Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5972014 Napisano: 26.01.2015 21:40:50 w Czas na zmiany...
ciasssteczko napisał(a):

nie do końca działa wyszukiwanie zaawansowane, np. wybierając jeden rodzaj nagrody wyszukiwarka pokazuje ilość znalezionych konkursów i pierwsza strona wyników jest ok, ale jeśli chce się wejść na drugą czy kolejną stronę- wyniki wariują i pokazują się zupełnie inne konkursy. da się naprawić?

Sprawdź teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5968886 Napisano: 17.01.2015 18:27:01 w Czas na zmiany...
koniczynka123 napisał(a):

Czy można odzyskać wiadomość prywatną od forumowicza, którą albo przez przypadek samemu się usunęło albo same znikają-bo już nie pierwszy raz wiadomość chyba mi "wyparowała" ?

Pamietasz jej ID? Albo tytuł i odbiorcę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5968631 Napisano: 17.01.2015 08:49:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Chodziło Wam o przeglądanie kategorii forum?
Jeśli tak to sprawdźcie teraz bo faktycznie było to bardzo niewyraźne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5968078 Napisano: 16.01.2015 06:36:33 w 11 urodziny www.e-Konkursy.info :)
11 Urodziny e-Konkursy.info (dalej "Regulamin")

A. Postanowienia ogólne
1. Konkurs "11 Urodziny e-Konkursy.info" (zwany dalej "Konkursem") jest organizowany na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Niniejszy regulamin reguluje zasady organizacji Konkursu.

2. W Konkursie mogą brać udział wyłącznie pełnoletnie osoby fizyczne lub osoby niepełnoletnie reprezentowane przez rodziców lub opiekunów z wyłączeniem:
a. administratorów oraz moderatorów serwisu e-Konkursy.info,
b. osób najbliższych wobec osób wymienionych w lit. a. powyżej, to jest osób będących wobec takiej osoby małżonkiem, wstępnym, zstępnym, rodzeństwem, powinowatym w tej samej linii lub stopniu, osobą pozostającą w stosunku przysposobienia lub jej małżonkiem, a także osobą pozostającą we wspólnym pożyciu.

B. Czas trwania Konkursu
Konkurs jest organizowany przez Organizatora od 16.01.2015 r. do dnia 31.01.2015 r. godz. 23:59:59 na stronie internetowej e-konkursy.info (dalej "Czas trwania konkursu").

C. Komisja Konkursowa
Celem zapewnienia prawidłowej organizacji i przebiegu Konkursu, a w szczególności w celu dokonania oceny prawidłowości zgłoszeń do Konkursu oraz wyłonienia osób nagrodzonych, Organizator powołał komisję konkursową (dalej "Komisja Konkursowa"). W skład Komisji Konkursowej wejdą administratorzy i moderatorzy serwisu e-Konkursy.info. Decyzje podjęte przez Komisję Konkursową są ostateczne i nie podlegają zaskarżeniu.

D. Nagrody
1. W Konkursie przewidziane są następujące nagrody:
1x bon o wartości 200zł*
10x bon o wartości 50zł*

* do wyboru Rossmann, H&M, Zara, Empik, Smyk, Reserved
(dalej "Nagrody").

2. Uczestnikom Konkursu nie przysługują roszczenia o pieniężną wypłatę wartości Nagród.
3. Uczestnikom Konkursu nie przysługują roszczenia o zamianę przyznanej Nagrody na inną Nagrodę.
4. Jakiekolwiek roszczenia uczestników Konkursu z tytułu nieotrzymania Nagród, które nie zostały im przyznane, są wyłączone.

