Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7747
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Zaraz jadę po synka, także postaram się to zrobić jak najszybciej po weekendzie... Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
nie wrzucam jak mi popadnie, w tylu zgłoszeniach co nadsyłacie można pomylić się, poza tym jeśli jest już w bazie to wystarczy kliknąć w koniczynkę (w opisie konkursu) i zgłosić to nam, to chyba lepsze rozwiązanie niż wkurzanie się i pisanie na forum... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Sam kiedyś o czymś takim myślałem, cieszę się, że ktoś jeszcze myśli o takim rozwiązaniu, poczekamy co na to reszta, żeby nie było, że znów coś dodaję bez ich opinii
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
jeśli blokada była tylko po stronie przeglądarki to wystarczyło pewnie wyłączyć obsługę js i wysłać zgłoszenie...
Blokady powinny być stosowane po obu stronach (klient, serwer)... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Tylko czy każdy będzie odszukiwał konkursu aby wklepać link z wynikami?
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
to prawda, przez weekend a dokładnie od piątku rana byłem na wyjeździe z synem.
Gdy wróciłem, dodałem wszystkie zaległe konkursy i staram się dodawać nowe zgłoszenia na bieżąco.
Nie rozumiem osób, które piszą, że nie grają w konkursach, ale korzystają z forum. Nie gracie w konkursach to o co chodzi? Zostały zablokowane te tematy, które naprawdę są powiązane tylko z wybranymi konkursami, "wolne wątki" np. wc są dostępne dla podglądaczy (czyt. osób niezarejestrowanych) jak i dla wszystkich zarejestrowanych (mogą pisać swoje posty), także jeśli ktoś chce poplotkować to nie stoimy mu na przeszkodzie
eciepecie dziękuję za informację o problemach ze stroną, gdy trochę podleczę się (trochę zaskoczyła mnie pogoda w górach i dopadła mnie choroba) postaram się rozwiązać problemy, które zgłosiłeś
Na dniach wprowadzona zostanie nowa kategoria - Konkursy na blogach... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
wczoraj synkowi kupowałem (okazało się, że te stare naklejki są ważne) i w Tesco były: czerwony, niebieski, żółty, czarny, świnia król, świnia zielona z hełmem
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Co do profitów, to nie są duże, serwer kosztuje, każdy to traktuje hobbistycznie, każdy ma inne życie, inną pracę.
Być może da się dużo zarobić, nie wiem, nie znam się na marketingu, gdyby tak było to być może strona teraz wyglądałaby całkiem inaczej...
Co do przetrzymywania konkursów to jak jest jakieś zgłoszenie to staram się dodać je jak najszybciej, nic nie przetrzymuję (no teraz było bardzo dużo zgłoszeń stąd takie opóźnienie). Sam osobiście bardzo mało gram w konkursy, bo nie mam na to czasu, poza tym nie umiem dobrze pisać, a w takich są najlepsze i najciekawsze nagrody
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
A ja miałem to samo we wtorek... Podczas dodawania tego wszystkiego musiałem zrobić odpoczynek, wziąłem udział w konkursie na memo i wygrałem koszulkę
"wyjadaczom" nie wystarczy zwykły konkurs, bo to za proste, ale dla nowicjusza to zachęta i motywacja do działania
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
mądry Polak po szkodzie
Zapraszam do tematu "Czas na zmiany..." -> http://e-konkursy...70340/p/73/#p5777087 Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
obecnie zlicza 50 dni, ale to termin umowny...
Czekam, że ktoś coś zaproponuje poza marudzeniem
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Komunikat wyświetla się osobom, które nie wyrobiły limitu...
Zapraszam do "Czas na zmiany..." (link w stopce) Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Krótka historia:
Lepson - założyciel serwisu www.e-Konkursy.info, zmienił pracę, co go ograniczyło w serwisie, chciał go zamykać, ale powiedziałem, żeby tego nie robił...
Czasami gdy spotkam się z Lepsonem poruszamy tematy serwisu, wcześniej była dyskusja o tym, że zablokowałem cały dział konkursy dla gości i że mam go przywrócić, bo ludzie mają widzieć co piszecie, a jak chcą już komentować to niech zarejestrują się...
Okej zrobiłem jak kazał. Z czasem zacząłem dostawać maile albo pw, że nie trzeba się rejestrować by czytać i że śmieją się z tego na innych forach, co jest bardzo przykre, bo dać komuś coś to mu źle. Mniej więcej tym samym czasie wzrosła ilość dyskusji o konkursach nie dodanych do bazy, co łamie regulamin. Posypały się karniaki, powstały dyskusje, obrażanie się i itp... Padła propozycja blokad tematów, oczywiście wtedy nie wprowadziłem tego (być może to mój błąd), zastanawiałem się dłuuuugo nad tym i je wprowadziłem. Macie rację mój błąd, działałem pod impulsem, bo byłem zajęty czym innym, ale mniejsza o to, i tak to mnie nie tłumaczy
Dziwi mnie to, że tak dużo marudzenia, a zasypaliście nas konkursami (nie łapię tego za bardzo, jeśli czegoś nie ma to faktycznie jest ciężko i jest problem, ale gdy dodaliście tyle tego, fakt nie każdy jest jakiś mega super, ale w każdym bądź razie jest to konkurs, który nadaje się do bazy, bo taka jest idea, skupiać wszystkie konkursy w jednym miejscu).
Wczoraj spotkałem się znów z Lepsonem, oczywiście poszła zjebka w moją stronę, opowiedziałem mu o tym co Wam wyżej napisałem, ogólnie rzecz biorąc kazał na jakiś czas zdjąć blokadę, by każdy mógł oswoić się z tym.
Jak guru kazał tak zrobiłem
Każdy kto nie wyrobił limitu nad blokowanymi topami ma informację.
Zachęcam jednak do dyskusji na temat, blokad na poszczególne tematy i ich limity
Wracam dalej dodawać... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
zostały zablokowane (warunek min. 3 konkursy)
Jeśli nie odpowiadają takie warunki to proszę o swoje sugestie... Może znajdziemy jakiś kompromis... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747