Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6147881 Napisano: 20.01.2016 08:20:02 w Punkty karne
dolly dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6147134 Napisano: 19.01.2016 08:20:02 w Punkty karne
olabas dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6147117 Napisano: 19.01.2016 07:29:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
defed napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

defed napisał(a):

Nie podoba mi sie nazwa tematu: SZUKAM... 
Wnosze o zmiane na: SZUKAM informacji o...
lub zamkniecie starego topu I utworzenie nowego:)

emotka emotka nie przejdzie... emotka

pionas - przejdzie, czy nie przejdzie?emotka

Jaka propozycja nowego tematu?
Wątek zostanie też przeniesiony do innego działu - Inne Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6146970 Napisano: 18.01.2016 19:15:03 w Punkty karne
Edytka9111 - spamowanie - blokada konta Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6146619 Napisano: 18.01.2016 09:09:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kajeczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A czy jest sens w ogóle tej ankiety? Jak dla mnie powinna sie ona pojawiać tylko w wyjątkowych sytuacjach, np. Zmiany na stronie i pytanie gdzie ma sie pojawić ta zmiana albo coś... A tu pytanie... Gdzie grasz w gry albo czy wierzysz w św. Mikołaja. ... Nie jesteśmy już dziećmi żeby bawić sie w takie dyrdymały. A widać że większość osob a jej przeciwna... Nie potrzebna jest zwłaszcza jak sie korzysta ze strony na telefonie czy tablecie.,, 

może już czas, by te ankiety zniknęły ? emotka

jeśli weźmiesz udział we wszystkich ankietach to one znikają z Twojej listy... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6146289 Napisano: 16.01.2016 20:20:01 w Punkty karne
wioleczka83 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6145273 Napisano: 14.01.2016 21:42:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 napisał(a):

A ja mam pytanie, dlaczego forum e-konkursów nie jest dostępne w aplikacji Tapatalk? Hmm, pionas? 

Bo u nas nie wszyscy mają wszystkie uprawnienia, a Tapatalk z tego co mi wiadomo nie pozwala na ustawienie grup odbiorców z określonymi uprawnieniami...
Wcześniej myślałem o tym, ale temat gdzieś umarł... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6144279 Napisano: 13.01.2016 12:35:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Kto jest z Poznania?;) Właśnie jadę i będę tam ok 2 dni, może jakieś piwko/soczek?;) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6144024 Napisano: 12.01.2016 20:20:01 w Punkty karne
kaskaderka1 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143703 Napisano: 12.01.2016 12:37:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
magnus napisał(a):

pionas napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Jest problem, bo po dodaniu wpisu w topie "szukam" powiadomienia mam o każdym wpisie w tym topie a żaden nie odnosi się do mojego wpisu i nie ma w nich cytatów z mojego wpisu. Bardziej liczyłam na to, że jak ktoś mnie zacytuje to zobaczę o co chodzi...No cóż. czekam na poprawki, trzymam kciuki za ogarnięcie tematu.

Pod polem do dodawania odpowiedzi masz "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" jeśli pole jest zaznaczone to będziesz informowana o każdym wpisie, jeśli nie chcesz otrzymywać powiadomień odznacz to

Nie do końca to tak działa.
Nigdy nie zaznaczam POWIADOM (zwracam na to uwagę)  i wczesniej nie miałem powiadomienień a w styczniu mam wszystkie swoje posty edytowane nie ze względu na zły wpis tylko Powiadomieniaemotka

Jeśli dodajesz odpowiedź i masz zaznaczone "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" to zawsze dostaniesz powiadomienie, jeśli jest odznaczony to przestajesz je otrzymywać.
Jeśli ktoś cytuje Twoją wypowiedź dostajesz powiadomienie, jeśli nie chcesz takich powiadomień to w edycji profilu pojawiła się taka opcja. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143440 Napisano: 11.01.2016 18:20:01 w Punkty karne
ktoskcies dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143191 Napisano: 11.01.2016 12:27:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ewikewik napisał(a):

Jest problem, bo po dodaniu wpisu w topie "szukam" powiadomienia mam o każdym wpisie w tym topie a żaden nie odnosi się do mojego wpisu i nie ma w nich cytatów z mojego wpisu. Bardziej liczyłam na to, że jak ktoś mnie zacytuje to zobaczę o co chodzi...No cóż. czekam na poprawki, trzymam kciuki za ogarnięcie tematu.

