Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6256306 Napisano: 19.09.2016 09:04:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 ze wszystkim poczekam już do końca ankiety.

No właśnie, ankiety, już dawno chciałem o to zapytać: czy ankiety mają jakiś określony czas ważności?
Przykładowo: tworzysz nową i czekasz miesiąc na wyniki głosowania, a potem ją unieaktywniasz, czy cóś? emotka
P.S. Kolejny raz podczas pisania emotki "z ręki" (spacja, średnik, nawias) zeżarło mi spację i emotka przykleiła się do znaku zapytania, musiałem wstawiać spację ponownie, może i tym się zajmiesz? Bo to lekko irytujące jest.

nadpisuje znaki, ale gdy post jest publikowany jest odstęp pomiędzy tekstem a emotką emotka

co do ankiety, to ta trwa tak długo jak konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256305 Napisano: 19.09.2016 09:03:30 w Zjazd e-konkursowiczów
aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

na pocieszenie nieobecnym powiem, że uczestnictwo w zlocie było strzałem w stopę i to tym większym im bardziej spotkanie bylo udane. My nieobecni ciągle będziemy grali przeciwko bezimiennemu statystycznemu konkursowemu zjadaczowi chleba, a oni juz przeciw koleżance/koledze.... A wiadomo, co kumpla ograsz? emotka

A wiadomo, że ogram emotka

Lepiej rywalizować ze znajomymi niż obcymi emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6256294 Napisano: 19.09.2016 08:09:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 ze wszystkim poczekam już do końca ankiety.
Chcę poznać wszystkie uwagi, plusy, minusy i sugestie co na co by ktoś zmienił, wtedy będzie łatwiej przeanalizować Wasze oczekiwania i pomyśleć co z tym zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256285 Napisano: 19.09.2016 07:40:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
synk póki co lądują do konkursów aktualnych, po to powstała ankieta aby zebrać wszystkie Wasze sugestie/propozycje i zobaczyć na czym najbardziej ubolewacie i czego najbardziej byście chcieli...

PatrycjaRT:
  • jeśli fotografię należy podesłać na np. FB to ląduje on do kategorii Konkursy na Facebooku ale w tytule dodawany jest komentarz, że to konkurs fotograficzny
  • jeśli najpierw należy dokonać zakupu jakiegoś produktu/usługi to pojawia się on w kategorii Konkursy promocyjne z dopiskiem konkurs fotograficzny
  • jeśli konkurs fotograficzny odbywa się w jakimś mieście/województwie to ląduje w kategorii Konkursy lokalne z dopiskiem że jest to konkurs fotograficzny

Co do dodawania konkursu do kilku kategorii to owszem zastanawiałem się nad tym, ale póki co serwer nie pozwala na takie coś, wygeneruje to dodatkowe obciążenie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256172 Napisano: 18.09.2016 19:47:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

A coś więcej? Jakie ma uprawnienia, jakie plany, jakie możliwości?
Bardzo tajemnicza postać emotka
Pionas przynajmniej się udziela, a lepson? Co robi, co może?

Wszystkie ma uprawnienia, ale z nich nie korzysta, na stronę zagląda sporadycznie (praca, dom, rodzina), ale często podczas naszych spotkań rozmawiamy o niej. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256164 Napisano: 18.09.2016 19:37:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Moim zdaniem więcej wątków powinno być dostępnych po zalogowaniu.

emotka
O tym to już trąbię od lat i niezmiennie odpowiedź pionasa jest taka sama: to nie przejdzie. emotka

dalej to podtrzymuję emotka Lepson się nie zgadza...

Kto to jest ten tajemniczy Lepson? Z kontekstu wynika, że jakaś szara eminencja, pociągająca za sznurki, ale od stu lat ani śladu żywego ducha na forum nie uświadczysz... Wspólnik, trzymający się na uboczu, w cieniu, czy cóś? emotka

Osoba która założyła ten portal Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256162 Napisano: 18.09.2016 19:30:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Moim zdaniem więcej wątków powinno być dostępnych po zalogowaniu. A "moje dzisiejsze wygrane" już obowiązkowo.

emotka
O tym to już trąbię od lat i niezmiennie odpowiedź pionasa jest taka sama: to nie przejdzie. emotka

dalej to podtrzymuję emotka
Lepson się nie zgadza...
Podglądacze i tak będą, po co nam konta osób które nic nie napiszą/dodadzą? Aby niepotrzebne rekordy w bazie...

