Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6127942 Napisano: 09.12.2015 14:20:02 w Punkty karne
rubik dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6127567 Napisano: 09.12.2015 08:20:01 w Punkty karne
tomniewkurza dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6126654 Napisano: 07.12.2015 20:20:02 w Punkty karne
tomniewkurza dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6124427 Napisano: 03.12.2015 18:20:01 w Punkty karne
gonika dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6123902 Napisano: 02.12.2015 23:00:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Gdy człowiek pracuje na dwa etaty ma prawo coś przeoczyć, a czy jeśli ktoś widzi taką informację i nie klika w "Zgłoś błąd" to też mu "zwisa i powiewa i myślenie stanowi kłopot"?

Co do propozycji listy produktów to przecież wystarczy umieścić ją w opisie konkursu.
Poza tym przy dużej ilości produktów i złym przygotowaniu listy kopiuj/wklej nie zadziała.... tzn. zadziała ale rozwali treść... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6123428 Napisano: 02.12.2015 12:11:33 w Czas na zmiany...
To jest właśnie wada takiego kopiowania, wtedy można po prostu cytować całość i uciąć niepotrzebny fragment... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6123419 Napisano: 02.12.2015 12:01:40 w Czas na zmiany...
Hej,

dodałem opcję cytowania tylko zaznaczonego tekstu.
Oczywiście przy takim cytowaniu usuwane są wszelkiego rodzaju formatowania i emotki zastąpione są opisem tekstowym...
Czy taki sposób Wam odpowiada?
Jeśli ktoś nie zaznaczy tekstu to zacytuje całą treść.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6123195 Napisano: 01.12.2015 20:20:02 w Punkty karne
paolka dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6123056 Napisano: 01.12.2015 15:22:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
migi napisał(a):

A mnie się marzy taka funkcjonalność w konkursach promocyjnych jak szukanie konkretnego produktu lub grupy/marki produktów do zakupu w spisie konursów. 
Jak dla mnie funkcjonalność podobna byłaby do "szukaj na forum", znajdując po haśle daną rzecz i linkująca do konkursu z nią.
Wkład pracy to wrzucanie listy produktów/grupy/marki pod dany konkurs.  

Mam do kupienia szampon, klikam i patrzę co dostępne... marzę! emotka

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi.
W "szukanie zaawansowane" -> https://www.e-konkursy.info/szukaj/
Jest możliwość wybrania działu i wpisania słowa/frazy której szuka się.
Jeśli chodzi o konkretne słowa to są "tagi" pod opisem każdego konkursu, klikając w jakiś wyświetla listę konkursów otagowanych właśnie daną frazą np https://www.e-kon...nfo/tagi/paliwo.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6122772 Napisano: 01.12.2015 08:20:02 w Punkty karne
aspartaqs dodał do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121760 Napisano: 29.11.2015 21:20:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Właśnie próbowałam dodać nowe konkursy..... Skorzystałam z okienka "sprawdź czy konkurs jest już w bazie". Wyskoczyło, że go nie ma, jednak kliknełam jeszcze w "dodaj" aby się upewnić czy aby na pewno go nie ma. Wprowadziłam wszystkie dane, przekopałam się przez regulaminy i strony. I co?! I dowiedziałam się, że jednak ten głupi konkurs już jest! Sytuacja powtórzyła się trzy razy!  emotka

Przed chwilą: wklejam link http://www.styl.p...-ma-sile,nId,1928408 - otwiera się okienko na wprowadzenie danych, czyli jakby konkursu nie było w bazie. No dobra, myślę sobie, ale to popularny portal, sprawdzę, co z tej strony jest już w bazie. Skracam link do postaci http://www.styl.pl/konkursy i co się okazuje? No oczywiście, znajduje konkurs! Ten: http://www.e-konk...rs-ona-ma-sile1.html
Klikam, by zapoznać się z opisem, sprawdzam link i co się okazuje? Ano to, że jest to TEN SAM LINK, który wpisałem jako pierwszy do sprawdzenia: http://www.styl.p...-ma-sile,nId,1928408
Dziwne, co nie? emotka

a czy jest taka możliwość, że wcześniej wypełniłeś formularz, wyskoczył Ci komunikat:

Jeżeli ciągle uważasz, że nie ma tego konkursu w bazie kliknij ponownie w "Sprawdź"

odpuściłeś sobie, pochodziłeś po stronie i wróciłeś dodawać coś innego?

Zrobiłem jeszcze poprawkę, że na ponownie kliknięcie "Sprawdź" ma się 30sekund, jeśli ten czas upłynie, formularz uzna link za nowy (tak jakby 1szy raz wpisany w formularz) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121743 Napisano: 29.11.2015 20:20:01 w Punkty karne
erychta00 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121742 Napisano: 29.11.2015 20:20:01 w Punkty karne
poprostuanette dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121657 Napisano: 29.11.2015 16:15:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Nie mam pojęcia, ja gdy wkleiłem ten link od razu otrzymałem komunikat.

No OK - ale chciałeś, by zgłaszać takie przypadki, to zgłaszam. Wyjaśniajcie to sobie z autorem kodu, ja się na tym nie znam. emotka

(...) Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że podales jakiś link wyskoczył komunikat stwierdzileś, że faktycznie to ten konkurs który chcesz dodać i podmieniles link. Przy takiej opcji formularz mógł przepuścić...

