Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6375560 Napisano: 04.07.2017 08:20:01 w Punkty karne
stamp2 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6375277 Napisano: 03.07.2017 14:20:01 w Punkty karne
wiesia30 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6375101 Napisano: 03.07.2017 08:20:01 w Punkty karne
rogaliczek dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6372864 Napisano: 27.06.2017 20:20:01 w Punkty karne
szejknaftowy dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6372641 Napisano: 27.06.2017 14:20:01 w Punkty karne
Pitach dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 Pitach 0

pionas

#6372522 Napisano: 27.06.2017 12:23:06 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

w piątek dodałem konkurs i do tej pory czeka na sprawdzenie emotka może Pionas się nie wyrabia emotka ciekawe dlaczego Zdolna Bestia nie publikuje konkursów,ma zdolności tylko do rozdawania karniaków? emotka

zdolna i ziolko są moderatorkami forum i nie mają uprawnień do zarządzania konkursami...

tak jak już kiedyś pisałem, nie żyję tylko stroną, a jeśli chodzi o Twoje zgłoszenie to byłoby dodane pewnie w piątek ale nie podałeś dobrego linku i dopiero dzisiaj znalazłem trochę czasu żeby pogooglować i go odnaleźć...

w temacie wkurza mnie że doba ma tylko 24h i że chyba zbliża się zespół cieśni nadgarstka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pionas

#6372098 Napisano: 26.06.2017 15:23:00 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Pionas a na te Mazury to gdzie jedziesz?  emotka

Podbijam. Jest coś ciekawego do polecenia? emotka W temacie - wkurza mnie bardzo, że na forum pojawiają się - obok przecudnych (szczególnie: z kotami wszelakimi emotka ) i rozbrajających - także awatary, których boję się tak bardzo, że... ze strachem czytam zamieszczone przy nich wypowiedzi. emotka

;)

w temacie, brzydka pogoda i to ze ja tylko na 5min i wracam do domu
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6371863 Napisano: 26.06.2017 08:35:15 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nadeim napisał(a):

ziolko napisał(a):

nel1984 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. Ja rozumiem strach przed zaśmiecaniem forum, ale z drugiej strony jak ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty i można to zobaczyć i ocenić i się bardzo spodoba to może miłe by było dla tej osoby, żeby usłyszała kilka miłych słów???A i jeszcze to, że nie mogę sobie poradzić z dodaniem konkursu do bazy. Znalazłam wreszcie taki, którego nikt jeszcze chyba nie zauważył przede mną emotka

Zawsze możesz wysłać danej osobie prywatną wiadomość z gratulacjami emotka

Teoretycznie tak, ale to już nie to samo, przynajmniej dla mnie. 

kiedyś były gratulacje w mdw, ale robił się tam taki śmietnik, że masakra. Czasami było kilka stron gratulacji, a dopiero pomiędzy nimi jakieś wpisy na interesujący temat

to może by się dało zrobić aby w mdw był dodatkowy guzik który przekierowuję do strony z gratulacjami i cytatem z  postu mdw.

pionas czytasz? Tak się da emotka Kiedyś zaproponowałem, by zrobić taki mechanizm w "wyniki konkursów" -> by komentarze wpisywane odruchowo, w pierwszych emocjach, przez zapomnienie, były przenoszone do "dyskusje o wynikach". I pionas to zrobił emotka więc i tutaj tak samo na pewno można emotka

jak mnie znaczą to tak emotka
w tamtym przypadku było to nagminne, mogę dodać link nad oknem odpowiedzi (tak jak to jest w niektórych wątkach np Informują) alternatywnie zastanawiam się czy nie dodać gdzieś jakieś zakładki moje ulubione wątki...

wkurza mnie brak kondycji, człowiek 2 dni poskakał na weselu i dzisiaj zakwasy ;/ a było tak pięknie, a dzisiaj jeszcze wycieczka na Mazury... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pionas

#6370917 Napisano: 23.06.2017 08:27:41 w Wkurza mnie...
Obraźliwe komentarze to fragment.
Nie wiem czy autor ma tutaj konto bo dostałem oficjalne pismo na maila stąd reakcja.
Autor zdjęć uważa iż nie używał żadnych programów do obróbki zdjęć i ma na to dowody, jeśli takie otrzymam i będę w stanie ocenić że faktycznie był w stanie wykonać dwa zdjęcia z różnymi produktami na którym będą te same osoby w tych samych pozycjach to będzie więcej karniaków...

