Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6496893 Napisano: 12.06.2018 12:56:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
superloser napisał(a):

Czy "wyloguj" w wersji desktop da sie jakoś pogrubić albo w pudełko czerwone wrzucić ??? Tak jak masz "zaloguj" "facebook", na niezalogowanej stronie. 

nie mam grafik do starej szaty stąd też nie zrobię takiego buttona jak "zaloguj".... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6496797 Napisano: 12.06.2018 08:50:56 w Punkty karne
natamore - paragon na zakończony konkurs? to jest nie fair wobec innych uczestników konkursu (+1pkt). Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6496047 Napisano: 08.06.2018 22:56:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

w starych wersjach nie mam gdzie dodać linku stąd też mała zauważalność,  chyba komunikat:
KodChcesz podzielić się kodem? Przejdź do naszego specjalnego bazarku
jest niezauważalny...

Jutro wieczorem albo w sobotę rano postaram się przerobić formularz...

no właśnie też tak myślę że mało widoczny i mało z niego ktoś korzysta.
Fajnie byłoby np. przerobić ten formularz co jest w topie tak jak w bazarku, osobno miejsce na kod a osobno na wpis. Jak ktoś chce oddać kod to wpisuje kod i wpis i automatycznie wchodzi to do bazarku. czy jakoś tak emotka
 ja się nie znam emotka propoznuję tylko. Jeśli by się dało coś z tym zrobić, byłoby fajnie, a jeśli nie to trudno emotka Nie wymagam emotka proponuję emotka

Właśnie mam taką wizję emotka Tzn. dwa pola:
Opis i pole na kod, gdy ktoś pole kod nie jest puste to trafia on do bazaru, a w wątku trafia informacja z opisu + link do bazaru emotka

o super emotka właśnie o coś takiego chodziło emotka trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok emotka

Zmieniłem formularz...

a możesz zmienić opis, przy wstawianiu kodu?
Bo jak teraz wpisuje się Kod i nazwę kodu to w bazarku wychodzi wszystko w porządku, a na forum:

Kod został dodany do bazarku ->

żeby ten opis zastąpić opisem kodu do czego jest?
i jak ktoś pobierze kod z bazarku to czy wtedy znika opis z ODDAM ZA DARMO? czy zostaje?

celowo taki tekst zrobiłem aby użytkownicy zaczęli przywiązywać większą uwagee do bazarku...
nie post nie znika stad tez taki tekst... Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

pionas

#6495997 Napisano: 08.06.2018 18:17:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

w starych wersjach nie mam gdzie dodać linku stąd też mała zauważalność,  chyba komunikat:
jest niezauważalny...

Fajnie byłoby np. przerobić ten formularz co jest w topie tak jak w bazarku, osobno miejsce na kod a osobno na wpis. Jak ktoś chce oddać kod to wpisuje kod i wpis i automatycznie wchodzi to do bazarku. czy jakoś tak emotka
 ja się nie znam emotka propoznuję tylko. Jeśli by się dało coś z tym zrobić, byłoby fajnie, a jeśli nie to trudno emotka Nie wymagam emotka proponuję emotka

Opis i pole na kod, gdy ktoś pole kod nie jest puste to trafia on do bazaru, a w wątku trafia informacja z opisu + link do bazaru emotka

o super emotka właśnie o coś takiego chodziło emotka trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok emotka

Zmieniłem formularz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6495741 Napisano: 08.06.2018 10:21:14 w Zbieramy kasę!
3542,40 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

pionas

#6495699 Napisano: 08.06.2018 08:44:23 w Punkty karne
zarania - paragon na zakończony konkurs? to jest nie fair wobec innych uczestników konkursu (+1pkt). Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6495686 Napisano: 08.06.2018 08:17:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Chyba jak uruchamiasz aplikację to widzisz że jest to wersja Beta? A to oznacza że nie wszystkie funkcjonalności działają stabilnie... Mało kto zgłaszał jakieś niedociągnięcia stąd też nie były robione poprawki, ja nie korzystam ze wszystkich funkcjonalności.
Uwagi przyjęte, w sobotę rano siądę do kodu może uda się przed wyjazdem wszystko poprawić, ale nie obiecuję...

