Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6379448 Napisano: 14.07.2017 21:50:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bridget napisał(a):

zakładając  sobie nowe konto na mój były nick, od razu również miniatura zdjęcia  została tez przypisana? - głupie to i przyznam się ze czuje się nieswojo!

nie, po prostu wgrał sobie taki avatar Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379446 Napisano: 14.07.2017 21:37:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bridget napisał(a):

ejjjjj noooo   mam nadzieje, ze ktoś przy tym nie ma wglądu w korespondencje? Pionas emotka

przecież dobrze wiesz, że cała korespondencja przeszła z Tobą... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379442 Napisano: 14.07.2017 21:28:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
keiti78zg napisał(a):

pionas skopałeś sprawę zamiany nicków użytkowników emotka Trudno, ale przyjmij do wiadomości, że to, to odwaliłeś, jest niedopuszczalne.
Podobno na stary nick, który został wymieniony na nowy, nie da się założyć konta? Hahahaha emotka
Jak widać - bzdura.
Przy okazji pozdrowienia dla Kejti z Zielonej Góry, która mam nadzieję, całe odium swojego oburzenia zwali na pionasa emotka
Obiecuję, że to konto nie będzie używane, zlikwiduję to za jakiś czas, po potwierdzeniu przez pionasa, że naniósł stosowne poprawki.
P.S. Dawna bridget obecnie znana jest na forum jako bridget (tu jest ta informacja: https://www.e-kon...n/strona/1/#p6378222 )

No, to by było na tyle, jeśli chodzi o dzisiejszą Ewangelię. pionas - do roboty. Poprawiać zaniedbania emotka

cb656 nie uważam abym to skopał, jedynie kto mógłby takie coś zrobić to po złości...
skoro ktoś się zrzeka swojego loginu to znaczy że go nie chce, a jak go nie chce to czemu ktoś inny nie może go mieć? emotka
dobra zgadzam się, jakiś okres "karencji" powinien być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379335 Napisano: 14.07.2017 15:36:59 w Zmieniłem(am) login
joasia4786 zmienił(a) login na jomajd86 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379306 Napisano: 14.07.2017 14:20:02 w Punkty karne
bzowapani dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 bzowapani 0

pionas

#6379249 Napisano: 14.07.2017 11:38:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

czy da się...

Niestety na chwilę obecną nie ma takiej możliwości....

Rysuje nam się w tych dialogach od dłuższego czasu tak konsekwentna linia, pewien schemat... emotka emotka

Dobrze wiesz że system był pisany X lat temu i nie wszystko uwzględniłem i są pewne rzeczy które aby ruszyć to trzeba najpierw przepisać cały kod... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379239 Napisano: 14.07.2017 11:24:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

PRZYKŁAD: https://www.e-kon...na/151/#p1937911Jako autor wpisu figuruje kobitka89, która jak widać, zlikwidowała już konto i jej wpisy na forum poprzedzone są słowem "gość", które tak często wpada w oko bruce emotka
PYTANIE: czy wyszukiwarka może uwzględniać to pole z nazwą użytkownika, zawierającą słowo "gość"? Bo obecnie nie znajduje takich wpisów. Jeśli wpiszę do wyszukiwarki samo kobitka89 to znajdzie tylko takie wpisy, gdzie ten nick jest zacytowany w treści.
DRUGIE PYTANIE: czy da się w inny sposób odszukać wpisy pozostałe na forum, które należą do użytkowników, którzy już swoje konto zlikwidowali, a znamy tylko ich nick (a nie numer ID)?

Niestety na chwilę obecną nie ma takiej możliwości.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379210 Napisano: 14.07.2017 09:29:35 w Zmieniłem(am) login
kokosanka zmienił(a) login na cleo25 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379204 Napisano: 14.07.2017 09:16:00 w Zmieniłem(am) login
gosia2k zmienił(a) login na kraina-aromatow Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379186 Napisano: 14.07.2017 07:35:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
superloser napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Czy musze miec GG by zdjecie załadować za koniczynke... poważnie, nie ma innej opcji?

To proste: - wybierasz PRZEGLĄDAJ...
- znajdujesz na dysku plik (zdjęcie)
- ładujesz go (wybierasz/zatwierdzasz)
- klikasz ZAPISZ ZMIANY
Pola, jakie masz powyżej avatara, są opcjonalne. Możesz, ale NIE musisz tam nic wpisywać!

WchodzE na telefonie, wybieram pic., I  podaje "zmiany zapisane" - ale nic sie nie zmieniło . Juz GG nie wyskakuje

Musi byc tak jakna obrazku poniżej:
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379141 Napisano: 13.07.2017 22:14:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
superloser napisał(a):

Czy musze miec GG by zdjecie załadować za koniczynke... poważnie, nie ma innej opcji? Ktos jeszcze tego GG używa? 

przecież nr gg nie jest wymagany, wystarczy nic tam nie wpisywać... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6379128 Napisano: 13.07.2017 21:48:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kermit napisał(a):

mia napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ale nie  można oznaczyć jakoś dyskretniej? Czuję się trochę jak w kibelku  emotka

Dokładnie - muszą być takie oczojebne? Wcześniej widzę płeć, niż nick. emotka W dodatku niektórzy są bezpłciowi. Też chciałam być, ale nie mogę tego zmienić w profilu. To nie fair - a może ja jestem hermafrodytą? emotka

