Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6005393 Napisano: 15.04.2015 15:14:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
krseta napisał(a):

Newsletter konkursowy byłby fajny. Npktoś wpisuje słowo klucz: "Intermarche” lub „hasło
konkursowe” i otrzymuje powiadomienia w wiadomościach lub emailu
raz dziennie wieczorem, że pojawiły się w bazie konkursy, które
interesują danego użytkownika z tym właśnie „tagiem”. Ot taki
pomysł;)

ciekawy pomysł, bardziej na zasadzie powiadomień i tagów.
Z mailami to różnie bywa, mogą być uznane jako SPAM, teoretycznie można je dodać do "białej listy", ale to nie do końca od nas by zależało czy taki mail trafi do odbiorcy czy niestety nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6005370 Napisano: 15.04.2015 14:11:51 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

Przy okazji uwaga/może prośba?
Gdy wysyłam wiadomość z belki górnej, z uzyciem przycisku KONTAKT, pojawia się tylko pole tekstowe do wpisania wiadomości. Kopia wysłanej wiadomości nie zostaje u mnie w wiadomościach wysłanych PW, a szkoda. Okazuje się, że tędy (przez KONTAKT) wysłane wiadomości trafiają od razu na maila Pionasa, a nie jako wiadomość PW.
Tym samym nie mam żadnego śladu, że coś wysłałem i nie mogę "udowodnić", że nie proponowałem łączenia RTV z GADZETAMI emotka tylko GADŻETY + INNE

tak ciężko napisać/zapytać czy to ja się nie pomyliłem? tu nie ma co udowadniać.
Masz rację... Zajrzałem raz jeszcze do maila od Ciebie i faktycznie popełniłem błąd.
Wklejam fragment:

Propozycja: połączyć w jedno INNE + GADŻETY oraz RTV/AGD + ELEKTRONIKA bo naprawdę, konia z
rzedem temu, kto wykaże jednoznacznie jakieś ISTOTNE różnice miedzy nimi.

Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6003929 Napisano: 12.04.2015 18:42:49 w Czas na zmiany...
cb656 przesłał propozycję zmian kategorii:
  • połączyć GADŻETY, RTV/AGD, ELEKTRONIKA w "SPRZĘT ELEKTRYCZNY"
  • połączyć PŁYTY i FILMY w "PŁYTY CD/DVD"

Co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6002838 Napisano: 10.04.2015 06:59:03 w Czas na zmiany...
parole21 napisał(a):

Brakuje mi na naszym forum powiadamiania na e-mail o nowej wiadomości. Jak również, fajnie by było gdy przychodzi nowa wiadomość to pojawiałaby się również liczba wiadomości w zakładce na górze, którą mamy otwartą. Tak jak na przykład przychodzi nam nowa wiadomość na o2 to wygląda to tak "o2 Poczta (1)", może również z jakimś dźwiękiem, który można by było wyłączyć gdyby komuś przeszkadzał?

Z tym powiadomieniem na maila to różnie bywa, raz mail dochodzi raz jest uznany za spam, innym razem nigdy nie dochodzi...
Może zrobić zakładkę powiadomienia a tam byłoby coś takiego?
Jakiś przykładowy dźwięk macie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6002836 Napisano: 10.04.2015 06:46:24 w Czas na zmiany...
aerdna napisał(a):

ameryka napisał(a):ot taki pomysł:
gdy pojawia się konkurs promocyjny lub go wpisujemy  i są linki to nazwać je: Strona konkursowa - organizatora ; Regulamin ; Inne jeśli jest więcej

Odnośnie konków promo - dlaczego teraz tytuł to "Wygraj to, wygraj tamto, wygraj sram.. to..." Dlaczego nie może być jak dawniej nazwa konkursu z regulaminu ? To ludzie tak wpisują ? Czy osoba dodająca po nich do bazy ? emotka  

Wydaje mi się, że takie rozwiązanie z informacją jaka nagroda do wygrania jest lepszy, bo wiemy co jest nagrodą główną, tytuł za wiele nam nie mówił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6001742 Napisano: 08.04.2015 06:36:03 w Czas na zmiany...
aerdna napisał(a):

NIE DZIAŁA emotka "papa"

już poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6001703 Napisano: 07.04.2015 22:29:55 w Czas na zmiany...
ino1975 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Ja bym w kalendarzu jeszcze prosiła o poprawkę, żeby zakończone w poprzednich dniach nie były luzem jak leci, tylko żeby były posortowane na kategorie. 

Przez jakiś czas tak było ale teraz rzeczywiście jest tak, jak dawniej. Szkoda, bo to było ułatwienie.

Nie rozumiem... konkursy zakonczone trafiaja do konkursy zakonczone lub konkursy sms zakonczone... jesli sa zakonczone i dalej w kategoriach np aktualne, smsowe, na blogu/facebooku etc tzn. ze nie zostaly jeszcze przeniesione... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6001694 Napisano: 07.04.2015 22:02:34 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

pionas - nie mogłam wypełnić tej ankiety, ciągle wyskakiwał błąd, coś w stylu "za krótkie imię i nazwisko" emotka

sprawdź teraz...

ziolko napisał(a):

dlaczego jak klika się na aktualną datę w kalendarzu konkursowym, to jest "konkursy zakończone", zamiast "kończące się"??

sprawdź teraz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6001681 Napisano: 07.04.2015 21:36:21 w Czas na zmiany...
Jak wiecie wczoraj rozesłaliśmy do Was prywatną wiadomość z prośbą o wypełnienie naszej ankiety.
Bezpośredni link do ankiety: https://www.e-konkursy.info/ankieta.

