Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 4079
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ale my możemy sobie pomierzyć w domu by poinformować panią w okienku,że ją oko myli!
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Szkoda,że Allegro nie reguluje spraw reklamacji.Jak kiedyś mi odpowiedzieli oni tylko udostępniaja portal do sprzedaży ,a wy...urywajcie już sobie łby ( to mój dodatek to ostatnie zdanie )
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
O ile się orientuję to masz wybór.Albo Ty fundujesz przesyłkę albo po zakończeniu aukcji podajesz dane swojego konta.Kupujący musi dokonać dwóch wpłat -Wośp -owi płaci za przedmiot ,na Twoje konto wpłaca za przesyłkę.Allegro informuje Cię czy wpłata za przedmiot wpłynęła do nich.
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Z promocji Pysio nie działają mi dwa otrzymane zegarki.Mimi wyciągnięcia blokady i wciśnięcia pokrętła.
Ciekawa jestem czy uznają reklamację? Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wejdż w KONKURSY -NAGRODY GWARANTOWANE.TAQm masz wszystko co można zamówić.Więcej adresów to chyba już nigdzie nie znajdziesz.
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Proszę o PW Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A PayBACK-są jakieś korzyści z tego ? A jakie niedogodności.Warto wchodzić w ten program?
Bardzo proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zastrzec sobie,że takie osoby będziesz usuwał z licytacji.I...wycofac.
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
www.moikrewni.pl Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gdy zbliżał się termin składania reklamacji otrzymałam szybciutko pisma ,że dwie z przesyłek zostały awizowane dnia....
Ludzie skarżą się,że nie dostają awizo.
Najlepsza była sytuacja z jedną przesyłką.Najpierw po złożeniu skargi otrzymałam pismo,że przesyłka została doręczona w przewidywanym terminie i gdy złożyłam kolejną skargę,że niestety odbiorca jej nie otrzymał i proszę o weryfikację podpisu odbiorcy to przyszło kolejne pismo dotyczące tego samego listu,że usługa została wykonana NIENALEŻYCIE.Teraz zostaje mi tylko skontaktować się telefonicznie by dowiedzieć się co to znaczy NIENALEŻYCIE.Tzn została doręczona czy nie i składam reklamację.
Firma jest nowa,dopiero się rozwija i oby im się powiodło bo ceny mają naprawdę konkurencyjneTylko na razie mają wiele niedociągnięć.
Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyrywkowa standardowa kontrola ze strony poczty.Potem mogą się pochwalić super statystykami doręczeń.
Wszystko fajnie tylko przesyłka o,którą było zapytanie akurat doszła a 10 innych ukradli.
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(*) Wyświetl w wątku >>
asiam
Postów 4079
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5