Nie podmieniałem żadnych linków. Wkleiłem JEDEN i ten sam link, podałem przybliżoną datę działania, no więc o co Ci chodzi?
Po co zresztą gdybać - masz możliwość sprawdzenia w logach, co kto robił na stronie, to sobie sprawdź co wklejałem i co sprawdzałem ale nie snuj
błędnych domysłów.

nie ma takich logów, podałem tylko jedyny możliwy przypadek dla którego formularz mógł przepuścić konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121655 Napisano: 29.11.2015 16:13:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
erychta00 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Makabryczna jest ta wyszukiwarka na forum... Zawsze jak coś mam znaleźć to od razu mnie krew zalewa, bo to droga przez mękę... emotka

Podpisuję się obiema rękami! Czasem google szybciej przenosi do zamieszczonego tutaj konkursu niż ta diabelna wyszukiwarka. 

Proszę o więcej szczegółów, nie wiem na co zwrócić uwagę, górna wyszukiwarka przeszukuje bazę konkursów.
Jeśli chodzi o wyszukiwarkę na forum to:
a) będąc na stronie głównej forum - https://www.e-konkursy.info/forum wpisując jakieś słowo w wyszukiwarce przeszuka całe forum
b) będąc w jakieś kategorii - https://www.e-konkursy.info/forum/cat/1 przeszuka wszystkie tematy w danej kategorii
c) będąc w jakimś wątku - https://www.e-kon...-podoba-piszcie.html przeszuka konkretny temat Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121626 Napisano: 29.11.2015 14:17:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Nie mam pojęcia, ja gdy wkleiłem ten link od razu otrzymałem komunikat.

No OK - ale chciałeś, by zgłaszać takie przypadki, to zgłaszam. Wyjaśniajcie to sobie z autorem kodu, ja się na tym nie znam. emotka

Autorem kodu jestem ją.
Po wcześniejszym Twoim zgłoszeniu faktycznie był błąd, ale rozstał naprawiony.
Teraz nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego działania. Ją wkleilem ten link i mi wyskoczyła informacja, może wtedy coś grzebalem w kodzie.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że podales jakiś link wyskoczył komunikat stwierdzileś, że faktycznie to ten konkurs który chcesz dodać i podmieniles link. Przy takiej opcji formularz mógł przepuścić...

luko922 napisał(a):

Makabryczna jest ta wyszukiwarka na forum... Zawsze jak coś mam znaleźć to od razu mnie krew zalewa, bo to droga przez mękę... emotka

Opisz problem, więcej szczegolow/uwag pozwoli na dopracowanie wyszukiwarki odpowiadającej za przeszukiwanie forum... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121559 Napisano: 29.11.2015 07:03:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie mam pojęcia, ja gdy wkleiłem ten link od razu otrzymałem komunikat. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6121415 Napisano: 28.11.2015 18:48:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał:

tomniewkurza napisał:Pionas, zdarzyło mi się już ze dwa-trzy razy, (w tym nowym systemie, ze sprawdzaniem, czy link jest w bazie) że po wklepaniu linku do konkusu system uznał, że to świeży link, ale gdy uzupełniłem pozostałe pola i kliknąłem "wyślij", to wtedy nagle pojawił się komunikat, że TAKI KONKURS JUŻ JEST W BAZIE. Zwracam uwagę, że okazało się, iż to był konkurs zgłoszony i opublikowany dzień wcześniej, a nie komunikat "MAMY ZGŁOSZENIE O TAKIM LINKU (czekający dopiero na publikację)"

jeśli sytuacja powtórzy się proszę o pw

Dziś się powtórzyła, posłałem PW chodzi o link http://www.wblaskuslonca.pl/konkurs

Około godziny 14:25 nów wkleiłem ten link dla sprawdzenia - pierwszy wynik: "mamy konkurs w bazie, ale dla weryfikacji jak chcesz kliknij jeszcze raz SPRAWDŹ". Kliknąłem ponownie - i teraz formularz otworzył się na przyjęcie, jakby to był NOWY link!

Kilka dni temu robiłem poprawkę bo czasami bywa tak, że pod jednym adresem jest kilka konkursów i gdy raz zostanie wypełniony formularz i jest jakiś konkurs pod tym linkiem to wyświetli informacje i dodatkowo takie zdanie:

Jeżeli ciągle uważasz, że nie ma tego konkursu w bazie kliknij ponownie w "Sprawdź"

i gdy jeszcze raz kliknie się w "Sprawdź" to przenosi do formularza... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6120529 Napisano: 27.11.2015 08:20:01 w Punkty karne
Finezyjna dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6120518 Napisano: 27.11.2015 06:02:24 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
asiam napisał(a):

A mnie brakuje w WIADOMOŚCI jakiejś opcji, która pozwoliłaby "odłożyć" wiadomość do ponownego przeczytania .Taki schowek albo ponowne zaznaczenie, że nie czytałam wiadomości. Niejednokrotnie się zdarza ,że muszę komuś odpowiedzieć na list ale po przeczytaniu nie mam czasu tego zrobić od razu. A potem to już nie pamiętam, że powinnam do takiego listu wrócić.

zobacz w podglądzie wiadomości czy tak może być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0