Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6683538 Napisano: 17.02.2020 10:25:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

pionas dopisek do skórki tradycyjnej
Już wiem, co jest powodem zmiany koloru kropek wyboru. Gdzieś został po prostu ZDJĘTY każdy kolor z tego konkretnego obszaru. Nie ma także możliwości wybrania dowolnego innego koloru - przykładowo żółty jest prawie biały i tak dalej.

w którym miejscu masz jeszcze taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6683524 Napisano: 17.02.2020 10:05:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

pionas, czy zmiana szaty na żałobną ma coś wspólnego z tym, że choć na stronie https://www.e-kon...kursy/dzisiaj-dodane konkursy dzisiejsze mają czerwone kropki, to kliknięcie w którykolwiek link, otwierający stronę z opisem konkursu, skutkuje wyświetleniem kropki w kolorze żałobnym? emotka

przed kliknięciem

po kliknięciu:

tak, właśnie poprawiłem Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6683463 Napisano: 17.02.2020 09:18:24 w Punkty karne
keraz123 moje dzisiejsze wygrane to nie miejsce do zadawania pytań Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6683452 Napisano: 17.02.2020 08:59:03 w Pożegnanie Amif
Właśnie zrobiłem przelew.
Może zamiast nadwyżkę przeznaczyć na cele charytatywne to warto zamówić mszę? Wyświetl w wątku >>

pionas

#6683419 Napisano: 17.02.2020 05:23:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
wilhelmzdobywca napisał(a):

Trochę mnie nie było, ale dotąd miałam zawsze jedno powiadomienie dotyczące obserwowanego wątku, z najnowszym postem. Coś się zmieniło? Po
nieobecności mam kilkadziesiąt powiadomień, tak jakby każda odpowiedź generowała powiadomienie, wątków obserwuję 4-5 emotka

robiłem porządki w kodzie i walnąłem się w jednym z warunków stąd takie rozbicie emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6683417 Napisano: 17.02.2020 05:22:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

Nie podoba mi się, że od kilku minut strona główna forum, przeglądana tradycyjnie na kompie, padła mi w ten sposób, iż wszystko mam po lewo (bez przenośni, ofkors  ;) ) - nie mam kolorów, typowego układu, niczego... emotka

pionas, strona w wersji tradycyjnej padła w przeglądarce chrom, pod edgem działa, nie wiem jak inne przeglądarki.

pionas czy to będzie pomocna podpowiedź, że w niewspieranej wersji Windows XP, na archaicznej przeglądarce Firefox ver 47.0.2 wszystko bangla normalnie dziś? emotka

serwer nie odświeżył cacheowanych plików stąd był problem ze stylami strony... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6683251 Napisano: 16.02.2020 18:14:23 w 1.5% podatku na rzecz OPP
Przyszło na maila:
Krótki wierszyk tu przytoczę,
Może Cię tym dziś zaskoczę.
Mam chorobę SLA.
Śmiertelna to choroba.

Jeśli możesz, wrzuć dotację.
To wystarczy na rehabilitację.
Dzięki niej dłużej będę żył.
Aby cud się przytrafił.

Bo prowadzone są badania.
Do choroby pokonania.
Wpłać choć dychę jeśli możesz.
Bardzo mi w sposób ten pomożesz.

I choć wcale się nie znamy.
Wspólnie sobie pomagamy.
Bo w przyszłości, oby nie.
Ty będziesz potrzebował mnie.

Jeśli możesz powiadom znajomych.
Żeby było jak najwięcej uświadomionych.

Że ta dycha, taka mała.
Taką siłę będzie miała.
Więc do boju, jeśli chcesz.
I mi chętnie pomożesz.

Dzięki za wszystko i pozdrawiam serdecznie.
Piotr Geba.

Wierszyk napisał marcin - Przyjaciel Piotra. Piotr sam tego już nie zrobi.
Poniżej zamieszczam link do strony, gdzie można wesprzeć Piotra.
Życzę Wam w imieniu Piotra i swoim dużo zdrowia i wszelkiej serdeczności.

https://www.siepomaga.pl/piotr-geba

Największym problemem dla Piotra jest stała pozycja leząca. Piotr marzy o wózku inwalidzkim elektrycznym (ELEKTRYCZNY WÓZEK INWALIDZKI EXCLUSIVE DE LUXE (PCBL 1610/1810), dzięki któremu mógłby więcej czasu spędzać w pozycji siedzącej co ułatwiłoby mu odkrztuszanie wydzieliny i przyjmowanie pokarmów. W chwili obecnej Piotr ma zwykły wózek szpitalny i mimo posadzenia Piotra na taki wózek Piotr jest w stanie wytrzymać kilka minut ponieważ jego słabe mięśnie nie są wstanie utrzymać ciała w pozycji siedzącej. Dzięki specjalistycznemu wózkowi przystosowanemu do choroby SLA Piotr miałby zapewnioną stabilizację całego ciała. Koszt takiego wózka wynosi 16 000 zł. Jest to kwota niemożliwa do zdobycia dla Piotra w chorobie dlatego prosimy o przekazanie 1% na zakup wózka inwalidzkiego.
W celu gromadzenia środków pochodzących z 1% podatku Darczyńcom podawać należy:
Nr KRS Fundacji "Złotowianka": 0000308316
W rubryce CEL SZCZEGÓŁOWY 1%: imię i nazwisko podopiecznego oraz login:
Piotr Geba G/144 Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pionas

