Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5993687 Napisano: 18.03.2015 14:20:01 w Punkty karne
aniolka2310 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5987109 Napisano: 04.03.2015 08:20:02 w Punkty karne
nanajka81 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5986119 Napisano: 02.03.2015 07:07:24 w Czas na zmiany...
calle napisał(a):

A nagradzanie punktami ujemnymi za spam?  trochę dyscypliny i wszystko da się załatwić emotka

a może dałby ocenę wypowiedzi w sensie +/- przy każdej wypowiedzi?
5 minusów i wiadomość ukrywana na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5983073 Napisano: 21.02.2015 07:14:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

Pionas, czy można zlikwidować możliwość posiadania bannera w stopce? Jak sobie każdy wrzuci, strasznie się forum rozjedzie...

tak emotka chyba już powinno działać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5982800 Napisano: 20.02.2015 14:02:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zezowaty_kot napisał(a):

Jak ktoś nie ma chęci wpisać tych podstawowych informacji, to nie widzę sensu żeby zaśmiecał wątki, wystarczy, że pochwali się w MDW. Więc może wstawić możliwość dodania wpisu dopiero po wypełnieniu tych pól?

jestem za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5982731 Napisano: 20.02.2015 12:34:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

pionas napisał(a):Co Wy na to, aby po wybraniu kategorii przy opisie konkursu czyli tam gdzie jest: tytuł, ile dni do końca i Wyświetleń: 0 | Opublikowano: 20.02.2015 10:24 | Udział wzięło: 0 | Organizator: ofeminin.pl.
Był dodatkowy opis... Np. pierwsze 300 znaków z opisu konkursu?

Jak dla mnie może być, jeżeli nie zwiększy to pola powierzchni prostokąta i nie rozciągnie przez to strony.

Wątki "teraz" i "szybkie" muszą zostać. Problem jest inny - niektórzy wrzucają tam co popadnie, albo to samo w obu wątkach. Miało być tak, że w "teraz" nie ma nic z facebooka, a jest bajzel. Połowa linków powinna się znaleźć w bazie, a nie w tych wątkach. Niektórzy są niereformowalni, piszę PW, wyjaśniam, proszę, a po paru dniach znowu lawina linków do konkursów, które wcale nie są dla pierwszych i trwają długo.

Obecna forma wyników konkursów mi odpowiada, ale jak większość będzie za wynikami w komentarzach, to się jakoś dostosuję.

wydłuży się wtedy strona... chodzi mi bardziej o to aby była jakaś informacja przy opisie, bo chyba nie każdy rozumie pola i ikonki pod spodem, sugerujące rodzaje nagród?

Co do wyników konkursu to gdyby go zablokować i w komentarzu dać pole wyboru czy komentarz ma trafić na forum i przy założeniu, że nie będzie to nadużywana opcja to mógłbym zrobić coś takiego aby osoby, które są zainteresowane owym konkursem dostały prywatną wiadomość z informacją, że są już wyniki z takiego konkursu...
Ale jeśli ktoś będzie zaznaczał, że ma wpis lecieć do "wyniki konkursów" to sami wiecie czym to by poskutkowało...

zezowaty_kot - może jakiś schemat? emotka może mógłbym przerobić formularz dodawania wpisu na potrzeby tego konkretnego wątku, w sumie to może też coś takiego jeśli chodzi o "wyniki konkursów? np. pola: link do konkursu na stronie i link do strony z wynikami i nic więcej, zero treści, no ew. jakieś pole na opis dodatkowy??
w sumie to do tych wątków, które mają jakieś wymagania można by było porobić takie pola emotka

szybkie konkursu - nie ma sensu tego usuwać - przynajmniej takie moje zdanie, jak sama nazwa wskazuje, jeśli to jest faktycznie błyskawiczny konkurs, trwający np przez kilka h, to jednak lepiej dodać go w takim wątku niż czekać na akceptację i publikację w serwisie, gdzie jak sami wiecie przy dużej ilości zgłoszeń trochę to trwa...

TESCO - nie skasujemy wątków dla konkretnych sklepów/firm, no chyba, że wystosują do nas takie pismo (była już kiedyś taka sytuacja, że pewnej firmie nie podobało się, że została kilka lat temu obsmarowana na naszym forum i wysłali odpowiednie pismo do firmy w której mamy serwer, a Ci z kolei przesłali je do mnie bym zareagował...) jedni mają Stokrotki, Biedronki, Lidle, inni Tesco, Real, ABC czy inne sklepy, także takie wątki są jak najbardziej na miejscu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5982625 Napisano: 20.02.2015 10:27:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
I znów temat zamilkł...
Jeśli tu nikt nie chce pisać to może czas pomyśleć nad sondą? emotka

Druga sprawa.

Co Wy na to, aby po wybraniu kategorii przy opisie konkursu czyli tam gdzie jest: tytuł, ile dni do końca i Wyświetleń: 0 | Opublikowano: 20.02.2015 10:24 | Udział wzięło: 0 | Organizator: ofeminin.pl.
Był dodatkowy opis... Np. pierwsze 300 znaków z opisu konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5978044 Napisano: 10.02.2015 11:00:52 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

milax88 napisał(a):

Wkurza mnie, że dwoję się i troję, aby wygrać głupie perfumy na facebooku na urodaizdrowie.pl a tu wygrywają osoby, których nie ma w komentarzu pod postem konkursowym (jestem szalona  i przejrzałam wszystkie nazwiska).

