Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6476174 Napisano: 23.03.2018 02:16:30 w Zmieniłem(am) login
FBpiotrek3 zmienił(a) login na: kenshin9 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6476098 Napisano: 22.03.2018 20:17:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
koniczynka123 napisał(a):

Brakuje jeszcze zegara na głownej, no i nie moge edytować "po fakcie"

po prawej stronie przy wpisie masz czerwony kwadracik z literką "i" po kliknięciu w niego rozwija się menu z dodatkowymi opcjami...
zegara nie będzie emotka już w wersji pośredniej od niego odeszliśmy...

nanajka81 napisał(a):

nie podoba mi się miejsce logowania emotka ciągle go szukam....
No i w ogóle mi się nie podoba nowa szata - wolę po prostemu czyli staremu - jest szybko, przejrzyście i zadne mi sie dziwnosci nie wyswietlaja.

dlatego dla tych co nie lubią zmian pozostaje stara wersja o czym wspominałem w prywatnej wiadomości jaki na stronie głównej w newsie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6476094 Napisano: 22.03.2018 20:13:51 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Po kliknięciu FORUM u góry brakuje mi na dole opcji "Obecnie na forum"- fajnie było widzieć ile osób obecnie siedzi na e-konk.
A odnośnie tego co piszemy powyżej to zerknij na starą wersje, tam wszystko jest na jasno zielonym tle pisane, tutaj na białym i bolą oczy. Może chociaż blado zielony by się dało? Poza tym nowa strona mi się podoba emotka

umknęło mi "Obecnie na forum" już dodane.
Co do zieleni to coś takiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6476082 Napisano: 22.03.2018 19:54:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że niektórzy nie czytają prywatnych wiadomości od Bocik e-Konkursy.info.

Każdy aktywny użytkownik dostał dzisiaj wiadomość:

Jak już wiecie, albo właśnie się dowiecie - wczoraj uruchomiliśmy nową wersję serwisu.

Całość można podejrzeć klikając w poniższy link:
https://www.e-konkursy.info/theme/polo

Aby wrócić do poprzedniej grafiki wystarczy kliknąć w jeden z poniższych linków:
https://www.e-konkursy.info/theme/old
https://www.e-konkursy.info/theme/new (obecna wersja mobilna)

Jeśli macie jakieś uwagi/sugestie to zapraszamy do komentowania na forum:
Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Pozdrawiamy
e-Konkursy.info

Jest instrukcja jak wrócić do poprzedniej wersji.
To samo jest w newsie "Nowa szata graficzna" czyta to ktoś czy za dużo wymagam? emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6476080 Napisano: 22.03.2018 19:50:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

picola napisał(a):

z ulgą wróciłam do starej wersji, na tablecie nowa strona jest praktycznie nieczytelna, na laptopie te duże białe przestrzenie są bardzo męczące, mam wrażenie, że czcionka, banery i tło są zupełnie połączone przypadkowo

No właśnie ta biała strona trochę przerażą, zielone tło pod tekstem było milsze dla oka.
Pionas dziękuję za dodanie ikonki pod konkursem emotka teraz sprawniej mi idzie odhaczanie konkursów emotka

Muszę synowi zabrać tableta bo nie do końca wiem o czym piszecie...
Ikonki to po prostu moje przeoczenie, zapomniałem całkowicie o nich emotka
Jeśli czegoś brakuje ze starej wersji to piszcie, dwa etaty to jednak za dużo... przemęczenie bierze górę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6476074 Napisano: 22.03.2018 19:46:43 w Zbieramy kasę!
3421,20 wcześniej w pracy, teraz w domu emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

pionas

#6476071 Napisano: 22.03.2018 19:43:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ivanotta napisał(a):

a czy informację o ciasteczkach mogę trwale zaakceptować? Teraz przy każdym przejściu na kolejną stronę muszę akceptować bo wyskakuje na samym dole.

spróbuj jeszcze raz, właśnie zrobiłem małą poprawkę mam nadzieję, że zadziała emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pionas

#6476057 Napisano: 22.03.2018 19:25:02 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Niech mnie ktoś zastrzeli  emotka

chyba nie przez grafikę? emotka

Wkurzył mnie kolega, kazał zamówić książkę, a gdy przyszła stwierdził że jej jednak nie chce emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pionas

#6476056 Napisano: 22.03.2018 19:24:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
picola napisał(a):

z ulgą wróciłam do starej wersji, na tablecie nowa strona jest praktycznie nieczytelna, na laptopie te duże białe przestrzenie są bardzo męczące, mam wrażenie, że czcionka, banery i tło są zupełnie połączone przypadkowo

możesz zrobić zrzuty ekranu z tableta i zaznaczyć o które miejsca chodzi?

