Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teraz to nam się dopiero... wszystko ułoży
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie nie dziwi, że Lucy nie grała fair, bo to nawet do niej nie pasuje...
Lucy + Fair = Lucyfer
Przypadek?
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a z "towarem" to jak widzę dałeś sobie świetnie sam radę
ja jak wybierałem wózek to napędu nie było w komplecie... Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ten nr 2 nie wygląda mi na taki, co by miał w ogóle możliwość dopięcia nadwozia spacerówki ( także starczy na okres do 6-mcy), a ten pierwszy zdecydowanie na dłużej. Naprawdę koła skrętne w Nr 1 to jest rzecz nie do pomięcia, mam ta opcję w sowim wózku i praktycznie cały czas jest "włączona", jazda wózkiem z czterema "sztywnymi" to dla mnie udręka. Posłuchaj mnie a jeszcze Cię będą po rękach ojca (krzestnego) całować
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nr. 1 na koła z możliwością blokady albo skrętne, i to jest jego zdecydowana przewaga,
sprawdź jakie foteliki samochodowe się do tego pasują,
sprawdź czy jest możliwość odwrócenia, kierunku gondoli? teraz przy gondoli to nie ma znaczenia, ale jak na tym podwoziu będzie spacerówka ro już ma to znaczenie
Ten nr 1 podobny jest do wózka polskiej firmy (jedo) którą zdecydowanie polecam,
... ale i tak o wszystkim decyduje kolor bo wiadomo, że on jest najważniejszy - na niebieskim podobno muchy nie.... siadają;)
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy były tam dwa ostatnie etapy? Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie będzie stricte pokrywał z podziałem na płcie
http://bibsy.pl/o...zczyzn-poziom-mistrz Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a pod spodem ich imiona i nazwiska oraz wygrane teksty...
w tym mój "kropka w kropkę" (nomem omen) napisałem @ do organizatora, bez wiary bo było dawno już po ptokach,
tego samego oddzwoniła jakaś dyrektor, że dadzą mi voucher na ekwiwalentną kwotę , bo akurat jej się tekst mój najbardziej podobał...
(a że były dwa identyczne zgłoszenia, to pojechał ten drugi... w to akurat nie wierzę pewnie coś pokićkali i ktoś inny wyjechał z moim tekstem )
ale nie było żadnego, ale... pisania reklamacji , choć i tak już było po terminie, po prostu honrowo
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dla tych co piszą mniej brawurowo, że i tak mogą wygrać. Dla tych co piszą dobrze, że wcale nie przegrywają z lepszymi. Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pracuje jako: Przedstawiciel WOLNEEEGO Zawodu,
który jest chwilowo: ZAWIESZONY w Obowiązkach Służbowych,
więc zatrudnia się jako: freeLEŃser,
w charakterze: Pracownika GAŁĘZI Telekomunikacyjnej...
w wolnych chwilach się na konarze kiwa,
i zamawia ale tylko "cztery" piwa;)
Wyświetl w wątku >>
trebor1
Postów 1504
Punkty karne 1
Konkursy dodane