Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6299774 Napisano: 13.12.2016 14:20:01 w Punkty karne
madzia1-s dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

pionas

#6299314 Napisano: 12.12.2016 15:17:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tereniagno napisał(a):

Nie podoba mi się akceptacja zgody na przetwarzanie danych,ponieważ przychodzą na skrzynkę same reklamy i to mnie wkurza.

Od początku istnienia serwisu nigdy nie wysłaliśmy niepotrzebnego maila.
Były to bardziej maile informacyjne (blokada konta z powodu braku logowania, przenosiny serwera, atak na portal, czy jakieś inne problemy techniczne lub z naszego punktu widzenia ważne sprawy).

To są zasady narzucone przez prawo obowiązujące w Polsce... Wyświetl w wątku >>

pionas

#6299308 Napisano: 12.12.2016 15:10:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

pionas  Jest jakaś niezgodność w formularzu dodawania konkursu, pojawiają się niezgodne z rzeczywistością komunikaty:

Adres linku jest niepoprawny (w pustym polu na link do regulaminu sama z siebie pojawia się cyferka 1)
Musisz zaakceptować regulamin (zaakceptowano, nie przechodzi dalej)
Musisz zaakceptować politykę prywatności (zaakceptowano, nie przechodzi dalej)

nadal występuje taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6299307 Napisano: 12.12.2016 15:07:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

slavek napisał(a):

dajesz krótkie streszczenie emotka

Regulamin -> odpowiadasz za to, co piszesz. Zachowania aspołeczne i niezgodne z prawem mogą rodzić odpowiednie konsekwencje w postaci moderowania wpisów albo zgłoszenia Twoich działań odpowiednim służbom emotka

Polityka prywatności -> Pionas może przetwarzać wszystkie dane, nawet Twój adres domowy. Tylko nie wiem, skąd miałby go wziąć emotka

pionas BTW, trzeba umieścić gdzieś tę politykę, bo nie widzę linku na stronie głównej.

adres domowy - chodzi o te konkursy które czasami organizujemy no i wtedy potrzebujemy danych do wysyłki nagrody
polityka jest podlinkowana w formularzu dodawania konkursu, podczas rejestracji i w stopce pod regulaminem Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pionas

#6299273 Napisano: 12.12.2016 14:20:01 w Punkty karne
marzenier dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6299244 Napisano: 12.12.2016 13:26:34 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
myszania napisał(a):

pionas napisał(a):

bethan napisał(a):

pionas napisał(a):

Informacja dla każdego zalogowanego. Bez akceptacji nie ma możliwości korzystania z serwisu...

I know, I know. Tyle tylko, że zaskoczyło mnie to okienko emotka

mnie też jedno zaskoczyło - w 15sekund ponad 50 osób zaakceptowało warunki...
ciekawie czy ktoś chociaż kliknął w regulamin i politykę aby je przeczytać...

heheheh znaczy, że 50 osób w tym ja własnie zgodziło się oddać pionasowi polowe swojej wypłaty emotka  co miesiąc do konca życia.. emotka

i nerkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6299237 Napisano: 12.12.2016 13:17:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bethan napisał(a):

pionas napisał(a):

Informacja dla każdego zalogowanego. Bez akceptacji nie ma możliwości korzystania z serwisu...

I know, I know. Tyle tylko, że zaskoczyło mnie to okienko emotka

mnie też jedno zaskoczyło - w 15sekund ponad 50 osób zaakceptowało warunki...
ciekawie czy ktoś chociaż kliknął w regulamin i politykę aby je przeczytać... Wyświetl w wątku >>

pionas

#6299233 Napisano: 12.12.2016 13:10:04 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bethan napisał(a):

pionas napisał(a):

jeszcze nie skończone, gdy nowy regulamin będzie wchodził w życie każdy zarejestrowany zostanie poinformowany...

I został. Znienacka  emotka  i bez ostrzeżenia emotka

Informacja dla każdego zalogowanego. Bez akceptacji nie ma możliwości korzystania z serwisu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6299189 Napisano: 12.12.2016 11:41:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Brawo pionas emotka emotka Nowa wersja REGULAMINU jest super emotka
Warto umieścić info o aktualizacji treści w aktualnościach  emotka emotka

jeszcze nie skończone, gdy nowy regulamin będzie wchodził w życie każdy zarejestrowany zostanie poinformowany... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6299170 Napisano: 12.12.2016 10:51:34 w Punkty karne
assal niestety nic nie poradzimy że nie wszyscy chcą się dzielić konkursami, niemniej jednak nie zwalnia Cię to z zakazu pisania o konkursach spoza bazy... +1 pkt
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6298399 Napisano: 09.12.2016 14:20:01 w Punkty karne
andii dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6297764 Napisano: 08.12.2016 11:09:07 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