emotka Adrian, chyba mnie przeceniasz emotka Jak widzę na forum wpis autora: "jest aplikacja, instalujcie i dzielcie się uwagami" to po prostu to robię. I patrzę na aplikację z punktu widzenia użytkownika, a nie informatyka. Wersja? A co mi po tej wiedzy? Może być nawet wersja delta, ja oceniam to, co widzę. emotka Reszta należy do Autora, ja mu tylko pokazuję to, na co być może sam nie zwrócił uwagi emotka

Wczoraj wieczorem trochę "poćpałem kod" i zrobiłem update aplikacji, część rzeczy poprawiona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6495348 Napisano: 07.06.2018 08:55:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

jest niezauważalny...

Opis i pole na kod, gdy ktoś pole kod nie jest puste to trafia on do bazaru, a w wątku trafia informacja z opisu + link do bazaru emotka Wyświetl w wątku >>
3 pioge7, defed, nkba 0

pionas

#6495337 Napisano: 07.06.2018 08:26:25 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kreatia napisał(a):

pionas, coś jest chyba nie tak w oznaczaniu konkursów. Oprócz schowka (żółtej kropy), korzystam w trakcie trwania konkursów z niebieskiej (że niby wygrane konkursy). Podział jest mi potrzebny do podziału konkursów na te "ok" i na te "wypasione w kosmos" emotka
mam obecnie kilka konkursów oznaczonych kropką niebieską. Mam kilka, a pokazuje tylko trzy. I nie wiem gdzie podziała się reszta emotka  

w liście konkursów czy po wyborze kategorii masz taki problem?

pioge7 napisał(a):

pionas tak tylko pytam, emotka widzę że cb już totalnie daje o sobie znać emotka
czy jest możliwość w topie ODDAM ZA DARMO nad formularzem, bądź pod umieścić miejsce na wpisywanie kodu, żeby on wchodził od razu do BAZARKU? widzę że rozdawanie kodów w temacie dalej kwitnie a z bazarku mało kto korzysta... emotka

Chcesz podzielić się kodem? Przejdź do naszego specjalnego bazarku emotka

jest niezauważalny...

nkba napisał(a):

A jak wejść do tego bazarku? nie umiem znaleźć emotka emotka

https://www.e-konkursy.info/bazarek/kody Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pionas

#6495335 Napisano: 07.06.2018 08:22:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Zainstalowałem na próbę aplikację, testowałem przez weekend. Podzielę się uwagami.

1. Podoba mi się, że nowa wiadomość sygnalizowana jest dźwiękiem emotka
2. Nie podoba mi się, że próba odczytania wiadomości ustawia się na początku konwersacji, a nie na najnowszej, jak to ma miejsce w przeglądarce w komputerze emotka
3. W aplikacji widzę powiadomienie o nowym logowaniu, ale niestety to wszystko. Powiadomienia nie mogę otworzyć (odczytać tej strony zbiorczej, jak to jest możliwe w komputerze). Po prostu klikam, klikam, klikam i nic się nie dzieje. INNE powiadomienia - to do forum - otwieram normalnie.
4. W komputerze działa, w aplikacji coś szwankuje - powiadomienie o wynikach jednego z konkursów.
komputer - emotka https://www.e-kon...cko-w-meloradiu.html
aplikacja emotka "brak takiego tematu" emotka

