Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6012229 Napisano: 02.05.2015 20:20:02 w Punkty karne
sylzab2294 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6012078 Napisano: 02.05.2015 06:48:53 w Czas na zmiany...
kacia napisał(a):

Wyskoczył mi dziś komunikat o limicie konkursów min. 3, czy coś się zmieniło w regulaminie ? Czy ktoś wie o co chodzi ? Jest min. liczba dodania konkursów? I czy tu chodzi o limit miesieczny ?

Liczba "konkursy dodane" jest dynamiczna - zlicza konkursy dodane* w ciągu ostatnich 60 dni, niektóre tematy ustawione mają pewne wymagania, jednym z czynników jest właśnie liczba dodanych konkursów....

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Opcja "powiadomienia" - zaznaczyłam na próbę w jednym wątku a teraz nie mogę się tego pozbyć. Odznaczam co chwilę ale po odświeżeniu znów opcja jest zaznaczona. I powiadomienia przychodzą po każdym wpisie w wybranym wątku - okropnie irytujące, weźcie mi to wyłączcie emotka

aby to cofnąć musisz napisać nowy post bez zaznaczonej tej opcji lub edytować jakaś swoją wypowiedź w danym wątku i odznaczyć "powiadom mnie gdy ktoś odpowie"

a da się zrobić tak, żeby te powiadomienia przychodziły jeśli tylko ktoś mnie zacytuje? Bo tak to przychodzi za każdym razem gdy ktoś odpowie w wątku, a chyba o powiadomienia chodzi jeśli ktoś mnie zacytuje, żebym ja o tym wiedział, a nie o każdej odpowiedzi do tematu wtedy emotka

Na chwilę obecną nie. Można jedynie otrzymywać informacje o wszystkich odpowiedziach lub wcale. Jeśli nie chcesz otrzymywać odpowiedzi to edytuj swój post i odznacz "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" lub podczas dodawania nowej wiadomości to odznacz.

* dodane i opublikowane Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6011019 Napisano: 29.04.2015 15:14:58 w Punkty karne
aaggaa  - temat "Konkursowiczki w ciąży" nie jest od polecania innych stron.
Proponuję zajrzeć do topu Reflinki Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6010188 Napisano: 28.04.2015 06:15:26 w Czas na zmiany...
zezowaty_kot napisał(a):

Opcja "powiadomienia" - zaznaczyłam na próbę w jednym wątku a teraz nie mogę się tego pozbyć. Odznaczam co chwilę ale po odświeżeniu znów opcja jest zaznaczona. I powiadomienia przychodzą po każdym wpisie w wybranym wątku - okropnie irytujące, weźcie mi to wyłączcie emotka

aby to cofnąć musisz napisać nowy post bez zaznaczonej tej opcji lub edytować jakaś swoją wypowiedź w danym wątku i odznaczyć "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009509 Napisano: 26.04.2015 09:20:26 w Czas na zmiany...
zdolnabestia napisał(a):

Ikonki w konkursach mi się nakładają:

nawet o tym nie wiedziałem emotka działa to? jak coś to odśwież przeglądarkę i sprawdź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009504 Napisano: 26.04.2015 08:44:44 w Czas na zmiany...
zdolnabestia napisał(a):

Dodane przeze mnie konkursy są w kolejności daty zakończenia bez możliwości sortowania. Da się takie sortowanie dorzucić? Chciałam sprawdzić konkretny dodawany przez siebie konkurs, nie pamiętam jego daty zakończenia, a tam 3225 konkursów do sprawdzenia  emotka

sprawdź czy teraz jest okej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009271 Napisano: 25.04.2015 08:23:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Dodałem opcję "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie". Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009076 Napisano: 24.04.2015 17:07:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mia napisał(a):

pionas napisał(a):

Na chwilę to wyłączyłem, muszę dodać opcję do wyłączenia powiadomienia...

O, please... emotka Bo za chwilę szlag mnie z tym genialnym "udogodnieniem" trafi. emotka

planuję dodać pod dodawaniem komentarza pole "informuj mnie o nowych wypowiedziach" jeśli ktoś to zaznaczy to będzie informowany jeśli nie to nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008948 Napisano: 24.04.2015 13:17:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Na chwilę to wyłączyłem, muszę dodać opcję do wyłączenia powiadomienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008673 Napisano: 24.04.2015 06:11:24 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć to zjawisko:
- dlaczego po wpisaniu w wyszukiwarkę jednego słowa CARREFOUR w wynikach pojawiają się niezwiązane z nim konkursy? emotka

Przykład: http://www.e-konk...he.html#.VTIp9vDwjLs

https://www.e-kon...niki?item1=CARREFOUR - takie wyszukiwanie chodzi?
Bo ja go tutaj nie widzę... dlatego ciężko mi znaleźć problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008671 Napisano: 24.04.2015 05:56:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

No proszę, powiadomienie podziałało emotka Fajnie, o coś takiego chodziło, dzięki! emotka

to nie jest na login tylko ogólnie na dodanie odpowiedzi w tematach w których bierzesz udział... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008601 Napisano: 23.04.2015 21:00:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 faktycznie coś nie tak z cytowaniem, zrobiłem lekką poprawkę, mam nadzieję, że pomoże... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008583 Napisano: 23.04.2015 20:07:05 w Ambasadorinnowacji - Philips
teodozja napisał(a):

Niestety, po samoczynnej aktualizacji oprogramowania tło stron zamiast białe czy w innym kolorze mam czarne. Nie wiem dlaczego. Oprogramowanie mam oryginalne. Laptop na gwarancji. Także nie widze tego wejścia na fb.

