Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6120425 Napisano: 26.11.2015 21:15:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie zamienię ankiety na Twoją propozycję.
Tak był podpięty top "Czas na zmiany...", ale dłuższy czas nic nie było i go odpiąłem.
Na chwilę obecną nie będzie to wprowadzone. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6120160 Napisano: 26.11.2015 15:33:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Zastanawiam się czy nie zrobić bloga, na którym byłyby pewne informacje z życia serwisu...
Jeśli chodzi o Twoją propozycję i moje osobiste zdanie to jestem na nie...
Masz kalendarz, potem reklamę, ankiety i forum, jak dodamy taką zakładkę to forum już całkowicie zniknie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6120146 Napisano: 26.11.2015 15:06:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

Coś nie halo z wyszukiwarką emotka
Przykład: wyszukuję konkursy na hasło "afekt" (opcje zaawansowane, pole Organizator).
Wyniki wyszukiwania - szukano: Afekt · znaleziono: 11
Chcę posegregować wyniki według daty zakończenia i doopa - szukano: Afekt · znaleziono: 0
Ginie wszystko...
http://www.e-konk...mp;sort=date_end-asc
P.S. To samo zresztą się dzieje, gdy chcę przejść na drugą stronę wyników (bo na stronie mieści się dziesięć, a znaleziono jedenaście i na dole jest odnośnik - strona 1, strona 2)

Jeśli możesz to sprawdź jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6120092 Napisano: 26.11.2015 14:20:02 w Punkty karne
kate1980 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119510 Napisano: 25.11.2015 15:15:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Taka sytuacja teoretycznie może mieć miejsce:
1. gdy po przejściu 1szej części formularza dokonujecie zmiany w adresie strony
2. gdy po przejściu 1szej części formularza dodajecie inne adresy stron i jakiś link jest już w bazie
3. gdy ktoś dał na początku/końcu adresu spację
4. gdy... nie ma pojęcia emotka
Jakbyście mogli podać konkretny przykład to będę mógł przeanalizować przykład Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119342 Napisano: 25.11.2015 12:09:12 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

dorcia2766 napisał(a):

Nie podoba mi się, że dodałam już dawno 3 konkursy, a nadal mam 0 dodanych. Nie rozumiem czemu?

Prawdopodobnie ktoś Cię wyprzedził... To, że konkurs przeszedł formularz nie oznacza, że w 100% zostanie on opublikowany.
Wystarczy chociażby jeden znak i już link jest uważany za inny... Nie da się tego wyeliminować w 100%...

Pionas, zdarzyło mi się już ze dwa-trzy razy, (w tym nowym systemie, ze sprawdzaniem, czy link jest w bazie) że po wklepaniu linku do konkusu system uznał, że to świeży link, ale gdy uzupełniłem pozostałe pola i kliknąłem "wyślij", to wtedy nagle pojawił się komunikat, że TAKI KONKURS JUŻ JEST W BAZIE.
Zwracam uwagę, że okazało się, iż to był konkurs zgłoszony i opublikowany dzień wcześniej,
a nie komunikat "MAMY ZGŁOSZENIE O TAKIM LINKU (czekający dopiero na publikację)"

jeśli sytuacja powtórzy się proszę o pw Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119251 Napisano: 25.11.2015 09:19:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
dorcia2766 napisał(a):

Nie podoba mi się, że dodałam już dawno 3 konkursy, a nadal mam 0 dodanych. Nie rozumiem czemu?

Prawdopodobnie ktoś Cię wyprzedził... To, że konkurs przeszedł formularz nie oznacza, że w 100% zostanie on opublikowany.
Wystarczy chociażby jeden znak i już link jest uważany za inny... Nie da się tego wyeliminować w 100%... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119249 Napisano: 25.11.2015 09:17:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

Chyba nie o tym pisałem... emotka
Bo klikam w ten link, który podajesz i otwiera mi się strona, wyglądająca podobnie, jak formularz do sprawdzania przed zgłoszeniem nowego konkursu, czy link jest w bazie. To takie coś w oderwaniu od strony z opisem konkretnego konkursu - gdzie tego szukać (według koncepcji Pionasa?). Bo według mojej, mogłoby być podpięte jako trzecia opcja pod koniczynką - takie rozwiązanie jest (nadal tylko moim zdaniem) bardziej INTUICYJNE, bo już się wielu przyzwyczaja, po licznych przypomnieniach na forum, że "koniczynka = opcje dodatkowe dotyczące tego opisu.
Zerknij jeszcze raz na mój screen we wpisie wyżej - tak to sobie wyobrażałem. W JEDNYM MIEJSCU Z KONKURSEM.

