Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asiam

asiam

#6074311 Napisano: 16.09.2015 08:54:39 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy Tyskie zapis na paragonie 6 x 0,55 przejdzie?tak moim zdaniem nie, trzeba kupić czteropak, więc powinno być 4 x 0,55

takmoim zdaniem nie, trzeba kupić czteropak, więc powinno być 4 x 0,55

moim zdaniem nie, trzeba kupić czteropak, więc powinno być 4 x 0,55

Na paragonie może być nabity 4-pack i 2 pojedyncze piwa.Ale o tym czy był to czteropak świadczy cena gdyż pojedyncze sztuki są w wyższej cenie.
Tak naprawdę to nikt nie wie czy musi być 4-pack czy jak ktoś kupił 4 pojedyncze piwa to mu uznają.Faktem jest ,że Biedronka nabija 4- packi jako 4 x.
Tylko po cenie widać czy był 4-pack czy też pojedyncze sztuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6073909 Napisano: 15.09.2015 17:30:46 w Biedronka
kaskaderka1 napisał(a):

Dziewczyny,możecie mi podać link do nowego konkursu Wedel .?
Chodzi mi o ten który rozpoczyna się 17.09

Link był w tym topie z wpisem z datą ok. 13 września Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6073663 Napisano: 15.09.2015 13:48:04 w Biedronka

12.09- pomalutku pojawiają się pierwsi szczęśliwcy Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6073419 Napisano: 15.09.2015 10:47:52 w Paragony
staszek napisał(a):

nawrotka napisał(a):

Pewnie pojawiło sie juz to pytanie, ale nie mogę znaleźć. Czy po paragonach można pisać? (np na odwrocie) ja sobie zapisuję z tyłu daty i inne rzeczy i jeszcze nie było z tym problemów.

ja sobie zapisuję z tyłu daty i inne rzeczy i jeszcze nie było z tym problemów.

Ja spinaczem , częściej zszywkami dopinam karteczkę z informacjami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6073259 Napisano: 14.09.2015 22:01:20 w Biedronka
katrin1 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

vivi napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy na konkurs tyskie tez macie zapis na paragonach piwo tyskie 4x2.79? Maz kupił 4-pak i kasjerka tak wybiła. Moze być?

Może byćemotka

A czy ktoś ma inny zapis? Że to 4-pak?  Przestudiowalam regulamin i wydaje mi sie, ze jednak IQ nie uzna tych paragonow. Stąd moze ta rezerwa aparatów emotka

U mnie również piwo tyskie 4x2.79.Muyślę,że to jest zapis z centrali a nie robiony na miejscu w sklepie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6072459 Napisano: 14.09.2015 06:44:30 w Biedronka
Ja często tego typu zakupy robię późnym wieczorem , bliżej zamknięcia bo wtedy sklep jest w miarę pusty.Ale minusy też są bo panie już zmęczone.Ale posumowując: skoro jest robiony konkurs to nie widzę powodu by nie kupić produktów konkursowych.A do pani kasjerki zawsze można powiedzieć coś miłego nawet jak jest naburmuszona.A jak już facet by powiedział,że wygranym autkiem weźmie ją na przejażdżkę to pani już o niczym innym nie będzie marzyła tylko by przyszedł znowu robić zakupy konkursowe. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6072435 Napisano: 13.09.2015 23:52:57 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

mia napisał(a):

Moja wizyta w Biedronce.

Pierwsza myśl: "O kur...,znów ta sama kasjerka..". Druga: "Ludzi brak, trzeba szybko działać." W oczach kasjerki w momencie, gdy ciskam na taśmę sześć paczek Cheetosów pojawia się błysk rozpoznania i zniechęcenia. "Dzień dobry (szeroki wyszczerz). Pani już wie co i jak prawda? (drugi wyszczerz) To ja tylko skoczę po Liptony i już może pani kasować." Walczę z cholerną zgrzewką i kątem oka widzę, że przy kasie zaczyna się ustawiać ogonek. A kij tam, w sumie wszystko jedno, Lemon czy Green. Zgarniam w podołek 6 butelek, ciskam na ladę i z porozumiewawczym uśmiechem rozkładam kasjerce na taśmie parkami. No to lecimy. Wysypuję cały bilon na kasę, żeby kasjerka sobie mogła sama szybko brać i sobie wydawać, i tak dalej. Mąż odsuwa się na trzy metry ode mnie i z ogromnym zainteresowaniem ogląda jakieś sadzonki. Kolejka przygląda się z niejaką ciekawością. "X, chodźże tu pomóż mi pakować!" drę się do męża. Mąż zbliża z miną, jakby przeżuwał szczura i rzuca dowcipem w kierunku kasjerki:"No, a miałem się zamiar do niej nie przyznawać!". Niestety pani nie reaguje perlistym chichotem, mierzy nas zimnym spojrzeniem, i zamaszyście wyrywa z kasy ostatni, szósty paragon. "Dziękuję, do widzenia (wyszczerz)".
W domyśle... "Do jutra".

Kto się pod tym podpisze? emotka

na pewno nie ja. ja idę do kasy z normalnymi produktami, wśród których czasem kryją się te konkursowe. jeżeli dzielę się z drugą osobą, to czuję się co najmniej głupio, a przy rozdziale "dwie osoby - trzy paragony", już czuję się całkiem dziwnie. i chyba nie potrafię podołać aż takiej bezczelności, która każe kłaść dziesięć zestawów na jedną taśmę z prośbą (a raczej domaganiem się) o oddzielne paragony, a następnie chwalić się tymi zagraniami z uśmiechem sięgającym od biedronki krakowskiej do warszawskiej. ale, co kto lubi..

