Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6368266 Napisano: 15.06.2017 08:20:01 w Punkty karne
elewandowska25 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6366069 Napisano: 09.06.2017 13:21:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Na górze każdego tematu macie przycisk "Anuluj powiadomienia"

Fajne emotka Dzięki.

od dawna już jest taka opcja emotka

Taaa? A gdzie o tym powiadamiałeś? Na forum? Przez boota na PW? W dziale FAQ? emotka

https://www.e-kon.../strona/87/#p6180313 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6366062 Napisano: 09.06.2017 13:04:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Na górze każdego tematu macie przycisk "Anuluj powiadomienia"

Fajne emotka Dzięki.

od dawna już jest taka opcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6366060 Napisano: 09.06.2017 13:02:09 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Na górze każdego tematu macie przycisk "Anuluj powiadomienia" Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6366039 Napisano: 09.06.2017 12:22:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 proponuję abyś zaczął pisać do Organizatorów i im zwracał też uwagę, jeśli oni zaczną używać prawdziwych sformułowań to i u nas zacznie być porządek emotka
Od początku istnienia serwisu używany był zwrot konkurs i nikomu to nie przeszkadzało, teraz mamy przesadzać stare drzewo? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6366032 Napisano: 09.06.2017 12:11:04 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 spójrz na Wygraj jednoosobowy namiot i wejdź na ich stronę:
https://www.faceb...361238301869/?type=3 Nie ma nigdzie słowa loteria, wszędzie jest konkurs (nawet 3 razy).
Napisałeś już do Organizatora że organizuje loterię nie konkurs czy tylko tutaj się czepiasz? emotka

Tylko tutaj się czepiam, bo ten konkurs oznaczyłem sobie szarą kropką jako ten, który mnie nie interesuje emotka
Nawet nie wchodziłem na ich stronę, bo nagroda nie jest mi potrzebna, odpuszczam czytanie u źródła emotka

nie wchodząc na ich stronę na jakiej podstawie uznałeś że to loteria? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6366024 Napisano: 09.06.2017 12:04:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 spójrz na Wygraj jednoosobowy namiot i wejdź na ich stronę:
https://www.faceb...361238301869/?type=3
Nie ma nigdzie słowa loteria, wszędzie jest konkurs (nawet 3 razy).
Napisałeś już do Organizatora że organizuje loterię nie konkurs czy tylko tutaj się czepiasz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6366018 Napisano: 09.06.2017 11:57:27 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Kiedy loteria kiedy konkurs?
Nie wiem jak Was rozumieć, ale zakładając że każda informacja która nie zawiera regulaminu jest loterią to 80% artykułów w bazie powinno mieć inną nazwę.

Jeśli w opisie konkursu na stronie Organizatora (lub w regulaminie) nie widzę słowa "loteria" to uznaję że to konkurs nie loteria. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6366001 Napisano: 09.06.2017 11:36:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

W SKRÓCIE: co zrobić, by skutecznie wyegzekwować RZETELNE opisy do zgłaszanych konkursów? Jak uniknąć sytuacji, w których albo istotnych informacji brak, albo konkurs jest w niewłaściwej kategorii?

Codziennie z całej masy konkursów w bazie zgłaszam po kilka pomyłek/błędów/nieścisłości. emotka Biorąc pod uwagę, że do pewnych kategorii zupełnie nie zaglądam (SMS, plastyczne, dla dzieci, blogi, lokalne, instagram) to ilość błędów zauważona przeze mnie być może nie odzwierciedla skali całego problemu, ale i tak jest niefajnie. Czasem pójdzie tylko zgłoszenie w nadziei na SZYBKĄ zmianę, ale z tym bywa różnie, więc zacząłem także dublować wpisy i zostawiam info w komentarzach.
Przykładowo dziś:
https://www.e-kon...em-co-jem-abino.html
https://www.e-kon...oosobowy-namiot.html
- ustalenia były takie, że jak coś jest loterią, to w tytule ma mieć słowo LOTERIA - tu brak
https://www.e-kon...olacz-do-legend.html - Konkurs jest skierowany tylko do posiadaczy biletów na mecz “LaLiga Legends”, który odbędzie się 9 czerwca na stadionie Legii Warszawa!!!! Zamień swoje miejsce na trybunach, na miejsce przy samym boisku razem z piłkarzami! (powinna być kategoria ALBO promocyjne, bo trzeba było bilet kupić, albo LOKALNE, bo mecz w Warszawie). Zabrakło tego jakże ważnego dopisku o biletach emotka
https://www.e-kon...wybieram-siebie.html - powinien być w kategorii FOTO, bo trzeba nagrać FILM. Zabrakło także tej informacji...

Wszystko tak po łebkach, na odpie emotka dal emotka emotka

Dziwi mnie że problem zgaszasz Ty nie bruce emotka
W konkursach na Facebook nie ma jednoznacznej informacji że to loteria - nie jestem w stanie tego ocenić dlatego to słowo zostało usunięte.

