Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7737
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Jeszcze pozostaje sprawdzić procesory, chyba że to po prostu jakiś atak i stąd mega obciążenie maszyny... Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
tak wszystko co jest po 19 przepadło...
Technicy uznali że dysk jest w porządku a ja zastanawiam się gdzie są dane z ostatnich 12h, od południa nie ma nic, dobrze że miałem bazę z 19 wczorajszego dnia... tak wiem, mało pocieszające Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Niestety zapewne część danych niezostanie przywrócona. Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Dzisiaj po restarcie zniknęła cała baza danych, na szczęście miałem kopię sprzed 30min...
Wysłałem maila do hostingodawcy czy istnieje możliwość zbadania dysku i są dwie opcje:
1. Szybkie sprawdzanie tj. przerwa w dostępie do strony ok. 30-60min
2. Dokładne ok. 12-14 godzin...
12-14h raczej nie wchodzi w grę, myślę, że przerwę 30-60min jesteśmy w stanie znieść pod warunkiem że to może być np. o 3 w nocy
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Przyjrzę się temu jak będę miał chwilę albo jak wrócę do domu... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Od kiedy zauwazyliscie ten problem? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Po wymuszonej aktualizacji bazy danych ciągle są jakieś problemy, jestem w trakcie przepisywania fragmentu kodu, mam nadzieję że strona przyśpieszy... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
cb656 przedzej zamkne serwis niz do sadu pójdę
I zeby nie bylo duzo poprawek zawdzieczamy Tobie
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
informacja o przeczytanej wiadomości znika dopiero po wejściu w nią i odświeżeniu... nikt wcześniej nie zgłaszał że to jest dla niego problem...
cb656 nie wiem czemu do wszystkiego doczepiasz etykietę od wysiwyg... bbcode i wysiwyg nie ma nic wspólnego z odświeżaniem wiadomości...
to jest temat o którym można pomyśleć, ale tak jak napisałem nikt o tym nie pisał do mnie...
bruce
system nie patrzy na całe słowa a po prostu na ciąg znaków, jeśli występują znaki które tworzę niecenzuralne słowo to po prostu je podmienia, kiedyś tak było że brał pod uwagę całe słowa ale cb czepiał się że nie podmienia i fragmentów i zrobiłem poprawkę na wszystkie ocenzurowane słowa...
Dzisiejsza awaria była spowodowana piątkową wymuszoną aktualizacją bazy danych, może być tak że problemy jeszcze się pojawią, ale mam nadzieję, że nie będzie to już odczuwalne... (tzn. mam nadzieję że już nie wystąpią
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
nie wiem co masz na myśli pisząc przeładowana śmieciami? może po prostu pozbyć się grafik? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
pionas
Postów 7737