Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6509871 Napisano: 16.07.2018 14:46:26 w Zmieniłem(am) login
joasia2 zmienił(a) login na: joannakarolina Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6509684 Napisano: 16.07.2018 07:00:14 w Zbieramy kasę!
3546,10 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6509679 Napisano: 16.07.2018 06:28:01 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

calliope napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka Moja pomyłka. Trochę zresztą na własną prośbę emotka bo kiedyś prosiłem pionasa, by nieco zmniejszył choinkę cytatów no i teraz widoczny jest jedynie nick ostatnio cytowanej osoby, a inne są ukrywane.
Kajam się. emotka

Ja tam widzę wszystkie nicki po kolei przy cytowaniu więc nie wiem o jakim ukrywaniu nicków mówisz.

emotka pionas ratuj! Jak Ty to zrobiłeś? To tylko ja tak mam, inni widzą wszystko?! emotka

tak tylko Ty tak masz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6509114 Napisano: 13.07.2018 14:20:01 w Punkty karne
koala33 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6508987 Napisano: 13.07.2018 07:52:38 w Zbieramy kasę!
3545,80 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6508864 Napisano: 12.07.2018 17:57:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Wpisując jakąś frazę w wyszukiwarce pojawia się lista konkursów. Pierwsze na liście są trwające, posortowane wg daty zakończenia, czyli ok. Ale pod nimi są zakończone i te zakończone ostatnio są na samym końcu, a najstarsze jako pierwsze. Da się to poprawić, aby po aktualnych były te dopiero co zakończone?

coś tam zrobiłem, ale nie wiem czy tak działa jak byś chciała emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6508774 Napisano: 12.07.2018 14:19:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

tak to wygląda emotka

Zakładki są OK emotka
Nie rozumiem tylko, jaką rolę spełnia ten brązowy pasek? emotka

patrząc na biały pasek chyba może się domyślić że nie wszystko obciąłem?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6508760 Napisano: 12.07.2018 14:05:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

nowa szata nie ma koniczynki...

emotka To okropne! Jak można! Szok! emotka Moje życie legło w gruzach emotka Nowa szata bez odwiecznego symbolu ekonków... Muszę się napić Piwniczanki na uspokojenie... emotka

tak to wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6508751 Napisano: 12.07.2018 13:55:24 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

kreatia napisał(a):

Obawiam się, że konieczność wrzucania linka do konkursu z bazy może zmniejszyć ilość informacji o wynikach (dużo zachodu z szukaniem konka w bazie, szczególnie na mobilu)  emotka

to może w komentarzach do konkursu zrobić opcję "Chcę poinformować użytkowników" i wtedy tak jak z wynikami konkursu pojawi się wpis na forum??

Ty to jakiś magik jesteś emotka zaczynam się bać... Normalnie czytasz w myślach emotka
Siadałem do kompa, by to właśnie zaproponować. W koniczynce dorzucić jeszcze jedno polecenie. Na razie jest

nowa szata nie ma koniczynki dlatego nie może w niej być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6508712 Napisano: 12.07.2018 13:04:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
79magda napisał(a):

Z nazwami konkursów jest tak, jak z racją... czyli często każdy ma swoją emotka Dla mnie np. istnieją słowa-klucze, typu: "BAM", czy też "Budżet", a nazwy ("Odkryj swoją pasję", "Jak dbasz o skórę latem", "Bądź hot, zjedz hot doga") często nic nie mówią, bo są tylko bełkotem emotka często nazwę konkursu promo definiuję tym, co na niego musiałam zakupić, stąd też nie kumam "Męskiej pasji", a dezodorant konkretnej firmy emotka
By wilk był syty i owca cała, by było prościej, a ludziom żyło się lepiej, optuję jednak za tym, by kluczową informacją był link do konkursu z bazy.

To prawda, jak publikuję konkursy to staram się skopiować tytuł z regulaminu, jeśli nie ma regulaminu i nie ma tytułu to piszę co można wygrać np. Wygraj książkę "Poprosisz mnie o śmierć". Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6508655 Napisano: 12.07.2018 10:58:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kreatia napisał(a):

Obawiam się, że konieczność wrzucania linka do konkursu z bazy może zmniejszyć ilość informacji o wynikach (dużo zachodu z szukaniem konka w bazie, szczególnie na mobilu)  emotka

to może w komentarzach do konkursu zrobić opcję "Chcę poinformować użytkowników" i wtedy tak jak z wynikami konkursu pojawi się wpis na forum?? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pionas

#6508626 Napisano: 12.07.2018 10:02:25 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
alan84 napisał(a):

Co z powiadomieniami z apki e konkursy. były i nie ma. wiadomości są a brak info.

w dalszym ciągu nie masz??

cb656 napisał(a):

W opisach konkursów są gwiazdki. Takie tam punktowana ocena według subiektywnej opinii użytkowników.

w najnowszej szacie tego już nie ma...

edzia21 kreatia mczarna

kiedy? (godzina)
w jaki sposób informują (checkbox: sms, telefon, e-mail, facebook, inaczej)

Podając link do konkursu w naszej bazie da się wyciągnąć Organizatora
Informację o dacie czy sposobie informowania zrobiłbym na zasadzie pól do wypełnienia:
W Stylu:
Kiedy Organizator skontaktował się z Tobą:

