Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7737
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Dlatego jestem na nie
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Wdrozenie Twoich poprawek z mojego punktu widzenia jest mozliwe tylko przy ponownym stworzeniu calego layoutu, jesli sie myle popraw mnie i wskaz rozwiązanie
Nie wiem czemu zniknal, wroce do domu to przyjrze sie temu. Ogolnie to co jest widoczne jest wspierane.
Jesli korzystasz z wlasnych rozwiazan o ktorych nie ma wzmianek to jesli cos nie dziala to nie miej do nikogo pretensji ze chciales cos a jest inaczej
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Ja nigdzie takiej opcji nie widzę.
Przycisk BBCODE pokazuje jakie znaczniki utworzyłeś korzystając z tego co masz po lewej stronie... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Skorzystałem z display:flex; ale nie jest to wspierane przez wszystkie przeglądarki (mam na myśli m. in. IE), na FF działa (innych przeglądarek nie mam więc nie wiem jaki będzie efekt).
Moim zdaniem przy obecnych stylach efekt który chcesz osiągnąć jest nie do osiągnięcia, wydaje mi się że trzeba by było stworzyć wszystko od nowa, ale na to niestety już jest za późno... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Dzisiaj w godzinach bliżej mi nie znanych (podczas wyjazdu do mojej mamy, tj. między 12-17) zabrakło miejsca na serwerze.
Przyznam szczerze że nie spodziewałem się że można zapchać 1TB
Także strona waży prawie 20GB, kopia robiona jest co tydzień. Trochę się tego nazbierało
Wyczyściłem dysk, zostawiłem 2 ostatnie backupy.
Mimo to problem nie ustał. Pojawiły się w dalszym ciągu problemy z dyskiem jaki bazą danych.
Restart serwera spowodował wyczyszczenie parametrów, które ręcznie ustawiałem (jeszcze nie doszedłem do tego dlaczego tak się stało) co spowodowało kolejne problemy.
Nauczka na przyszłość aby spisywać sobie gdzieś ustawiane parametry
Mam nadzieję, że już wszystko wróci do normy... Chciałby jednak weekend spędzić z rodziną a nie przed komputerem słuchając obok głos dziecka z pytaniem "długo jeszcze"
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Jadę z synem do babci, ale jak wrócimy to siądę i dam znać co się da zrobić
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Ramek nie będzie bo różniej wielkości są zdjęcia. Tzn. nie zdjęcia a opis konkursu. Jest on dynamiczny i nie ma stałej długości przez co nie jestem w stanie określić jakiej wysokości najlepsze byłoby zdjęcie, a coś takiego jak:
Wydaje mi się, że nie wygląda za ładnie
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
@ivanotta jesteś pewna że masz jeden konkurs w https://www.e-kon...konkursy-promocyjne/ ?
albo mi się wydaje albo masz screena nim zrobiłem zmiany dotyczące wyświetlania listy konkursów w kategorii... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
w stopce albo (właśnie dodałem) w "Na skróty". Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Ciągle rozmawiamy o
https://www.e-konkursy.info/theme/polo
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
u mnie aż takie różnice nie sa, ale to chyba kwestia przegladarki.. zmniejszylem, chyba wszedzie, jakbym gdzies pominal to piszcie
przy okazji poprawiłem top, zmniejszylem logo i odstepy pomiedzy dzialalami bo naglowek mialbyc w jednym wierszu a nie w 2