Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asiam

asiam

#1275175 Napisano: 04.01.2008 07:41:27 w Konkursy firm tytoniowych
Odnośnie LM.Miły Pan z infolinii poinformował mnie,że przez najbliższe dwa tygodnie nie będzie można wejść na stronę LM ( chyba mają remanent ) emotka .Nie przewidują również w najbliższym czasie promocji typu wymiana kodów na nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1274626 Napisano: 04.01.2008 02:34:49 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

asiam napisał(a):

Uważajcie na opłaty.Poczta Polska zmieniła cennik.Wprowadziła wyższą opłatę w zależności od wielkości przesyłki.Dokładne wymiary i cennik macie w poniższym linku.W każdym razie za wysłanie książki o grzbiecie pow.2 cm już płaci się drożej.

http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

dzięki za info.
Z tymi wymiarami i gabarytami przesadzili emotka Przecież nie będą mierzyć z linijką na pocztach tylko od razu na oko wystawią wyższą opłatę, ale to jest jedno wielkie !@#@$$#%!#%!#R%# emotka emotka emotka

Ale my możemy sobie pomierzyć w domu by poinformować panią w okienku,że ją oko myli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1274608 Napisano: 04.01.2008 02:30:35 w Konkursy firm tytoniowych
strangeone,nariam-dziękuję za podpowiedzi odnośnie LM.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1274577 Napisano: 04.01.2008 02:23:53 w Allegro.pl - bez linków
Uważajcie na opłaty.Poczta Polska zmieniła cennik.Wprowadziła wyższą opłatę w zależności od wielkości przesyłki.Dokładne wymiary i cennik macie w poniższym linku.W każdym razie za wysłanie książki o grzbiecie pow.2 cm już płaci się drożej.

http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1273441 Napisano: 03.01.2008 11:21:13 w Konkursy firm tytoniowych
Zarejestrowałam się na LM.SMS-em dostałam moje ID.Co mam dalej robić by wejść na stronkę.Jak wpisałam mój numer ID na stronie LM to miałam wiadomość,że błędny.Skąd się bierze hasło? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1267301 Napisano: 01.01.2008 10:46:06 w Pomocy!!!!
Czy kody z opakowań promocyjnych Danonków różnią się od niepromocyjnych? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1247807 Napisano: 20.12.2007 02:05:40 w Allegro.pl - bez linków
Powiedzcie co robić w sytuacji gdy ktoś reklamuje zakupiony przedmiot.Ja nie robię problemu i proszę o odesłanie i podanie numeru konta by zwrócić pieniądze , a ten ktoś domaga się zwrotu pieniędzy za towar + kosztu wysyłki.W O MNIE mam informację,że zwracam tylko za towar.
Szkoda,że Allegro nie reguluje spraw reklamacji.Jak kiedyś mi odpowiedzieli oni tylko udostępniaja portal do sprzedaży ,a wy...urywajcie już sobie łby ( to mój dodatek to ostatnie zdanie )
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1238888 Napisano: 14.12.2007 10:46:13 w Pomocy!!!!
androm napisał(a):

Czy ktoś wie jak jest z aukcją WOŚP na allegro.
Bo tam trzeba podać ile za wysyłkę ma zapłacić ta dana osoba,ale kasa wpływa na konto Orkiestry i nigdzie nie napisali,że orkiestra przelewa za wysyłkę do sprzedającego.
Czy więc ta wysyłka towaru do kupującego to jest na własny koszt?
Pozdro

O ile się orientuję to masz wybór.Albo Ty fundujesz przesyłkę albo po zakończeniu aukcji podajesz dane swojego konta.Kupujący musi dokonać dwóch wpłat -Wośp -owi płaci za przedmiot ,na Twoje konto wpłaca za przesyłkę.Allegro informuje Cię czy wpłata za przedmiot wpłynęła do nich.

Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1238301 Napisano: 14.12.2007 05:29:08 w Mam problem...
Czy ktoś was ma ten sam problem?
Z promocji Pysio nie działają mi dwa otrzymane zegarki.Mimi wyciągnięcia blokady i wciśnięcia pokrętła.
Ciekawa jestem czy uznają reklamację? Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1230837 Napisano: 10.12.2007 04:29:39 w Pomocy!!!!
Kto ma dobry i łatwy przepis na gofry-proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1230774 Napisano: 10.12.2007 04:04:16 w GRATISY
audia4 napisał(a):

audia4 napisał(a):

od dzisiaj powracam do gadzetów po długiej przerwie. czymajcie kciuki. Jak ktoś jest łaskawy to może mi przesłać na Pw jakieś katalogi firm itp.

nikt nie pomoże ??

