Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5946753 Napisano: 23.11.2014 20:19:49 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

wygląd nowej strony jest masakryczny emotka   bez przesady... po co takie zmiany które nie prowadzą do tego  zeby było lepiej ... raczej działają odwrotnie....rozwalone posty na cala strone... jak ktoś cytuje to tekst cytowany mam czytać za pomocą lupy? emotka

Zmiany będą wprowadzone, mają przynieść korzyści, a nie straty...
Jeśli masz jakieś uwagi to proszę je napisać w tym topie: https://www.e-kon...-co-mogloby-byc.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5946712 Napisano: 23.11.2014 16:21:33 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

a dało by się np. wprowadzić coś takiego, sprawdzenie czy ktoś odczytał naszą wiadomosć na priv i kiedy?
fajne czy głupie? oceńcie?

jeśli będzie zainteresowanie to możemy pomyśleć nad takim rozwiązaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5946664 Napisano: 23.11.2014 12:13:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
poprawione emotka

są jeszcze jakieś uwagi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5946091 Napisano: 21.11.2014 14:44:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ewusia12 napisał(a):

Super jakby był taki duży kalendarz i każdy dzień był opisany jakie konkury się kończą. emotka

ale klikając w wybrany dzień kalendarza mamy do wyboru dwie opcje:
- konkursy kończące się wybranego dnia
- konkursy zakończone wybranego dnia

i po dokonaniu wyboru mamy listę konkursów z podziałem na kategorie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5946085 Napisano: 21.11.2014 14:34:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
meeyka napisał(a):

Czy na forum dałoby się wprowadzić opcję "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane"? Czasem by się to przydało emotka .

będzie wprowadzone w nowej wersji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5945987 Napisano: 21.11.2014 10:42:34 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jeszcze jakieś uwagi?
Czcionkę zmniejszamy czy zostawiamy taką jaka jest tam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

pionas

#5945844 Napisano: 20.11.2014 20:42:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
teraz już trochę lepiej to wygląda, ważne będzie aby przed ; lub : i P była spacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5945605 Napisano: 20.11.2014 13:57:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
maggi napisał(a):

Pierwsze co rzuca się w oczy to czcionka. No jakaś za duża jest emotka A może to nie o rozmiar, a o rodzaj chodzi? Sama nie wiem. Wprowadza jakiś nieporządek i nie mogę się pozbyć tego wrażenia.

no tutaj jest czcionka 11px, a tam 13px - czyli co pomniejszyć ją?

maggi napisał(a):

Chyba fajnie, że każda wartość zaczyna się w nowym wierszu, tylko nie wiem, czy nie zamienić ich miejscami, bo mamy wiersz długi, pozniej bardzo krótki, pozniej znów długi, itd. Może najpierw od kiedy do kiedy trwa, pozniej opublikowano, organizator, a na koniec wyswietlenia i udział?

tylko, że nie przy każdym konkursie jest informacja od kiedy on trwa i ogólnie wiersze są ruchome wtedy, chyba, że może dodać jakieś ikonki zamiast słów? emotka

maggi napisał(a):

Myślę, że gdyby udało się dodać to delikatne szare tło pod nagrody i link do konkursu, dodałoby to tego porządku, o którym ciągle mówię. No chyba, że nie wiesz jak to zrobić, to nie będę naciskać emotka

jak mogę nie wiedzieć jak to zrobić jak całość sam robiłem emotka
Bardziej zastanawiam się czy jest sens coś takiego dawać?
Może inni niech też wypowiedzą się? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5945364 Napisano: 20.11.2014 06:25:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
giulietta napisał(a):

coś się stało z emotikonką "ok" pojawia się "szok" i k: emotka

teraz powinno być już okej emotka
wprowadzałem zmianę dot. emotek o której zdolnabestia pisała emotka

maggi - zrobiłem coś takiego:
https://www.e-kon...urs-andrzejkowy.html
https://www.e-kon...emocje-u-dzieci.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5945214 Napisano: 19.11.2014 18:20:02 w Punkty karne
doris1 dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5944640 Napisano: 18.11.2014 18:20:02 w Punkty karne
kunlunija dodała do bazy 10 konkursów w zwiąku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5944635 Napisano: 18.11.2014 18:03:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
maggi napisał(a):