5. Kolejne zgniłe jajo w aplikacji: wiadomości prywatnych nie da się usunąć. Powtarzałem operację czterokrotnie, za każdym razem po ponownym otwarciu skrzynki one tam były. emotka emotka No heloł!
6. Kolejny bezsens: dostaję powiadomienie, że mam nową wiadomość. Klikam, otwiera się (pomijam już, że otwiera się na początku konwersacji  emotka ) przewijam do końca i czytam. Klikam strzałkę wstecz, czyli znajduję się w skrzynce z wiadomościami, gdzie ku zdumieniu, wiadomość, którą dopiero co przeczytałem, zaznaczona jest na różowo jako nowa! emotka Ludzie, jaka nowa, skoro dopiero co przeczytałem? emotka No dobra, ale... może przeoczyłem, że przyszła nowa w międzyczasie? No to otwieram, przewijam na koniec... Nie, nowej nie ma. Wychodzę ze skrzynki. TERAZ wiadomość oznaczona jako przeczytana.
  emotka Strata czasu.
7. Cóż... system wiadomości w aplikacji to nie jest jej najmocniejsza strona emotka Jest jeszcze mocno niedopracowany.
Dostaję powiadomienie o nowej wiadomości, więc klikam ...a otwiera mi się w zupełnie innej wiadomości - tej, którą niby to usunąłem (cztery razy usunąłem, dodam dla ścisłości, a i tak odrodziła się jak Fenix z popiołów  emotka ). Cofam się do sekcji z wiadomościami, znajduję tę nową różową i dopiero odczytuję. Bezsens. Strata tylko mojego czasu na miotanie się i klikanie. emotka
8. Taka sytuacja... emotka Siedzę przy kompie. Przychodzi nowa wiadomość. Widzę to w przeglądarce i słyszę w smartfonie, który leży w drugim pokoju. Skoro komp bliżej, to otwieram i czytam w kompie, zrozumiałe chyba, nie? emotka Wiadomość to typowy spam, więc kasuję (w komputerze rzecz jasna). O smartfonie zapominam tymczasem... Mija trochę czasu. Wyłączam PC, zajmuję się życiem, wieczorem patrzę: smartfon miga, że jest nowa wiadomość w aplikacji ekonkowej. Klikam z ciekawości. ZONK. Nowej wiadomości nie ma - otwiera się główna strona ekonków. Nic dziwnego przecież - wiadomość skasowałem.
ALE DLACZEGO DO JASNEJ CIASNEJ POWIADOMIENIE WISI CAŁY CZAS I NIE DAJE SIĘ USUNĄĆ??!
Wrrrr... emotka

No tyle błędów i niedoróbek, szok. emotka Sorry, pionas. Rezygnuję z takiej niefunkcjonalności. Nie będzie pięciu gwiazdek.
(po znajomości: oszczędzę Ci przykrości i nie zamieszczę w sklepie Google ŻADNEJ opinii o aplikacji emotka To jest info do Twojej wiadomości. Tylko na litość boską, wyciągnij wnioski i popracuj jeszcze nad tym produktem. Ja jestem na nie na obecnym etapie)

Chyba jak uruchamiasz aplikację to widzisz że jest to wersja Beta? A to oznacza że nie wszystkie funkcjonalności działają stabilnie... Mało kto zgłaszał jakieś niedociągnięcia stąd też nie były robione poprawki, ja nie korzystam ze wszystkich funkcjonalności.
Uwagi przyjęte, w sobotę rano siądę do kodu może uda się przed wyjazdem wszystko poprawić, ale nie obiecuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6494285 Napisano: 04.06.2018 08:15:29 w Problemy z logowaniem
ksantypa napisał(a):

Mam pytanie natury technicznej-czy tylko u mnie za każdym razem po wejściu na stronę muszę sie logowwać?Jest niby funkcja "zapamiętaj hasło" ale w moim przypadku nie działa.A druga sprawa-za każdym razem muszę zmieniać widok strony -wolę "tradycyjny"-czy jest możliwość zapamiętania mojego wyboru?

Jeśli zmienia Ci się szata pomimo jej zmiany i za każdym razem musisz się zalogować to moim zdaniem masz wyłączone cookies... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6494109 Napisano: 03.06.2018 09:27:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 nie ma czegoś takiego ja powiadomienia wstecz emotka tak jak napisałeś

POWINNA BYĆ informacja o wynikach

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493729 Napisano: 01.06.2018 08:35:46 w Zbieramy kasę!
3541,90 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493716 Napisano: 01.06.2018 06:06:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
dorotawysocka napisał(a):

ode mnie nie będzie żadnej gwiazdki. kolejny dzień i ten sam problem. adminie, wpisz na telefonie adres e-konkursy.info, a zobaczysz co jest nie tak i szata graficzna nie ma tu nic do rzeczy

ja mówię o aplikacji a nie o przeglądaniu strony przez przeglądarkę w telefonie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493391 Napisano: 30.05.2018 12:52:31 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
madzia1-s napisał(a):

pionas napisał(a):

madzia1-s masz najnowszą wersję?

faktycznie mialam niezaktualizowana wersje aplikacji, teraz jest ok!

