Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6012355 Napisano: 03.05.2015 14:23:41 w Czas na zmiany...
pioge7 napisał(a):

tak sobie teraz myślę, bo na forum mamy dwa wątki:
http://www.e-konk...um/show/870234/p/188
http://www.e-konk...orum/show/1420/p/389
i jeden:
http://www.e-konk...rum/show/870323/p/12

mozna by było, dopisać pod formularzem lub nad nim, żeby podziękowania pisać także w profilu osoby, ponadto można by było dopisać w profilu obok: ZOBACZ PODZIĘKOWANIA np. coś w stylu: OSTRZEŻENIA INNYCH i żeby tam też wpisywać ostrzeżenia.

jeśli byśmy trzymali się określonego schematu to myślę, że mógłbym zrobić automat, tzn. po dokonaniu wpisu w tych wątkach automatycznie wiadomość byłaby dodawana w profilu danej osoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6012229 Napisano: 02.05.2015 20:20:02 w Punkty karne
sylzab2294 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6012078 Napisano: 02.05.2015 06:48:53 w Czas na zmiany...
kacia napisał(a):

Wyskoczył mi dziś komunikat o limicie konkursów min. 3, czy coś się zmieniło w regulaminie ? Czy ktoś wie o co chodzi ? Jest min. liczba dodania konkursów? I czy tu chodzi o limit miesieczny ?

Liczba "konkursy dodane" jest dynamiczna - zlicza konkursy dodane* w ciągu ostatnich 60 dni, niektóre tematy ustawione mają pewne wymagania, jednym z czynników jest właśnie liczba dodanych konkursów....

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Opcja "powiadomienia" - zaznaczyłam na próbę w jednym wątku a teraz nie mogę się tego pozbyć. Odznaczam co chwilę ale po odświeżeniu znów opcja jest zaznaczona. I powiadomienia przychodzą po każdym wpisie w wybranym wątku - okropnie irytujące, weźcie mi to wyłączcie emotka

aby to cofnąć musisz napisać nowy post bez zaznaczonej tej opcji lub edytować jakaś swoją wypowiedź w danym wątku i odznaczyć "powiadom mnie gdy ktoś odpowie"

a da się zrobić tak, żeby te powiadomienia przychodziły jeśli tylko ktoś mnie zacytuje? Bo tak to przychodzi za każdym razem gdy ktoś odpowie w wątku, a chyba o powiadomienia chodzi jeśli ktoś mnie zacytuje, żebym ja o tym wiedział, a nie o każdej odpowiedzi do tematu wtedy emotka

Na chwilę obecną nie. Można jedynie otrzymywać informacje o wszystkich odpowiedziach lub wcale. Jeśli nie chcesz otrzymywać odpowiedzi to edytuj swój post i odznacz "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" lub podczas dodawania nowej wiadomości to odznacz.

* dodane i opublikowane Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6011019 Napisano: 29.04.2015 15:14:58 w Punkty karne
aaggaa  - temat "Konkursowiczki w ciąży" nie jest od polecania innych stron.
Proponuję zajrzeć do topu Reflinki Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6010188 Napisano: 28.04.2015 06:15:26 w Czas na zmiany...
zezowaty_kot napisał(a):

Opcja "powiadomienia" - zaznaczyłam na próbę w jednym wątku a teraz nie mogę się tego pozbyć. Odznaczam co chwilę ale po odświeżeniu znów opcja jest zaznaczona. I powiadomienia przychodzą po każdym wpisie w wybranym wątku - okropnie irytujące, weźcie mi to wyłączcie emotka

aby to cofnąć musisz napisać nowy post bez zaznaczonej tej opcji lub edytować jakaś swoją wypowiedź w danym wątku i odznaczyć "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009509 Napisano: 26.04.2015 09:20:26 w Czas na zmiany...
zdolnabestia napisał(a):

Ikonki w konkursach mi się nakładają:

nawet o tym nie wiedziałem emotka działa to? jak coś to odśwież przeglądarkę i sprawdź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009504 Napisano: 26.04.2015 08:44:44 w Czas na zmiany...
zdolnabestia napisał(a):

Dodane przeze mnie konkursy są w kolejności daty zakończenia bez możliwości sortowania. Da się takie sortowanie dorzucić? Chciałam sprawdzić konkretny dodawany przez siebie konkurs, nie pamiętam jego daty zakończenia, a tam 3225 konkursów do sprawdzenia  emotka

sprawdź czy teraz jest okej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009271 Napisano: 25.04.2015 08:23:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Dodałem opcję "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie". Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6009076 Napisano: 24.04.2015 17:07:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mia napisał(a):

pionas napisał(a):

Na chwilę to wyłączyłem, muszę dodać opcję do wyłączenia powiadomienia...