Może jakiś adblocker albo firewall? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008581 Napisano: 23.04.2015 20:02:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
rafal83 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):Czy da się prosto i tanio emotka zrobić system powiadomień na PW, kiedy ktoś odpowie na forum, CYTUJĄC JAKIŚ MÓJ WPIS?

pracuję nad pewną funkcją, mam nadzieję, że przez weekend ją skończę i że się spodoba emotka

chyba już się coś pojawiło? chodzi o "Powiadomienia"?

tak emotka
wersja testowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008574 Napisano: 23.04.2015 19:56:09 w Zbieramy kasę!
3252,90 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008561 Napisano: 23.04.2015 19:37:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Czy da się prosto i tanio emotka zrobić system powiadomień na PW, kiedy ktoś odpowie na forum, CYTUJĄC JAKIŚ MÓJ WPIS?

pracuję nad pewną funkcją, mam nadzieję, że przez weekend ją skończę i że się spodoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008271 Napisano: 23.04.2015 11:03:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

napisał(a):cb656 napisał(a):A co sądzicie o OCENIANIU konkursów w bazie?

były przez moment gwiazdki, ale czemu ich nie ma to po prostu moja wina, nie podpiąłem ich przy zmianach emotka
faktycznie muszę zmienić nagłówek polecane na partnerskie, kiedyś o tym pisałem, gdy pytałem o stronę główną...
Myślę, że temat warty uwagi i czekam na więcej opinii, chciałbym uatrakcyjnić stronę główną, między innymi dlatego zrobiłem ankietę emotka
Jeśli ktoś jeszcze jej nie wypełniał: https://www.e-konkursy.info/ankieta

emotka Fajnie, widzę gwiazdki. Zauważyłem, że niewiele jest jeszcze ocen, warto wrzucić gdzieś (może na głównej?) info, że pojawiła się taka dodatkowa funkcjonalność, ludzie w pospiechu mogą przeoczyć nowy dodatek.
Czy jest, a ja nie widzę, czy nie ma takiego miejsca jak "Nowości na stronie" ?
Tam można by umieszczać na bieżąco zajawki typu: dodałem to czy tamto, zmieniłem, usunąłem i tak dalej. I takie miejsce (albo choćby link do niego) powinno być widoczne ze strony głównej. Taki pomysł luźny emotka

zastanawiam się czy nie uruchomić bloga właśnie do takich informacji emotka
chociaż z drugiej strony wystarczyłby jakiś system newsów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6007056 Napisano: 20.04.2015 08:58:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

A co sądzicie o OCENIANIU konkursów w bazie? (obecnie jest coś takiego, jak rubryka "ile osób zadeklarowało chęć udziału", ale nie można sortować konkursów w bazie według tego parametru).

Widzę to tak, że konkursowicze widząc jakiś konkurs, który uznają za szczególnie atrakcyjny/wartościowy oddają na niego głos, coś w rodzaju ilości gwiazdek. Efekt mógłby być taki, że konkursy wyżej ocenione byłyby widoczne na szczycie listy zestawienia "konkursy polecane". Jak dotąd bowiem mam wrażenie, że "polecane" w obecnym wymiarze to po prostu... SPONSOROWANE przez Organizatorów, co wcale nie jest równoważne temu, że również polecane przez uczestników.
Taka luźna propozycja do przemyślenia i przegadania.

były przez moment gwiazdki, ale czemu ich nie ma to po prostu moja wina, nie podpiąłem ich przy zmianach emotka
faktycznie muszę zmienić nagłówek polecane na partnerskie, kiedyś o tym pisałem, gdy pytałem o stronę główną...
Myślę, że temat warty uwagi i czekam na więcej opinii, chciałbym uatrakcyjnić stronę główną, między innymi dlatego zrobiłem ankietę emotka
Jeśli ktoś jeszcze jej nie wypełniał: https://www.e-konkursy.info/ankieta Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6006028 Napisano: 17.04.2015 06:38:04 w Czas na zmiany...
pioge7 napisał(a):

A dało by sie zrobić wyszukiwanie na forum w konkretnych tematach? Np. Wpisuje słowo i zaznaczam do wyszukiwania w danym temacie, bo wiem że tam na pewno jest,na tak to wyszukuje we wszystkich tematach i trzeba szukać dodatkowo emotka  

ale będąc w konkretnym wątku nad jego tytułem masz "przeszukaj forum" wpisując tam szukaną frazę przeszukujesz ten wątek, będąc w kategorii przeszukujesz wątki w konkretnej kategorii, będąc na stronie głównej forum, przeszukujesz całe forum... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6005393 Napisano: 15.04.2015 15:14:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
krseta napisał(a):

Newsletter konkursowy byłby fajny. Npktoś wpisuje słowo klucz: "Intermarche” lub „hasło
konkursowe” i otrzymuje powiadomienia w wiadomościach lub emailu
raz dziennie wieczorem, że pojawiły się w bazie konkursy, które
interesują danego użytkownika z tym właśnie „tagiem”. Ot taki
pomysł;)

ciekawy pomysł, bardziej na zasadzie powiadomień i tagów.
Z mailami to różnie bywa, mogą być uznane jako SPAM, teoretycznie można je dodać do "białej listy", ale to nie do końca od nas by zależało czy taki mail trafi do odbiorcy czy niestety nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0