Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7737
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
w co klikasz? 1 czy 2?
1 zawsze prowadzi na 1szą stronę, 2 zawsze do ostatniego wpisu (tak jak z boxa "Na forum")
zwiększyłem Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Miałeś otwarte okno przegladarki w ktorynpisales komentarz, nastepnie otworzyles w nowej zakladce ten sam watek, a odpisac chciales w starej, zostales przekierowany na kolejna podstrone na ktorej byla informacja dlaczego Twoj post nie zostal dodany, mysle ze go zignorowales (zamknales strone).
Dzieje sie tak bo w celu bezpieczeństwa przed botami generowany jest token i za kazdym odswiezenm strony zmienia sie...
chyba juz kiedys o tym pisalem, ale nie jestem pewien czy to na forum czy na pw... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Alternatywnie masz możliwość powrotu do poprzedniej szaty, na stronie glownej jest news z informacją o tym... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
W którym miejscu literki są małe? Inni piszą że za duże
Kolor czcionki był #7b7b7b dałem #4b4b4b
Paleta kolorów: https://www.w3sch...rs/colors_picker.asp
Lista konkursów w kategorii poprawiona - będzie wyświetlać pojedynczo, to samo w wyszukiwarce wyników
Co do zdjęć w opisie konkursu to ustawiłem aby jego maksymalna wysokość wynosiła 300px. Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
zegara nie będzie
dlatego dla tych co nie lubią zmian pozostaje stara wersja o czym wspominałem w prywatnej wiadomości jaki na stronie głównej w newsie... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Co do zieleni to coś takiego? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Każdy aktywny użytkownik dostał dzisiaj wiadomość:
Jest instrukcja jak wrócić do poprzedniej wersji.
To samo jest w newsie "Nowa szata graficzna" czyta to ktoś czy za dużo wymagam?
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Ikonki to po prostu moje przeoczenie, zapomniałem całkowicie o nich
Jeśli czegoś brakuje ze starej wersji to piszcie, dwa etaty to jednak za dużo... przemęczenie bierze górę
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Wkurzył mnie kolega, kazał zamówić książkę, a gdy przyszła stwierdził że jej jednak nie chce
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
W zakładce "Na skróty" dodałem "Stara wersja strony" przekieruje na starą wersję
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
dlatego masz możliwość powrotu do starej wersji - wszystko jest napisane w newsie "Nowa szata graficzna"
dzięki jestem na odwyku