Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6125559 Napisano: 05.12.2015 13:56:27 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się z rezultatu biegu po Lego w mojej rodzinie, 11 zestawów:)
teraz to nam się dopiero... wszystko ułoży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6125554 Napisano: 05.12.2015 13:49:56 w PLAGIATY
imię Lucyna, Lucysia, Lucy zyskało tu ostatnio na popularność,
mnie nie dziwi, że Lucy nie grała fair,  bo to nawet do niej nie pasuje...
Lucy + Fair = Lucyfer
Przypadek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6125021 Napisano: 04.12.2015 14:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To się nazywa wygrać nagrodę od Niechcenia! Niech pośFIATA zadowolenia na Ciebie spłynie, gratki! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118908 Napisano: 24.11.2015 16:49:58 w Biedronka
....
ludzka_istota napisał(a):

A jak te kody działają? idę do kasy i mówię, że mam kod i chcę go wymienić na bilet?

... że masz kod i nie zawahasz się go użyć! ... a dalej się potoczy wszystko jak w kinie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118798 Napisano: 24.11.2015 14:32:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

więc wybrany CZERWONY, wszystkim bardzo dziekuję, najtrudniejszy to był dla mnie "towar" do wybrania.

z wózkiem pomogliśmy jak potrafiliśmy,
a z "towarem" to jak widzę dałeś sobie świetnie sam radę emotka
ja jak wybierałem wózek to napędu nie było w komplecie... Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118362 Napisano: 24.11.2015 08:20:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalek13 Twój wózek to JEDO Fyn (wiem, bo my mamy taki sam, spokojnie przeżył eksploatację przez dwóch nieplącących użytkowników, przebieg duży, licznik niekręcony i wygląda prawie jak nowy). A ten tu obgadywany wózek jest marki babysafe i jest bardzo podobny do tych naszych, i też można do niego wpiąć fotelik maxi cosi
Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118299 Napisano: 23.11.2015 22:23:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Trebor! Ostatnio tak zajadle walczyłeś o honor DiLdolenia i Julka Nierychliwego, dzisiaj doszedł do kolekcji Zwiszard emotka  
Co Ty na to?!

no właśnie!  zwiszard, a jednak się sprawdził i dziś już o wózku piszę;) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118298 Napisano: 23.11.2015 22:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

trebor1, rafi323raf, zabcia0410 dzięki za wasze zdanie! analizuje..czytam wasze argumenty.

doczytałem w Nr 1, jest możliwość zamocowania nadwozia spacerówki w obu kierunkach jazdy,
a ten nr 2 nie wygląda mi na taki, co by miał w ogóle możliwość dopięcia nadwozia spacerówki ( także starczy na okres do 6-mcy), a ten pierwszy zdecydowanie na dłużej. Naprawdę koła skrętne w Nr 1 to jest rzecz nie do pomięcia, mam ta opcję w sowim wózku i praktycznie cały czas jest  "włączona", jazda wózkiem z czterema "sztywnymi" to dla mnie udręka. Posłuchaj mnie a jeszcze Cię będą po rękach ojca (krzestnego) całować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118286 Napisano: 23.11.2015 21:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

benasia napisał(a):

rettib napisał(a):

silvia8 napisał(a):

staszek napisał(a):

darog napisał(a):

A ja z tematem "doradztwa"
Który wózek zafundować przyszłemu chrześniakowi?
(rodziców pytać nie będę-zawsze mają odmienne zdanie- więc musiałbym wybrać niefortunnie z każdej strony)

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html  niebieski?
http://babysafe.e...t-wozek-venezia.html   OPCJA KOLOR SZARY (jest do wyboru)

Zamieniłem się właśnie nagrodami i do jutra muszę podać wybór. Nie znam się. Dziewczyny pomocy.

Ten drugi jest beżowy, nie szary emotka i taki bardziej dziewczyński. Jak dla chłopaka to nr 1 emotka

Ja z kolei wybrałabym dla syna ten beżowy, ten niebieski w połączeniu z czarnym dla mnie zbyt ciemny emotka

Też wybrałabym beżowy. Jest jakiś taki bardziej... stylowy. W niebieskim kolory zbyt się od siebie "odcinają" i uderzają po oczach Z drugiej strony, ten beżowy będzie pewnie trudniejszy w "obsłudze" jeśli chodzi o chlapowatą jesienną pogodę, i tak dalej.

ten beżowy faktycznie bardziej stylowy i reprezentacyjny - kolor inny można wybrac bo z niebieskim tez fajnie wygląda jakby się nie chciało całkiem jasnego. A znowu ten drugi chyba łatwiejszy do prowadzenia ze względu na niezależne przednie koła.