1 - może mają ukryte komentarze?
2 - może ktoś je ukrywa złośliwie?
3 - łatwiej poszukasz stosując Ctrl+F i wpisując to, co Cię interesuje... działa na stronach, w dokumentach tekstowych i pdf

1. chyba nie o to chodzi aby były ukryte, ale aby zrobić reklamę? także to raczej nie to...
2. jeśli są złośliwe to jak ktoś może wygrać? emotka
3. nie wiem czy to sprawdza się przy dużej liczbie komentarzy na Facebook'u, tzn. i tak trzeba kliknać więcej komentarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5977058 Napisano: 07.02.2015 15:26:43 w 11 urodziny www.e-Konkursy.info :)
Znamy zwycięzców naszego konkursu z okazji 11 urodzin emotka

1 miejsce: memos

Pozostali zwycięzcy (kolejność alfabetyczna):

Lista rezerwowa (kolejność alfabetyczna):
Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#5976517 Napisano: 06.02.2015 06:41:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
marzenier tak jak napisałaś, w sumie każdy pilnuje swoich konkursów i czeka na wyniki, to co w tym złego jakby podzielił się tą informacją w odpowiednim miejscu?
Jeśli chcemy czegoś od innych dajmy też coś od siebie?
Temat do dyskusji, czekam na wypowiedzi innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5976298 Napisano: 05.02.2015 14:42:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Dawno temu była rozmowa o zablokowaniu wątku "Wyniki konkursów".
W komentarzach pod wybranym konkursem miała by być dodatkowa opcja:
Publikuj w "Wyniki konkursów" Tak / Nie

Ale to nie przeszło...
Może by to dodał i na takiej samej zasadzie zrobił
Publikuj w "Moje dzisiejsze wygrane" Tak / Nie

Co Wy na takie rozwiązanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5975382 Napisano: 03.02.2015 18:09:52 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ból pleców emotka
od tygodnia nie mogę sobie z nim poradzić Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5975191 Napisano: 03.02.2015 12:50:17 w Czas na zmiany...
memos napisał(a):

emotka Dziala - przegladarke odswiezylam.

Zapewne z cache'u pobierało informację....

Cieszę się bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5975003 Napisano: 02.02.2015 22:18:14 w Czas na zmiany...
emotka emotka emotka emotka emotka

Mi z telefonu dziala, a sprobuj przytrzymac emotke? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5974993 Napisano: 02.02.2015 21:50:14 w Czas na zmiany...
memos napisał(a):

pionas napisał(a):

memos napisał(a):To jeszcze ja się pożalę - na tablecie i telefonie nie działają mi emotki  emotka

nie działają tzn? nie wyświetlają się, czy nie możesz dodać?
Próbowałaś odświeżyć przeglądarkę?

nie wyświetlają się

nie wyświetlają się w którym miejscu?
możesz zrobić zrzut ekranu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5974990 Napisano: 02.02.2015 21:46:58 w Czas na zmiany...
memos napisał(a):

To jeszcze ja się pożalę - na tablecie i telefonie nie działają mi emotki  emotka

nie działają tzn? nie wyświetlają się, czy nie możesz dodać?
Próbowałaś odświeżyć przeglądarkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5974982 Napisano: 02.02.2015 21:40:58 w Czas na zmiany...
iwek napisał(a):

Znów mam problem z ".konkursami w których nie brałam udziału". 
Korzystam z Home » Konkursy bez mojego udziału » Konkursy Aktualne i po odhaczeniu na konkurs na szaro czy zielono po odświeżeniu strony powinny one znikać, a nie znikają. 

pracowałem nad przyśpieszeniem strony i zrobiłem małą pomyłkę - sprawdź czy teraz działa jak należy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5974271 Napisano: 01.02.2015 14:41:03 w Wkurza mnie...
Może to chwilowe było, nie jestem pewien ale chyba przeglądarka korzystała z cache'u i stare pliki wczytało.
Gdyby w przyszłości był podobny problem to wymuś odświeżenie strony np. F5 lub ctrl+R (firefox, nie wiem jak inne przeglądarki)...
I pisz do mnie na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5974216 Napisano: 01.02.2015 10:51:23 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

benasia napisał(a):

asante napisał(a):Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie!

tez czasami tak mam nie wiem czemu, i dopiero jak wysle wiadomość pw  widać co napisałam - ale po zaznaczeniu ich tła na niebiesko widze przed wysłaniem co napisałam. Czasami mam normalnie - zależy do kogo piszę  emotka

Czyli jak wyślesz, to ten ktoś widzi normalnie? Pionas, zmień te białe literki na czarne emotka   

możesz podesłać jakiś zrzut ekranu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5972222 Napisano: 27.01.2015 14:09:28 w Popraw sobie humor...

Wam też już przeszedł zakup domku w górach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0