Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6156406 Napisano: 06.02.2016 12:08:54 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza do takiego usuwania to chyba lepiej rozbić każde powiadomienie - obecnie są grupowane i gdy klikniesz usuń usuwa tylko ostatni wpis, a nie całą grupę... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156392 Napisano: 06.02.2016 12:05:41 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

Ciekawi mnie, co będzie dalej z powiadomieniami... na razie ich lista się rozrasta - a wszystkie przeczytane. W zasadzie te przeczytane przypomnienia nie są do niczego potrzebne, kiedyś obiecałeś w jakiejś rozmowie (nie pamiętam, czy na forum czy na PW) że przyjrzysz się tematowi i jak się da, wymodzisz coś, co pozwoli je usuwać tak jak wiadomości PW ze skrzynki.
I co, przyjrzałeś się? Da się to pousuwać? Te linki powiadomień, w które kliknąłem i przeczytałem wiadomości.

Zapomniałem emotka
Dobrze, że przypomniałeś - zobacz teraz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156380 Napisano: 06.02.2016 11:51:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

idziesz do Pani Genii i wręczasz jej wszystkie awizo a nie każde z osobna emotka
Takie były wstępne założenia tego działu, dziwne, że dopiero teraz ktoś zwrócił na to uwagę emotka
Zaraz coś wymodzę emotka

emotka Cudownie! Nie jestem informatykiem, nie umiem klikać JEDNOCZEŚNIE w kilka linków, naucz mnie plizzzz emotka
P.S. Tu w ogóle dziwne jest tak wiele rzeczy, że czasem odnoszę wrażenie, iż moje prośby o przywrócenie NORMALNOŚCI są dla wszystkich najdziwniejsze emotka emotka
("dopiero teraz" to nie jest "za późno" - zawsze można polepszyć emotka to, co zostało niedopracowane)

trzymasz ctrl i klikasz w linki i otwierają się w nowych zakładkach emotka
Sprawdźcie teraz powiadomienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156376 Napisano: 06.02.2016 11:42:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Jak nie mam racji jak mam, ja nie piszę o przejściu do konkretnego wątku, a o tym że jak jesteś w "Powiadomienia" to automatycznie odznacza wszystkie jako przeczytane

emotka
Ale to przecież nielogiczne jest. emotka
To po co są te powiadomienia? Chyba po to, by pokazywały, że jest coś nowego do przeczytania.
Jeśli po przeczytaniu JEDNEGO powiadomienia inne (te nieprzeczytane jeszcze) oznaczane są jako przeczytane, to takie rozwiązanie jest bez sensu przecież.
Wyobraź sobie, że jedziesz na tygodniowy urlop i po powrocie w skrzynce znajdujesz trzy awiza o paczkach. Idziesz na pocztę, wręczasz Gieni z okienka pierwsze awizo, odbierasz paczkę i podajesz następne, a Gienia na to: "O nie, nie ma już dla pana żadnych paczek więcej, przecież własnie panu wydałam!" emotka

idziesz do Pani Genii i wręczasz jej wszystkie awizo a nie każde z osobna emotka

Takie były wstępne założenia tego działu, dziwne, że dopiero teraz ktoś zwrócił na to uwagę emotka
Zaraz coś wymodzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156364 Napisano: 06.02.2016 11:20:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jak nie mam racji jak mam, ja nie piszę o przejściu do konkretnego wątku, a o tym że jak jesteś w "Powiadomienia" to automatycznie odznacza wszystkie jako przeczytane Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6156354 Napisano: 06.02.2016 11:05:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

Nie wiem, czy było to poruszane, ale:
1) czy dałoby się układać dialogi na pw tak, żeby ostatnie wiadomości były na górze, a nie na dole? Strasznie dużo przewijać trzeba emotka
2) czy da się coś zrobić z powiadomieniami? W przypadku "rozmowy na forum", czyli więcej, niż jednym wzajemnym cytowaniu się 2 osób, pojawia się (1) przy powiadomieniach, ale po wejściu w Powiadomienia żaden wątek nie jest wytłuszczony i nie wiadomo gdzie / komu / w jakiej sprawie odpowiedzieć.

