Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6542347 Napisano: 27.10.2018 08:20:01 w Punkty karne
cb656 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6542272 Napisano: 26.10.2018 18:54:24 w Zmieniłem(am) login
szywska zmienił(a) login na: prosiaczek Wyświetl w wątku >>
0 1 mia

pionas

#6542042 Napisano: 26.10.2018 09:04:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7, bruce przykro mi, ale takie coś nie przejdzie, nasze to osobny moduł, po prostu tam tworzy się całą treść podstrony.
Opisy konkursów są generowane na podstawie danych wypełnionych w formularzu, dzięki czemu można sprecyzować wyniki wyszukiwarki, gdyby zrobiło się taką podstronę to nie wiadomo by było co jest do czego.

Mogę dodać nowe pole które generowałoby taką podstronę (już kiedyś o tym myślałem), ale zaraz ktoś zacznie się czepiać że nie da się wyszukiwać konkursu, że wyszukiwarka go nie wyłapuje i że znów jest do d**y, teraz jakoś działa, lepiej czy gorzej (moim zdaniem wyłapuje większość konkursów - ok. 95%*) i wolę to zostawić emotka

* zostawiam sobie margines błędu, bo czasami pojawiają się nowe znaczniki w adresie które trzeba dopisać by je wykluczyć emotka

Aha, rozumiem emotka  szkoda, bo taki opis wyglada bardzo fajnie emotka  
pale jeśli się nie da to przyjmuje do wiadomości emotka  pozdrawiam i miłego dnia emotka  

Za dużo przepisywania emotka
Do tego jeszcze apka na Androida Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, brucee 0

pionas

#6542034 Napisano: 26.10.2018 07:53:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7, bruce przykro mi, ale takie coś nie przejdzie, nasze to osobny moduł, po prostu tam tworzy się całą treść podstrony.
Opisy konkursów są generowane na podstawie danych wypełnionych w formularzu, dzięki czemu można sprecyzować wyniki wyszukiwarki, gdyby zrobiło się taką podstronę to nie wiadomo by było co jest do czego.

Mogę dodać nowe pole które generowałoby taką podstronę (już kiedyś o tym myślałem), ale zaraz ktoś zacznie się czepiać że nie da się wyszukiwać konkursu, że wyszukiwarka go nie wyłapuje i że znów jest do d**y, teraz jakoś działa, lepiej czy gorzej (moim zdaniem wyłapuje większość konkursów - ok. 95%*) i wolę to zostawić emotka

* zostawiam sobie margines błędu, bo czasami pojawiają się nowe znaczniki w adresie które trzeba dopisać by je wykluczyć emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6541904 Napisano: 25.10.2018 13:54:28 w Zbieramy kasę!
3556,20 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6541748 Napisano: 24.10.2018 22:29:04 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
Pamiętam rozmowy do późnych godzin z Dominika.
Tak jak napisała malenka nigdy nie narzekala, pierwsza wyciagala pomocna dłoń...

A co do forum to kiedyś wiecej sie tu działo, wiecej sie pisało, nie było chamstwa, czepialstwa, obrażania, nawet działał wątek "przeprosiny" to tam czasami w ramach odbycia kary trzeba bylo przeprosić, bylo wc meskie i wc damskie bo tyle sie pisało emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6541601 Napisano: 24.10.2018 14:59:59 w Pomoc potrzebującym!
Cześć!

Jakiś czas temu mojej kuzynki syn w niewinnej zabawie ledwo uszedł z życiem.

W jednej chwili wakacyjna zabawa w komandosów przerodziła się w niewyobrażalny koszmar. Dzisiaj Kubuś mimo, iż ma 12 lat jest jak niemowlę. Uczy się żyć na nowo. Jeszcze niedawno brykał szczęśliwy, a dziś całymi dniami leży w łóżku uwięziony we własnym ciele.. Podczas zabawy Kubuś zawisł na linie i tylko cudem uniknął śmierci. Przerażeni koledzy nie byli w stanie go uwolnić. Kuba zaczął się dusić, a żaden z kolegów nie był w stanie go na tyle podnieść i utrzymać, by ten mógł nabrać powietrza i uwolnić się z śmiertelnego zacisku. Kuba szarpał się na linie, próbował się ratować, ale z każdym ruchem tylko zwiększał ucisk liny na szyję, aż w końcu stracił przytomność. Doszło do zatrzymania krążenia..
Diagnoza: niedowład czterokończynowy, encefalopatia

Ruszyła zbiórka jeśli ktoś chce pomóc to więcej informacji w linku poniżej:
https://www.popro...gam.pl/kuba-bernacik

Z góry dzięki za dobre emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6541597 Napisano: 24.10.2018 14:54:23 w WC - rozmowy o wszystkim
apoccalipsa napisał(a):

pionas napisał(a):

Cześć!

W jednej chwili wakacyjna zabawa w komandosów przerodziła się w niewyobrażalny koszmar. Dzisiaj Kubuś mimo, iż ma 12 lat jest jak niemowlę. Uczy się żyć na nowo. Jeszcze niedawno brykał szczęśliwy, a dziś całymi dniami leży w łóżku uwięziony we własnym ciele.. Podczas zabawy Kubuś zawisł na linie i tylko cudem uniknął śmierci. Przerażeni koledzy nie byli w stanie go uwolnić. Kuba zaczął się dusić, a żaden z kolegów nie był w stanie go na tyle podnieść i utrzymać, by ten mógł nabrać powietrza i uwolnić się z śmiertelnego zacisku. Kuba szarpał się na linie, próbował się ratować, ale z każdym ruchem tylko zwiększał ucisk liny na szyję, aż w końcu stracił przytomność. Doszło do zatrzymania krążenia..