Pod polem do dodawania odpowiedzi masz "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" jeśli pole jest zaznaczone to będziesz informowana o każdym wpisie, jeśli nie chcesz otrzymywać powiadomień odznacz to Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143166 Napisano: 11.01.2016 12:00:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

tomniewkurza już dodane w profilu
test
pionas emotka

Fajnie. To teraz wróćmy na chwilę do naszej poprzedniej rozmowy w temacie powiadomień. Skoro już mamy mozliwość włączenia/wyłączenia dla bieżących, to co zrobić w powiadomieniami, które mam w profilu z czasów przed modyfikacją?
Dawno przeczytane, ale nadal spora lista wisi i zajmuje miejsce.
Czy będzie obiecany czerwony X do ich (starych powiadomień) usuwania, bo nowe, bieżące, mam wrażenie że automatycznie znikają po kliknieciu?

Prawda jest taka że nie do końca poprawnie działa system powiadomień emotka
Chciałem je pogrupować wątkami, ale jest problem z sortowaniem, mogę albo rozbić każde powiadomienie do osobnego wiersza lub zostawić tak jak jest, ew rozbudować mechanizm, ale nie wiem czy do końca będzie wydajny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143132 Napisano: 11.01.2016 11:19:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza już dodane w profilu

test
pionas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143124 Napisano: 11.01.2016 11:09:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

Pionas - chyba trzeba pomyśleć o opcji chcę/nie chcę dostawać powiadomienia emotka

Postaram się dodać w "Edytuj profil":
Informuj, gdy ktoś zacytuje moją wypowiedź:
Tak Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6143056 Napisano: 11.01.2016 07:12:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
goralmac napisał(a):

Mam pytanie. Czy jest opcja żeby przy zmianie hasla nie podawać numeru konta gg a jeżeli nie trzeba byłoby to zmienić bo nie wszyscy gg posiadają.

ale pole gg nie jest wymagane, usuń 0 i przejdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6142979 Napisano: 10.01.2016 20:17:34 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Ustawione kolory ramek emotka
Dla konkursów, które dopiero wystartują ramka ma 2px -> http://www.e-konk...kiem-po-nagrody.html

Przy okazji wraca temat miejsca, w którym tego typu informacje byłyby przekazywane WSZYSTKIM w ramach komunikatu, niosącego dobrą nowinę.
No bo nie oszukujmy się - nie wszyscy zaglądają do wszystkich wątków forum i ten top przeglądają (ośmielę się napisać) tylko nieliczni.
A informacja jest ISTOTNA i nieznajomość rzeczy skutkuje zapytaniami w różnych miejscach forum:

isiulka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):Ktoś mnie oświeci, od czego zależą kolory dat w bazie konkursów? Czerwony- kończy się dziś, zielony kiedyś tam, a niebieski?

Niebieski dopiero się zacznie emotka

też się nad tym zastanawiałam, najs emotka

aaaa no tak, dzięki luko emotka

Obecnie na stronie głównej wyświetlany jest box "Aktualności" i tam wyświetlana jest wiadomość.
W wolnej chwili dodam też w Mapie serwisu zakładkę Aktualności... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6142854 Napisano: 10.01.2016 12:29:09 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

A ja pytam pionas o informacje o wyświetleniu wiadomości? Da się to zrobić? 

wprowadziłem pewien dodatek - beta test emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6142843 Napisano: 10.01.2016 11:47:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ustawione kolory ramek emotka
Dla konkursów, które dopiero wystartują ramka ma 2px -> https://www.e-kon...kiem-po-nagrody.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6142835 Napisano: 10.01.2016 11:14:33 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jeszcze pytanie czy dla wszystkich konkursów taką ramkę robić czy aby dla tych które jeszcze nie wystartowały? Wyświetl w wątku >>
0 0