Załóżmy, że korzystam z wyszukiwarki prostej, czyli wpisuję tylko charakterystyczne słowo dla danego konkursu, dajmy na to "PALMOLIVE". W wynikach pojawiają się różne konkursy, te trwające i zakończone, ale wszystkie razem na jednej liście, bez podziału na kategorie. Na liście z wynikami w opisach konkursów jest nawet to, ile osób wzięło udział (co akurat jest mi zupełnie niepotrzebne), ale brakuje najważniejszego, czyli z jakiej kategorii to konkurs (promocyjny, foto, SMS i tak dalej)

pionas czy jest możliwe zrobienie zmian w wynikach wyszukiwania, by widać było, z jakiej kategorii jest znaleziony konkurs, bez klikania w jego tytuł?

tak jak teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6297680 Napisano: 08.12.2016 09:11:32 w SZUKAM....
Hej,

brat zaczął przygodę ze złotem, chciałbym mu zrobić mały prezent pod choinkę.
Macie jakieś dobre i pewne sklepy/firmy ze złotem?
Małe sztabki, monety?
Chodzi mi coś o unikalnego, coś poza Mennicą Wrocławską emotka

Dzięki za pomoc,
 Adrian Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6297186 Napisano: 07.12.2016 11:06:51 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
xpac napisał(a):

pionas napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej emotka nie wiedziałem gdzie napisać więc piszę tu. Odnośnie aplikacji mobilnej, to ta wkurzająca reklama na dole przeszkadza w pisaniu odpowiedzi, nie mogę wpisać znaków bo " podpisz umowę z Orange" zasłania całe pole do wpisywania.

w którym miejscu?

ale pole do wpisywania to jedna linijka... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6297103 Napisano: 07.12.2016 06:31:50 w Czas na zmiany...
zdolnabestia napisał(a):

pionas mógłbyś zrobić drobną zmianę w kalendarzu w formularzu dodawania konkursu? Tydzień zaczyna się tam od niedzieli, a lepiej by było, gdyby zaczynał się od poniedziałku.

zrobione Wyświetl w wątku >>

pionas

#6297102 Napisano: 07.12.2016 06:22:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
xpac napisał(a):

Hej emotka nie wiedziałem gdzie napisać więc piszę tu. Odnośnie aplikacji mobilnej, to ta wkurzająca reklama na dole przeszkadza w pisaniu odpowiedzi, nie mogę wpisać znaków bo " podpisz umowę z Orange" zasłania całe pole do wpisywania.

w którym miejscu? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6296418 Napisano: 05.12.2016 20:20:01 w Punkty karne
katrin1 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6296417 Napisano: 05.12.2016 20:20:01 w Punkty karne
moniap82 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6295143 Napisano: 02.12.2016 17:35:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
banka-manka napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wątku  'Dziś dotarła nagroda z' - czy nie można jakoś bardziej uściślić jakie informacje należy tam wpisywać? Nie tylko co dotarło, ale także czym - wydaje mi się, że jest to tak samo ważna informacja jak to co dotarło. Chyba większość osób wie, od jakiego kuriera odbiera paczkę (tak wiem, są sytuacje, że odbiera ktoś inny - można wtedy zaznaczyć, że nie wie jaki kurier). Rzucenie hasła np. 'bon'  niewiele wnosi. Tak samo powtarzanie tej samej informacji przez pięć osób jeden pod drugim.
Często przeglądając wątek mam wrażenie, że jest to drugie MDW. 

To przecież ZOSTAŁO SPRECYZOWANE!

tu proszę przestrzegać poniższych zasad:
1. wpisujcie tylko info odnośnie nagrody, którą otrzymaliście
2. podawajcie rodzaj nagrody, konkurs z którego pochodzi i ewentualnie sposób dostarczenia (poczta, kurier, polecony, zwykły...)
3. wszelkie pytania kierujcie na pw osoby, która pochwaliła się wygrana lub w wc
3. nie miejcie pretensji do admina o pilnowanie porządku i wlepianie karniaków, bo to ma służyć jedynie przejrzystości wątku a nie demonstracji władzy

Ja tam nie mam pretensji o karniaki dyscyplinujące emotka

dodatkowo nad polem do dodania odpowiedzi jest:

Aby uniknąć punktów karnych i dyskusji prosimy pisać więcej informacji o nagrodzie - z jakiego konkursu oraz sposób dostawy paczki.

No to super!
W takim razie czemu dalej są tam wpisy, które albo się dublują, albo nie mają wszystkich informacji?

Zapytaj osoby które tam piszą... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6295052 Napisano: 02.12.2016 14:58:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
-Violka- napisał(a):

Brakuje mi miejsca na notatki osobiste przypisane po zalogowaniu do konkretnego konkursu. Takie jak komentarze pod konkursami , ale widoczne tylko dla mnie . By wpisać sobie np . kiedy komisja, jak będą informowali ,  czy jest rezerwa itp. 

na chwile obecną są jedynie notatki ogóle, do tej pory wystarczały kropki i nie planowane było dodać notatki do każdego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0