Tym którzy już to zrobili dziękuję.
O niektórych błędach nawet nie wiedziałem. O zmianach będę informował na bieżąco.
Póki co to:
  • zostało poprawione menu jeśli chodzi o telefony/tablety
  • poprawione wyszukiwanie zaawansowane https://www.e-konkursy.info/szukaj/  faktycznie był problem z wyszukiwaniem po rodzaju nagród, proszę przetestować emotka

Pewna osoba zasugerowała błędne kategorie dla niektórych wątków

Przykład: czas na zmiany znajduje się w pomocy, a intuicyjnie szukałoby się go w opiniach. Szukam jest w konkursach, a nie w pomocy albo inne. W dziale konkursy jest wątek NIE polecam wymiany z...., choć pasuje najbardziej na czarną listę.

Zapadły propozycje:
  • powiadomienia o nowej prywatnej wiadomości mailem
  • powiadomienie poprzez prywatną wiadomość o cytowaniu przez kogoś swojej wypowiedzi (np. ja cytuję wiadomość zdolnej i ona dostaje pw o tym)
  • w zakładce "Na forum" więcej wątków...
  • nowe działy: loterie i konkursy plastyczne
  • tapatalk - czy to nie jest czasem płatne narzędzie?
Skargi na wyszukiwarkę zarówno tą na stronie jaki tą na forum - coś więcej można usłyszeć? jakieś propozycje/uwagi? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5999163 Napisano: 01.04.2015 06:52:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Forum zostanie, chyba, że macie jakiś pomysł gdzie (na stronie głównej) można to przenieść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5998986 Napisano: 31.03.2015 15:35:09 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
W działach to już nie ma co dodatkowo promować, tzn. zastanawiam się czy po prostu nie zmienić tła na konkursy partnerskie czy konkursy polecane... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5998973 Napisano: 31.03.2015 15:18:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Obecnie konkursy polecane to tak naprawdę konkursy partnerskie, wymiana barterowa, my link oni logo itp itd emotka

Wydaje mi się, że warto wprowadzić na głównej też naprawdę ciekawe/godne uwagi konkursy, gdzie nagród jest dużo lub są one z "wyższej półki".

To może jakieś graficzne propozycje zmian? Teraz na głównej publikowane są ostatnio dodane konkursy (poza kategorią facebook i na blogu).

A może tak jak teraz są polecane to zrobić faktycznie polecane a nie partnerskie konkursy, a pod forum uciec z konkursami partnerskimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5998822 Napisano: 31.03.2015 11:28:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Może jakaś sonda w sprawie wyglądu strony głównej?
Wróciłem do listy ostatnio dodanych... tam wyświetlanych jest tylko ostatnich 15, a może kalendarz przerobić na taką listę albo taką jak jest w konkretnej kategorii? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5998060 Napisano: 29.03.2015 16:33:36 w Zbieramy kasę!
3251,70 i pozostali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5997428 Napisano: 27.03.2015 06:51:51 w Czas na zmiany...
Zmiany z kalendarzem cofnięte.
Co myślicie o takiej stronie głównej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5996539 Napisano: 25.03.2015 12:38:08 w Czas na zmiany...
Czyli jednak lepiej jak jest klikalny kalendarz? emotka

No na stronie głównej trzeba dokonać zmian, tak aby była atrakcyjniejsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5996424 Napisano: 25.03.2015 10:13:32 w Czas na zmiany...
Nie wiem czy wiecie, ale od niedawna pojawiła się opcja ustawienia przypomnień na Gadu-Gadu, jest to faza testowa, ale jeśli ktoś jeszcze korzysta z tego komunikatora to może to przetestować emotka

Wprowadzamy +/- na forum?
Kalendarz jest dostępny dla wszystkich - nawet dla osób niezarejestrowanych. Wystarczy najechać na jakiś dzień by wyświetlił się dymek z możliwymi opcjami - co Wy na takiego rozwiązanie?

Planuję zmienić stronę główną, obecnie konkursy polecane są to konkursy partnerskich serwisów, zastanawiam się nad zmianą nazwy z "Konkursy polecane" na "Konkursy partnerskie" lub coś takiego emotka i zrobić je na zasadzie "Konkursy ostatnio dodane"
A w takiej formie jak są obecnie "Konkursy polecane" zrobić naprawdę konkursy z ciekawymi nagrodami, być może ręcznie bym je ustawiał, ew. jakiś system, ale póki co to nie mam na niego wizji (coś na zasadzie liczby wyświetleń, liczby osób które wzięły udział)

Co Wy na takie zmiany? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5996098 Napisano: 24.03.2015 13:50:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jak wprowadzane były zmiany, część osób pisała, że ma problemy z pisaniem postów na forum, miała być faza testów i obserwowanie Waszej reakcji i ewentualnych skarg i podjęcie decyzji czy dodać taką opcję wszędzie czy zlikwidować ją całkowicie.
Poczekajmy na opinie innych, jak nie będzie sprzeciwów to formularz z forum zostanie przeniesiony na komentarze i prywatne wiadomości...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5995855 Napisano: 23.03.2015 20:26:54 w Popraw sobie humor...
Azjatycki dowcip z efektami dźwiękowymi. Zamiast broni mamy petardę, a efekt powalający...
http://joemonster.org/filmy/67773/Prosze_nie_zabijaj_mnie_ Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5995393 Napisano: 23.03.2015 09:11:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

jest możliwość dodania przesyłania na pw zdjęć tak jak na forum?

na chwilę obecną nie ma takiej opcji, jedynie na forum można wgrać zdjęcie. co do pw to bezpośredni adres do obrazka i danie go w [ img ] Wyświetl w wątku >>
0 0