Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6490452 Napisano: 17.05.2018 18:56:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas czy to znaczy, że te wszystkie wymienione strony nie spodobały Ci się i ostrzegasz nas przed nimi? emotka emotka

ale numer, haha, nawet nie widziałem że tak to wkleiłem emotka emotka emotka
dzisiaj idę spać o 20 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6490341 Napisano: 17.05.2018 14:00:32 w Zmieniłem(am) login
FBmilena2 zmienił(a) login na: gradiaa Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6489871 Napisano: 16.05.2018 10:10:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kerocna napisał(a):

Czy da się zrobić tak aby wiadomości były wyświetlane od najnowszych? Chodzi mi o sytuację podczas pisania z konkretną osobą, teraz by przeczytać odpowiedź trzeba przewinąć całą rozmowę co jest męczące.

jeśli wiadomość jest nieprzeczytana to zawsze przewija do ostatniej - na której szacie graficznej działasz?

mczarna dodałem brakujący przycisk, nie wiem czemu go wcześniej nie było emotka Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

pionas

#6489870 Napisano: 16.05.2018 09:59:53 w Zbieramy kasę!
3450,70 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6489133 Napisano: 14.05.2018 07:40:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mczarna napisał(a):

Jak włączyć powiadomienia w danym wątku, w starej wersji? Nie widzę tego przycisku "Włącz powiadomienia", a tam gdzie mam włączone "Anuluj powiadomienia" jest normalnie
P.S. Nowa wersja do mnie nie przemawia i pozostanę przy starej.

Da się włączyć pisząc komentarz i zaznaczając opcje "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"...

ameryka napisał(a):

W wiadomościach PW przydatna byłaby funkcja kasowania niektórych wątków rozmowy - teraz jedynie muszę kasować całą rozmowę, a chcę zostawić wybrany fragment

Nigdy o czymś takim nie myślałem, przyznam szczerze że nie wiem czy da sie to zrobić, jutro w nocy wracam ze szkolenia, ale postaram sie przyjrzeć temu i zobaczyc czy da sie cos takiego zrobić. Jesli sie uda to pojawi sie przycisk usuwania przy komkretnej wiadomości emotka

cb656 nie odpisuje bo myslalem ze jak napisalem ze stara wersja strony nie bedzie juz rozwijana i nie bedzie juz wsparcia technicznego to zrozumiales ze nie bedzie poprawiana...
Błąd taki istnial od poczatku, bo pomieszane byly/sa style... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6488183 Napisano: 10.05.2018 12:45:11 w Zmieniłem(am) login
kamil2s zmienił(a) login na: kamea Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6488159 Napisano: 10.05.2018 11:50:24 w Zmieniłem(am) login
tomashjeh zmienił(a) login na: tomaszq Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6487749 Napisano: 09.05.2018 08:20:01 w Punkty karne
LejziDejzi dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6487437 Napisano: 08.05.2018 10:58:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
renata1107 napisał(a):

Mam uwagę dotyczącą konkursów promocyjnych.
Uważam, że w tytułach, albo przynajmniej w krótkim opisie tuż pod tytułem powinna być umieszczona nazwa produktu. Przeglądając listę konkursów łatwo wtedy od razu wyeliminować te, które nas nie interesują, bez wchodzenia w szczegóły.
Myślę, że nie jest ciężko dopisać np Ptasie Mleczko / Kubuś itp.

Poniżej przykład dwóch konkursów w których nie wiadomo o co chodzi i jeden ładnie opisany emotka   :

Do takich opisów służy pole: Krótki opis konkursu. Czasami dodaję krótki opis, ale przy dużej ilości zgłoszeń nie jest to możliwe do realizacji przy każdym (musiałbym zrezygnować z etatu)... Owszem jest to możliwe, ale przy wspólnej pracy emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6486101 Napisano: 01.05.2018 08:24:57 w Zmieniłem(am) login
ziuziuk zmienił(a) login na: bubba Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6485380 Napisano: 27.04.2018 09:11:03 w Zbieramy kasę!
3430,60 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6485192 Napisano: 26.04.2018 14:20:01 w Punkty karne
agakaz2 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6485074 Napisano: 26.04.2018 10:38:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
agniehaha89 napisał(a):

Nie podoba mi się, że nie mogę dodać żadnego komentarza ze słowem "paragon" . Widnieje informacja, że powinnam napisać w wątku "Paragony" . OCB? To juz nie można używać tego słowa w innych wątkach ? 

w jakim wątku chcesz użyć tego słowa?
Jest blokada na to słowo bo często ludzie mylili wątki, a potem były pretensje o punkty karne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6484693 Napisano: 25.04.2018 08:12:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

pionas napisał(a):

kreatia napisał(a):

pionas napisał(a):

Tak myślałem że jak w jednym wątku dopiszę warunek to będziecie chcieli w innych, ogólnie system nie przewiduje takiego rozwiązania, i ja z powodów wydajnościowych nie chcę dopisywać kolejnych if'ów, switchów czy innych warunków...