10 paragonów to nie bezczelność.Czy 10 osób stojących w kolejce z jednym produktem w ręce to bezczelność? Jaka różnica skasować 10 osób przy taśmie czy 10 paragonów jednej osobie. Różnica jest - 10 tych samych produktów na pojedyncze paragony można skasować szybciej niż obsłużyć 10 osób.
Ostatnio pani w kasie dostała ode mnie Prince Polo bo obsłużyła mnie z uśmiechem jak usłyszała ,że to do konkursu i jeszcze dorzuciła "klient nasz pan". Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6072342 Napisano: 13.09.2015 20:40:26 w Biedronka
Odnośnie zakupów konkursowych: najlepiej mi się współpracuje z panami kasjerami. Nie marudzą , nie dziwią się , zamiast gadać to sprawnie i szybko obsługują, I przynajmniej " Zapraszamy ponownie" brzmi w ich ustach szczerze. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6072151 Napisano: 13.09.2015 07:44:44 w Biedronka
w poniedziałek informowali - nie liczysz
sob, niedz.  też nie
no to dni robocze to: wt,śr, czw, pt, pon- wysyłka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6071745 Napisano: 11.09.2015 16:42:12 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

chochliczka napisał(a):

dostaliscie maile z 8.09?kolezanka wygrala i nie ma.

ja dostałam, może pomyliła się w @

A może w spamie się schował ? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6071292 Napisano: 11.09.2015 06:45:09 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

wkurza mnie moj małz, miał mi   na tesco kupic paragon  na colgate 2 produkty na 1 paragon zrobił odwrotnie mam 2 paragony z 1  produktem,  nie przejdzie odsylajac? ( kosmetyki)

Przed wysyłką małży do sklepu wręcza się kartkę z dokładnym opisem:
np. dwa paragony, na każdym paragonie po dwa dezodoranty Rexona.+ dalsze uwagi odnośnie produktu.
I przykazuje się,że przed podejściem do kasy "muszą " wyciągnąć z porfela kartkę i sprawdzić co i ile kupują. Czasem skutkuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6071290 Napisano: 11.09.2015 06:40:05 w Wkurza mnie...
Frama napisał(a):

anet napisał(a):

malutka456 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ja się wkurzam, że przez taki natłok konkursowy i brak czasu dopuszczam się konkursowego grzechu głównegoo - bałaganu w paragonach.. dzisiaj po zakupach w biedrze wysłałam na persil nr z cheetosami, a na paragon z persila na cheetosy, gdzie wydawało mi się żę nigdy mi się nic takiego nie przytrafi.. . Jak wygram pralkę na zły paragon to się chyba pochlastam tymi paragonami emotka

ja tak zrobiłam z colą i cheetosami....i 1000 zł wpadł, a raczej wpadł i wypadł emotka  wkurza mnie, że wysyłam mnóstwo smsów na konkursy i NIC  emotka emotka emotka emotka

emotka  Ja dziś na "Moc nagród" dostałam cały wyblakły paragon, a spojrzałam na niego dopiero w domu..

nie dość, że paragon wyblakły, to jeszcze potargany... czy we wszystkich biedronkach dają takie dziwnie utargnięte z jednej strony paragony??!! 

Chyba tak: ja mam na paragonach z jednej strony czubek, a na dole  wyszarpnięty  róg .Mało estetyczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6071281 Napisano: 11.09.2015 00:30:07 w Biedronka
Frama- to bardzo cenna informacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6070626 Napisano: 10.09.2015 08:03:51 w Paragony
magnus napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Kupię paragon Carrefour Rexona pw??? konkurs skończyl sie miesiąc temuemotka

??? konkurs skończyl sie miesiąc temuemotka

Zapewne chodziło o Tesco Rexona. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6070521 Napisano: 09.09.2015 21:55:47 w Paragony
Mam dwa wolne paragony na loterię Prince Polo po 2,37 za sztukę i paragon na Knorr Fix-a za 3,00 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6069772 Napisano: 09.09.2015 09:20:12 w Biedronka
benasia napisał(a):

U mnie w kilku biedronkach brak Sunbites - kasjerki nic nie wiedzą...

W mojej Biedrze nie wiedzą nawet jak cos jest na półkach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6069494 Napisano: 08.09.2015 18:11:32 w Biedronka
vickichelm napisał(a):

proszę podpowiedzcie jaki produkt wychodzi najtaniej na loterie persilową  ? emotka

Ktoś pisał ,że od czwartku promocja:żele i kapsułki za 19,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6069022 Napisano: 08.09.2015 11:00:38 w Zakupy na konkursy - usługi

Dziś po południu mogę zrobić zakupy w BIEDRONCE.
Coca cola 1,39
Chipsy/ napój - 4,78 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6068922 Napisano: 08.09.2015 00:32:14 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

asiam napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z regulaminu wynika, że można emotka

Nie mam wprawy w interpretacji tych konkursowych regulaminów.

Dziękuję luko922

Krem powinien być, czyli mogą być 2 kremy lub krem i np deo męski

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#6068819 Napisano: 07.09.2015 21:41:10 w Biedronka
nina54 napisał(a):

Z innej beczki: zastanawiam się, czy biedronkowe 'hasło' ma być rzeczywiście hasłem, to znaczy jakimś krótkim chwytliwym sloganem czy może być raczej luźnym peplaniem. Jeżeli oczekiwali haseł-haseł, to na cholerę komu te całe 300 znaków, które kuszą, by je solidnie spożytkować?

Ja wygrałam i na typowe  hasełko i na rymowankę.A jak spłodziłam coś co mi się wydawało naprawdę fajne to nie wygrałam.Mam wrażenie ,że nikt tego nie czyta. Wyświetl w wątku >>
0 0