Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7747
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Czytałem Twoje propozycje, myślę nad rozwiązaniem wyszukiwarki, co do linku do regulaminu - wydaje mi się że w tych 5 pozycjach można podać też ten link, nie wiem czy jest sens dodać nowe pole? Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
dolly - właśnie pracuję nad tą opcją
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Proszę mnie informować na pw zaraz po dodaniu postu i braku jego publikacji, takie rzeczy powinny dziać się w trybie natychmiastowym.
Słuchajcie, dzisiaj po raz pierwszy dodałem coś takiego: https://www.e-kon...onkursy/show/109969/
Przyznam szczerze, że myślałem o stworzeniu osobnej podstrony na stałe promocje - co Wy o tym sądzicie? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Zawsze jest wina po obu stronach
Ale wyszło jak wyszło, trzeba się z tym pogodzić. Dopóki nie było rozprawy to było wszystko ładnie, a teraz po rozprawie na każdym kroku jest że mu robię krzywdę, nie rozumiem takiego zachowania.
Próbowałem z nią rozmawiać ale nie chce, też odpuściłem to sobie, bo jak mamy rozmawiać i kłócić się to bez sensu.
Jedyne co mnie zastanawiało to czy źle robię chcąc być dla młodego. Tu większość osób to matki, w moim otoczeniu nie uważają abym robił coś źle, ale to rodzina także nie wiem czy są obiektywni
Wolałem zapytać osoby trzecie, które też mają dzieci i nie jedno w życiu przeszły
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
My jedynie przez smsy "rozmawiamy" bo ona nie ma ochoty ze mną widzieć się.
Ma u mnie zabawki, ciuszki, chusteczki, pampersy i itp.
No z nocnikiem to tak jest, jak mu się uda to cieszymy się, przytulam i mówię jaki jest świetny i duży i że super i że dumny z niego jestem i takie tam...
Nie wiem jak u niej ale ja go nie nastawiam przeciwko niej. Gdy zdarzy się tak że ona mi go wyprowadza to mówię daj mamie buzi, zrób cześć i papa i dopiero zabieram go do samochodu. Gdy go odbiera to mówię patrz Gabryś mama jest, wysadzam go i mówię biegnij do mamy, daj mamie buzi.
Ja staram się być normalny, nie rozpieszczam, mówię co mu wolno a czego nie, nie ma czegoś takiego że wchodzi mi na głowię, nie ma u mnie jakiegoś nastawiania przeciwko komuś czy złego mówienia o mamie, ale jak tam jest to nie wiem. Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Jak widać mam synka Gabrysia, który w czerwcu skończy dwa latka
Nie mieszkam z jego matką, ostatnio mieliśmy rozprawę o ustalenie moich widzeń z synem.
Rozprawę wygrałem bo widuję się częściej z synem, niestety boli mnie to że jest ciągle w rozjazdach, ale cóż to nie mój wybór, a przecież nie zostawię syna...
Oczywiście od momentu rozprawy jestem tym złym. Czepiamy się siebie nawzajem, ona coś mi dowali, ja jej i niestety kosztem dziecka, staramy się siebie unikać ale to znowu w smsach drzemy koty
Ja go uczę siadać na nocniku, wiadomo w formie zabawy, raz uda się załatwić potrzebę do nocnika a kilka razy nie, ale cóż przecież nie da się od razu go nauczyć
Nie wiem, nie znam się na dzieciach, ale uważam że przesadza trochę. Gdy próbuję z nią normalnie porozmawiać to ma mnie w d**ie. A potem ma do mnie pretensje...
No i teraz drogie doświadczone mamy, powiedzcie mi jak zajmować się dzieckiem by być dobrym ojcem i dogodzić matce?
Czy to, że uczę go to coś złego?
No to trochę wyżaliłem się ze swoich problemów
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Mam pytanie co do blokady działu forum "Konkursy".
Czy wszystkie topy są tak ważne aby je blokować?
Czy może tylko jakieś konkretne?
Pytam bo zablokowałem cały dział i teraz aby też zobaczyć wyniki konkursów trzeba zarejestrować się
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
dolly - a u siebie w profilu w notatkach nie możesz zapisywać czegoś takiego?
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
zablokowałem cały dział "Konkursy"
to ile dać znaków? 20?
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
O czymś takim nie pomyślałem, a czy coś takiego jak podziękowania nie może być?
po ~2min? a ile było postów za Twoim wpisem? Pytam bo próbuję znaleźć tego przyczynę, teoretycznie wszystko jest tak jak być powinno, ale skoro jest problem to muszę go znaleźć
Które wątki masz na myśli? Tak jak wcześniej wspomniałem część tematów zamknąłem, które jeszcze powinny być dostępne tylko dla zalogowanych?
a czy teraz jest okej? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32