Wejdż w KONKURSY -NAGRODY GWARANTOWANE.TAQm masz wszystko co można zamówić.Więcej adresów to chyba już nigdzie nie znajdziesz.

Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1215383 Napisano: 02.12.2007 08:46:48 w Pomocy!!!!
Czy ktoś może mi pomóc bo nie wiem gdzie na Allegro ustawia się stronę O MNIE .
Proszę o PW Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1213072 Napisano: 01.12.2007 03:31:59 w Allegro.pl - bez linków
Bardzo proszę bardziej obytych by napisali mi w którym miejscu mogę napisać informację by umieścić ją w : O MNIE.
A PayBACK-są jakieś korzyści z tego ? A jakie niedogodności.Warto wchodzić w ten program?
Bardzo proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1213063 Napisano: 01.12.2007 03:29:33 w Allegro.pl - bez linków
Allegro jedynie udostępnia portal.Nie jest natomiast negocjatorem w sporach. Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1208531 Napisano: 28.11.2007 10:41:39 w Allegro.pl - bez linków
krzyszu napisał(a):

Może mi ktoś wytłumaczyć co zrobić żeby nie mogły licytowac na aukcji osoby które niedokonały pełnej aktywacji konta?

Zastrzec sobie,że takie osoby będziesz usuwał z licytacji.I...wycofac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1199619 Napisano: 23.11.2007 06:55:44 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Cześć, czy ktoś może mi pomóc w utworzeniu drzewa genealogicznego? Proszę pisać na PW

Ponawiam prośbę...

www.moikrewni.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1198980 Napisano: 23.11.2007 01:18:17 w Poczta kradnie
gemma napisał(a):

ja mam na szczescie InPost kolo domu.. sa bardziej solidni i maja nizsze ceny.

Zgadzam się tylko co do drugiegom stwierdzenia.W ciągu ostatnich dwóch miesięcy złożyłam 6 skarg na doręczenia(przesyłki powinny iść 2-3 dni szły ponad dwa tygodnie )
Gdy zbliżał się termin składania reklamacji otrzymałam szybciutko pisma ,że dwie z przesyłek zostały awizowane dnia....
Ludzie skarżą się,że nie dostają awizo.
Najlepsza była sytuacja z jedną przesyłką.Najpierw po złożeniu skargi otrzymałam pismo,że przesyłka została doręczona w przewidywanym terminie i gdy złożyłam kolejną skargę,że niestety odbiorca jej nie otrzymał i proszę o weryfikację podpisu odbiorcy to przyszło kolejne pismo dotyczące tego samego listu,że usługa została wykonana NIENALEŻYCIE.Teraz zostaje mi tylko skontaktować się telefonicznie by dowiedzieć się co to znaczy NIENALEŻYCIE.Tzn została doręczona czy nie i składam reklamację.
Firma jest nowa,dopiero się rozwija i oby im się powiodło bo ceny mają naprawdę konkurencyjneTylko na razie mają wiele niedociągnięć.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1198951 Napisano: 23.11.2007 12:56:43 w Poczta kradnie
melisa napisał(a):

Miałam dzisiaj dziwną sytuację na poczcie. Poszłam wysłać list, a kierowniczka podaje mi reklamacje do podpisania, bo firma która wysyłała kubki termiczne złożyła reklamację czy otrzymałam ten kubek. Jest tylko taki motyw, że reklamacja dotyczyła przesyłki wysłanej w marcu . Skąd mam wiedzieć co pół roku temu dostałam? Wdaje mi się, że obydwa kubki dostałam i to bez upominania się o nie, więc zupełnie nie rozumiem skąd teraz tej firmie się przypomniało??? Żadnej reklamacji ani meilem ani listownie w sprawie kubków nie wysyłałam... Powiedziałam kierowniczce, żeby sprawdziła na listach poleconych czy jest podpis. Zaczęła kręcić nosem, że to dużo dokumentów do przerzucenia itd. Nic nie podpisałam, powiedziałam, że nie pamiętam i niech sprawdzają. Ktoś z was też miał może podobną sytuację? Może wyrywkowo sprawdzają czy ich przesyłki doszły... sama już nie wiem.

Wyrywkowa standardowa kontrola ze strony poczty.Potem mogą się pochwalić super statystykami doręczeń.
Wszystko fajnie tylko przesyłka o,którą było zapytanie akurat doszła a 10 innych ukradli. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asiam

#1180502 Napisano: 15.11.2007 09:41:14 w Żegnamy zmarłych
Dla tych wszystkich zmarłych ,o których nikt nie pamięta
(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

asiam

#1136485 Napisano: 26.10.2007 05:09:11 w GRATISY
A może by tak poprosić adminów o taką możliwość....pod warunkiem zasłonięia na zdjęciach nazw firm... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0