Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6268089 Napisano: 12.10.2016 10:04:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bethan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Właśnie na aplikacji strzalka zdecydowanie powinna byc w doł, przewijanie wątków w dół, aby odszukac najswiezszy wpis jest czasami meczace na telefonie...

Dokładnie!

ale aplikacja nie ma żadnej strzałki...
strzałka w górę jest tylko na portalu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6267955 Napisano: 11.10.2016 21:41:24 w Czas na zmiany...
gosposia07 napisał(a):

Zmieńcie skórkę, na taką sezonową pt. złota jesień,złote listki itd. emotka emotka , później jakieś mikołajki, prezenty ..., no wiecie o co chodzi emotka

niestety nie mamy żadnej jesiennej szaty... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6267954 Napisano: 11.10.2016 21:40:25 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

Dodałem przed chwilą komentarz z wynikami do konkursu, ale nie dostałem ani powiadomienia, ani nie zostały one (wyniki) skopiowane do topu z wynikami (umieszczałem w komentarzu pod konkursem). To jedno.

aby zmniejszyć liczbę powiadomień i wpisów na forum, jeśli dany konkurs miał podaną odpowiedź to jej nie opublikuje na forum i nie doda powiadomienia.
zastanawiam się czy nie dodać kolejnego checkboxa - podaję odpowiedź etapową...

cb656 napisał(a):

Druga sprawa: zdarzyło się już kilkakrotnie, że dostałem POWTÓRNIE powiadomienia o wynikach, które zostały dodane jakiś czas temu wcześniej. Czyli obrazkami: rano jest powiadomienie, klikam, patrzę na forum - jest. OK. Usunąłem powiadomienie. Za kilka godzina patrzę: powiadomienie o wynikach. Klikam i co? O tych samych, które sprawdzałem wcześniej kilka godzin temu. Dziwne.

faktycznie był błąd w kodzie, jeśli ktoś publikował wyniki z poziomu forum to nie sprawdzało czy już ktoś podał odpowiedź -> czyli teraz ten sam problem jak wyżej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6265672 Napisano: 07.10.2016 12:42:46 w Czas na zmiany...
W formularzu dodawania konkursu pojawiło się nowe pole:
Krótki opis konkursu.
Maksymalna jego długość to 400 znaków.
Tekst który w nim umieścicie będzie pojawiał się w liście konkursów po wyborze kategorii... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6265548 Napisano: 07.10.2016 10:09:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
agniehaha89 napisał(a):

Można jakoś poprawić aplikację e-konkursy? Kiedy klikam w jakiś wątek na forum to muszę przewijać całą stronę, żeby dotrzeć do ostatniego wpisu a wszystko się tak wolno ładuje. 

Jest problem z emotkami i dlatego tak to wygląda, obecnie treść ładuje się dynamicznie stąd takie przewijanie, pomyślę nad jakimś rozwiązaniem, aby ulepszyć prezentację forum... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6265545 Napisano: 07.10.2016 09:53:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mczarna trebor1 strzałka została lekko zmniejszona i przeniesiona na lewą stronę Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

pionas

#6265180 Napisano: 06.10.2016 14:20:01 w Punkty karne
aleks1983 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6265179 Napisano: 06.10.2016 14:20:01 w Punkty karne
violka88 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6265171 Napisano: 06.10.2016 14:07:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia podając link pod konkursem cała Twoja treść jest publikowana na forum, jeśli podajesz linki z pozycji forum to link z wynikami poprzedzony jest tekstem: "Są już wyniki do konkursu:" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6265097 Napisano: 06.10.2016 13:03:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
defed napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Defed - myślę, że możesz wtedy dodać wynik jako komentarz do konkursu. Tam możesz dopisać własny tekst. Czasami faktycznie trzeba dodać informację który to etap lub w którą zakładkę trzeba kliknąć.

a może jednak okienko?  emotka
z małą ilością znaków, np. 80 znaków starczy na wpis mega szczegółowy, typu:
Poniedziałek, 03.10.2016, tydzień 10, 1 dzień konkursu, zakładka NAGRODY DZIENNE

czyli dodatkowe niewymagane pole na komentarz? emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6265068 Napisano: 06.10.2016 12:25:09 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

http://www.e-konk.../strona/57/#p6265047

Został podany link do wyników innego konkursu. Edytowałam post i wstawiłam prawidłowy link. Jak mam edytować komentarz?  emotka
http://www.e-konk...go.html#.V_YkNe9X-Uk

nie ma edycji komentarzy - po prostu usuń Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6265004 Napisano: 06.10.2016 10:53:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

Jeszcze nie sprawdziłam, ale czy jak dodam wyniki do konkursu z FB w komentarzu, to czy pojawi od się w wątku z wynikami z fb? W zakończonych te konkursy są w jednym worku. System je rozróżni?

tak system odróżni do którego wątku ma być komentarz emotka

zdolnabestia napisał(a):

Może by dodać jakieś ograniczenie w związku z pierwszym okienkiem (Link do konkursu na naszej stronie), że musi tam się pojawić "e-konkursy", żeby nie było takich sytuacji?
http://www.e-konk.../strona/57/#p6264979

tego nie przewidziałem, zaraz zrobię blokadę na domenę emotka

Co do odpowiedzi do konkursów z forum to przy każdym wpisie obok cytuj, edytuj jest # i nr wystarczy w niego kliknąć i skopiować adres strony z paska, wtedy link będzie prowadził do konkretnego wpisu na forum... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6264967 Napisano: 06.10.2016 10:12:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Właśnie dodałem nową funkcjonalność -> https://www.e-kon...nikow-konkursow.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6264818 Napisano: 05.10.2016 21:49:25 w Punkty karne
szmerfetka chwalenie się wygranymi w konkursie spoza bazy (chodzi o AquaCity Poprad Park Wodny #6264281) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6264600 Napisano: 05.10.2016 14:20:02 w Punkty karne
mellowfruit dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6264599 Napisano: 05.10.2016 14:20:02 w Punkty karne
gosia16 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6263585 Napisano: 03.10.2016 20:46:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Ja poproszę o możliwość wgrania regulaminu konkursu na serwer. Regulaminy czasami znikają ze stronek, a u nas by były zachowane i zawsze do wglądu.

