowy komunikat: "Złe przekierowanie" i... mój post zostaje zawieszony w próżni. emotka Muszę kilkakrotnie klikać na to, aby post w końcu "wszedł" na stronę.  :zdziwk

Ja też mam od dwóch dni ten sam problem. Na pewno nie mam otwartych kilku wątków w przeglądarce. Używam CHROME i nie mogę się wpisać w żadnym wątku. Próbuję teraz wpisać. Zobaczymy. EDIT: Udało się, ale muszę kilka razy klikać, aby mój wpis się pojawił. BRUCE emotka  Ktoś nas zaraził? emotka

Token ma określony czas ważności + zmienia się przy zmianie podstrony (nawet w nowym oknie) taki system zabezpieczeń przed spamerami, ale chyba jednak zbyt wrażliwy - właśnie zrobiłem małą korektę nie powinno już tak często tego wyświetlać ale muszę pomyśleć nad jakimś lepszym rozwiązaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6594048 Napisano: 29.04.2019 08:20:01 w Punkty karne
tereniagno dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6594042 Napisano: 29.04.2019 07:50:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

Albo że nie można dodać nic w stopkę jak się nie dodało 3 konkursów.

to działania antyspamowe, za dużo było kont pod SEO szmery i przynosiło to więcej problemów niż pożytku stąd takie ograniczenie

bruce w każdym wątku taki problem czy w jakimś konkretnym?
Informacja o złym przekierowaniu pojawia się gdy ktoś ma otwarty ten sam wątek w kilku oknach...

Dzięki za odzew.  emotka  W każdym wątku, nie miałam żadnego innego okna otwartego, pierwszy raz pojawił mi się taki problem (tyle że - wielokrotnie i tylko wczoraj), stąd mój wpis. emotka
Edit, dziś też. 

A to nie było tak że miałaś otwarty jakiś wątek w nowym oknie otworzyłaś inną podstronę z tego wątku i zaraz ją zamknęłaś?
Albo otworzyłaś w nowym oknie inny wątek? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6594041 Napisano: 29.04.2019 07:49:22 w Zbieramy kasę!
3602,70 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6594040 Napisano: 29.04.2019 07:48:23 w Zabawa ostatnia litera

pionas

#6594034 Napisano: 29.04.2019 06:44:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
szukajacykonkursow napisał(a):

Albo że nie można dodać nic w stopkę jak się nie dodało 3 konkursów.

to działania antyspamowe, za dużo było kont pod SEO szmery i przynosiło to więcej problemów niż pożytku stąd takie ograniczenie

bruce w każdym wątku taki problem czy w jakimś konkretnym?
Informacja o złym przekierowaniu pojawia się gdy ktoś ma otwarty ten sam wątek w kilku oknach... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6593022 Napisano: 25.04.2019 10:21:46 w Zmieniłem(am) login
kaskaderk zmienił(a) login na: shell Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6592491 Napisano: 24.04.2019 07:40:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
androm napisał(a):

pionas napisał(a):

Tak był błąd, właśnie go poprawiłem, więcej dzisiak chyba nic nie zrobię.
Mam problemy z kregoslupem/plecami, chyba mnie przewialo na weselu bo ruszyc sie nie mogę, a do tego mam zawroty głowy także ciężko mi cokolwiek zrobić... przed świętami chyba za długo i za dużo przed komputerem przesiedzialem a ruchu 0...

zawroty głowy to może kac
musisz się chłopie oszczędzać!
zdrowiaemotka

nie to nie kac, kace bywały ale takie bóle miałem ostatni raz ponad 3 lata temu jak wyszedłem ze szpitala po przepuklinie i leki przeciwbólowe przestały działać...
alan84 napisał(a):

androm napisał(a):

alan84 napisał(a):

co taka cisza z nowymi konkursami? tzn ich wrzucaniem na stronę

kilka postów wyżej masz przecie, że Pionasa sparaliżowało

:)

wspolczuje, ale chyba sa zastepcy takze;) a moze dotrudnic;p

żeby zatrudnić trzeba założyć firme i wypadałoby wprowadzić opłatę za dostęp tak aby na nich zarobić... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6592175 Napisano: 23.04.2019 11:00:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Tak był błąd, właśnie go poprawiłem, więcej dzisiak chyba nic nie zrobię.
Mam problemy z kregoslupem/plecami, chyba mnie przewialo na weselu bo ruszyc sie nie mogę, a do tego mam zawroty głowy także ciężko mi cokolwiek zrobić... przed świętami chyba za długo i za dużo przed komputerem przesiedzialem a ruchu 0... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6591497 Napisano: 19.04.2019 07:22:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