Bardziej ubolewam nad klimatem, coraz więcej nienawiści niż wsparcia, nie spodziewałem się, że konkursy aż tak mogą poróżnić ludzi, to miała być zabawa, a co u niektórych to chyba obsesja emotka

orionlady już gdzieś cb656 pisał, że konkursy z instagrama trafiają do fotograficznych i tego staram się trzymać, jeśli jakiś tam się nie znalazł to przez niedopatrzenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pionas

#6256001 Napisano: 18.09.2016 08:30:14 w Zjazd e-konkursowiczów
malutka456 super, sporo Was emotka

Za rok muszę wcześniej wiedzieć to zaplanuję sobie wolne emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6255893 Napisano: 17.09.2016 17:54:47 w Zjazd e-konkursowiczów
Czekamy na zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6255850 Napisano: 17.09.2016 14:20:02 w Punkty karne
mysz-s dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255689 Napisano: 16.09.2016 19:52:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

aaa o to chodzi emotka chyba czas zmienić okulary...
poprawione emotka

Dzięki emotka

za co?
to chyba w drugą stronę - to ja dziękuję za zauważenie błędu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255685 Napisano: 16.09.2016 19:48:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

jak najadę myszką nad kogoś głosującego, to dymek kłamie, panie psorze pionas! 

bo to nawet nie jest tam podpięte emotka po prostu możesz co najwyżej przejść do profilu danej osoby...

Chyba się nie rozumiemy. Jeszcze raz, słowami, skoro obrazek nie pomógł.
Przy zielonej łapce jest lista głosujących. Najeżdżam myszką na przykład na nick "kumulacja", wyskakuje dymek o treści: "zobacz profil kożuszka 38". W tym samym momencie na dole, w pasku info przeglądarki, pokazuje się link ukryty pod tym nickiem - i jest to link prawidłowy, prowadzący rzeczywiście do profilu "kumulacja". I tak z każdym nickiem - link wyświetlany na dole jest prawidłowy, natomiast napis w dymku jest błędny, odnosi się CIĄGLE do tego samego profilu "kożuszka38", która jest AUTORKĄ WPISU, na który te wszystkie nicki (użytkownicy) głosowali. I dlatego uważam, że dymek kłamie emotka

aaa o to chodzi emotka chyba czas zmienić okulary...
poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255660 Napisano: 16.09.2016 18:25:27 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

na przykład tutaj: http://www.e-konk...strona/278/#p6238691 

Panie psorze, panie psorze, a dlaczego... emotka
...a dlaczego, jak najadę myszką nad kogoś głosującego, to mi się pojawia w dymku takie coś?! Powinno być chyba "zobacz profil" i nazwa tego właśnie użytkownika, no nie? emotka Dymek kłamie, panie psorze pionas!

bo to nawet nie jest tam podpięte emotka po prostu możesz co najwyżej przejść do profilu danej osoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255658 Napisano: 16.09.2016 18:23:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Chyba wiem.
Wątek paragony jest zablokowany i tam nie rozwija się lista pod łapkami.
Ale wszedłem w wątek aktywny i na przykład tutaj: http://www.e-konk...strona/278/#p6238691 wyświetla się lista głosujących emotka

i tak i nie, tzn. tam był inny problem - sprawdź teraz czy tam zadziała "więcej"

Nadal nie.
TypeError: $(...).dialog is not a function

a teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255572 Napisano: 16.09.2016 15:14:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Chyba wiem.
Wątek paragony jest zablokowany i tam nie rozwija się lista pod łapkami.
Ale wszedłem w wątek aktywny i na przykład tutaj: http://www.e-konk...strona/278/#p6238691 wyświetla się lista głosujących emotka

i tak i nie, tzn. tam był inny problem - sprawdź teraz czy tam zadziała "więcej" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255566 Napisano: 16.09.2016 15:10:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 nie masz czasami wyłączonego JS? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255558 Napisano: 16.09.2016 14:57:38 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

wiem, że powinno, ale nie wyskakuje emotka dlatego o tym napisałem.
Odświeżałem, odświeżałem. Zarówno przez F5 jak i przez Ctrl+R bo podobno strony inaczej reagują na te skróty emotka
No i nadal nic.

P.S. Uprzedzam ewentualne pytanie: Adblock wyłączony. emotka

A F12 i konsola co mówią? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255540 Napisano: 16.09.2016 14:31:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Wątek zamkniety paragony, ostatni wpis pionas - u mnie nie działa jak klikam "więcej". Nie rozwija się lista pozostałych. Firefox wersja 39 stabilna

powinno wyskoczyć okienko

Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6255494 Napisano: 16.09.2016 13:51:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce przypadki:
1. klikniesz łapkę w górę -> łapka w górę
2. klikniesz łapkę w górę gdy już jest aktywna -> żadna łapka
3. klikniesz łapkę w górę, gdy masz klikniętą łapkę w dół -> łapka w górę
4. klikniesz łapkę w dół -> łapka w dół
5. klikniesz łapkę w dół gdy już jest aktywna -> żadna łapka
6. klikniesz łapkę w dół, gdy masz klikniętą łapkę w górę -> łapka w dół Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6255492 Napisano: 16.09.2016 13:49:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Już chyba jest dobrze - możecie przetestować emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0