Jeśli mogę coś zasugerować do widoku pojedynczego konkursu, podsyłam swoja propozycję (po prawej moje zmiany): http://i60.tinypic.com/16c1h0z.jpg

1. Odstęp po nazwie konkursu (trochę oddechu nie zaszkodzi emotka )
2. Wszelkie daty, ile osób wzięło udział itd. są stałe, a zmienia się tylko długość nazwy organizatora, więc przeniosłabym słowo "Organizator" do niższego wiersza, skoro i tak tam schodzi. Będzie porządniej.
3. Dodałam delikatne szare ramki, żeby wydobyć to, co dla nas najważniejsze, czyli nagrody oraz link do konkursu. Oko powinno tam wędrować od razu, a jak jest dużo zwykłego tekstu, to tak się nie dzieje.
4. Tekst: "Chcesz wziąć udział w konkursie?? Kliknij: TUTAJ." moim zdaniem lepiej wygląda w jednej linijce. Niepotrzebne są dwie. Tylko żeby była to taka sama czcionka, byłoby ok emotka
5. Zamieniłam miejscami przyciski społecznościowe i stopkę konkursu. Dzięki temu nie ma długiego jednolitego tekstu.

Tyle ode mnie póki co. Może się przyda emotka

maggi fajne uwagi emotka z tymże nie każdy konkurs ma zdjęcie np: https://www.e-kon...m-w-tle-wroclaw.html
tu też przejście Organizatora?

maggie napisał(a):

Warto by dodać godzinę zakończenia konkursu, bo nie wszystkie są do 24.00 danego dnia.

maggie przy takich konkursach które nie trwają do 24 zazwyczaj jest informacja w tytule że np. do 12:00 lub 20:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

pionas

#5944144 Napisano: 17.11.2014 20:57:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kosztelka napisał(a):

Czy może być zainstalowany "automat" do naliczania konkursów?
Dodałam 3 konkursy, a mam zaliczony tylko jeden.

lista nadesłanych konkursów aktualizowana jest co jakiś czas (zazwyczaj po dawce dodanych konkursów)

zezowaty_kot napisał(a):

Jak dla mnie kolor nadal rażący.

może jakaś własna propozycja koloru? emotka

zdolnabestia kilka uwag już poprawionych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5943658 Napisano: 17.11.2014 09:28:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
jak możesz zrób zrzut ekranu, chodzi o rozmiar czcionki czy coś innego? ogólnie strona trochę szersza może być... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5943647 Napisano: 17.11.2014 07:03:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
xooxooxoo napisał(a):

Pomyśl/cie tylko nad zwiększeniem avatarów, chyba, że tylko mi te małe się nie podobają emotka

przeoczyłem avatar już jest taki jak na obecnej stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5943646 Napisano: 17.11.2014 06:07:24 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nikt nie lubi zmian, ale czasami trzeba emotka
Przykro mi, ale zmiany będą wprowadzone, także komentarze że tak jak teraz jest dobrze, po co zmiany nic nie zmienią, moim zdaniem lepiej skupić się na dokonaniu kolejnych poprawek tak aby przejście na nową wersję nie było zniechęcające.

Dlatego chciałbym aby były komentarze, gdzie konkretnie (jaka podstrona) jest coś co Wam się nie podoba/co byście zmienili i na co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5943604 Napisano: 16.11.2014 20:32:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
kosztelka napisał(a):

Mnie razi ten czerwony kolor czcionki:
https://www.e-kon....info/_rwd/konkursy/

może teraz wygląda to lepiej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5943567 Napisano: 16.11.2014 16:15:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
xooxooxoo napisał(a):

Mi się zmiany podobają ale nie podoba mi się czcionka, do większego pola, bardziej okrągłego pasowałaby nieco większa i innego stylu. Jeżeli forum też będzie w takim stylu jak pokazujesz, to może warto byłoby powiększyć nieco avatar żeby mniej więcej była takiej szerokości co pole użytkownika (nie wiem jak inaczej to określić? emotka )
Zastanawiają mnie też te odległości które się tworzą w postach..
Ogólnie na plus jednak emotka

czcionka zmieniona na taką co obecnie jest,
w który miejscu nie pasuje jej rozmiar?

memos napisał(a):

Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie działa opcja przyporządkowania konkursu np. do schowka czy do konkursów z moim udziałem.

już działają "kropki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0