1. odwrócić kolejność czy zrobić aby przewijało na dół strony (tj. do ostatniej odpowiedzi)?
2. jeśli wątek nie jest wytłuszczony to oznacza że już byłaś w dziale "Powiadomienia", czasami jest tak, że u góry podświetla 1, a w dziale pokazuje 2, bo jedno jest od odpowiedzi w wątku a drugie od cytowania Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6155989 Napisano: 05.02.2016 14:20:01 w Punkty karne
michałek13 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6155381 Napisano: 04.02.2016 19:28:38 w Punkty karne
trampek. - reklamowanie stron konkurencji - blokada konta Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6154701 Napisano: 03.02.2016 22:11:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Sprzed ilu minut screen?
Sprawdź jeszcze raz

TERAZ jest OK. Niemniej faktem jest, że tak miałem po kliknięciu w dwa linki ze strony głównej. Do poprawienia zarówno tytuł w ramce (PORAL) jak i sam komunikat NIE ISTENIJE emotka

poprawione zaraz po screenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6154698 Napisano: 03.02.2016 22:08:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Sprzed ilu minut screen?
Sprawdź jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6154015 Napisano: 02.02.2016 21:03:32 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Czy tylko mnie przerzuca w rozne dziwne watki?
Chce wejsc we wkurza, przeskakuje do topu, " co chcielibyscie wygrac"
Ide do innego a on mnie na jakies romanse wrzuca, swoja droga jakis fajny hahah
Czy tez tak ktos ma , czy to u mnie jakis wirus?

Czy problem ciągle występuje? robiłem poprawki na forum i być może coś przeoczyłem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6154011 Napisano: 02.02.2016 20:53:06 w Czas na zmiany...
Jak już zauważyliście zmianie uległy adresy wątków na forum.
Docelowo ma być:
/forum/nazwa-watku/strona/numer-strony
Jeśli gdzieś widzicie w innej wersji proszę o informację. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6153958 Napisano: 02.02.2016 18:20:02 w Punkty karne
zubi dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6153527 Napisano: 02.02.2016 06:49:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza - trochę rozbudowałem listę emotka
magnus - od dnia dodania niebieskiej ramki zastanawiam się czy nie zrobić na stronie głównej na samym dole "Konkursy wkrótce startujące" lub "Szykuj się na:" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6153177 Napisano: 01.02.2016 14:20:01 w Punkty karne
michałek13 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6152984 Napisano: 01.02.2016 08:30:34 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
waldi5 napisał(a):

Przy logowaniu od wczoraj wyskakuje mi taki komunikat:

Połączenie nie jest bezpieczne
Właściciel witryny www.e-konkursy.info niepoprawnie ją skonfigurował. Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed próbą kradzieży informacji.

sprawdź teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6152866 Napisano: 31.01.2016 20:46:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Odśwież stronę (chyba F5) lub usuń wszystkie cookies i pamięć podręczną przeglądarki, ew. jeśli nie masz nic ważnego to zainstaluj od nowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6152848 Napisano: 31.01.2016 20:20:01 w Punkty karne
grabek03 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6152836 Napisano: 31.01.2016 19:56:29 w Czas na zmiany...
tomniewkurza napisał(a):

Coś jest nie tak, jak być powinno z tymi kolorami ramek. Raz jest właściwy, innym razem wprowadza w błąd - zależnie od metody znajdowania danego konkursu w bazie.
Szukając w kategoriach, przeglądając listę - jest OK.
Znalezienie wg tagów - NIE OK
Poniżej screen z dziś.

Moje niedopatrzenie emotka Już poprawione. Dzięki za czujność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6152551 Napisano: 30.01.2016 14:52:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza - gdy była uruchamiana nowa szata, strona była testowana na wszystkich przeglądarkach (Chrome, Firefox, IE, Opera, Safari) i działało wszystko. Nie używam Chrome z powodów osobistych, ale gdzieś zacząłem czytać i znalazłem info, że są z nią jakieś problemy jeśli chodzi o kotwicę. Ostatnio próbowałem to naprawić, dodałem pewną poprawkę, ale jak widać nie zadziałała.

pioge7 sprawdzałeś przechodzenie do wpisów czy do "cytuj" i przewinięcia do "Dodaj odpowiedź". A jak zachowuje się u Ciebie "Powrót do góry"? Wyświetl w wątku >>
0 0