Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5782242 Napisano: 29.11.2013 08:21:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Faktycznie brakuje opisu nowych funkcjonalności serwisu.
Zaraz jadę po synka, także postaram się to zrobić jak najszybciej po weekendzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5782239 Napisano: 29.11.2013 08:13:19 w Wkurza mnie...
frezja napisał(a):

Wkurza mnie ,ze w bazie konkursowej jest pełno dubli ,a pionas wrzuca konkursy jak mu popadnie emotka

nie wrzucam jak mi popadnie, w tylu zgłoszeniach co nadsyłacie można pomylić się, poza tym jeśli jest już w bazie to wystarczy kliknąć w koniczynkę (w opisie konkursu) i zgłosić to nam, to chyba lepsze rozwiązanie niż wkurzanie się i pisanie na forum... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5781686 Napisano: 28.11.2013 11:57:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
eciepecie napisał(a):

pionas napisał(a):

owszem jest taka możliwość, mogę zablokować "Wyniki konkursów" aby nikt przez forum nie mógł tam pisać i aby w komentarzu wybierał czy wpis ma być publikowany w tym wątku...
Tylko czy każdy będzie odszukiwał konkursu aby wklepać link z wynikami? emotka

To była tylko taka luźna propozycja. Jak zwykle do rozważenia emotka
Cóż... to, że jakieś eciepecie widzi sens takiego rozwiązania, nie oznacza, że widzą to wszyscy emotka
Mam pełną świadomość sytuacji, dlatego piszę publicznie na forum, (a nie wyłącznie do Admina) by dac innym możliwość wypowiedzenia się emotka

Sam kiedyś o czymś takim myślałem, cieszę się, że ktoś jeszcze myśli o takim rozwiązaniu, poczekamy co na to reszta, żeby nie było, że znów coś dodaję bez ich opinii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5781643 Napisano: 28.11.2013 11:24:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
aerdna napisał(a):

turli napisał(a):

Widzę że zapis w regulaminie Marwitu o tekstach do 200 znaków to tylko pusty frazes,
Nienawidzę łamania regulaminów przez organizatorów.
Poleci reklamacja. emotka

A mnie zastanawia, jakim sposobem można było wpisać tekst pow. 200 zn. U mnie zawsze ucinało emotka

jeśli blokada była tylko po stronie przeglądarki to wystarczyło pewnie wyłączyć obsługę js i wysłać zgłoszenie...
Blokady powinny być stosowane po obu stronach (klient, serwer)... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5781636 Napisano: 28.11.2013 11:21:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
eciepecie owszem jest taka możliwość, mogę zablokować "Wyniki konkursów" aby nikt przez forum nie mógł tam pisać i aby w komentarzu wybierał czy wpis ma być publikowany w tym wątku...
Tylko czy każdy będzie odszukiwał konkursu aby wklepać link z wynikami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5779893 Napisano: 25.11.2013 22:24:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jak mam usunąć Ci karniaka jak od 1 października br. dodałeś 8 konkursów, po 10 zdejmowany jest karniak... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5779854 Napisano: 25.11.2013 21:38:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Witam,

to prawda, przez weekend a dokładnie od piątku rana byłem na wyjeździe z synem.
Gdy wróciłem, dodałem wszystkie zaległe konkursy i staram się dodawać nowe zgłoszenia na bieżąco.
Nie rozumiem osób, które piszą, że nie grają w konkursach, ale korzystają z forum. Nie gracie w konkursach to o co chodzi? Zostały zablokowane te tematy, które naprawdę są powiązane tylko z wybranymi konkursami, "wolne wątki" np. wc są dostępne dla podglądaczy (czyt. osób niezarejestrowanych) jak i dla wszystkich zarejestrowanych (mogą pisać swoje posty), także jeśli ktoś chce poplotkować to nie stoimy mu na przeszkodzie emotka

eciepecie dziękuję za informację o problemach ze stroną, gdy trochę podleczę się (trochę zaskoczyła mnie pogoda w górach i dopadła mnie choroba) postaram się rozwiązać problemy, które zgłosiłeś emotka

