Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika makra

makra

#7302737 Napisano: 02.10.2025 20:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja w ogóle się właśnie zorientowałem, że nie mam pojęcia na czym stanęło z tym konkursem: 
Świętuj z nami do potęgi N Nałęczowianka Biedronka
https://www.e-kon...o-potegi-n-biedronka

W sensie wygrałem 10zł, 25zł, 100zł, wysłałem te formularze i w sumie nie pamiętam co dalej. Nie dostałem żadnych bonów  emotka  A minęło już sporo czasu.

Dziś mieli wydać nagrody, ale się nie pofatygowali, przynajmniej mi nie wysłali, a mam pozytywną weryfikację.

Cisza jest Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7302590 Napisano: 02.10.2025 12:55:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
grandprix napisał(a):

olunka napisał(a):

nikos napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na ekod z Biedronki z 30lat chrupnęło?

tak, ja dalej czekam

i ja

Ja też na 100 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7302583 Napisano: 02.10.2025 12:45:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Zobaczyłam że wysyłane są Skody z 30 lat chrupnelo a ja dalej nie mam na mailu i teraz myślę czy wszystko wyslakam ok ? Jeju ja chyba się do tego nie nadaje hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7302429 Napisano: 01.10.2025 20:02:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie paragon strasznie wyblakł mam nadzieję że przyjmą. Mam 2 a tylko ten na który wygrałam wyblakł. Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7302418 Napisano: 01.10.2025 19:28:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak uzupełnianie dane w konkursie Nivea to pojawia się u was coś więcej niż to ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7302000 Napisano: 30.09.2025 17:15:34 w Zdjęcia naszych wygranych
Oshee i Iga z Biedronki. Nie spodziewałam się takiej ilości napojów Wyświetl w wątku >>

makra

#7301997 Napisano: 30.09.2025 17:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gabsterski napisał(a):

endrjuen napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bony do biedronki od Nałęczowianki? Czekam ciągle na moje zawrotne 10 zl

Też czekam. emotka

Ja też.

Ja nawet jeszcze nie dostałem od nich potwierdzenia SMS-em za jedną wygraną. Mimo że odsyłałem dane. Nie wiem, o co chodzi.

Również czekam, i też bez żadnych potwierdzeń po odesłaniu danych.

Też czekam ale tam było chyba info że do 2.10 wyślą czy jakoś tak Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

makra

#7301855 Napisano: 30.09.2025 10:50:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
kalina590 napisał(a):

Nagroda drugiego stopnia z Nivea w Rossmann  emotka

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>

makra

#7301586 Napisano: 29.09.2025 14:33:12 w Co można dostać gratis?
Slotomania napisał(a):

[quote=

Wszystko boty sprzątają 

Kamil_K]

kasia9630 napisał(a):

Godzina punkt 8 w Milce nie chciała strona się wogóle załadować. Godzina 8:06 cała pula poszła 🫣

Dziś 07:57 już strona muliła o 8 leży i kwiczy  8:03 pula wyczerpana szkoda czasu i nerwów dla dwóch czekolad i opakowania ciastek emotka

Ostatnio o równej 8 już nie było nic Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7301458 Napisano: 29.09.2025 09:19:49 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Rzeczy do remontu mieszkania ? Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

makra

#7301031 Napisano: 26.09.2025 19:26:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niech kolejne dni będą łaskawsze Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7300058 Napisano: 24.09.2025 16:22:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
timi211 napisał(a):

Czy wysłali już komuś bon do Biedronki z konkursu "30 lat chrupnęło"?

U mnie cisza..

A Nałęczowianka lub oshee z Biedronki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7299026 Napisano: 21.09.2025 20:44:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ania Winiary, ani Kinder, ani allmette ani Milka brak szczęścia w bramkach całkowicie emotka  a do tego Felix zagrałam a potem zużyłam że bramki otwierają się tylko do 23 a ja grakam o 23,11... Smutas Wyświetl w wątku >>

makra

#7298388 Napisano: 18.09.2025 15:17:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pustki emotka  proszę niech coś będzie fajnego Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7298386 Napisano: 18.09.2025 15:11:48 w Czy informują/ informowali?
FBewelina6 napisał(a):

Czy w konkursie "30 lat chrupnelo" ktos dostal nagrodę 3 stopnia  w formie bonu do Biedronki?? Odesłałam oswiadczenie I paragon i nadal czekam na jakieś info..

Ja odesłałam i brak informacji zwrotnej Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7297491 Napisano: 15.09.2025 15:39:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku proszę daj coś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7297046 Napisano: 14.09.2025 00:11:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chciałabym wygrać w jakiejś bramce bo one mi w ogóle nie idą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7297007 Napisano: 13.09.2025 19:44:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
snowflake napisał(a):

Czy ktoś gdzieś widział promocyjną Milkę?

Ja w biedrze Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7297005 Napisano: 13.09.2025 19:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak jest z winiary i trzymaniem paragonów? Niby pisze że trzeba trzymać ale czy ma to sens ? Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7296808 Napisano: 12.09.2025 16:43:33 w Konkursy to ... ciężka praca!
rufus napisał(a):

joan napisał(a):

coccinelle napisał(a):

leia napisał(a):

Zastanawia mnie skąd organizatorzy wiedzą czy odpowiedź jest samodzielna czy z AI? 🧐🤔

Można rozpoznać dzięki narzędziom do wykrywania AI, a także po np. znakach czy typowych określeniach.