Wkurza mnie pogoda za oknem ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370832 Napisano: 22.06.2017 21:47:37 w Punkty karne
wrrrryyy +1 pkt za "Pan czerwone gatki" - autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią
mattadore +1 pkt za "no i sodówka odbiła Kowalskiemu" - autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią
astronautka +1 pkt za "zawsze znajdzie się ktoś nieuczciwy, chcący pójść na łatwiznę" - autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią
joan +1 pkt za "ludzi, co wyglądają, jakby uciekli z pokoju bez klamek" - autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią
kermit +1 pkt za "Toć to grill jak w Tworkach" - autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią
aleksaa +1 pkt za "temu panu już daaawno sodówka uderzyła do głowy" - autor zdjęć uważa iż został urażony tą wypowiedzią Wyświetl w wątku >>

pionas

#6370618 Napisano: 22.06.2017 14:20:01 w Punkty karne
azaflora dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370608 Napisano: 22.06.2017 13:48:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie da się zmniejszyć odstępu.
Myślałem że to na tyle zrozumiałe że jak chcesz poprawki na forum to jej będziesz szukał na forum, a napisałem że pod Twoje konto bo ona jest widoczna tylko dla Ciebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370604 Napisano: 22.06.2017 13:43:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a): cb656 podpiąłem coś pod Twoje konto - o takie coś Ci chodzi?

emotka Nie wiem, o czym piszesz? Zaglądam na swoje konto, odświeżam, edytuję - wszystko po staremu. Czego i gdzie mam szukać? I co ważne - odwołujesz się do ostatniego wpisu tu w tym topie, czy o coś innego chodzi? Bo ostatni wpis mówi o cytowaniu NA FORUM, a nie koncie użytkownika... Nie rozumiem, o co chodzi emotka

chodzi o to o czym pisałeś, czyli nazwa ostatniej osoby, której cytujesz wiadomości...

Nadal nie wiem, gdzie i czego mam szukać na swoim koncie. Sprawdziłem raz jeszcze - żadnych opcji dodatkowych nie mam. Wszystko po staremu, jak było.

przecież chodzi o forum o wpisy a nie o jakieś dodatkowe uprawnienia...

O to:
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370579 Napisano: 22.06.2017 13:06:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a): cb656 podpiąłem coś pod Twoje konto - o takie coś Ci chodzi?

emotka
Nie wiem, o czym piszesz? Zaglądam na swoje konto, odświeżam, edytuję - wszystko po staremu. Czego i gdzie mam szukać? I co ważne - odwołujesz się do ostatniego wpisu tu w tym topie, czy o coś innego chodzi? Bo ostatni wpis mówi o cytowaniu NA FORUM, a nie koncie użytkownika... Nie rozumiem, o co chodzi emotka

chodzi o to o czym pisałeś, czyli nazwa ostatniej osoby, której cytujesz wiadomości... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370574 Napisano: 22.06.2017 12:55:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 podpiąłem coś pod Twoje konto - o takie coś Ci chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370520 Napisano: 22.06.2017 11:11:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
apoccalipsa napisał(a):

pionas napisał(a):

defed napisał(a):

Trochę za duża ta czcionka... ale w sumie to teraz bez okularów widzę w jakim temacie jestem  emotka

Właśnie miałem robić wpis na forum.
Wprowadzam zmiany dotyczące bezpieczeństwa strony i gdybyście zauważyli jakieś problemy które do tej pory nie występowały to proszę o informację emotka

nie mogę zmieniać koloru kropek przy konkursach

sprawdź teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6370490 Napisano: 22.06.2017 10:02:52 w Czas na zmiany...
Trwają prace nad wdrożeniem kolejnych zabezpieczeń strony, gdybyście zauważyli jakieś problemy z działaniem strony, które do tej pory nie występowały proszę o informację w tym temacie lub na pw. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6370486 Napisano: 22.06.2017 10:01:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
defed napisał(a):

Trochę za duża ta czcionka... ale w sumie to teraz bez okularów widzę w jakim temacie jestem  emotka

Właśnie miałem robić wpis na forum.
Wprowadzam zmiany dotyczące bezpieczeństwa strony i gdybyście zauważyli jakieś problemy które do tej pory nie występowały to proszę o informację emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, defed 0

pionas

#6370421 Napisano: 21.06.2017 23:11:21 w Punkty karne
baxter - reklamowanie stron konkurencji +1 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6369675 Napisano: 20.06.2017 08:20:01 w Punkty karne
atanerka dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0