Fajnie by było dostać 5 gwiazdek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493341 Napisano: 30.05.2018 11:08:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
madzia1-s masz najnowszą wersję? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493324 Napisano: 30.05.2018 10:06:35 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Ziolko: Jak wygląda zgłaszanie na policję?
Przykład sprzed paru tygodni. Koleżanka ma m.in. rozwalone szyby w aucie. Zgłasza sprawę na policję: nie ma monitoringu, nic nie zginęło, nie ma sprawy. Tyle. Temat zamknięty.
Więc czy jest sens tracić czas?  emotka

Ja 3 lata temu miałem podobną sytuację.
Stłukli mi przednią szybę, był świadek, ale za chwilę Pani zmieniła zdanie - uznała że jednak nic nie widziała.
Właściciel terenu ma monitoring ale powiedział że nie działa, Policja mnie przesłuchała, wycenę szyby wzięli z allegro (marka, model, rok produkcji pojazdu) i uznali zrobili wycenę na 250zł, mnie szyba kosztowała 750zł.
Policja umorzyła śledztwo emotka
Ciągle jestem wkurzony o ty... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pionas

#6493296 Napisano: 30.05.2018 08:36:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Na dole strony na czarnym tle (stara skórka) jest część zatytułowana "ostatnio komentowane".

Jaki jest w systemie ustawiony czas refresh/opóźnienia/aktualizacji danych?
Wiele razy widzę, że dane są nieaktualne po dodaniu komentarza pod opisem konkursu, tam na dole nie pojawia się żadna wzmianka.

edit - odczekałem do rana i widzę, że nic się nie poprawiło. Co gorsza, na bieżąco są tam odniesienia do komentarzy dzisiejszych, ale CAŁKIEM WCIĘŁO konkurs, który był komentowany wczoraj o 22:23 emotka Są na tej liście wcześniejsze i późniejsze, a tego nie ma! System szwankuje czy co?! emotka

tak to jest problem techniczny, wczoraj próbowałem coś z nim zrobić, ale nie wiem czy zmiana SQLki dała jakiś pozytywny rezultat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493295 Napisano: 30.05.2018 08:35:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
dorotawysocka napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem gdzie napisac, nie moge korzystac z forum na telefonie, info o rodo nie moge przesunac by zamknac, przesuwa mi sie jedynie suwaczek z boku, czyli strona pod tym powiadomieniem. Jakies rady jak to zamknac?

mam to samo, dlatego proponuję adminowi, by obok słów Drogi Użytkowniku umieścił przycisk OK

z najnowszej szaty graficznej korzystacie?

superloser napisał(a):

Mozna dodać przy opisie nagrody, także ich wartość regulaminową. Zwlaszcza bony, grille, rowery... te konkretniejsze. Nie każdy ma tyle "pamięci", by ładować kolejny regulamin. 

sam nie jestem w stanie tego ogarnąć, część osób dodaje wartość nagrody w trakcie dodawania konkursu...

madzia1-s napisał(a):

Aby ułatwić i uprzyjemnić korzystanie z aplikacji (aplikacji nie strony www) proponuję:
1) wprowadzic widoczność dat od kiedy trwa konkurs (widac tylko info ile dni pozostalo do zakonczenia)
2) możlwiość otwierania linków poza aplikacją, bo często regulaminów nie idzie otworzyć w aplikacji...

1. jak wrócę do domu dodam do swojej listy TODO
2. jest możliwość otwierania linków poza aplikacją:
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6493121 Napisano: 29.05.2018 14:20:03 w Punkty karne
kamea dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0