napisałem, że oficjalnie jeszcze nie podpięte.
Tak wzór jest taki sam jak przy dodawaniu konkursu do bazy danych. Chyba to najprostsze rozwiązanie:
Home » Konkursy » Konkursy Aktualne » Wygraj DVD z filmem "Polowanie na prezydenta" do godz. 12:00 » Dodaj wyniki konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119212 Napisano: 25.11.2015 08:28:00 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zrobiłem coś takiego:

Wygraj DVD z filmem "Polowanie na prezydenta" do godz. 12:00
Konkurs trwał do: 2015-12-08

https://www.e-kon...a-do-godz-12-00.html

Zobacz listę laureatów: https://www.e-konkursy.info/

https://www.e-kon...nkursy/wyniki/168565

Oficjalnie jeszcze nie podpięte...
Czy takie coś odpowiada? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119200 Napisano: 25.11.2015 06:22:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

naszą captche obsługuje zewnętrzna firma i takie kampanie reklamowe to alternatywa dla captchy...

A po polsku, zrozumiale?
Dostajesz kasę, więc się nie czepiać, tak?
emotka emotka

Captcha była potrzebna, bo spamerzy zaśmiecali serwis Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119055 Napisano: 24.11.2015 20:05:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

Wszystko powinno mieć swoje miejsce.
Jeśli zaglądam do bazy konkursowej - spodziewam się znaleźć konkursy. I tak jest.
Jeśli zaglądam na forum - spodziewam się trafić na rozmowy. I tak jest.
Jeśli mam ochotę wziąć udział w sondzie, to biorę.
...ale dlaczego do licha wciskasz sondę wrednie podszywającą się pod captcha jako zabezpieczenie przed dodaniem komentarza, tego nie rozumiem?! emotka

naszą captche obsługuje zewnętrzna firma i takie kampanie reklamowe to alternatywa dla captchy... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6119054 Napisano: 24.11.2015 20:05:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

Marzy mi się taka jedna funkcjonalność... emotka (to jest z gatunku "życzenia do Świętego Mikołaja")
.....
Często jest bowiem tak, że ktoś szukający wyników NAJPIERW zagląda do bazy na stronę, gdzie ten konkurs był opisany - po to, by s tamtego miejsca kliknąć w link do strony konkursowej, albo by skopiować link  i przeszukać forum z wynikami. Taka trochę okrężna droga. A gdyby była taka funkcjonalność, wszystko byłoby w jednym miejscu - a dla tradycjonalistów także na forum. No i to by było na tyle. emotka

Od dawna o tym myślałem, kwestia tego czy będziecie korzystać z tej opcji?
Jutro pomyślę nad tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6118216 Napisano: 23.11.2015 20:20:02 w Punkty karne
PatrycjaRT dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6117278 Napisano: 22.11.2015 08:20:02 w Punkty karne
masza dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6116243 Napisano: 20.11.2015 14:20:02 w Punkty karne
aleks1983 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6116241 Napisano: 20.11.2015 14:19:26 w WC - rozmowy o wszystkim
Jakby ktoś chciał kod z Liona: PW6DWQUJ8B9 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6115357 Napisano: 19.11.2015 14:47:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
obecny WYSIWYG nie pozwala na takie coś... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6114972 Napisano: 19.11.2015 07:03:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
jesli ktoś cytuje nie podając =login_danej osoby to nie wyświetla nazwy, jak ktoś poda quote=pionas to wyświetli pionas napisał(a)

to jest cytat bez loginu danej osoby...

pionas napisał(a):

a to jest cytat pionas

Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6113208 Napisano: 17.11.2015 13:39:28 w Czas na zmiany...
aerdna napisał(a):

Nie wiem gdzie o tym informować. Ale nie działa "cytuj" w wątku "Czy wysyłają juz nagrody z... ??". Po postach forumowiczów, widzę że nie tylko ja mam taki problem.

był problem po naszej stronie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6112305 Napisano: 16.11.2015 06:30:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bezaczek7 napisał(a):

a dałoby radę coś zrobić z etapami konkursów? chociażby jakiekolwiek zaznaczenie, że są etapy różne, bo czasem jak się wchodzi ostatniego dnia, to się okazuje, że albo trzeba było brać udział systematycznie (czyli odpowiedź w każdym z etapów), albo chyba najczęstsza przypadłość-data zakończenia podana na forum to koniec drugiego etapu, którym jest np wybieranie spośród opinii już po przetestowaniu jakiegoś produktu, a zgłoszenia były przyjmowane np 2 tyg wcześniej. już nie wymagam, by były tabelki do wpisywania daty końca każdego etapu choć na pewno wiele by to ułatwiło emotka

Staram się to sprawdzać, ale to też prośba do Was, jeśli wiecie że jest takie rozdzielenie to podawajcie datę zakończenia pierwszego etapu emotka
Albo jak już jest błąd to raportujcie go klikając w koniczynkę i "zgłoś błąd" Wyświetl w wątku >>
0 0