E. Przebieg konkursu
1. Zadaniem Uczestników Konkursu jest napisanie życzeń urodzinowych w komentarzu pod informacją o konkursie w terminie od 16.01.2015 do 31.01.2015 godz. 23:59 na stronie e-konkursy.info. Uczestnik Konkursu może tylko raz wziąć udział w konkursie.
2. Spełnienie przesłanek opisanych w pkt E 1 Regulaminu oraz przesłanie Formularza oznacza przystąpienie do Konkursu oraz akceptację jego warunków.
3. W Czasie Trwania Konkursu, spośród wszystkich prawidłowo nadesłanych zgłoszeń Komisja Konkursowa wybierze 11 laureatów.
Ponadto Komisja stworzy listę laureatów rezerwowych na której znajdzie się 5 uczestników. Lista rezerwowa zostanie wykorzystana w sytuacji określonej w pkt F 3.

4. Każdy z laureatów wyłonionych w trybie określonym w pkt 3 powyżej i po spełnieniu przesłanek, o których mowa w pkt F poniżej otrzyma nagrody, o których mowa w pkt D 1 Regulaminu.

F. Odbiór Nagród
1. O przyznaniu Nagród laureaci zostaną poinformowani e-mailowo (Organizator prześle taką informacje na adres e-mailowy, podany podczas rejestracji w serwisie e-Konkursy.info w ciągu 48 godzin po ogłoszeniu wyników na stronie).
2. Laureat zobowiązany jest odebrać wiadomość e-mailową i potwierdzić tą samą drogą, że wiadomość tę otrzymał. Laureat zostanie poproszony o podanie swoich danych niezbędnych do przesłania mu wszelkich informacji związanych z wydaniem i odbiorem Nagrody. Na odpowiedź od danego laureata Organizator będzie czekać 7 dni od momentu wysłania mu informacji e-mailowej, o której mowa w pkt 1 powyżej.
3. Jeżeli odpowiedzi, o której mowa w ustępie powyżej, nie uda się uzyskać ze strony laureata, Nagroda przechodzi na kolejną osobę z listy rezerwowej.
4. Nagrody zostaną wysłane laureatom Konkursu drogą pocztową lub pocztą kurierską w ciągu 30 dni od dnia otrzymania przez Organizatora potwierdzenia otrzymania przez laureata wiadomości e-mailowej informującej o przyznaniu Nagrody.
5. Nieodebranie przekazanej Nagrody oznacza wygaśnięcie prawa do nagrody i powoduje wygaśnięcie wszelkich roszczeń z tego tytułu wobec Organizatora.

G. Postanowienia końcowe
1. Organizator zastrzega sobie prawo weryfikacji czy Laureaci Konkursu spełniają warunki określone w niniejszym Regulaminie Konkursu, jak również w przepisach prawa. W tym celu Organizator może żądać od uczestnika złożenia określonych oświadczeń, podania określonych danych bądź przedłożenia określonych dokumentów, w tym zwłaszcza podania adresu zamieszkania lub zameldowania i numeru telefonu kontaktowego. Niestosowanie się do niniejszego Regulaminu Konkursu lub do odpowiednich przepisów prawa, jak również odmowa spełnienia powyższych żądań, powoduje natychmiastowe wykluczenie danej osoby z Konkursu i uprawnia Organizatora do odmowy przyznania Nagrody oraz powoduje natychmiastowe wygaśnięcie ewentualnego prawa do Nagrody bądź do jakichkolwiek innych roszczeń w stosunku do Organizatora.
2. Dane osobowe Uczestników Konkursu są przetwarzane wyłącznie w celu przeprowadzenia Konkursu, w tym wyłonienia laureatów Konkursu, wydania nagród oraz rozpatrywania reklamacji Uczestników. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Podając swoje dane osobowe, Uczestnik wyraża zgodę na ich przetwarzanie. Administratorem danych osobowych Uczestników Konkursu jest Organizator. Uczestnikowi przysługuje prawo dostępu do danych oraz ich poprawiania.
3. W celu odebrania nagrody, laureat Konkursu powinien podać Organizatorowi swoje dane osobowe i wyrazić zgodę na ich przetwarzanie dla celów realizacji Konkursu. Podanie danych osobowych jest przy tym dobrowolne, jednakże w przypadku, gdy laureat odmówi podania danych lub odmówi wyrażenia zgody na ich przetwarzanie, Organizator będzie miał prawo odmówić wydania nagrody takiemu laureatowi.
4. Wszelkie reklamacje związane z Konkursem należy zgłaszać e-mailem do Organizatora, korzystając z działu "Kontakt" wraz ze szczegółowym uzasadnieniem, pod rygorem wygaśnięcia jakichkolwiek roszczeń danej osoby w związku z Konkursem najpóźniej do 14 dni od daty zakończenia Czasu Trwania Konkursu. Reklamacje związane z Konkursem rozstrzyga Komisja Konkursowa w terminie 14 dni od daty wniesienia reklamacji. Decyzja Komisji rozstrzygająca reklamację jest ostateczna i nie przysługuje od niej odwołanie.
5. Organizator zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za:
(a) zdarzenia uniemożliwiające prawidłowe przeprowadzenie Konkursu, których nie był w stanie przewidzieć lub którym nie mógł zapobiec, w szczególności w przypadku zaistnienia zdarzeń losowych w tym siły wyższej,
(b) nie doręczenie/przekazanie uczestnikowi nagrody spowodowane nie podaniem przez uczestnika danych adresowych lub błędnym ich podaniem.
(c) świadczone przez Pocztę Polską i firmy kurierskie usługi pocztowe

6. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za działania lub zaniechania providerów usług internetowych a w szczególności niewykonanie lub nieprawidłowe wykonanie przez Uczestników zobowiązań określonych w niniejszym regulaminie spowodowane takim działaniem lub zaniechaniem.
7. Zgłaszając swój udział w Konkursie i biorąc w nim udział uczestnik podporządkowuje się postanowieniom niniejszego regulaminu Konkursu i wyraża zgodę na jego treść.
8. Postanowienia niniejszego regulaminu Konkursu są wyłączną podstawą prowadzenia Konkursu, a ich wykładnia i interpretacja należy wyłącznie do Komisji Konkursowej.
9. Niniejszy regulamin Konkursu jest dostępny do wglądu w siedzibie Organizatora, a także listownie, po przesłaniu przez uczestnika zaadresowanej zwrotnie koperty wraz z uiszczoną opłatą pocztową.
10. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany zasad Konkursu, w tym treści niniejszego regulaminu Konkursu w trakcie trwania Konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5966374 Napisano: 13.01.2015 14:23:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ivanotta napisał(a):

Jakiś dziwny błąd sie pojawia bo kilku postach na forum pewnie zamiast jakies buźki występuje podwójny znaczek Facebooka.. Ktoś tez tak ma? Takie coś pokazuje mi się na ipadzie.

Dalej masz ten problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5964079 Napisano: 07.01.2015 19:28:58 w Nasze wygrane 2013 roku:)
Temat zamykam.
Jeśli chodzi o nagrody z 2014 roku to zapraszam tutaj:
https://www.e-konkursy.info/forum/870461,nasze-wygrane-2014-roku.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963877 Napisano: 07.01.2015 13:18:50 w Nasze wygrane w minionym roku
Mamy już "Nasze wygrane 2013 roku:)" czas na podsumowanie 2014 emotka

Nie ma sensu mieszać wątków emotka

Moje wygrane:
- podwyżka w pracy emotka
- książki
- pendrive'y Wyświetl w wątku >>
1 gamzurek5 0

pionas

#5963264 Napisano: 05.01.2015 10:28:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

pionas napisał(a):

dziwne, a weź usuń cache z przeglądarki w telefonie...

Ledwo umiem w nim ustawić budzik emotka
Weszłam tam tylko dla testu, jeżeli u innych jest ok, to dobrze. Musiałabym pół dnia przesiedzieć i się naprzeklinać szukając tam, jak usunąć ciasteczka.