Z góry dzięki za dobre emotka

emotka  wpłacone  emotka
myślę, że WC to nie jest dobre miejsce na to
podepnij to pod ,,zbieramy kasę" czy gdzieś indziej, żeby wszyscy widzieli 

Dzięki.

Właśnie nie wiem czy "zbieramy kasę" to odpowiedni wątek... tzn. sytuacja idealnie tam pasuje, ale założeniem tamtego wątku jest pokazanie że my tutaj nie tylko gramy i pomagamy i aby wiedzieć ile pomogliśmy to piszemy o tym, no i przy okazji można sobie nabić posta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6541591 Napisano: 24.10.2018 14:47:10 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
ela napisał(a):

Prezentacja - https://www.e-kon...nika/Prezentacja.ppt

Muzyka - https://www.e-kon...owski%20-%20Jawa.mp3
Właśnie obejrzałam

(*)
emotka

Robiłem porządki na serwerze i wróciły wspomnienia emotka
Dla przypomnienia prezentacja, kiedyś tu taka atmosfera panowała Wyświetl w wątku >>

pionas

#6541549 Napisano: 24.10.2018 12:42:15 w Zmieniłem(am) login
kkowalik zmienił(a) login na: lubiejesien Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6541072 Napisano: 22.10.2018 20:20:02 w Punkty karne
magie1982 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6541058 Napisano: 22.10.2018 19:30:18 w Punkty karne
taalvikki tak jak jest w regulaminie forum ( https://www.e-kon...-www-e-konkursy-info ) zabrania się zamieszczania wypowiedzi/materiałów/tematów związanych z polityką... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6540799 Napisano: 22.10.2018 09:18:05 w Zbieramy kasę!
3555,30 i pozostali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6540723 Napisano: 21.10.2018 19:35:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Cześć!

Z góry dzięki za dobre emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6540691 Napisano: 21.10.2018 17:27:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

...informatyk to osoba zmieniająca baterie w myszce u pani Zosi w kadrach. Wikipedia kłamie emotka

Nieładnie. emotka Zarzucasz mi kłamstwo? Wikipedia nie jest być może Alfą i Omegą, ale czerpie informacje ze źródeł innych.

nie poczules zartu emotka
w it maja troche inne spojrzenia na pewne okrelsenia, raczej specjalistycznie sie mowi lub oczekuje tego emotka
u nas w firmie informatyk to informatyk programista to programista... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6540677 Napisano: 21.10.2018 17:11:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 nie wiem skąd to masz emotka ale informatyk to osoba zmieniająca baterie w myszce u pani Zosi w kadrach.
Wikipedia kłamie emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6540654 Napisano: 21.10.2018 16:20:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Jak Ci tak dobrze u konkurencji to u nich zostań i tyle, po co marnujesz swój cenny czas? U mnie w pierwszym kroku wyłapuje, nie widzę problemu, chyba że zrobiłbyś tak jak pisałem wcześniej, ale napisałem że nie, także nie wiem jak to zrobiłeś

emotka emotka emotka emotka zaiste, byłoby zabawnie, gdyby nie to, że jest żałośnie.
Standardowa odpowiedź informatyka: "u mnie działa"
A u mnie qźwa nie wyłapuje! emotka

Nie jestem informatykiem emotka
Jest niedziela, idź na spacer. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6540652 Napisano: 21.10.2018 16:16:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Jeśli podajesz linki do konkurencji to nie dziw się że coś nie idzie po Twojej myśli emotka

Ojtam, ojtam. Ty pionas nie udziwniaj emotka Doskonale wiesz, że w zgłoszeniu tu na stronie link do strony konkurencji by nie przeszedł emotka Pokazałem Ci ŹRÓDŁO, byś nie drążył, ale jednak drążysz emotka
Ale link do konkursu ze strony konkurencji emotka jest już konkretny: https://www.youtu.../watch?v=3pSMKmK9LHk - jest to taki sam, jak link do konkursu będącego już w bazie - https://www.e-kon...fs-lub-mm9359ts.html
Po co się tłumaczysz? Wyszukiwarka tego nie wychwyciła i tyle. Przyjmij na klatę.

Jak Ci tak dobrze u konkurencji to u nich zostań i tyle, po co marnujesz swój cenny czas?

U mnie w pierwszym kroku wyłapuje, nie widzę problemu, chyba że zrobiłbyś tak jak pisałem wcześniej, ale napisałem że nie, także nie wiem jak to zrobiłeś Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6540645 Napisano: 21.10.2018 15:56:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jeśli podajesz linki do konkurencji to nie dziw się że coś nie idzie po Twojej myśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6540642 Napisano: 21.10.2018 15:50:51 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Nie podoba mi się, że wrzucenie linku https://www.youtu.../watch?v=3pSMKmK9LHk spowodowało otwarcie formularza do wypełnienia opisu nowego konkursu, a gdy to zrobiłem, skończyło się powiadomieniem, że... taki konkurs jest już w bazie emotka . Co ciekawe, link z bazy to https://www.youtu.../watch?v=3pSMKmK9LHk czyli IDENTYCZNY emotka
SYSTEM WYSZUKIWANIA/DODAWANIA JEST DO LUFTU emotka
Tylko czas tracę emotka

A to nie jest tak że chwilę wcześniej podałeś link do konkursu który był w bazie i za chwilę podałeś ten? Wyświetl w wątku >>
0 0