To fakt wszystko po łepkach, tak jak pisałem w innym temacie mam remont i nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, chyba lepiej aby w miarę na bieżąco było wszystko w bazie niż ma nic nie być? A potem ma polecieć lawina, która spowoduje że pojawi się jeszcze więcej wpadek... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6365924 Napisano: 09.06.2017 09:12:39 w Punkty karne
kropka1011 +1 punkt karny za szukanie paragonu na zakończony konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6365913 Napisano: 09.06.2017 08:46:07 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka JUPI! To działa! emotka emotka emotka Pojawił się mój zbawca emotka

nie przesadzaj... przeniosłem kilka wpisów do tego wątku...

Nie przesadzam emotka Naprawdę się cieszę. Twoje reakcje są dla mnie cenne. Może dlatego, że tak rzadko się pojawiają... emotka

Pojawiają się rzadko bo albo uważam że nie potrzebna będzie dyskusja, albo muszę to przemyśleć albo jak od jakieś 2tygodni nie mam czasu na analizę - mam remont w mieszkaniu i robię to po pracy także długa i mozolna droga ;/ Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6365908 Napisano: 09.06.2017 08:26:44 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Otrzymałam taki oto mail: "Zrób zakupy w BingoSPA za co najmniej 50 zł i w komentarzu do zamówienia wpisz "KOSZULKA BINGOSPA", a koszulkę ZUMBA dla aktywnych dostaniesz w prezencie wraz z zamówieniem". Na fotce koszulki w różnych kolorach.

"Za co najmniej 50 zł" to jednak nie tak całkiem GRATIS emotka
pionas - uparcie przypominam swoją dawną propozycję, by nazwę topu zamienić na coś bardziej odpowiadającego prawdzie, na przykład na "Bonusy/gratisy/upusty i inne DODATKOWE korzyści".

też uważam że powinien mieć inną nazwę tylko wtedy też pisałem że czekam na propozycje i albo każdy akceptuje Twoją (inne nie padły) albo nikomu na tym nie zależy emotka
Dajemy czas do końca miesiąca?

emotka JUPI! To działa! emotka emotka emotka Pojawił się mój zbawca emotka

nie przesadzaj...

przeniosłem kilka wpisów do tego wątku... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6365902 Napisano: 09.06.2017 08:16:51 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Otrzymałam taki oto mail: "Zrób zakupy w BingoSPA za co najmniej 50 zł i w komentarzu do zamówienia wpisz "KOSZULKA BINGOSPA", a koszulkę ZUMBA dla aktywnych dostaniesz w prezencie wraz z zamówieniem". Na fotce koszulki w różnych kolorach.

"Za co najmniej 50 zł" to jednak nie tak całkiem GRATIS emotka
pionas - uparcie przypominam swoją dawną propozycję, by nazwę topu zamienić na coś bardziej odpowiadającego prawdzie, na przykład na "Bonusy/gratisy/upusty i inne DODATKOWE korzyści".

też uważam że powinien mieć inną nazwę tylko wtedy też pisałem że czekam na propozycje i albo każdy akceptuje Twoją (inne nie padły) albo nikomu na tym nie zależy emotka
Dajemy czas do końca miesiąca? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6365885 Napisano: 09.06.2017 06:14:52 w Czas na zmiany...
Link od regulaminu nie jest sprawdzany, sami uznaliscie ze kilka konkursów moze mieć ten sam regulamin i nie ma potrzeby jego sprawdzania... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6365577 Napisano: 08.06.2017 13:42:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas czy dałoby się na stronie https://www.e-kon...kursy/dzisiaj-dodane dodać informację o organizatorze konkursu?
To często rzutuje na decyzję, czy ktoś chce brać udział w danym konkursie. emotka
Rzecz w tym, że sam tytuł (nazwa) konkursu niewiele mówi, a info o Organizatorze stanowiłoby podpowiedź, czy w ogóle chcę klikać "więcej o konkursie" czy od razu oznaczyć go szarą kropką jako bezużyteczny dla mnie emotka
Widzę to na przykład tak:

Obecnie pracuję nad całkowicie innym projektem i nie planuję w najbliższym czasie żadnych modyfikacji na stronie, no chyba że jakieś techniczne, które ingerują w poprawne działanie strony... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6365575 Napisano: 08.06.2017 13:40:56 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

Po raz kolejny zauważyłem, że z jakiegoś nieznanego mi powodu, pod moimi odpowiedziami na forum zaznacza się SAMO okienko "powiadom, gdy ktoś odpowie".
Jestem absolutnie pewny, że nie zaznaczałem tego z własnej woli - czy celowo, czy przypadkiem.
Autorze - warto się chyba temu przyjrzeć od strony oprogramowania strony. emotka

Jesteś pewien że przypadkiem nie zaznaczyłeś tej opcji?
Nigdy sama nie zaznacza się, no chyba że wcześniej ją zaznaczono... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6361975 Napisano: 31.05.2017 08:20:02 w Punkty karne
kachna1111 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6361534 Napisano: 30.05.2017 08:20:02 w Punkty karne
chochliczka dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6360710 Napisano: 27.05.2017 08:20:02 w Punkty karne
banka-manka dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6360067 Napisano: 25.05.2017 14:20:02 w Punkty karne
Kozunia1982 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0