Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#5616952 Napisano: 20.03.2013 07:53:30 w Czas na zmiany...
slavek obecnie dochodzę do siebie po chorobie, i 3 dni w tygodniu zabieram syna do siebie.
Czytałem Twoje propozycje, myślę nad rozwiązaniem wyszukiwarki, co do linku do regulaminu - wydaje mi się że w tych 5 pozycjach można podać też ten link, nie wiem czy jest sens dodać nowe pole? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5615145 Napisano: 18.03.2013 08:12:19 w Punkty karne
ktosss89 - "TESCO konkursy" to nie temat do próśb o głosy... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5613230 Napisano: 15.03.2013 10:00:02 w Punkty karne
evelynee - wątek "Kliknijcie" jest od próśb o głosy, a nie do reklamy swojego bloga Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5613228 Napisano: 15.03.2013 09:59:00 w Punkty karne
gargal - w topie "Konkursy na Facebooku" jak sama nazwa wskazuje podajemy linki do konkursów a nie prosimy o głosy. Od tego jest inny temat.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5611429 Napisano: 13.03.2013 07:21:08 w Punkty karne
benasia - temat zakupów jest w innym wątku a nie w "Paragony" Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5610440 Napisano: 12.03.2013 08:22:34 w Czas na zmiany...
zdolna odpisałem na gg emotka
dolly - właśnie pracuję nad tą opcją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5607716 Napisano: 08.03.2013 19:43:44 w Czas na zmiany...
To jak robimy? Na zasadzie nowej kategorii czy osobną prostą podstronę z nazwą i linkiem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5607637 Napisano: 08.03.2013 18:27:44 w Czas na zmiany...
Nie mam pojęcia co się dzieje z ilością wpisów.
Proszę mnie informować na pw zaraz po dodaniu postu i braku jego publikacji, takie rzeczy powinny dziać się w trybie natychmiastowym.

Słuchajcie, dzisiaj po raz pierwszy dodałem coś takiego: https://www.e-kon...onkursy/show/109969/

Przyznam szczerze, że myślałem o stworzeniu osobnej podstrony na stałe promocje - co Wy o tym sądzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5606793 Napisano: 08.03.2013 13:32:37 w WC - rozmowy o wszystkim
agusia147 napisał(a):

Zazwyczaj wina leży po środku i obie strony mają coś za uszami.

Zawsze jest wina po obu stronach emotka
Ale wyszło jak wyszło, trzeba się z tym pogodzić. Dopóki nie było rozprawy to było wszystko ładnie, a teraz po rozprawie na każdym kroku jest że mu robię krzywdę, nie rozumiem takiego zachowania.
Próbowałem z nią rozmawiać ale nie chce, też odpuściłem to sobie, bo jak mamy rozmawiać i kłócić się to bez sensu.
Jedyne co mnie zastanawiało to czy źle robię chcąc być dla młodego. Tu większość osób to matki, w moim otoczeniu nie uważają abym robił coś źle, ale to rodzina także nie wiem czy są obiektywni emotka
Wolałem zapytać osoby trzecie, które też mają dzieci i nie jedno w życiu przeszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5606059 Napisano: 08.03.2013 11:06:27 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Pionas, nie mam dzieci, ale mam z nimi i z ich wychowaniem do czynienia praktycznie codziennie. Musisz pamiętać o jednej rzeczy, że to nie mama a dziecko jest najważniejsze i że 3 pierwsze lata życia to najważniejszy okres w życiu człowieka. Co wtedy zakoduje mu się w mózgu, zostanie do śmierci. Dlatego najważniejsze jest, aby nie był świadkiem Waszych kłótni. Matce nie dogodzisz, może za jakiś czas gdy sobie poukładacie relacje. Pomysł kupienia kilku ubrań jest bardzo dobry - po co kłócić się o pierdoły. Dokupiłabym jeszcze jakieś podstawowe kosmetyki dla dzieci, kilka zabawek - tak, żeby dzieciak czuł się u Ciebie jak u siebie. Co do nocnika i smoczka. Wszystko zależy od dziecka, czy jest na to gotowy czy nie, ale ważne jest, aby uczyć siadania na nocnik w formie zabawy, a przede wszystkim nagradzania. Wiesz, dzieci uwielbiają hymny pochwalne - jaki Ty jesteś zuch chłopak, brawo, już jesteś dużym facetem bo sikasz do nocnika, a nie - o, znowu nasikałeś w pieluchę, brzydki jesteś). Podobnie ze smoczkiem, ale tu myślę, że musi być jednomyślność - co z tego, że Ty mu wytłumaczysz, że smoczek jest tylko na noc, jeśli mama będzie dawała mu w ciągu dnia. Dziecko w głowie będzie miało misz-masz.
I jeszcze jedno mi się nasuwa (z obserwacji znajomych po rozwodzie) - nie staraj się pokazywać dziecku, jaki Ty jesteś fantastyczny a mama zła - kochaj, ucz i wychowuj, a nie rozpieszczaj, by pokazać, że u Ciebie jest fajniej niż u mamy. Powodzenia! emotka

My jedynie przez smsy "rozmawiamy" bo ona nie ma ochoty ze mną widzieć się.
Ma u mnie zabawki, ciuszki, chusteczki, pampersy i itp.
No z nocnikiem to tak jest, jak mu się uda to cieszymy się, przytulam i mówię jaki jest świetny i duży i że super i że dumny z niego jestem i takie tam...
Nie wiem jak u niej ale ja go nie nastawiam przeciwko niej. Gdy zdarzy się tak że ona mi go wyprowadza to mówię daj mamie buzi, zrób cześć i papa i dopiero zabieram go do samochodu. Gdy go odbiera to mówię patrz Gabryś mama jest, wysadzam go i mówię biegnij do mamy, daj mamie buzi.
Ja staram się być normalny, nie rozpieszczam, mówię co mu wolno a czego nie, nie ma czegoś takiego że wchodzi mi na głowię, nie ma u mnie jakiegoś nastawiania przeciwko komuś czy złego mówienia o mamie, ale jak tam jest to nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5605656 Napisano: 08.03.2013 07:31:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziewczyny jako że rozmawiacie o dzieciach przyłączę się do dyskusji emotka
Jak widać mam synka Gabrysia, który w czerwcu skończy dwa latka emotka
Nie mieszkam z jego matką, ostatnio mieliśmy rozprawę o ustalenie moich widzeń z synem.
Rozprawę wygrałem bo widuję się częściej z synem, niestety boli mnie to że jest ciągle w rozjazdach, ale cóż to nie mój wybór, a przecież nie zostawię syna...
Oczywiście od momentu rozprawy jestem tym złym. Czepiamy się siebie nawzajem, ona coś mi dowali, ja jej i niestety kosztem dziecka, staramy się siebie unikać ale to znowu w smsach drzemy koty emotka Mama Gabrysia uważa, że rozbijam go. Ja już od dłuższego czasu nie używam smoka, nawet do zasypiania, ona uważa że źle robię bo Gabryś jest za mały by go oduczyć i że potem lata cały dzień ze smokiem i że nawet przygryzł sobie język i że to moja wina. Potem, że zabieram go do siebie i go przebieram w swoje ciuchy. Pytanie to ma cały dzień chodzić w brudnych? Prosiłem o śliniaczek to raz dała raz nie dała, gdy napomniałem w smsie, że czegoś brakuje to powiedziała że czepiam się pierdół. To stwierdziłem, że nie ma sensu takie coś i kupiłem mu kilka ciuszków do mnie żeby miał na przebranie.
Ja go uczę siadać na nocniku, wiadomo w formie zabawy, raz uda się załatwić potrzebę do nocnika a kilka razy nie, ale cóż przecież nie da się od razu go nauczyć emotka
Nie wiem, nie znam się na dzieciach, ale uważam że przesadza trochę. Gdy próbuję z nią normalnie porozmawiać to ma mnie w d**ie. A potem ma do mnie pretensje...
No i teraz drogie doświadczone mamy, powiedzcie mi jak zajmować się dzieckiem by być dobrym ojcem i dogodzić matce?
Czy to, że uczę go to coś złego?

No to trochę wyżaliłem się ze swoich problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5605652 Napisano: 08.03.2013 06:54:08 w Czas na zmiany...
Mogę albo zablokować cały dział albo wybrane wątki, nie mogę zrobić tak aby zablokować cały dział i odblokować z niego 2 wątki... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5605461 Napisano: 07.03.2013 20:21:56 w Punkty karne
emcia88 - floodowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5604775 Napisano: 07.03.2013 12:33:06 w Czas na zmiany...
Na chwilę obecną niestety nie będę tego ruszał...