A co jeśli ktoś będzie wgrywal wirusy?

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

1. mam problemy z graficzką i nie mogę doprosić się plików przez co taka zamiana tekstów na przyciski w chwili obecnej jest nierealna

2. co do cytowania jeśli chodzi o takie problemy to można je zgłaszać do autora -> http://wysibb.com/

3 Co do zmiany okien prywatnych wiadomości czy też komentarzy na takie jak na forum to nie przewiduję tego, ciągle jest jakieś ale do tego systemu na forum, nie chcę jeszcze dodatkowych skarg o pw, jeśli macie lepszy darmowy edytor WYSIWYG to możemy wtedy spróbować...

1. Jak wiesz, mógłbym to zrobić zamiast graficzki, więc to nie problem. Pytanie tylko, czy koncepcja pasi? Używam LEGALNEGO oprogramowania, przecież wiesz.
2. Taaaaa... bardzo wygodne. Traktuję to jako wymówkę, a nie wyjaśnienie emotka
3. jak wyżej. Kto tu jest informatykiem, a kto użytkownikiem? Od kiedy to "lejek" lepiej się zna na robocie od fachowca? emotka vemots/tongue.gif

Nie jestem front endowcem...
Musi być wszystko już w tym samym stylu, ją nawet nie wiem jakie czcionki zostały wykorzystane przy budowie buttonow... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6263556 Napisano: 03.10.2016 20:09:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 dobrze wiesz że mam problemy z graficzką i nie mogę doprosić się plików przez co taka zamiana tekstów na przyciski w chwili obecnej jest nierealna emotka (na nią)
co do cytowania jeśli chodzi o takie problemy to można je zgłaszać do autora -> http://wysibb.com/

bezaczek7 czat raczej tylko dla zarejestrowanych jako osobna podstrona, nie zastanawiałem się nad tym jeszcze
co do przeładowania strony to nie za bardzo wiem o co chodzi nie śledzimy działań w ten sposób aby wiedzieć gdzie ostatnio ktoś miał aktywny ekran...
nie chodzi o opcję powiększania miniaturek a po prostu o ich powiększenie, to nie ma być opcja możliwośći przybliżania zdjęć
jeśli chodzi o wgrywanie zdjęć na forum to masz do wyboru "Podaj adres URL" (link do obrazka z sieci) lub "Wyślij obraz" (lokalnie z dysku wybierasz obrazek)

Co do zmiany okien prywatnych wiadomości czy też komentarzy na takie jak na forum to nie przewiduję tego, ciągle jest jakieś ale do tego systemu na forum, nie chcę jeszcze dodatkowych skarg o pw, jeśli macie lepszy darmowy edytor WYSIWYG to możemy wtedy spróbować... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6263348 Napisano: 03.10.2016 15:01:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

pionas napisał(a):

1. Strzałka z boku strony, by można było szybko wrócić do początku strony

Przecież zawsze była... Pod każdym avatarem na forum jest "Powrót do góry"
Ja z tego korzystam.

chodzi o stronę z konkursami a nie o forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6263345 Napisano: 03.10.2016 15:00:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Strzałka z boku strony, by można było szybko wrócić do początku strony

zrobione
pionas napisał(a):

Powiększenie miniaturek

kiedyś było pytanie i większość była na nie - powtórzę sondę
pionas napisał(a):

Rozszerzenie opisu po wyborze kategorii

propozycja taka by w formularzu dodawania konkursu dodać dodatkowe opcjonalne pole - krótki opis (w jednym zdaniu opisz konkurs), gdy będzie podana informacja to będzie takie zdanie w liście po wyborze kategorii...
pionas napisał(a):

Newsletter

ostatnio myślałem nad tym i mam wizję tego typu, że zapisując się do newslettera wybieramy rodzaje nagród jakie nas interesują i na tej podstawie będzie budowany mailing. Pytanie co ma być w nim podawane?
Konkursy promowane przez nas (czyli te ze strony głównej z wymiany barterowej)
Konkursy last minute
Konkursy ostatnio dodane
czy coś więcej?

pionas napisał(a):

Bardziej rygorystyczne "tępienie" spamu i hejtu na forum.
Ograniczenie dostępu dla osób nie dających nic od siebie...
Zdjęcie ograniczeń

jak widać są różne zdania, jedni są za karniakami i blokadami, drudzy są przeciwni, myślę że tak jak teraz jest dobrze?

pionas napisał(a):

Przebudowa sposobu publikacji wyników konkursów

funkcjonalność w budowie, mam nadzieję, że w ciągu kilku dni pojawi się na stronie emotka

pionas napisał(a):

Rozbudowa panelu użytkownika (możliwość dodania zdjęć, tekstu, linków)

chyba tylko jedna osoba o tym wspomniała, pytanie czy chcecie coś takiego? bardzo dawno temu był temat o galerii, ale dostawałem komunikaty że to będzie łakomy kąsek dla US emotka

pionas napisał(a):

Czat na ożywienie atmosfery

zainteresowani takim shoutboxem? Wyświetl w wątku >>
0 0