Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6460906 Napisano: 08.02.2018 07:48:47 w Punkty karne
perpec - założyłeś konto tylko na potrzeby reklamowania swojej strony? blokada konta... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6460905 Napisano: 08.02.2018 07:44:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
madzia1-s napisał(a):

Niemożność edycji lub kasowania komentarzy pod konkursami emotka
Właśnie się pomyliłam i dodałam komentarz nie pod tym konkursem co chciałam i nie mogę nic z tym zrobić  emotka

Nie do końca jestem przekonany aby wprowadzać możliwość usuwania komentarzy, chociażby z tego względu co się dzieje na forum.
Raportujecie pewne osoby, ale gdy my mamy chwilę by wejść na stronę i przyjrzeć się temu to np. postu już nie ma, bo autor sam go usunął, a potem macie do nas pretensje że nie oceniamy sprawiedliwie, że są lepsi i gorsi, że jednym dajemy karniaki a drudzy są bezkarni...
Poza tym są osoby, które ożywią atmosferę, pojawi się dyskusja, a potem ta osoba usuwa swoje posty i gdyby nie cytowany fragment to nikt by nie wiedział o co chodzi... Wyświetl w wątku >>

pionas

#6460819 Napisano: 07.02.2018 19:40:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ameryka napisał(a):

konkursy promocyjne - uważam że jeśli są jeszcze takowe gdzie trzeba kupić np przez tydzień czy miesiąc gazetę i wysłać kupony w niej zamieszczone to są promocyjne, lecz ostatnio (Media Zawada) narysuj coś i wyślij wraz z kuponem i dzisiaj powiały się konkursy z krzyżówką. Niby trzeba kupić gazetę i rozwiązać krzyżówkę by zagrać, lecz takie powinny mieć osobny dział.

Z tymi konkursami z krzyżówkami to opublikowałem ponieważ nie wiedziałem co do końca z nimi zrobić. W przyszłości planuję połączyć takie w jeden i ogólnie napisać listę nagród lub po prostu nie publikować czegoś takiego, ew. może jakiś nowy wątek na forum "Konkursy z gazet"? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6460762 Napisano: 07.02.2018 17:18:04 w Zbieramy kasę!

pionas

#6460488 Napisano: 06.02.2018 20:28:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Hej,

z newsów na szybko -> postanowiłem podpiąć do końca kwietnia 1% podatku i w sumie nie wiem czemu odpiął się (albo ja go przy przebudowie bazy odpiąłem) Zbieramy kasę!
Jeśli chodzi o wątek Zbieramy kasę to dla niewtajemniczonych nie zbieramy pieniędzy dla siebie emotka
Chodzi o wspieranie akcji charytatywnych typu Pajacyk czy PolskieSerce wątek od ponad 11 lat i coś słabo ostatnio emotka ~3332zł pokażmy że stać nas na więcej emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6460477 Napisano: 06.02.2018 20:09:20 w Zbieramy kasę!

pionas

#6460100 Napisano: 05.02.2018 20:21:27 w Zmieniłem(am) login
dadinek0405 zmienił(a) login na: sonia134 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6459932 Napisano: 05.02.2018 14:56:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tak było zgłoszenie:

pionas, znów strona popieprzyła link podmieniając znaki

gdy byłem na komputerze link działał prawidłowo, na podstawie danych które ja posiadam i przy moich testach błąd nie występuje..
tak jak napisałem jak nie mam żywego przykładu nie jestem w stanie zweryfikować problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

pionas

#6459912 Napisano: 05.02.2018 14:34:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jak sobie klikniesz w link, to przenosi na stronę główną Smolara. Ale gdy ten sam link skopiujesz i wkleisz go w pasek adresu, to jest okej, trafiasz na właściwą stronę (bo adres jest w sumie prawidłowy, chrzani to wszystko skrypt podmieniający).

nie rozumiem problemu, w obu przypadkach linki są prawidłowe.
tzn. jeśli chodzi o loterię w Wieliszewie od Smolara to usunęli wpis ze swojej strony i link nawet gdy kopiowałeś i wklejałeś to też przenosił na ich główną stronę - podmieniłem na właściwy link...

No widzę właśnie, że NIE ROZUMIESZ.
emotka Na to nie znaleziono rady. emotka
edit
choć mam wrażenie, że całkiem niedawno o tym pisaliśmy - że w jednej przeglądarce to działa dobrze, a w innej źle. Że gdzieś tam jedne znaki są podmieniane na kody i tak dalej. A reszta to sprawa interpretatora przeglądarki.
Czyli wychodzi na to, że strona nie jest zoptymalizowana dajmy na to pod Firefoxa, a jedynie pod dajmy na to Chrome. Do tego się to sprowadza. Lud wie swoje, Ty swoje. Lud klika i widzi, że pojawiają się błędy, Ty twierdzisz, że jest wszystko okej. To po kiego grzyba wczoraj niunia tyle razy walczyła z jednym linkiem, by na koniec się poddać i wkleić go innym sposobem?