Co do tagów - faktycznie wystarczy kliknąć na słowo "Tagi", dzięki emotka

to jeszcze raz przeładuj stronę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963255 Napisano: 05.01.2015 10:16:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

pionas napisał(a):

możesz napisać w których wątkach taki problem??

Źle jest w wątkach:
- wyniki
- proszę przeczytać ważne
- zafree darmowe kosze
- zbieramy kasę

Dobrze:
- co jest zbędne
- konkursowiczki w ciąży
- wygrane na oddanie sprzedaż
- moje dzisiejsze wygrane
- szukam
- kliknijcie

Właśnie odkryłam po ponownym wejściu w jeden z powyższych wątków, że to nie kwestia wątku. Raz się wyświetla dobrze, raz źle  emotka  Tak samo strona główna forum - czasami jako kolumna, a czasami jak na kompie do przewijania na boki...

dziwne, a weź usuń cache z przeglądarki w telefonie...

zdolnabestia napisał(a):

Gdy wypełniam tagi dodając konkurs i jest ich więcej, nie mieszczą się w linijce, to po wejściu na inną stronę i powrocie do formularza mam te tagi przewinięte do początku. Żeby dodać jeszcze jakiś tag na końcu muszę przewinąć je strzałką do końca. To nie jest jakiś wielki problem, mogę dodać dodatkowe tagi w środku, ale jeżeli to kwestia jednego kliknięcia, czy coś...

ponoć to domyślne zachowania przeglądarki, jak klikniesz w "tagi" to zostanie kursor tam gdzie być powinien, a jak przeskakujesz tab'em to niestety zaznacza tekst... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963243 Napisano: 05.01.2015 09:14:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Mi się nowy formularz podoba, trzeba tylko poprawić to cytowanie emotka

Testowałam wczoraj stronę w wersji mobilnej (Samsung Galaxy jakiśtam - nie znam się). Ogólnie działa dobrze, tylko nie wiem czemu na forum niektóre wątki czyta się dobrze, posty są w zwartej kolumnie, a tekst pod avaterem i przewija się tylko w dół, a niektóre wątki są jak w kompie i trzeba latać paluchem od lewej do prawej, żeby czytać posty.

mnie osobiście również podoba się, ale nie mogę znaleźć rozwiązania na te problemy o których piszecie emotka stąd ta propozycja powrotu do starego formularza... to miało być wygodne i fajnym udogodnieniem a jest co dla niektórych mega wkur***.

możesz napisać w których wątkach taki problem?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963231 Napisano: 05.01.2015 06:22:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
anialistopad napisał(a):

a ja się pytam gdzie jest kalendarz? W wersji mobilnej nie widzę go,a byl przydatny. Gdzie mam teraz szukać konkursów dzis kończących sie?

był ukryty, już dodany...

zdolnabestia napisał(a):

Niektóre emotki mają białe tło i są traktowane jak wgrane obrazki.
Przykład:
http://www.e-konk...strona=3376#p5963199
Widać po zacytowanym poniżej.

a bo dodawało do adresu /safe_image.php?url=... poprawiłem to (tzn. tak mi się wydaje emotka )

Co do formularza dodawania wypowiedzi....
Przywrócić starą wersję?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5963164 Napisano: 04.01.2015 20:46:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

jak widać powyżej wgrywanie plików już działa emotka

mikki85 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Weszlam dzis na stronkę z telefonu i masakra  emotka   Nie da sie przegladac forum, juz nie mowiac o dodaniu komentarza. Błagam przywróccie stara wersje. emotka

zgadza się
posty nie mieszczą się na ekranie i, żeby coś przeczytać, trzeba latać od lewej do prawej

odśwież stronę na telefonie, bo chyba nie odświeżyło plików, jak możesz to zrób zdjęcie telefonu tak abym zobaczył jak to wygląda... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962923 Napisano: 03.01.2015 19:33:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Gdy sprawdzam posty konkretnej osoby - nie widzę w jakich są wątkach. Wcześniej było to widoczne. Ułatwia to wlepianiu karniaków spamerom emotka

dodane emotka

iwek napisał(a):

