Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika makra

makra

#7296808 Napisano: 12.09.2025 16:43:33 w Konkursy to ... ciężka praca!
rufus napisał(a):

joan napisał(a):

coccinelle napisał(a):

leia napisał(a):

Zastanawia mnie skąd organizatorzy wiedzą czy odpowiedź jest samodzielna czy z AI? 🧐🤔

Można rozpoznać dzięki narzędziom do wykrywania AI, a także po np. znakach czy typowych określeniach.

A o jakich konkretnie znakach mówimy? Bo - z tego, co czytałam na FB dot. owych mitycznych "znaków" - zwolennicy tej teorii spiskowej prawdopodobnie nigdy nie korzystali z Worda i nie oddali stworzonej w nim pracy dyplomowej itp. To np. osoby pracujące fizycznie całe życie albo post-młodzież scrollująca telefon. Albo... kosmici! emotka Jeśli ktoś tworzy pracę na konkurs np. w Wordzie i potem wkleja ją jako zgłoszenie, to czasem się może pokazać znak, co to go niektórzy od razu do Watykanu chcą zgłaszać. Ale serio luzik, to żadne AI. Człowiek, co pracuje w biurze, nawet na to nie zwróci uwagi emotka

Co do "typowych dla AI określeń" - zgadzam się, to się w oczy rzuca. Chociaż najbardziej po oczach wali kontrast między tym, co już znamy, a AI. Dostałam w tym roku po raz pierwszy życzenia urodzinowe ewidentnie przez AI napisane, przykra sprawa, bo od bliskiej osoby... emotka A wystarczyło napisać jedno zdanie od serca emotka

Sam myslnik nie jest wyznacznikiem napisania odpowiedzi przez AI, ale odkad funkcjonuje sztuczna inteligencja takich zgloszen jest proporcjonalnie baaardzo duzo i zeby to zauwazyc wcale nie trzeba wyzszego wyksztalcenia. :P
I to nie chodzi tylko o ten myslnik a calokształt tekstu, składni i wielu innych czynników.

Chcialbym zeby duza czesc tych zgloszen byla pisana  w wordzie przez magistrów przy bezglutenowym latte na mleku sojowym w klimatyzowanym biurze, ale zazwyczaj czar pryska gdy wejdzie sie na profil "konkursowicza" i zdjecie tez jest sztucznie wygenerowane, albo autorem jest "szlachta nie pracuje" lub mama Dżesiki "na pelen etat". emotka

Da sie od razu zauważyć co jest napisane przez chat.
Chyba, że ktoś przez niego jeszcze nie stracił wszystkich szarych komórek, modyfikuje i służy mu jako pomoc a nie robi samo kopiuj wklej. emotka

rufus napisał(a):

joan napisał(a):

coccinelle napisał(a):

leia napisał(a):

Zastanawia mnie skąd organizatorzy wiedzą czy odpowiedź jest samodzielna czy z AI? 🧐🤔

Można rozpoznać dzięki narzędziom do wykrywania AI, a także po np. znakach czy typowych określeniach.

A o jakich konkretnie znakach mówimy? Bo - z tego, co czytałam na FB dot. owych mitycznych "znaków" - zwolennicy tej teorii spiskowej prawdopodobnie nigdy nie korzystali z Worda i nie oddali stworzonej w nim pracy dyplomowej itp. To np. osoby pracujące fizycznie całe życie albo post-młodzież scrollująca telefon. Albo... kosmici! emotka Jeśli ktoś tworzy pracę na konkurs np. w Wordzie i potem wkleja ją jako zgłoszenie, to czasem się może pokazać znak, co to go niektórzy od razu do Watykanu chcą zgłaszać. Ale serio luzik, to żadne AI. Człowiek, co pracuje w biurze, nawet na to nie zwróci uwagi emotka

Co do "typowych dla AI określeń" - zgadzam się, to się w oczy rzuca. Chociaż najbardziej po oczach wali kontrast między tym, co już znamy, a AI. Dostałam w tym roku po raz pierwszy życzenia urodzinowe ewidentnie przez AI napisane, przykra sprawa, bo od bliskiej osoby... emotka A wystarczyło napisać jedno zdanie od serca emotka

Sam myslnik nie jest wyznacznikiem napisania odpowiedzi przez AI, ale odkad funkcjonuje sztuczna inteligencja takich zgloszen jest proporcjonalnie baaardzo duzo i zeby to zauwazyc wcale nie trzeba wyzszego wyksztalcenia. :P
I to nie chodzi tylko o ten myslnik a calokształt tekstu, składni i wielu innych czynników.

