Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6157654 Napisano: 09.02.2016 08:34:05 w Nowy design
karolinamat napisał(a):

Ja tam nowości nie potrzebuję...a wczoraj jak w telefonie weszłam to się załamałam- w ogóle nie mogłam się odnaleźć-strasznie długie przewijanie, nie widziałam w ogóle "ostatnio na forum".... moze się przyzwyczaję ale póki co średnio....a jak wrócić w tel na starą wersję?

Na dole strony jest "Przejdź do normalnej wersji"

slavek - zastanawiam się czy umieścić w menu linki do osobnych podstron na których będzie ostatnio na forum lub sam kalendarz... Co Ty na to? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157610 Napisano: 08.02.2016 23:03:22 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

U mnie literki są wielkości milimetra, ale wiadomo - mały smartfon, małe możliwości emotka

Jaki model telefonu albo ile cali ma ekran? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157607 Napisano: 08.02.2016 22:58:40 w Czas na zmiany...
bc14 forum przerobiłem, tzn. wyświetla się aby login danej osoby, co do forum czy kalendarza, to albo dodam je do menu tak aby z poziomu menu można było przewinąć do forum/kalendarium lub tak jak jest w starej wersji - przekieruje na osobną podstronę na której będzie sam kalendarz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157588 Napisano: 08.02.2016 22:27:30 w Czas na zmiany...
tomniewkurza tak wiem, nie zapisało mi zmian w pliku emotka sprawdź teraz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157550 Napisano: 08.02.2016 21:28:48 w Czas na zmiany...
W temacie "Nowy design" pojawiła się dyskusja w sprawie nowej szaty. Padły pewne sugestie i uwagi.
Zostały wprowadzone pewne udogodnienia, nie tylko dla nowej szaty - głównym problemem mobilnej szaty graficznej jest kalendarz czy forum, bo jest za nisko, nie da się tego przeskoczyć, taki jest schemat, dlatego w starej wersji w menu mobilnym pojawiła się zakładka "Kalendarz".
Będą dostępne obie wersje strony, jeśli ktoś nie jest za nową szatą to może przejść do starej wersji, wystarczy kliknąć na dole strony "Przejdź do normalnej wersji". Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157533 Napisano: 08.02.2016 20:26:48 w Czas na zmiany...
Już dawno była informacja o propozycji tej szaty, nikt nie zaoferował nic lepszego.
tomniewkurza zawsze jesteś 1szy do komentowania, czemu wtedy nie komentowałeś tylko teraz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157529 Napisano: 08.02.2016 20:20:01 w Punkty karne
moskala22 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157487 Napisano: 08.02.2016 19:23:05 w Czas na zmiany...
dolly napisał(a):

pionas napisał(a):

dolly jeśli ktoś zmieni wersję to ma zapisaną ją w ciasteczku, więc nie trzeba przy każdym logowaniu jej zmieniać.

Jakby tak bylo, to bym nie pytała. 

Na chwilę obecną nie ma takiej opcji, jeśli po przejściu na starą wersję i zamknięciu przeglądarki i ponownym wejściu na stronę nie wyświetla Ci starej wersji to sprawdź czy tablet/ipad zapisuje Cookies... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157467 Napisano: 08.02.2016 18:35:56 w Czas na zmiany...
dolly jeśli ktoś zmieni wersję to ma zapisaną ją w ciasteczku, więc nie trzeba przy każdym logowaniu jej zmieniać... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157457 Napisano: 08.02.2016 18:13:01 w Czas na zmiany...
wojowniczka nelunia na dole strony macie przycisk do przejścia do starej wersji... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157456 Napisano: 08.02.2016 18:11:48 w Czas na zmiany...
dolly napisał(a):

pionas napisał(a):

Pojawiła się wersja mobilna strony - działa ona na nowym szablonie.
Z telefonów dynamicznie jesteśmy na nią przekierowani, jeśli ktoś chce ręcznie wrócić do starej wersji lub przejść na nową to w stopce znajduje się link "Wersja mobilna" lub "Przejdź do normalnej wersji"