Mnie kolor zmienił się teraz od razu z czerwonego na zielony, bez odświeżania strony. 
(Przepraszam, ale nie mogę się oprzeć, jakem historyczka...  emotka emotka  - Wiem już, że Kopernik była kobietą, ale że Wilhelm Zdobywca też!? emotka emotka emotka )

z której szaty graficznej korzystasz? tej starej czy "Nowoczesna"?

Tak, ze starej. emotka

to starej błąd nie dotyczył emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6591492 Napisano: 19.04.2019 06:29:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Mnie kolor zmienił się teraz od razu z czerwonego na zielony, bez odświeżania strony. 
(Przepraszam, ale nie mogę się oprzeć, jakem historyczka...  emotka emotka  - Wiem już, że Kopernik była kobietą, ale że Wilhelm Zdobywca też!? emotka emotka emotka )

z której szaty graficznej korzystasz? tej starej czy "Nowoczesna"?

zdolnabestia wilhelmzdobywca już powinno działać emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6591427 Napisano: 18.04.2019 19:37:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dzisiaj zainstalowałem sobie przeglądarkę Google Chrome wraz z wtyczką WAVE, która pozwala na zbadanie zachowanego kontrastu na stronie.
Poprawiłem kontrast tylko dla wersji POLO - czy tak jest lepiej? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6591426 Napisano: 18.04.2019 19:36:37 w Mam problem...
madzia1-s już powinno działać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6591292 Napisano: 18.04.2019 12:37:44 w Mam problem...
madzia1-s napisał(a):

pionas napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pionas napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

czy tylko ja mam ostatnio jakieś dziwne problemy z aplikacją, albo nie działają wątki albo jak dziś dziwnie wyświetla posty...

Z aplikacją? Możesz zrobić zrzut ekranu i podesłać tutaj lub na pw?

posty wyglądają tak, bardzo duże przerwy nie wiem dlaczego

faktycznie coś jest nie tak..
po pracy jak wrócę do domu to przyjrzę się temu...

teraz z kolei wygląda to tak:

tak wiem, wrócę do domu to sprawdzę czemu się wykrzaczyło... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6591287 Napisano: 18.04.2019 12:24:08 w Mam problem...
madzia1-s napisał(a):

pionas napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

czy tylko ja mam ostatnio jakieś dziwne problemy z aplikacją, albo nie działają wątki albo jak dziś dziwnie wyświetla posty...

Z aplikacją? Możesz zrobić zrzut ekranu i podesłać tutaj lub na pw?

posty wyglądają tak, bardzo duże przerwy nie wiem dlaczego

faktycznie coś jest nie tak..
po pracy jak wrócę do domu to przyjrzę się temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6590977 Napisano: 17.04.2019 13:13:36 w Mam problem...
madzia1-s napisał(a):

Z aplikacją? Możesz zrobić zrzut ekranu i podesłać tutaj lub na pw? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6590826 Napisano: 16.04.2019 21:42:38 w Zbieramy kasę!
3600,20 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6590522 Napisano: 16.04.2019 11:17:37 w Punkty karne
tereniagno - informują nie jest od zadawania pytań.
Chcesz porozmawiać o konkursie? Zapraszam do Dyskusje o innych konkursach (bez klików) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6590439 Napisano: 16.04.2019 07:40:08 w Zmieniłem(am) login
FBmarcin21 zmienił(a) login na: marcin1988krk Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6588741 Napisano: 10.04.2019 10:04:13 w Zmieniłem(am) login
aleks83 zmienił(a) login na: aleksiak Wyświetl w wątku >>
0 0