W jaki sposób Organizator skontaktował się z Tobą?
Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

pionas

#6507735 Napisano: 10.07.2018 09:08:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Nie podoba mi się szwankująca nie po raz pierwszy wyszukiwarka. emotka Szwankuje w obszarze przeszukiwania dotyczącym linków prowadzących do konkursów.
- szukana fraza: www.bricomarche.pl (przeszukuj także archiwum)
- wynik: znaleziono: 1
(znaleziono wyłącznie dlatego, że adres ten znajduje się w treści opisu, bo w linkach go nie ma)
Stoi to w sprzeczności z faktami, gdyż (przykładowo) w konkursie z tej strony takie właśnie adresy znajdują się w linkach. emotka
https://www.bricomarche.pl/temp/fckeditor/Regulamin_Urodziny_Bricomarche.pdf
https://www.bricomarche.pl/aktualnosci,konkurs-urodzinowy-bricomarche,149
Inne konkursy z bazy zawierające także ten adres, a nie znajdujące się w wyniku wyszukiwania:
https://www.e-kon...arche-i-polbram.html
https://www.e-kon...ral-bricomarche.html
https://www.e-kon...ral-bricomarche.html
https://www.e-kon...wy-bricomarche2.html
https://www.e-kon...ron-bricomarche.html
i tak dalej... emotka
pionas zauważyłem, że w omawianym przypadku "winne" są chyba literki www, bo po zrezygnowaniu z nich widać wyraźnie różnicę.
Szukana fraza: www.smolar.pl - znaleziono 0
Szukana fraza: .smolar.pl - znaleziono 653

Coś tam poprawiłem, znaki typu kropka nie są brane pod uwagę, ale dla systemu adres z www czy bez www ma już znaczenie... Ogólnie jest problem w jednej z funkcji, nie mam teraz czasu na jej analizę i szukanie przyczyny rozpierdzielania wyników, dlatego ją usunąłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6506859 Napisano: 07.07.2018 07:31:31 w Zbieramy kasę!
3545,10 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6506519 Napisano: 05.07.2018 23:23:01 w Zmieniłem(am) login
cruelty-free zmienił(a) login na: earthling Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6504718 Napisano: 02.07.2018 07:34:58 w Zbieramy kasę!
3544,80 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6504706 Napisano: 02.07.2018 01:19:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

A tak w temacie, nie mam pojęcia co się stało, jak opublikuję wszystkie konkursy to zobaczę czy czegoś w logach nie ma... Jak coś znajdę to dam znać jak nie znajdę to nie będę pisał nic w tej sprawie...

A teraz przez godzinę miałem taki komunikat na białej stronie:

Accessdenied for user 'konkursy_db1'@'localhost' (using password: YES)

...po kliknięciu w jeden z ostatnio dodanych konkursów (teraz)
"brak pliku lub katalogu"
Za drugim razem, po cofnięciu strony, otworzył normalnie.
COŚ SIĘ SYPIE emotka

tak walnęła baza danych... i jak się okazało backup nie był robiony. automat zawiódł... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6504655 Napisano: 01.07.2018 16:38:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Wybacz kaca mam emotka

O, a to nowość emotka Zakodowałem sobie już w łepetynie, że nie pijesz alkoholu, ale może to tylko piwa dotyczyło? No nie wiem... emotka
Spoko, wybaczam emotka

czasy się zmieniają, czasami to jedyny sposób na podziękowanie emotka
A tak w temacie, nie mam pojęcia co się stało, jak opublikuję wszystkie konkursy to zobaczę czy czegoś w logach nie ma... Jak coś znajdę to dam znać jak nie znajdę to nie będę pisał nic w tej sprawie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6504651 Napisano: 01.07.2018 16:30:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

a co mam więcej napisać? emotka czasami tak bywa emotka

Myślałem, że napiszesz na przykład o przyczynach takiego przeciążenia, że strona z dnia na dzień notuje lawinowo wzrastającą liczbę odwiedzin, że z powodu planowanego wejścia na giełdę gwałtownie wzrosło zainteresowanie, że walą drzwiami i oknami nieprzebrane dzikie tłumy chętnych do udzielania pomocy przez dodawanie konkursów i udzielanie odpowiedzi na niezwykle interesujące pytania na forum i takie tam, no wiesz... emotka a serwer jest przestarzały i w dodatku Smolar (który ewidentnie nie lubi zawodowych konkursowiczów, czemu nie raz i nie dwa dał wyraźnie wyraz) knuje i dołki kopie, uskuteczniając ataki DDoS albo inne, no wiesz - w celu osłabienia siły wroga emotka

Lepiej bym tego nie ujął emotka
Wybacz kaca mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6504608 Napisano: 01.07.2018 13:38:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas co jest grane? Ostatnio kilka razy dziennie trafiam na komunikat, którego wcześniej nie znałem emotka

Błąd 503 oznacza, że wybierana usługa jest w danej chwili niedostępna – serwer nie jest w stanie w danej chwili zrealizować zapytania użytkownika ze względu na przeciążenie.

obciążenie serwera...

Taaa, bardzo mi pojaśniłeś w głowie emotka Nie zgadłbym, że komunikat o przeciążeniu serwera należy tłumaczyć obciążeniem serwera. Super emotka Teraz już będę wiedział. emotka

a co mam więcej napisać? emotka czasami tak bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0