W ustawieniach obok płci jest opcja wyboru kto może widzieć tą informację wszyscy/znajomi/tylko ja. Choć takie pomniejszone jak teraz nie są już takie złe.

na forum wyświetlana jest tylko płeć w przypadku wybrania widoczności dla wszystkich... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378935 Napisano: 13.07.2017 11:51:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ziolko napisał(a):

pionas - domagam się, żeby wszyscy panowie mieli odpowiedni znaczek przy nicku!!!  emotka emotka

poproś ich o zmianę płci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378880 Napisano: 13.07.2017 10:46:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas pytanie mam o avatary ruchome emotka Ten temat był już wałkowany, znalazłem nawet trwalszy ślad na FAQ:

Czy mogę mieć ruchomy avatar?
Jeśli jego wymiary wynoszą dokładnie 125x125px tak emotka W przeciwnym wypadku zostanie on przeskalowany, a animacja przestanie działać.

No i chodzi o te trzy piksele emotka
Nie da się zwiększyć limitu do 128x128?
Albo sprawić, by system akceptował także format MNIEJSZY i nie zawsze kwadratowy? Na przykład 125x120?

...i czemu te obrazki, będąc przecież gifami (widzę animację na etapie dedycji wpisu), na forum są nieruchome?!

Obrazek jest skalowany do rozmiaru 125x125 i zapisywany jako jpg stąd traci "ruchomość".

We wpisach obrazki sprawdzane są pod względem bezpieczeństwa i najpierw są obrabiane przez system i dopiero wyświetlane...

Nie da się. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378850 Napisano: 13.07.2017 09:50:06 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Bo jak w regulaminie nie ma słowa loteria to go nie używam, pisałem już kiedyś o tym. Takie wpisy będą edytowane.Mam wrażenie że cb656 i bruce to jedna i ta sama osoba emotka

emotka Yin/Yang 

Co do tej decyzji, jest ona dziwna i ja tego nie akceptuję. Losowanie to loteria, choćbyś nie wiem jak się starał to ukryć. emotka

Już wymienialiśmy swoje poglądy w tej sprawie i wtedy napisałem abyś pisał do Organizatorów konkursów, że to oni wprowadzają w błąd uczestników.
Już miałem kilka razy maile (od Organizatorów) w których pisano do mnie abym zmienił tak jak jest w regulaminie.

O i to może być jako powód wkurzania się - jedni chcą jedno, drudzy co innego a człowiek między młotem i kowadłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378837 Napisano: 13.07.2017 09:24:49 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

W kwestii: \"jak żyć\" nasuwa się jedna uniwersalna podpowiedź - mianowicie mieć w rzyci sprawy niepotrzebne, zbędny balast obciążający ciało i umysł.

Mżąca mżawka mrzonek. Nierealne. Trzeba grać twardziela o kamiennej twarzy Apacza, ale to tylko powłoka. emotka P. S. Odpuść, Cb656 emotka   emotka , Pionas często pomija to słowo; ja staram się (pomna na Twe wieczne narzekania) zawsze je wpisywać, a też go nie ma w moich zgłoszeniach. emotka  Czasami trzeba choć trochę poczytać regulamin, tak dla zwykłej codziennej gimnastyki szarych komórek - pewnie to ma na celu Pionas. On wie, ze zgłaszający czytał zasady, ale pewnie chce, aby i inni to zrobili.  emotka

Nie odpuszczę. Bo to nie jest pierwszy taki przypadek i absolutnie nie rozumiem powodu, dla którego on tak robi, podczas gdy wielokrotnie na forum ten temat był poruszany, ludkowie się tego domagają. BO TO QŹWA WAŻNE JEST!!!Jest cała masa ludzi mających alergię na loterie i dzięki takiemu dopiskowi w tytule nie tracą swojego cennego czasu emotka na klikanie i czytanie opisów.
Nosz wrrrrr emotka

Bo jak w regulaminie nie ma słowa loteria to go nie używam, pisałem już kiedyś o tym.
Takie wpisy będą edytowane.

Mam wrażenie że cb656 i bruce to jedna i ta sama osoba emotka

W temacie, wkurza mnie pogoda za oknem i podniesione opłaty za OC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378807 Napisano: 13.07.2017 07:17:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas niepokoi mnie ogromna ilość PUSTYCH "wpisów" na forum. To nie jest możliwe, że autorzy się skrzyknęli i nagle, wszyscy razem, wymazali gumkami swoje wpisy. Co się z tym forum dzieje? emotka Przykład: https://www.e-kon...strona/914/#p5297480 (i kolejne)
Tego jest w pip... emotka emotka

dzięki za info już działam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378805 Napisano: 13.07.2017 01:40:56 w Zmieniłem(am) login
adik82 zmienił(a) login na adik-xtreme Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6378334 Napisano: 12.07.2017 07:52:18 w Czas na zmiany...
A fakt komentarzy pod konkursami nie zmieniała.
Zaraz dodam poprawkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6378305 Napisano: 12.07.2017 00:03:26 w Zmieniłem(am) login
wiki1985r zmienił(a) login na ewe85lina Wyświetl w wątku >>
0 0