Wchodzę w konkursy z górnego paska przez zakładkę BEZ MOJEGO UDZIAŁU. Przeglądając jakiś konkurs chciałabym tak jak niedawno jeszcze cofnąć się do konkursów bez mojego udziału jednak nie ma takiej możliwości. Chodzi mi o ten pasek żeby byl w nim odnośnik do "Konkursy bez mojego udziału"         Strona główna e-Konkursy.info » Konkursy » Konkursy Aktualne » Opis konkursu

był problem, ale już poprawione - sprawdź proszę

zdolnabestia napisał(a):

O problemie z kursorem pisałam stronę wcześniej, na komputerze też jest problem.

zdolnabestia napisał(a):Piszę sobie posta i jak dam enter, żeby zacząć w nowej linijce i wejdę na inną stronę, to kursor zamiast w nowej linii, gdzie go zostawiłam, jest na samym początku posta. Wkurzające to jest, jak wklejam wyniki konkursu. Zrobię już sobie nową linijkę na linka, idę go skopiować, wracam, klikam Ctrl+V i mam linka przed napisanym wcześniej tytułem emotka

nie mam pomysłu na to, chyba wrócę do takiej samej wersji pisania postów jak była na starej stronie...
co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962808 Napisano: 03.01.2015 11:32:33 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mikki85 napisał(a):

Z komórki nie zrobię zrzutu
chodzi o to, że kursor lata jak szalony i tekst sie dowolnie przemieszcza
 podobnie emotki

Jaki masz telefon?
Niektóre pozwalają zrobić np. przytrzymując klawisz od włączenia/wyłączenia telefonu (w menu wyświetli opcję screenshot'a), inne np. to przytrzymanie kombinacji klawiszy zasilanie i przyciszanie/pogłaśnianie... Nie masz takiej opcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962806 Napisano: 03.01.2015 11:26:06 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

nvidia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

oooo jak mnie wkurza katar, zatkany nochal, kichanie, drapanie w gardle, ogólny stan do bani.
I to od Nowego Roku- beznadzieja.... emotka
Jedyny plus, że w Sylwestra byłam zdrowa i się wybawiłam.

Czosnek, miód i do wyrka:)

Oj żeby tak się dało, ale niestety obowiązki rodzinno- domowe nie pozwalają.

mam podobnie i też mnie to już wkurza, próbowałem % ale nie pomagają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962797 Napisano: 03.01.2015 10:57:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
koniczynka123 napisał(a):

Możliwa by była taka funkcja w WIADOMOŚCIACH abym po wpisaniu Nicku znalazła wiadomość od konkretnej osoby bez wertowaniu kilkunastu stron?

takie coś jak teraz??

mikki85 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Cytowanie wpisów innych osób jest bardzo nieczytelne.

a na komórce w ogóle nie sposób pisać

możesz zrobić zrzut ekranu??

zaczytana-pola napisał(a):

Cytowanie wpisów innych osób jest bardzo nieczytelne.

trochę to poprawiłem...

Jeśli dalej będą problemy z formularze odpowiedzi to wrócimy do tego co był na starej stronie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962556 Napisano: 02.01.2015 15:58:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

Po kliknięciu "Zgłoś" w prawym górnym rogu... no se sami sprawdźcie  :P  

wieczorem poprawię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962553 Napisano: 02.01.2015 15:57:06 w Punkty karne
Cranch prośby o głosy piszemy w "Kliknijcie"... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962545 Napisano: 02.01.2015 15:52:11 w Punkty karne
Cranch prośby o głosy piszemy w "Kliknijcie"... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962527 Napisano: 02.01.2015 15:36:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
faktycznie jest problem z cytowaniem... Wyświetl w wątku >>
0 0