Chcialbym zeby duza czesc tych zgloszen byla pisana  w wordzie przez magistrów przy bezglutenowym latte na mleku sojowym w klimatyzowanym biurze, ale zazwyczaj czar pryska gdy wejdzie sie na profil "konkursowicza" i zdjecie tez jest sztucznie wygenerowane, albo autorem jest "szlachta nie pracuje" lub mama Dżesiki "na pelen etat". emotka

Da sie od razu zauważyć co jest napisane przez chat.
Chyba, że ktoś przez niego jeszcze nie stracił wszystkich szarych komórek, modyfikuje i służy mu jako pomoc a nie robi samo kopiuj wklej. emotka

Ja się zastanawiam czy jak napisze sama w potem wklejam by AI sprawdziło mi poprawność czy to "narzędzie weryfikujące" wychwyci to jako napisane przez AI. Ja lubię w ten sposób sprawdzać poprawność lub liczyć znaki.b Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7296686 Napisano: 12.09.2025 12:13:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Umnie też 100 z Biedronki tylko pytanie czy znajdę paragon bo mialam ich kilka emotka  o który to jest ;( Wyświetl w wątku >>

makra

#7296440 Napisano: 11.09.2025 16:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie możliwa 100 bo by pasowało. Śmieszne że niektóre maila są zakryte a niektóre w całości Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7296069 Napisano: 10.09.2025 18:33:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

makra

#7296045 Napisano: 10.09.2025 16:42:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Nav już zweryfikowało paragon rexona biedra i wysłali kod, szybko jakoś. A z Nałęczowianki cisza. Wy macie? emotka

Dziś dostałam smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7295336 Napisano: 08.09.2025 20:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze nie dostał SMS potwierdzającego z Nałęczowianki? Oni chyba mieli potwierdzić w ciągu 2 dni roboczych Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7294993 Napisano: 07.09.2025 23:04:18 w co chcielibyście wygrać?
Wycieczki, telefon, fajne wejściówki bo to mnie cieszy no i kasę bo się przyda na remont lub umeblowanie mieszkania. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

makra

#7294783 Napisano: 06.09.2025 17:19:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kochany wąteczku wiesz co robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7294197 Napisano: 04.09.2025 17:11:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
2x25 zł z Nałęczowianka.  Zawsze coś emotka Wyświetl w wątku >>

makra

makra

#7293102 Napisano: 01.09.2025 18:12:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Otwórz się pudełeczko nagród nowy miesiąc nowe możliwości Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7292277 Napisano: 29.08.2025 14:30:26 w Połączenia nieodebrane
+517xxx351 ktoś, coś wie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7292028 Napisano: 28.08.2025 20:58:25 w WC - rozmowy o wszystkim
A ja mam takie pytanie.. 
Co wami kieruje by kupować paragon za koszt produktu zamiast samemu kupić? Rozumiem jak nie ma sklepu ale i tak mnie dziwi że za pełną kwotę produktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7291144 Napisano: 26.08.2025 17:55:00 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś potrzebuje jakiś paragon z Biedronki? Mogę podejść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7291090 Napisano: 26.08.2025 15:29:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Otwórz się magiczna skrzynko nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7290952 Napisano: 26.08.2025 10:40:00 w WC - rozmowy o wszystkim
anula.c napisał(a):

anula.c napisał(a):

[quote=Mam rodzinkę z 4 dzieci gdzie zawsze przydałyby się słodycze mogę Ci dać namiary

misiamarysia]

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Czy wiecie może co można zrobić ze słodyczami w dużych ilościach? U mnie w domu brak chętnych, znajomi na dietach, a ja mam trochę dużo, tym bardziej, że jeszcze wygrałam pakę z M&Ms 😆

Pogotowie Opiekuńcze lub Dom dziecka - ja przekazuję prawie wszystkie słodycze i wygrane zabawki oraz książeczki (ciężarówka Serenada, gra Lindt itp.), w Pogotowiu Opiekuńczym cieszą się nawet z Lay,s

Jest akcja Mikołaj w koronie. Zbierają teraz na wyprawkę szkolna ale pewnie placówki też przyjmą słodycze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7290882 Napisano: 25.08.2025 22:50:24 w WC - rozmowy o wszystkim
MDL napisał(a):

makra napisał(a):

Czy chciałbyś się ktoś podzielić jakie miejsca na przedłużone wakacje były wybierane? Konkurs się już zakończył a ja się zastanawiam jakie miejsce mogło zaintrygować agencje

Ja napisałam, że w domu emotka  Wygrałam ręcznik i też uważam, że to mój duży sukces emotka

Też dałam propozycje że w domu emotka  pewnie chodzi o w jakim stylu się napisało o jak zinterpretowano. Bardziej byłam ciekawa czy szukali jakiś fajnych/śmiesznych miejsc czy fajnego opisu Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

makra

#7290858 Napisano: 25.08.2025 21:17:37 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Tam wchodzić musi  jakiś wyższy level telepatii czyli wyczuwanie tego, czego oni chcą.

Szkoda że nie pokazują odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7290821 Napisano: 25.08.2025 19:19:04 w Paragony na trwające konkursy
Mam 2 paragony na Lipton ice tea Wyświetl w wątku >>
0 0

makra

#7290736 Napisano: 25.08.2025 15:34:22 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy chciałbyś się ktoś podzielić jakie miejsca na przedłużone wakacje były wybierane? Konkurs się już zakończył a ja się zastanawiam jakie miejsce mogło zaintrygować agencje Wyświetl w wątku >>
0 0