cieszę się że Ty wszystko wiesz emotka
nie wiem, nic mi nie zgłaszała a teraz wpis jest poprawny i nie jestem w stanie tego ocenić, pracuję na Firefoxie a nie na Chromie i u mnie działa, także Twoje zdanie "...wychodzi na to, że strona nie jest zoptymalizowana dajmy na to pod Firefoxa, a jedynie pod dajmy na to Chrome..." jest błędne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6459904 Napisano: 05.02.2018 14:19:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Nie podoba mi się, że na tej stronie e-konkursy niektóre linki, prowadzące do innych stron, są w jakiś sposób zniekształcane, deformowane i w efekcie kliknięcie w taki popsuty link prowadzi w niebyt.
Zgłaszałem już kilka takich przez koniczynkę, ostatni przypadek z wczoraj, kiedy niunia cztery razy usiłowała poprawiać swój PRAWIDŁOWY przecież link, ale był stale psuty przez stronę.
Chodzi chyba o to automatyczne dodawanie http czy cóś.
Przykład z dziś: https://www.e-kon...t-w-wieliszewie.html
Jak sobie klikniesz w link, to przenosi na stronę główną Smolara. Ale gdy ten sam link skopiujesz i wkleisz go w pasek adresu, to jest okej, trafiasz na właściwą stronę (bo adres jest w sumie prawidłowy, chrzani to wszystko skrypt podmieniający).

nie rozumiem problemu, w obu przypadkach linki są prawidłowe.
tzn. jeśli chodzi o loterię w Wieliszewie od Smolara to usunęli wpis ze swojej strony i link nawet gdy kopiowałeś i wklejałeś to też przenosił na ich główną stronę - podmieniłem na właściwy link... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6458867 Napisano: 02.02.2018 10:16:38 w Zmieniłem(am) login
askaniu zmienił(a) login na: magisterek Wyświetl w wątku >>
0 1 mia

pionas

#6458601 Napisano: 01.02.2018 14:33:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas czy w aplikacji jest możliwość przeniesienia przycisku DODAJ nad pisaną wiadomość na forum. teraz jak pisze z aplikacji to ten przycisk zakrywa klawiatura i trzeba ją dodatkowo chować żeby ten przycisk się pojawił. byłoby prościej 

nie.
Schemat okna narzucony jest od wersji androida. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

pionas

#6458592 Napisano: 01.02.2018 14:25:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
madzia1-s napisał(a):

czy da się zrobić tak by w aplikacji wyświetlały się wszystkie dane o konkursie w tym przede wszystkim data rozpoczęcia i dlaczego nie można otwierać linków w przeglądarce, często regulaminy nie lądują się poprzez aplikację emotka

całkowicie o tym zapomniałem, chodzi o opis konkurs czy listę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6458376 Napisano: 01.02.2018 09:16:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie chyba zmiany polityki Facebooka.
Nie mogę bezpośrednio otworzyć postu tylko muszę scrollować by odnaleźć właściwy i dopiero po kliknięciu wyświetla mi całość - też tak macie czy to tylko u mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6456797 Napisano: 26.01.2018 20:18:51 w Zmieniłem(am) login
kalmia zmienił(a) login na: kalmia86 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6456457 Napisano: 26.01.2018 06:58:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Po zmianie loginu resetowane są punkty karne na koncie użytkownika.
Przykład:

stary login: https://www.e-kon...&thread_id=81464
nowy login: https://www.e-kon...&thread_id=81464
emotka

pionas - jak widzę, grzebałeś już w tym i jest delikatny progres  emotka ale to dziwne...
Szukając na stary login teraz, po tych zmianach, które naniosłeś, znajduję dwa wpisy o karniakach: 22 grudnia 2016, 21:36:48 oraz 10 października 2016, 21:50:07
Na nowy zaś login (TEGO SAMEGO PRZECIEŻ użytkownika, o niezmienionym identyfikatorze (id=81464), są kolejne dwa wpisy o karniakach, ale zupełnie tego nie rozumiem, dlaczego z datami sprzed zmiany loginu?! emotka
Odpowiednio 13 listopada 2017, 17:28:17 oraz 15 września 2017, 21:00:59 (oba wpisy były edytowane - czyżby ręczna zmiana loginu?)
Przecież użytkowniczka login zmieniła dopiero 20 stycznia 2018, 17:44:10
Nie rozumiem tego emotka emotka Tego podziału - że część została ze starym loginem, część z nowym, osobno. Nie ma w tym całej historii wszystkich wpisów dla jednego i tego samego użytkownika.

Po prostu to błąd systemu którego nie wyeliminowałem i nie wiem kiedy to zrobię bo wymaga to przebudowy struktury, a edycji dokonałem ja. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6456168 Napisano: 25.01.2018 11:12:57 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

zdolnabestia cb656
Jeszcze nie mam pomysłu na to emotka

Jak chcesz, mogę podsunąć emotka
Rywalizacja na temat: KTO SZYBCIEJ PODNIESIE CIŚNIENIE NA FORUM? emotka

Nie dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas