Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7739
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Może zamiast nadwyżkę przeznaczyć na cele charytatywne to warto zamówić mszę? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
Krótki wierszyk tu przytoczę,
Może Cię tym dziś zaskoczę.
Mam chorobę SLA.
Śmiertelna to choroba.
Jeśli możesz, wrzuć dotację.
To wystarczy na rehabilitację.
Dzięki niej dłużej będę żył.
Aby cud się przytrafił.
Bo prowadzone są badania.
Do choroby pokonania.
Wpłać choć dychę jeśli możesz.
Bardzo mi w sposób ten pomożesz.
I choć wcale się nie znamy.
Wspólnie sobie pomagamy.
Bo w przyszłości, oby nie.
Ty będziesz potrzebował mnie.
Jeśli możesz powiadom znajomych.
Żeby było jak najwięcej uświadomionych.
Że ta dycha, taka mała.
Taką siłę będzie miała.
Więc do boju, jeśli chcesz.
I mi chętnie pomożesz.
Dzięki za wszystko i pozdrawiam serdecznie.
Piotr Geba.
Wierszyk napisał marcin - Przyjaciel Piotra. Piotr sam tego już nie zrobi.
Poniżej zamieszczam link do strony, gdzie można wesprzeć Piotra.
Życzę Wam w imieniu Piotra i swoim dużo zdrowia i wszelkiej serdeczności.
https://www.siepomaga.pl/piotr-geba
Największym problemem dla Piotra jest stała pozycja leząca. Piotr marzy o wózku inwalidzkim elektrycznym (ELEKTRYCZNY WÓZEK INWALIDZKI EXCLUSIVE DE LUXE (PCBL 1610/1810), dzięki któremu mógłby więcej czasu spędzać w pozycji siedzącej co ułatwiłoby mu odkrztuszanie wydzieliny i przyjmowanie pokarmów. W chwili obecnej Piotr ma zwykły wózek szpitalny i mimo posadzenia Piotra na taki wózek Piotr jest w stanie wytrzymać kilka minut ponieważ jego słabe mięśnie nie są wstanie utrzymać ciała w pozycji siedzącej. Dzięki specjalistycznemu wózkowi przystosowanemu do choroby SLA Piotr miałby zapewnioną stabilizację całego ciała. Koszt takiego wózka wynosi 16 000 zł. Jest to kwota niemożliwa do zdobycia dla Piotra w chorobie dlatego prosimy o przekazanie 1% na zakup wózka inwalidzkiego.
W celu gromadzenia środków pochodzących z 1% podatku Darczyńcom podawać należy:
Nr KRS Fundacji "Złotowianka": 0000308316
W rubryce CEL SZCZEGÓŁOWY 1%: imię i nazwisko podopiecznego oraz login:
Piotr Geba G/144 Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
mam 17 paragonów Raffaello 150g z Biedronki (na każdym paragonie po 4 szt. 4*10,99, ale promocja i kwota na paragonie to 35,16zł)
1 paragon Raffaello 150g z Biedronki (3szt Raffaello plus reszta zakupów) Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
już powinno działać... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
pomimo iż nie do końca jestem przekonany aby taka sytuacja miała miejsce podrążę trochę temat w kwestii bezpieczeństwa, bo to jeden z priorytetów, pomyślę nad wprowadzeniem podwójnego logowania tylko nie wiem czy to nie będzie przesada... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
teraz jest całkowicie inny system, nie mam wglądu do prywatnych wiadomości dlatego nie jestem w stanie zweryfikować wypowiedzi forrrum czy kreatia, a patrząc w kod w przypadku przechowywania sesji nie widzę bugów które mogłyby pozwolić na wejście na czyjeś konto.
Jedyne co mogłoby mieć miejsce to ARP spoofing lub na serwerach pośredniczących Cloudflare coś mogło podmienić, ale Cloudflare to zbyt duże przedsiębiorstwo aby mieć taką wtopę... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
wydaje mi się że po prostu pomyliłeś konta... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7739
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32