O, please... emotka Bo za chwilę szlag mnie z tym genialnym "udogodnieniem" trafi. emotka

planuję dodać pod dodawaniem komentarza pole "informuj mnie o nowych wypowiedziach" jeśli ktoś to zaznaczy to będzie informowany jeśli nie to nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008948 Napisano: 24.04.2015 13:17:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Na chwilę to wyłączyłem, muszę dodać opcję do wyłączenia powiadomienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008673 Napisano: 24.04.2015 06:11:24 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć to zjawisko:
- dlaczego po wpisaniu w wyszukiwarkę jednego słowa CARREFOUR w wynikach pojawiają się niezwiązane z nim konkursy? emotka

Przykład: http://www.e-konk...he.html#.VTIp9vDwjLs

https://www.e-kon...niki?item1=CARREFOUR - takie wyszukiwanie chodzi?
Bo ja go tutaj nie widzę... dlatego ciężko mi znaleźć problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008671 Napisano: 24.04.2015 05:56:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

No proszę, powiadomienie podziałało emotka Fajnie, o coś takiego chodziło, dzięki! emotka

to nie jest na login tylko ogólnie na dodanie odpowiedzi w tematach w których bierzesz udział... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008601 Napisano: 23.04.2015 21:00:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 faktycznie coś nie tak z cytowaniem, zrobiłem lekką poprawkę, mam nadzieję, że pomoże... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008583 Napisano: 23.04.2015 20:07:05 w Ambasadorinnowacji - Philips
teodozja napisał(a):

Niestety, po samoczynnej aktualizacji oprogramowania tło stron zamiast białe czy w innym kolorze mam czarne. Nie wiem dlaczego. Oprogramowanie mam oryginalne. Laptop na gwarancji. Także nie widze tego wejścia na fb.

Może jakiś adblocker albo firewall? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008581 Napisano: 23.04.2015 20:02:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
rafal83 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):Czy da się prosto i tanio emotka zrobić system powiadomień na PW, kiedy ktoś odpowie na forum, CYTUJĄC JAKIŚ MÓJ WPIS?

pracuję nad pewną funkcją, mam nadzieję, że przez weekend ją skończę i że się spodoba emotka

chyba już się coś pojawiło? chodzi o "Powiadomienia"?

tak emotka
wersja testowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008574 Napisano: 23.04.2015 19:56:09 w Zbieramy kasę!
3252,90 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008561 Napisano: 23.04.2015 19:37:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Czy da się prosto i tanio emotka zrobić system powiadomień na PW, kiedy ktoś odpowie na forum, CYTUJĄC JAKIŚ MÓJ WPIS?

pracuję nad pewną funkcją, mam nadzieję, że przez weekend ją skończę i że się spodoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6008271 Napisano: 23.04.2015 11:03:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

napisał(a):cb656 napisał(a):A co sądzicie o OCENIANIU konkursów w bazie?

były przez moment gwiazdki, ale czemu ich nie ma to po prostu moja wina, nie podpiąłem ich przy zmianach emotka
faktycznie muszę zmienić nagłówek polecane na partnerskie, kiedyś o tym pisałem, gdy pytałem o stronę główną...
Myślę, że temat warty uwagi i czekam na więcej opinii, chciałbym uatrakcyjnić stronę główną, między innymi dlatego zrobiłem ankietę emotka
Jeśli ktoś jeszcze jej nie wypełniał: https://www.e-konkursy.info/ankieta

emotka Fajnie, widzę gwiazdki. Zauważyłem, że niewiele jest jeszcze ocen, warto wrzucić gdzieś (może na głównej?) info, że pojawiła się taka dodatkowa funkcjonalność, ludzie w pospiechu mogą przeoczyć nowy dodatek.
Czy jest, a ja nie widzę, czy nie ma takiego miejsca jak "Nowości na stronie" ?
Tam można by umieszczać na bieżąco zajawki typu: dodałem to czy tamto, zmieniłem, usunąłem i tak dalej. I takie miejsce (albo choćby link do niego) powinno być widoczne ze strony głównej. Taki pomysł luźny emotka

zastanawiam się czy nie uruchomić bloga właśnie do takich informacji emotka
chociaż z drugiej strony wystarczyłby jakiś system newsów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6007056 Napisano: 20.04.2015 08:58:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

A co sądzicie o OCENIANIU konkursów w bazie? (obecnie jest coś takiego, jak rubryka "ile osób zadeklarowało chęć udziału", ale nie można sortować konkursów w bazie według tego parametru).

Widzę to tak, że konkursowicze widząc jakiś konkurs, który uznają za szczególnie atrakcyjny/wartościowy oddają na niego głos, coś w rodzaju ilości gwiazdek. Efekt mógłby być taki, że konkursy wyżej ocenione byłyby widoczne na szczycie listy zestawienia "konkursy polecane". Jak dotąd bowiem mam wrażenie, że "polecane" w obecnym wymiarze to po prostu... SPONSOROWANE przez Organizatorów, co wcale nie jest równoważne temu, że również polecane przez uczestników.
Taka luźna propozycja do przemyślenia i przegadania.

były przez moment gwiazdki, ale czemu ich nie ma to po prostu moja wina, nie podpiąłem ich przy zmianach emotka
faktycznie muszę zmienić nagłówek polecane na partnerskie, kiedyś o tym pisałem, gdy pytałem o stronę główną...
Myślę, że temat warty uwagi i czekam na więcej opinii, chciałbym uatrakcyjnić stronę główną, między innymi dlatego zrobiłem ankietę emotka
Jeśli ktoś jeszcze jej nie wypełniał: https://www.e-konkursy.info/ankieta Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6006028 Napisano: 17.04.2015 06:38:04 w Czas na zmiany...
pioge7 napisał(a):

A dało by sie zrobić wyszukiwanie na forum w konkretnych tematach? Np. Wpisuje słowo i zaznaczam do wyszukiwania w danym temacie, bo wiem że tam na pewno jest,na tak to wyszukuje we wszystkich tematach i trzeba szukać dodatkowo emotka  

ale będąc w konkretnym wątku nad jego tytułem masz "przeszukaj forum" wpisując tam szukaną frazę przeszukujesz ten wątek, będąc w kategorii przeszukujesz wątki w konkretnej kategorii, będąc na stronie głównej forum, przeszukujesz całe forum... Wyświetl w wątku >>
0 0