Na dniach wprowadzona zostanie nowa kategoria - Konkursy na blogach... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5779843 Napisano: 25.11.2013 21:30:30 w Punkty karne
olmix - publikowanie wyników konkursu, którego nie ma w bazie danych (Wyniki Kokursu "PAYBACK i Adwokat") Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777657 Napisano: 22.11.2013 07:06:00 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

czy u kogoś w tesco są lub chociaż były do kupienia angry birds czarny, biały lub świnki? u mnie jedna świnka-król, a reszty na oczy nie widziałam...

wczoraj synkowi kupowałem (okazało się, że te stare naklejki są ważne) i w Tesco były: czerwony, niebieski, żółty, czarny, świnia król, świnia zielona z hełmem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777439 Napisano: 21.11.2013 17:38:56 w Wkurza mnie...
barcza, a skąd my mamy wiedzieć kto Wam pw śle? Od tego jest opcja zablokowania danej osoby...
Co do profitów, to nie są duże, serwer kosztuje, każdy to traktuje hobbistycznie, każdy ma inne życie, inną pracę.
Być może da się dużo zarobić, nie wiem, nie znam się na marketingu, gdyby tak było to być może strona teraz wyglądałaby całkiem inaczej...
Co do przetrzymywania konkursów to jak jest jakieś zgłoszenie to staram się dodać je jak najszybciej, nic nie przetrzymuję (no teraz było bardzo dużo zgłoszeń stąd takie opóźnienie). Sam osobiście bardzo mało gram w konkursy, bo nie mam na to czasu, poza tym nie umiem dobrze pisać, a w takich są najlepsze i najciekawsze nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777125 Napisano: 21.11.2013 10:07:59 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Zamiast się wkurzać, spójrzcie na to z innej strony.
We wrześniu w bazie padł rekord- 1567 konkursów PRZEZ MIESIĄC!
A dzisiaj?
Nadesłano 517 konkursów.

szkoda, że ilość nie idzie w parze z jakością emotka

Wkurzają mnie te narzekania na forum.
A co wg Was znaczy jakość? Moja sąsiadka nic nigdy nie wygrała a przez te 2 dni zgarnęła już nagrody-dla Was to śmiecie a ona skacze z radości. Ale tak to jest jak ludziom za dobrze się powodzi-nie umieją się cieszyć z drobiazgów emotka
A może tak dodawać będziemy tylko konkursy gdzie są auta, kasa, wczasy-no bo po co śmieci, ech pazerność ludzka

A ja miałem to samo we wtorek... Podczas dodawania tego wszystkiego musiałem zrobić odpoczynek, wziąłem udział w konkursie na memo i wygrałem koszulkę emotka

"wyjadaczom" nie wystarczy zwykły konkurs, bo to za proste, ale dla nowicjusza to zachęta i motywacja do działania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777108 Napisano: 21.11.2013 09:41:38 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

pionas napisał(a):

anta napisał(a):

to jednak 30 dni, a nie 50 dni?

obecnie zlicza 50 dni, ale to termin umowny...
Czekam, że ktoś coś zaproponuje poza marudzeniem emotka

ja proponuje informować wcześniej o tak poważnych ograniczeniach emotka

mądry Polak po szkodzie emotka

Zapraszam do tematu "Czas na zmiany..." -> http://e-konkursy...70340/p/73/#p5777087 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777098 Napisano: 21.11.2013 09:27:31 w Wkurza mnie...
anta napisał(a):

to jednak 30 dni, a nie 50 dni?

obecnie zlicza 50 dni, ale to termin umowny...
Czekam, że ktoś coś zaproponuje poza marudzeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777093 Napisano: 21.11.2013 09:21:15 w Wkurza mnie...

