Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5962522 Napisano: 02.01.2015 15:26:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Cytowanie nie wygląda najlepiej, jeżeli cytuje się więcej niż jedną osobę. Mam na myśli piramidę cytatów. Przykład: drugi post od góry. Autor starszej wypowiedzi nie jest wyróżniony i jego nick zlewa się z tekstem.

wydaje mi się, że tam to było chwilowe...
zdolnabestia napisał(a):

Faktycznie coś nie tak z tymi emotkami. W okienku z ikonkami mam z boku suwak, żeby przewinąć je w dół, ale jak klikam na suwak, to okienko znika. Przeglądarka: Opera 26.0 (tak tak, wreszcie ściągnęłam najnowszą emotka  ).

Edit: mogę przewinąć je scrollem na myszce, ale kliknąć na suwak się nie da.

to prawda, coś jest nie tak, wieczorem zwiększę okno tak aby nie było scrolla... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962303 Napisano: 02.01.2015 08:11:21 w Wkurza mnie...
sosna napisał(a):

A mnie wkurza to,ze jutro muszę iść do pracy:angry:

emotka mam tak samo jak Ty emotka byle do 16 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5962155 Napisano: 01.01.2015 14:34:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

PS: Jeśli nie wł emotka emotka emotka emotka ączę BBcode, nie mogę wybrać emotki z wyskakującego okienka, są jakby nieaktywne.

emotki są już przerobione emotka

zdolnabestia napisał(a):

Potwierdzam problemy z kalendarzem. Gdy jestem w dziale "lista użytkowników", o tutaj:
https://www.e-konkursy.info/profile/all/
to kalendarz w rogu jest, ale nie działa. Nie podświetla się zresztą dzisiejszy dzień.

Brakuje wyszukiwarki użytkowników, ale o tym już tu ktoś pisał.

kalendarz już powinien na każdej podstronie dobrze działać...

zdolnabestia napisał(a):

Dalej nie podoba mi się formularz dodawania konkursu. Jest jakiś taki rozlazły, trzeba go przewijać kilka razy, żeby wypełnić wszystkie pola, nawet na dużym monitorze. Same kategorie konkursu to już prawie pół strony. 
Odnośnie kategorii nagród - jest miejsce na dwie dodatkowe, bo w ostatniej linijce jest tylko jedna. Dodamy coś? Te nagrody dla dzieci i spożywcze?

masz jakąś propozycję jak zmienić formularz? może ikonki od rodzai nagród są za duże?
Przesłałem info do koleżanki graficzki o stworzenie mi dwóch takich ikonek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961983 Napisano: 31.12.2014 17:55:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ondine napisał(a):

Jeszcze chcąc od razu przenieść się z działu "Konkursy" do "Forum" nie działa odnośnik. Chodzi o ciąg na górze po lewej: Home >>Forum>>Konkursy emotka

poprawione
mirek2oo6 napisał(a):

Pionas, a da się zrobić żeby stopka zaczynała się od dołu okienka z postem a nie bezpośrednio pod tekstem wypowiedzi?  Według mnie jest za blisko, a że literki są zbliżonej wielkości to za każdym razem czytam post i po raz milionowy stopkę emotka   I tak jak pisze ondine, gdyby dało się datę przesunąć w prawo nad treść posta a nie awatar to by było wybornie emotka

obecnie jest oddzielająca kreska - odsunąć bardziej?

mirek2oo6 napisał(a):

A jeszcze znalazłem coś. Jeśli wejdę w posty jakiegoś użytkownika, to nie ma żadnej informacji w jakim temacie jest post ani żadnego odnośnika do dyskusji. Ten długi numer # po prawej stronie przeskakuje do posta, ale na tej samej stronie, więc to nic nie daje.

to już jutro zrobię, bo syn nie daje mi spokoju emotka

ondine napisał(a):

Mi się wszystko podoba, ale jedna rzecz mnie dręczy... mianowicie data nad awatarami, jeśli post jest dzisiejszy to "Napisano: dzisiaj" to zlewa się z także pogrubionym nickiem pod spodem i ciężko wyhaczyć "dzisiejsze" posty. Ale pewnie się przyzwyczaję emotka

przesunięte - tak jak teraz może być? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961838 Napisano: 31.12.2014 12:01:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
memos napisał(a):

jak wchodzę w schowek, emotka to tytuły konkursów są na ciemnym tle - nie można ich odczytać. Można coś z tym zrobić?  emotka

mój błąd, poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961759 Napisano: 31.12.2014 10:23:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
is77 napisał(a):

jak wchodzę na styczniowy kalendarz, to nie ma konkursów kończących się np. 1 stycznia, 2 stycznia itp. wyskakuje tylko informacja o braku dodanych konkursów i przerzuca do dzisiejszego dnia

sprawdź teraz

zezowaty_kot napisał(a):