Mam pytanie co do blokady działu forum "Konkursy".
Czy wszystkie topy są tak ważne aby je blokować?
Czy może tylko jakieś konkretne?

Pytam bo zablokowałem cały dział i teraz aby też zobaczyć wyniki konkursów trzeba zarejestrować się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5604402 Napisano: 07.03.2013 08:11:07 w Czas na zmiany...
annb - dałem 25 znaków emotka

dolly - a u siebie w profilu w notatkach nie możesz zapisywać czegoś takiego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5604398 Napisano: 07.03.2013 08:01:39 w Punkty karne
pantiktak - za pisanie nie na temat Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5603989 Napisano: 06.03.2013 17:17:27 w Czas na zmiany...
ekuc2 napisał(a):

jak dla mnie to całe forum powinno być dla zalogowanych Udzielamy tu bardzo konkretnych i istotnych informacji, raczej chcemy pomagać konkretnym forumowiczom a tak cała rzesza hien konkursowych korzysta z naszych doświadczeń czy informacji uzyskanych np od organizatorów oni nigdy nie pofatygują się aby napisać coś istotnego będą tylko wysysać to co najlepsze a tego nikt by nie chciał

ale to tylko moje zdanie

zablokowałem cały dział "Konkursy"

annb napisał(a):

W opisie dodawanego konkursu naprawdę musi być minimum 50 znaków? Skoro pisze,że muszę podać krótki opis to daję krótki emotka Np. Odpowiedz na pytanie konkursowe, nijak nie wychodzi 50 znaków, a dodawać do tej informacji niczego więcej nie potrzeba emotka

to ile dać znaków? 20? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5603217 Napisano: 06.03.2013 07:48:04 w Czas na zmiany...
dolly napisał(a):

pionas napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy jest możliwość zrobienia takiego myku, że sie dodaje notki tylko i wyłącznie dla siebie, ale na nicku danej osoby? Czyli np. jest sobie uzytkownik "kowalski" i jak klikne w jego nick to widze swoja notatke- "ten koles oszukuje" I widzę to tylko ja- nikt postronny, ani sam "kowalski" emotka

notatki są wyłącznie dla siebie samego...

tak, ale chodzi mi, żebym je miała na danym nicku- czyli jak kliknę na Pionas-zobacz profil- to gdzieś obok mam swoją notatkę o tej osobie

O czymś takim nie pomyślałem, a czy coś takiego jak podziękowania nie może być? emotka

pawel1615 napisał(a):

czy wydaje mi sie, czy moje posty pojawiaja sie z opóźnieniem? emotka

edit

akurat teraz nie, ale przed chwila napisalem cos w "szukaj" i nie było mojego postu. podobna sytuacja była 2h temu- post pojawil sie po ~2min

po ~2min? a ile było postów za Twoim wpisem? Pytam bo próbuję znaleźć tego przyczynę, teoretycznie wszystko jest tak jak być powinno, ale skoro jest problem to muszę go znaleźć emotka

ekuc2 napisał(a):

czy forum już zawsze będzie dostępne dla wszystkich?!

Które wątki masz na myśli? Tak jak wcześniej wspomniałem część tematów zamknąłem, które jeszcze powinny być dostępne tylko dla zalogowanych?

zaczytana-pola napisał(a):

A widzisz, chyba jednak dalej tak jest. Weszłam w profil. Zapisałam zmiany w stopce i nie mam avaratka emotka

a czy teraz jest okej? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5599534 Napisano: 01.03.2013 19:58:15 w Punkty karne
Aqq123 - top "Wygraj mi / Wygram za..." nie jest od próśb o głosy... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#5598839 Napisano: 01.03.2013 06:52:58 w Czas na zmiany...
dzasmina napisał(a):

ja jestem za zamknięciem tematów z kategorii "Konkursy" - szukam, teraz, zapowiedzi, obie dyskusje, marketowe i okolicznościowe (warka, lays...), no i oczywiście paragony

zamknąłem szuka, teraz, warka, lays, paragony Wyświetl w wątku >>
0 0