W zakładce "Na skróty" dodałem "Stara wersja strony" przekieruje na starą wersję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6475951 Napisano: 22.03.2018 17:37:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
maryam napisał(a):

Kto mi wytłumaczy, dlaczego na jednym komputerze mam starą wersję, a na drugim nową? Poszłam na starą emotka

Dzisiaj ok. 15:45 ustawiona jako domyślna została najnowsza szata, jeśli ktoś nie przełączał się między wersjami z automatu został przypisany do najnowszej szaty... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6475930 Napisano: 22.03.2018 16:58:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
radosna napisał(a):

pionas napisał(a):

radosna napisał(a):

Brakuje mi koniczynek i lekkiej szarości, abym wpadła w szał miłości ... odnośnie nowej strony.

zapomniałem o koniczynkach emotka
szarość w którym miejscu? emotka

Zamiast tej bieli, którą lubią tylko święci Anieli emotka

może tak?
Agnes napisał(a):

weszłam zgłupiałam ale muszę z tym zyć, zmian nie lubię ale ja starej daty jestem więc to inna historia...

dlatego masz możliwość powrotu do starej wersji - wszystko jest napisane w newsie "Nowa szata graficzna" emotka

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

A Ty się czepiasz słówek emotka

czepiam się tak jak Ty się czepiasz emotka

Chodź, Adrian, idziemy na piwo, niechybnie brakuje tam nas emotka
(bez czepiania się rzeczywistości niejeden świat zginął, niejeden uwiądł już kwiat!)

dzięki jestem na odwyku emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pionas

#6475920 Napisano: 22.03.2018 16:50:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

patrząc na Twoją aktywność po 14, a wgranie nowej wersji jako domyślnej (przed 16) to niezłe rano... emotka

Och, kto bogatemu zabroni wstawać o jedenastej emotka
Wolno mi. emotka A Ty się czepiasz słówek emotka

czepiam się tak jak Ty się czepiasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pionas

#6475917 Napisano: 22.03.2018 16:49:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
radosna napisał(a):

Brakuje mi koniczynek i lekkiej szarości, abym wpadła w szał miłości ... odnośnie nowej strony.

zapomniałem o koniczynkach emotka
szarość w którym miejscu? emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pionas

#6475910 Napisano: 22.03.2018 16:43:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czy da się wrócić do poprzedniego wystroju? Obecny, nowy, który mnie zaskoczył po włączeniu komputera, zupełnie mi nie odpowiada. emotka

Na górze strony:

OK, dzięki. Wyłączyłem rano kompa (nie wylogowałem się), wyszedłem na zakupy, a po włączeniu ponownym już było nowe. Z zaskoczenia, więc się wystraszyłem, że na stałe, przymusowo dla wszystkich. emotka emotka
Absolutnie mi nie pasi, jakieś takieś udziwnione, za duże dysproporcje w wielkości czcionek - jak zmniejszę sobie widok, by czcionka tekstu na forum była tak, jak w starym, to wielkość tekstu w stopce jest mikroskopijna i nie mogę doczytać; oczojebna biel drażni wzrok, irytuje fruwający co chwila pasek nagłówka, co to się pojawia i znika, jak przewijam stronę... Dziękuję, wolę po stokroć stare, ze spokojną zielenią i jakimiś ludzkimi wymiarami oraz funkcjonalnością, do której się przyzwyczaiłem i mi pasuje bardziej.

patrząc na Twoją aktywność po 14, a wgranie nowej wersji jako domyślnej (przed 16) to niezłe rano... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6475902 Napisano: 22.03.2018 16:39:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
barcza
Aby wrócić do poprzedniej grafiki wystarczy kliknąć w jeden z poniższych linków:
LUB - na górze strony:
Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pionas

#6475897 Napisano: 22.03.2018 16:32:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 gosia16 w newsie jest napisane jak wrócić do poprzedniej szaty graficznej, po prostu poprzednie szaty nie będą już wspierane...
klaudaa strona ma certyfikat SSL, ale nie ma na subdomeny, aby przyśpieszyć działanie strony głównej cześć grafik przenieślimy na files.e-konkursy.info - już kiedy cb656 o to pytał...
benasia posty oddzielone są kreskami...
ksantypa mało czytelna tzn?
zdolnabestia ciągle masz problem z paginacją? owszem z przewijaniem będzie mały problem, póki co to nie wiem jak go rozwiązać...
barcza dlatego każdy ma możliwość powrotu do poprzedniej wersji

Ogólnie standardowo narzekanie gdy wdrożono, ale już chyba się przyzwyczaiłem że zawsze dopiero gdy już coś się doda to jest fala komentarzy emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pionas

#6475843 Napisano: 22.03.2018 15:38:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Czy da się wrócić do poprzedniego wystroju? Obecny, nowy, który mnie zaskoczył po włączeniu komputera, zupełnie mi nie odpowiada. emotka

Na górze strony:

lub

https://www.e-konkursy.info/theme/new (obecna wersja mobilna)

Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6475787 Napisano: 22.03.2018 14:37:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Poprawiłem trochę informacje o konkursach po wyborze kategorii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6475775 Napisano: 22.03.2018 14:20:01 w Punkty karne
kalmia86 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pionas

#6475747 Napisano: 22.03.2018 13:21:48 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie osoby które dodają wyniki do konkursów a później usuwają wpis z forum.
Przez właśnie takie zagrania mam ochotę zablokować jakąkolwiek edycję bądź usuwanie wpisów na forum...
Albo dzielimy się i nie zmieniamy albo po prostu nie dodajmy informacji o wynikach emotka Wyświetl w wątku >>