A torbę zawsze można odpiąc choć przecież fajna jest   emotka

benasia, rettib, silvia8, staszek, lui- dzięi za wszystkie opinie, zaraz bedę decydował..uff. wszyscy jesteście tacy 'dyplomatyczni" i ten ma dobe funkcje i tamten.. ale nic bardziej jednoznacznie

Zdecydowanie nr.1, kolor nadwozia to rzecz drugorzędna
nr. 1 na koła z możliwością blokady albo skrętne, i to jest jego zdecydowana przewaga,
sprawdź jakie foteliki samochodowe się do tego pasują,
sprawdź czy jest możliwość odwrócenia, kierunku gondoli? teraz  przy gondoli to nie ma znaczenia, ale jak na tym podwoziu będzie spacerówka ro już ma to znaczenie
Ten nr 1 podobny jest do wózka polskiej firmy (jedo) którą zdecydowanie polecam,
... ale i tak o wszystkim decyduje kolor bo wiadomo, że on jest najważniejszy - na niebieskim podobno muchy nie.... siadają;)

Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6118265 Napisano: 23.11.2015 21:36:07 w SZUKAM....
gdzie znajdę listę rezerwuaru pralkowego z biedronki?
czy były tam dwa ostatnie etapy? Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6117607 Napisano: 23.11.2015 00:46:40 w Biedronka
magnus napisał(a):

krzysieq napisał(a):

Nie wiem czy zauważyliście, ale w wynikach 20 marzeń "zęby" zmieniło się na "żeby" ... hmm....

jest tak :
aby ludzie żyli szczęśliwie a nie darli ze sobą koty, zęby jak koty zawsze spadali na cztery lapy

jak dla mnie to ma sens,  jak polecą zęby w czasie darcia kotów, to mają spaść korzeniami do dołu... reklamacja może być uznana za bezzasadną:) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6117028 Napisano: 21.11.2015 13:36:23 w Popraw sobie humor...
mam nadzieję podział na osoby którym to oprawi humor, a którym nie,
nie będzie stricte pokrywał z podziałem na płcie emotka
http://bibsy.pl/o...zczyzn-poziom-mistrz Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6116885 Napisano: 20.11.2015 23:39:49 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

rkvi napisał(a):

Pamiętacie konkurs Palette, w którym samochód wygrało zgłoszenie dłuższe niż regulaminowe 160 znaków? Po reklamacjach organizator ufundował drugi samochód dla zgłoszenia zgodnego z regulaminem emotka

To było tylko raz i w przypadku Albedo. Później już się nie trafiło nic podobnego

mi się dawno temu trafiło,  że zobaczyłem relację z wyprawy na Rodos i na zdjęciach wesoła grupkę uczestników,
a pod spodem ich imiona i nazwiska oraz wygrane teksty...
w tym mój "kropka w kropkę" (nomem omen) napisałem @ do organizatora, bez wiary bo było dawno już po ptokach,
tego samego oddzwoniła jakaś dyrektor, że dadzą mi voucher na ekwiwalentną kwotę , bo akurat jej się tekst mój najbardziej podobał...
(a że były dwa identyczne zgłoszenia, to pojechał ten drugi... w to akurat nie wierzę pewnie coś pokićkali i ktoś inny wyjechał z moim tekstem )
ale nie było żadnego, ale... pisania reklamacji , choć i tak już było po terminie, po prostu honrowo

Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6116737 Napisano: 20.11.2015 21:04:29 w Biedronka
w konkursie kociego wisky, nie rozumiem tekstu nie po polsku, jaka to gwara? Ale po sukcesie tego patentu spodziewam się teraz wysypu naśladowców Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6116732 Napisano: 20.11.2015 20:56:40 w Biedronka
chyba nie ma co oskarżać aż trzech osób, że zgarnęły w sumie 7 aut. Myślę ze mogła to zrobić równie dobrze jedna i ta sama osoba. 100 znaków to mało, ale być może jury czytało między wierszami... W każdym razie więcej mam podziwu do tego faktu, niźli złości. Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6116274 Napisano: 20.11.2015 14:42:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wynik łaciatego jest pocieszający dla wszystkich.
Dla tych co piszą mniej brawurowo, że i tak mogą wygrać. Dla tych co piszą dobrze, że wcale nie przegrywają z lepszymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6115970 Napisano: 20.11.2015 10:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
uważam, że enigmatyczny "znajomy" załatwi zawsze sprawę nadprogramowych wygranych:) Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6115894 Napisano: 20.11.2015 09:25:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrs_mg napisał(a):

oba s

mundek2004 napisał(a):

emotka
ja poszedłem w inną stronę i puściłem
SIM KARTAszjan
KARTh ŁADER

oba super! mam nadzieję, że tym razem docenią takie fajne hasła emotka

Dobre! Czegóż to ci puławianie nie wymyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6115737 Napisano: 19.11.2015 21:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka

mówię wam jest :Szybki jak Tommy LEŃ Jones w „Ściganym”
pracuje jako: Przedstawiciel WOLNEEEGO Zawodu,
który jest chwilowo: ZAWIESZONY w Obowiązkach Służbowych,
więc zatrudnia się jako: freeLEŃser,
w charakterze: Pracownika GAŁĘZI Telekomunikacyjnej...
w wolnych chwilach się na konarze kiwa,  
i zamawia ale tylko "cztery" piwa;)

Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6115723 Napisano: 19.11.2015 21:26:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
...a tonąca pierwszego z brzegu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0