Czy ona w ktoryms momencie bedzie zmieniona, bez możliwości wyboru? Bo przyznam, ze oczoplasu dostalam i nie podoba mi sie emotka  dlatego wolalabym zostac przy starej. 

nie jest planowanie usuwanie starej wersji, nowa pojawiła się ponieważ wyszukiwarki naciskają na wersję mobilną...

tomniewkurza dodałem menu rozwijane po kliknięciu Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6157011 Napisano: 08.02.2016 09:32:48 w Czas na zmiany...
Pojawiła się wersja mobilna strony - działa ona na nowym szablonie.
Z telefonów dynamicznie jesteśmy na nią przekierowani, jeśli ktoś chce ręcznie wrócić do starej wersji lub przejść na nową to w stopce znajduje się link "Wersja mobilna" lub "Przejdź do normalnej wersji" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156888 Napisano: 07.02.2016 18:20:03 w Punkty karne
okrysia dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156885 Napisano: 07.02.2016 18:14:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza a to nie wyświetla teraz informacji o złym tokenie i pokazuje treści wiadomości?
Jeśli chodzi o formatowanie tutaj to faktycznie był błąd - już poprawione Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156719 Napisano: 07.02.2016 10:04:27 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

DLACZEGO PRZY CYTOWANIU TEKST JEST DZIELONY I PRZENOSZONY DO NOWEJ LINII, CHOĆ W ORYGINALE TAK NIE BYŁO?!
(przypominam, że to stary temat, poruszany już dawno i to po kilka razy, ale jakoś nie umiem znaleźć miejsca, w którym odpowiadałeś)

Więcej takich kwiatków znajdziesz na forum, choćby w ostatnio rozwijającej się dyskusji w topie WC - co cytat, to podział. emotka

nelunia prawdopodobnie wcisnęła enter Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156699 Napisano: 07.02.2016 08:24:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza - była literówka, poprawione Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156626 Napisano: 06.02.2016 21:53:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

...usuwa ostatni wpis a nie całą wiadomość, dlatego dodałem przycisk usuń wszystkie powiadomienia

Nie rozumiem tego, co napisałeś powyżej. emotka
Zaznaczyłem: "usuń wszystkie wiadomości".
Czym się różni "wpis" do "wiadomości"? Ustalmy może najpierw nazewnictwo, czyli nomenklaturę - tak, by była wspólna i rozumiana tak samo przez obie strony dyskusji. Być może krążymy wokół tematu, a diabeł jak zwykle, tkwi w szczegółach...

pisałem wcześniej (i nawet na pw, że musze to przemyśleć) że najlepiej byłoby rozbić każdą wiadomość osobno, wprowadziłem system do usuwania pojedynczych zawiadomień a nie całej "puli", ale to już nie istotne syn poszedł spać i zrobiłem poprawkę...

kacia napisał(a):

Czyżby juz nie mozna bylo ustawiać przypomnien o konkursie po jego zakonczeniu emotka ? To rujnuje mój cały system, ustawialam przypomnienia żeby nie zapomniec sprawdzać wynikow emotka
Błagam przywróćcie !

nie pomyślałem, że ktoś może to wykorzystywać do tego - sprawdź teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156568 Napisano: 06.02.2016 18:54:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas, po usunięciu wiadomości, gdy już NIE MAM cyferek na belce powiadomień, gdy kliknę (ot, tak sobie, z nudów emotka ) w powiadomienia, to nadal widzę starsze powiadomienia - te, które już niby usunąłem. emotka

pisałem o tym wcześniej, że usuwa ostatni wpis a nie całą wiadomość, dlatego dodałem przycisk usuń wszystkie powiadomienia Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156551 Napisano: 06.02.2016 16:53:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas ... (zaczął nieśmiało marudzić emotka )

Co zrobić, by dało się skalować podlinkowywane rysunki? emotka

nie ma takiej opcji, ustawiłem aby maksymalny rozmiar zdjęcia nie przekraczał 400x400px Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156470 Napisano: 06.02.2016 12:53:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ORDER
BY notification_status DESC, notification_date DESC' at line 1

mogło tak być, dodałem zaznaczanie kilku powiadomień oraz przycisk "usuń wszystkie powiadomienia" Wyświetl w wątku >>
0 0