#6683246 Napisano: 16.02.2020 17:58:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ameryka napisał(a):

Wersja smartfonowa e-konkursów była lepsza przed aktualizacją - był dostęp do wszystkich wątków. Szkoda, że to się zmieniło. 

był błąd w kodzie i po prostu w aplikacji można było przeglądać zablokowane wątki, aktualizacja aplikacji nie ma z tym nic wspólnego emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6683234 Napisano: 16.02.2020 17:03:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nic nie robiłem, dopiero wróciłem do domu z wyjazdu. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6683013 Napisano: 15.02.2020 08:32:47 w Paragony na trwające konkursy
Hej.

mam 17 paragonów Raffaello 150g z Biedronki (na każdym paragonie po 4 szt. 4*10,99, ale promocja i kwota na paragonie to 35,16zł)
1 paragon Raffaello 150g z Biedronki (3szt Raffaello plus reszta zakupów) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682825 Napisano: 14.02.2020 15:30:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pawelkoo napisał(a):

Coś się popsuło z łapkami w bazie konkursowej.

jednak 6 rano na optymalizację to zły pomysł emotka
już powinno działać... Wyświetl w wątku >>
1 pawelkoo 0

pionas

#6682755 Napisano: 14.02.2020 13:11:19 w Zbieramy kasę!
3667,90 i pozostali... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682754 Napisano: 14.02.2020 13:08:12 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
anialistopad napisał(a):

Wątek informują. Beznadzieja nie mogę dodać wpisu ,ze albedo informuje z https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-poczuj-sie-kwitnaco-carrefour.html 

jakiś błąd? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682752 Napisano: 14.02.2020 13:06:09 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
agakaz2 napisał(a):

czemu nie działają powiadomienia? od rana mam pusto

nadal masz błąd? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682677 Napisano: 14.02.2020 10:08:27 w Zmieniłem(am) login
FBanna64 zmienił(a) login na: annakg Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682513 Napisano: 13.02.2020 15:31:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

wszyscy wszystkich podsłuchują, nawet w wiadomościach o tym mówią emotka

emotka  I jak tu teraz walentynki wysyłać?  emotka

po co wysyłać, trzeba spotkać się z drugą lub drugimi połówkami emotka chyba że to platoniczna miłość emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6682511 Napisano: 13.02.2020 15:29:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

pionas napisał(a):

nie jestem w stanie zweryfikować wypowiedzi forrrum czy kreatia, a patrząc w kod w przypadku przechowywania sesji nie widzę bugów które mogłyby pozwolić na wejście na czyjeś konto. Jedyne co mogłoby mieć miejsce to ARP spoofing lub na serwerach pośredniczących Cloudflare coś mogło podmienić, ale Cloudflare to zbyt duże przedsiębiorstwo aby mieć taką wtopę...

Nie znam się, piszę jedynie o tym, co widziałem.
"za duże, by wtopić"?
Zabawny argument, zwłaszcza w świetle TAKICH wieści ze świata emotka

wszyscy wszystkich podsłuchują, nawet w wiadomościach o tym mówią emotka

pomimo iż nie do końca jestem przekonany aby taka sytuacja miała miejsce podrążę trochę temat w kwestii bezpieczeństwa, bo to jeden z priorytetów, pomyślę nad wprowadzeniem podwójnego logowania tylko nie wiem czy to nie będzie przesada... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682500 Napisano: 13.02.2020 14:53:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Gorzej, że u mnie też teraz mocno muli, przeglądarki nie zmieniam (ciągle Chrome), loginu też jeszcze emotka nie (pamiętam, że przed laty z tego powodu też były podobne, nieoczekiwana włamy) i zastanawiam się, czyje konto teraz przede mną otworzy swe wrota...  emotka

był włam na początku działania serwisu chyba w 2005 jak strona była postawiona na jPortalu -> https://www.e-kon...ocy/strona/2/#p47945
teraz jest całkowicie inny system, nie mam wglądu do prywatnych wiadomości dlatego nie jestem w stanie zweryfikować wypowiedzi forrrum czy kreatia, a patrząc w kod w przypadku przechowywania sesji nie widzę bugów które mogłyby pozwolić na wejście na czyjeś konto.
Jedyne co mogłoby mieć miejsce to ARP spoofing lub na serwerach pośredniczących Cloudflare coś mogło podmienić, ale Cloudflare to zbyt duże przedsiębiorstwo aby mieć taką wtopę... Wyświetl w wątku >>

pionas

#6682426 Napisano: 13.02.2020 13:07:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

Pionas, sprawa jest poważniejsza, w wyniku tego mulenia, gdy w końcu strona się przeładowała, nagle znalazłem się zalogowany na cudzym koncie. To nie jest fajne. Nie wymienię nicka, ale w wiadomościach mowa była o zwrocie kasy...

to jest nie możliwe...
wydaje mi się że po prostu pomyliłeś konta... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6682298 Napisano: 13.02.2020 09:44:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Przeciążenie serwera. Wyświetl w wątku >>
0 0