A o jakich konkretnie znakach mówimy? Bo - z tego, co czytałam na FB dot. owych mitycznych "znaków" - zwolennicy tej teorii spiskowej prawdopodobnie nigdy nie korzystali z Worda i nie oddali stworzonej w nim pracy dyplomowej itp. To np. osoby pracujące fizycznie całe życie albo post-młodzież scrollująca telefon. Albo... kosmici! emotka Jeśli ktoś tworzy pracę na konkurs np. w Wordzie i potem wkleja ją jako zgłoszenie, to czasem się może pokazać znak, co to go niektórzy od razu do Watykanu chcą zgłaszać. Ale serio luzik, to żadne AI. Człowiek, co pracuje w biurze, nawet na to nie zwróci uwagi emotka

Co do "typowych dla AI określeń" - zgadzam się, to się w oczy rzuca. Chociaż najbardziej po oczach wali kontrast między tym, co już znamy, a AI. Dostałam w tym roku po raz pierwszy życzenia urodzinowe ewidentnie przez AI napisane, przykra sprawa, bo od bliskiej osoby... emotka A wystarczyło napisać jedno zdanie od serca emotka

Sam myslnik nie jest wyznacznikiem napisania odpowiedzi przez AI, ale odkad funkcjonuje sztuczna inteligencja takich zgloszen jest proporcjonalnie baaardzo duzo i zeby to zauwazyc wcale nie trzeba wyzszego wyksztalcenia. :P
I to nie chodzi tylko o ten myslnik a calokształt tekstu, składni i wielu innych czynników.

Chcialbym zeby duza czesc tych zgloszen byla pisana  w wordzie przez magistrów przy bezglutenowym latte na mleku sojowym w klimatyzowanym biurze, ale zazwyczaj czar pryska gdy wejdzie sie na profil "konkursowicza" i zdjecie tez jest sztucznie wygenerowane, albo autorem jest "szlachta nie pracuje" lub mama Dżesiki "na pelen etat". emotka

Da sie od razu zauważyć co jest napisane przez chat.
Chyba, że ktoś przez niego jeszcze nie stracił wszystkich szarych komórek, modyfikuje i służy mu jako pomoc a nie robi samo kopiuj wklej. emotka

rufus napisał(a):

joan napisał(a):

coccinelle napisał(a):

leia napisał(a):

Zastanawia mnie skąd organizatorzy wiedzą czy odpowiedź jest samodzielna czy z AI? 🧐🤔

Można rozpoznać dzięki narzędziom do wykrywania AI, a także po np. znakach czy typowych określeniach.

A o jakich konkretnie znakach mówimy? Bo - z tego, co czytałam na FB dot. owych mitycznych "znaków" - zwolennicy tej teorii spiskowej prawdopodobnie nigdy nie korzystali z Worda i nie oddali stworzonej w nim pracy dyplomowej itp. To np. osoby pracujące fizycznie całe życie albo post-młodzież scrollująca telefon. Albo... kosmici! emotka Jeśli ktoś tworzy pracę na konkurs np. w Wordzie i potem wkleja ją jako zgłoszenie, to czasem się może pokazać znak, co to go niektórzy od razu do Watykanu chcą zgłaszać. Ale serio luzik, to żadne AI. Człowiek, co pracuje w biurze, nawet na to nie zwróci uwagi emotka

Co do "typowych dla AI określeń" - zgadzam się, to się w oczy rzuca. Chociaż najbardziej po oczach wali kontrast między tym, co już znamy, a AI. Dostałam w tym roku po raz pierwszy życzenia urodzinowe ewidentnie przez AI napisane, przykra sprawa, bo od bliskiej osoby... emotka A wystarczyło napisać jedno zdanie od serca emotka

Sam myslnik nie jest wyznacznikiem napisania odpowiedzi przez AI, ale odkad funkcjonuje sztuczna inteligencja takich zgloszen jest proporcjonalnie baaardzo duzo i zeby to zauwazyc wcale nie trzeba wyzszego wyksztalcenia. :P
I to nie chodzi tylko o ten myslnik a calokształt tekstu, składni i wielu innych czynników.

Chcialbym zeby duza czesc tych zgloszen byla pisana  w wordzie przez magistrów przy bezglutenowym latte na mleku sojowym w klimatyzowanym biurze, ale zazwyczaj czar pryska gdy wejdzie sie na profil "konkursowicza" i zdjecie tez jest sztucznie wygenerowane, albo autorem jest "szlachta nie pracuje" lub mama Dżesiki "na pelen etat". emotka

Da sie od razu zauważyć co jest napisane przez chat.
Chyba, że ktoś przez niego jeszcze nie stracił wszystkich szarych komórek, modyfikuje i służy mu jako pomoc a nie robi samo kopiuj wklej. emotka

Ja się zastanawiam czy jak napisze sama w potem wklejam by AI sprawdziło mi poprawność czy to "narzędzie weryfikujące" wychwyci to jako napisane przez AI. Ja lubię w ten sposób sprawdzać poprawność lub liczyć znaki.b Wyświetl w wątku >>
0 0