A mi się chyba wyświetla standardowa wersja na telefonie i na tablecie,  tzn forum mam po prawej stronie,  tylko teraz muszę wszystko powiększać żeby coś zobaczyć  emotka
Jak mam zrobić żeby była wersja mini? Może będzie lepiej... 

wersja mobilna jest już tylko dla maksymalnej szerokości 320px, powyżej wyświetli normalną stronę...
musisz powiększać tzn? z tego co mi wiadomo zawsze trzeba było przybliżyć ekran... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961754 Napisano: 31.12.2014 10:11:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
anialistopad napisał(a):

: Wchodzę w konkursy promocyjne,wyskakują aktualne. Kur....szalu zaraz dostane emotka Emotki dodają sie zdublowane

mój błąd - poprawione emotka

turli napisał(a):

Na górze strony nie ma licznika stron. Powinno być teraz zjedź w dół.

już dodane emotka

marzenier napisał(a):

Wybaczcie pytanie , ale jak ma zrobić , aby w telefonie nie korzystać z wersji mobilnej tylko tej starej  emotka

Wersja telefoniczna dla rozdzielczości max. 320px, dla większych wyświetli tradycyjną stronę... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961753 Napisano: 31.12.2014 10:10:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie przeziębienie i to że nie czytacie komunikatów.
Kiedyś wysłałem prywatną wiadomość do wszystkich, był lekki odzew, od kilku dni była informacja, że dzisiaj zostaną wprowadzone zmiany.
Nikt nie zainteresował się tym, skoro nie ma uwag to znaczy, że wszystko jest okej.
W momencie wprowadzenia zmian, setki komentarzy i krytyki... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961704 Napisano: 31.12.2014 07:53:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Brakuje mi numeracji stron na forum również u góry. Trzeba teraz zjechać na dół strony, żeby kliknąć na następną.

ups.. zapomniałem dodać, zrobię to po południu okej ? emotka

nouvelle napisał(a):

Zmieniłabym kolor granatowego paska, bo dopiero po podświetleniu wyświetla się czytelna nazwa konkursu. Rozumiem, że taki był zamysł, ale "domyślanie się", co kryje się za ciemnym granatowym paskiem jest męczące. Po prostu nie widać nazwy konkursu na pasku. emotka emotka

w którym miejscu masz coś takiego? próbowałaś po odświeżeniu strony?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961495 Napisano: 30.12.2014 15:39:26 w Punkty karne
mich.jakub - prośby o głosy/kliknijcie piszemy w odpowiednim wątku... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961260 Napisano: 30.12.2014 08:14:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Zdjęcie może być co do innych typów załączników np. pdf lub zip/rar to nie na chwilę obecną - muszę zastanowić się jak to zrobić aby były bezpieczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5961252 Napisano: 30.12.2014 06:15:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
somberxprincess napisał(a):

Proponuję wprowadzenie możliwości dodawania załączników do prywatnych wiadomości. Jeśli ten pomysł już został zgłoszony to przepraszam, niestety nie mam czasu na przejrzenie wszystkich emotka

nie było takiej propozycji emotka kiedyś było aby regulaminy były wgrywane na serwer...

somberxprincess napisał(a):

Przede wszystkim jednak myślę, że fajne byłoby powiadomienie o nowych wiadmościach na konkursowym PW na adres mailowy emotka emotka

często maile trafiają do SPAMu stąd nie wiem czy to dobry pomysł...
myślałem o prowadzeniu zakładki powiadomienia, a w niej informacje o np. odpowiedzi w wątkach które śledzimy... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5960334 Napisano: 25.12.2014 18:47:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie jestem wielki, taka świąteczna tradycja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5960296 Napisano: 25.12.2014 09:00:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
341 osób ma 1 pkt karny mniej emotka

Wróćmy jednak do tematu głównego - zmiana szaty graficznej na wersję mobilną.
Proszę o zapoznanie się z nią, chciałbym ją już wprowadzić.
Jeśli macie jakieś uwagi to piszcie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5960295 Napisano: 25.12.2014 08:59:19 w Punkty karne
brand z okazji Świąt 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5960294 Napisano: 25.12.2014 08:59:19 w Punkty karne
cebulkaa z okazji Świąt 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5960293 Napisano: 25.12.2014 08:59:19 w Punkty karne