Ja nie wiedziałam o istnieniu tamtego wyjątku emotka  do zadania pytania skłoniła mnie rozmowa z pewną osobą, która poczuła się urażona emotka  koniec tematu

rozumiem, czyli tak jak napisał cb656 dawanie łapek z telefonu jest ciężkie bo ikony są za małe/za blisko siebie?

Tak, są blisko siebie. Ale akurat w tym wypadku to była trochę inna kwestia... I tak sobie pomyślałam, że łapki w dół przy MDW nie mają sensu, ale nie na tyle żebyś siedział pół dnia w kodzie emotka  

To nie pół dnia, ale kolejny warunek, już bardziej zastanowiłbym się czy nie lepiej/szybciej zlikwidować łapki w dół emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pionas

#6484687 Napisano: 25.04.2018 08:02:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

pionas napisał(a):

Tak myślałem że jak w jednym wątku dopiszę warunek to będziecie chcieli w innych, ogólnie system nie przewiduje takiego rozwiązania, i ja z powodów wydajnościowych nie chcę dopisywać kolejnych if'ów, switchów czy innych warunków...

Ja nie wiedziałam o istnieniu tamtego wyjątku emotka  do zadania pytania skłoniła mnie rozmowa z pewną osobą, która poczuła się urażona emotka  koniec tematu

rozumiem, czyli tak jak napisał cb656 dawanie łapek z telefonu jest ciężkie bo ikony są za małe/za blisko siebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6484682 Napisano: 25.04.2018 07:43:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Tak myślałem że jak w jednym wątku dopiszę warunek to będziecie chcieli w innych, ogólnie system nie przewiduje takiego rozwiązania, i ja z powodów wydajnościowych nie chcę dopisywać kolejnych if'ów, switchów czy innych warunków... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pionas

#6484321 Napisano: 24.04.2018 08:01:02 w Zbieramy kasę!
3430,10 i pozostali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6483464 Napisano: 20.04.2018 12:48:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

jedyne co mi teraz przyszło do głowy to czy strona nie zawiesiła się na reklamie albo kodzie do komentarzy?

Możliwe. 

to możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6483374 Napisano: 20.04.2018 07:34:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

na starej szacie graficznej już nic nie robię... może miałaś stronę otwartą w kilku oknach?
Fotka mogła przez moment być niewidoczna bo po jej wgraniu, plik dodatkowo musi być obrobiony i przeniesiony do nowego katalogu i albo serwer to zrobi (raz na kilka godzin) lub gdy ja ręcznie wykonam taką operację...

Zdaję sobie sprawę, że będą jakieś "zawieszenia" starej strony, zatem nie zgłaszam tego w uwagach jako krytyki, tylko podałam jako ewentualną podpowiedź co do powodów zaistniałego błędu, o którym wspomniał Pioge7. emotka Otwartą miałam w jednym oknie, ale równocześnie (jak zazwyczaj) działałam na FB. emotka

jedyne co mi teraz przyszło do głowy to czy strona nie zawiesiła się na reklamie albo kodzie do komentarzy? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6483323 Napisano: 19.04.2018 22:19:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

emotka emotka Jestem przyzwyczajona. Ja zazwyczaj nadaję szyfrem.  emotka
Mam ciągle stary układ, strona wyjątkowo wolno się ładowała, nie widziałam ani zdjęcia, o które pytał Pioge7, ani też nie miałam przez pewien czas aktywnej możliwości zacytowania Jego wypowiedzi (jedynie "zgłoś" było aktywne). emotka

na starej szacie graficznej już nic nie robię... może miałaś stronę otwartą w kilku oknach?
Fotka mogła przez moment być niewidoczna bo po jej wgraniu, plik dodatkowo musi być obrobiony i przeniesiony do nowego katalogu i albo serwer to zrobi (raz na kilka godzin) lub gdy ja ręcznie wykonam taką operację... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0