Mamy dużo zgłoszeń dlatego przepuszczamy Cię. Prosimy jednak mieć to na uwadze, że limity (3 konkursy) będą obowiązywać.
Zliczane będą konkursy dodane w ciągu ostatnich 30 dni.
Na swoim koncie masz 1 dodanych konkursów

Komunikat wyświetla się osobom, które nie wyrobiły limitu...
Zapraszam do "Czas na zmiany..." (link w stopce) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5777087 Napisano: 21.11.2013 09:14:34 w Czas na zmiany...
picola napisał(a):

Bardzo proszę o rzetelną odpowiedź - czym teraz różnią się uprawnienia użytkownika forum z 2 dodanymi dwoma konkursami od osoby niezarejestrowanej na forum. Pytam jak najbardziej poważnie i proszę o poważną odpowiedź. Do wątków bez blokady mogą również zaglądać osoby niezarejestrowane na forum.

Krótka historia:
Lepson - założyciel serwisu www.e-Konkursy.info, zmienił pracę, co go ograniczyło w serwisie, chciał go zamykać, ale powiedziałem, żeby tego nie robił...

Czasami gdy spotkam się z Lepsonem poruszamy tematy serwisu, wcześniej była dyskusja o tym, że zablokowałem cały dział konkursy dla gości i że mam go przywrócić, bo ludzie mają widzieć co piszecie, a jak chcą już komentować to niech zarejestrują się...
Okej zrobiłem jak kazał. Z czasem zacząłem dostawać maile albo pw, że nie trzeba się rejestrować by czytać i że śmieją się z tego na innych forach, co jest bardzo przykre, bo dać komuś coś to mu źle. Mniej więcej tym samym czasie wzrosła ilość dyskusji o konkursach nie dodanych do bazy, co łamie regulamin. Posypały się karniaki, powstały dyskusje, obrażanie się i itp... Padła propozycja blokad tematów, oczywiście wtedy nie wprowadziłem tego (być może to mój błąd), zastanawiałem się dłuuuugo nad tym i je wprowadziłem. Macie rację mój błąd, działałem pod impulsem, bo byłem zajęty czym innym, ale mniejsza o to, i tak to mnie nie tłumaczy emotka

Dziwi mnie to, że tak dużo marudzenia, a zasypaliście nas konkursami (nie łapię tego za bardzo, jeśli czegoś nie ma to faktycznie jest ciężko i jest problem, ale gdy dodaliście tyle tego, fakt nie każdy jest jakiś mega super, ale w każdym bądź razie jest to konkurs, który nadaje się do bazy, bo taka jest idea, skupiać wszystkie konkursy w jednym miejscu).

Wczoraj spotkałem się znów z Lepsonem, oczywiście poszła zjebka w moją stronę, opowiedziałem mu o tym co Wam wyżej napisałem, ogólnie rzecz biorąc kazał na jakiś czas zdjąć blokadę, by każdy mógł oswoić się z tym.
Jak guru kazał tak zrobiłem emotka
Każdy kto nie wyrobił limitu nad blokowanymi topami ma informację.

Zachęcam jednak do dyskusji na temat, blokad na poszczególne tematy i ich limity emotka

Wracam dalej dodawać... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

pionas

#5776616 Napisano: 20.11.2013 14:34:56 w Czas na zmiany...
Poniższe tematy

Carrefour konkursy
Kaufland konkursy
TESCO konkursy
E.Wedel Prezenty od fabryki przyjemności!
Leclerc
Paragony
Zapowiedzi konkursów
teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Biedronka
ROSSNET
Inne mniejsze markety
Intermarche
REAL Konkursy
Konkursy ABC
ALMA
Hochland
Kamis
Winiary
RMF
Konkursy z dużą ilością nagród
Warka Piwo

zostały zablokowane (warunek min. 3 konkursy)

Jeśli nie odpowiadają takie warunki to proszę o swoje sugestie... Może znajdziemy jakiś kompromis... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5776435 Napisano: 20.11.2013 12:12:12 w Proszę przeczytać ważne...
saintpaulia - nie dodajemy informacji o żniżkach Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5776431 Napisano: 20.11.2013 12:10:26 w Proszę przeczytać ważne...

pionas

#5776268 Napisano: 20.11.2013 10:15:39 w Proszę przeczytać ważne...
deva konkurs "Dla Ciebie to naturalna przyjemność" jest już w bazie: https://www.e-kon...onkursy/show/120856/
Opublikowano: 12.10.2013 14:23 Wyświetl w wątku >>
0 0