Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika trebor1

trebor1

#6115678 Napisano: 19.11.2015 20:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka

on jeszcze was zaskoczy!
może i wydawać się trochę nieporadny jak tak wisi,
ale jakby tak rozpalić ten konar którego się trzyma...
mówię wam przyczajony Tygrys, ukryty Smok! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6115398 Napisano: 19.11.2015 15:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

[quote=79magda napisał:

79magda]Seriously? Klawiatura bez sowy? Kurczę, Gienek, skąd Tyś się chłopie wziął? Tu naaaaaa forum wszyscy mają klawiatury z sowami, a co poniektórzy to i z łosiem emotka

a jak chcecie, żeby pojawił się słoń na klawiaturze, to trzymajcie ją daleko od myszki... bo on się podobno jej boi Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6115023 Napisano: 19.11.2015 09:07:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Znacie agencję Terytorium, która organizuje te konkursy Żywiec Zdrój ostatnio? Porządni? emotka

jak dla mnie tak, robili w tym roku cole na Statoil i jeszcze jedna colę nie pamiętam juz gdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6114956 Napisano: 19.11.2015 00:21:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michałek13 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

czy udaje się komuś wysłać teraz sms z kauflandu ktory konczy sie dzisiaj?bo mi cały czas pisze ze bład tresci

Ja wysyłałam przed samą północą i miałam to samo a na bank wszystko napisałam ok, bo miałam zapisane w wysłanych i sprawdziłam.
No to po paragonie... i tak jakoś mi się przypomniało  - ale szkoda !

1,5 h ślęczenia nad grafiką i poszło w niebyt internetowy, żeby nie powiedzieć w o.byt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6114426 Napisano: 18.11.2015 14:43:27 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

powstrzymam się i nie odpowiem na prowokację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6114423 Napisano: 18.11.2015 14:38:17 w WC - rozmowy o wszystkim

trebor1

trebor1

#6114406 Napisano: 18.11.2015 14:31:00 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Zrób konkurs na najlepszą nazwę emotka

kubizm.pl
sztuka kubistyczna.pl zakubiste.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113751 Napisano: 17.11.2015 22:31:19 w Biedronka
asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Mnie ciekawią hasła które wygrały ale NA PEWNO nikt nie napisze "czym" wygrał emotka

No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego emotka

PS: Jestem zodiakalnym Lwem, a nie dali mi LEOsia, coś tu nie gra emotka

byście się nawzajem żarli i cały czas walczyli o terytorium, a tak masz te problemy z grzywki
przepraszam, z grzywy emotka

Trebor, staryś, a tak niewiele o życiu wiesz... Lwica z Lwem nie walczą o terytorium, lecz mnożą Leosie....

a nie mogłaby koleżanka, na samym początku wypowiedzi poprzestać?
bo naprawdę dobrze się zapowiadało emotka

Niestety mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna emotka

zabolało... ale Asante Claus to wszystko widzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113744 Napisano: 17.11.2015 22:17:35 w Biedronka
asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Mnie ciekawią hasła które wygrały ale NA PEWNO nikt nie napisze "czym" wygrał emotka

No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego emotka

byście się nawzajem żarli i cały czas walczyli o terytorium, a tak masz te problemy z grzywki
przepraszam, z grzywy emotka

Trebor, staryś, a tak niewiele o życiu wiesz... Lwica z Lwem nie walczą o terytorium, lecz mnożą Leosie....

a nie mogłaby koleżanka, na samym początku wypowiedzi poprzestać?
bo naprawdę dobrze się zapowiadało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113733 Napisano: 17.11.2015 21:57:58 w Biedronka
evita napisał(a):

trebor1 napisał(a):

evita napisał(a):

Zwycięzcy, napiszcie jak wygląda rozmowa, co mówią i co czuliście emotka    Dajcie nam poczuć radość wygranej emotka

na pewno w czasie rozmowy spadł im ciap z serca...

Tej Twojej ciapy to chyba nikt nie zapomni. Nawet nie muszę się zastanawiać, jak się czuję, tylko słyszę  "CIAAPA", "CIAAPA"... 
emotka

jak będzie okazja i będa rozdawali gdzieś nagrody w większym gronie, i będzie mi tam dane być, to krzyknę: Ciaaapa! ciekawe ile się osób odwróci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113700 Napisano: 17.11.2015 21:28:33 w Biedronka
joan napisał(a):

shell napisał(a):

przepraszam, z grzywy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113683 Napisano: 17.11.2015 21:13:26 w Biedronka
evita napisał(a):

Zwycięzcy, napiszcie jak wygląda rozmowa, co mówią i co czuliście emotka    Dajcie nam poczuć radość wygranej emotka

na pewno w czasie rozmowy spadł im ciap z serca... Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113681 Napisano: 17.11.2015 21:11:57 w Wkurza mnie...
bzowapani napisał(a):

Jak już jestem w tym wątku, to napiszę co mnie dziś wkurza: przed chwilą przecięłam sobie dłoń dość głęboko ostrym nożem. Nerwy raczej nietknięte. Kurcze, przede mną dwa dni wolnego, miałam plany kulinarne i guzik z tego buuuu

jak jesteś nadal wkurzona to na pewno nietknięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113664 Napisano: 17.11.2015 20:59:50 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

wkurza mnie ten nieprecyzyjny regulamin Lego w C4 Kiory. Nic nie wspomina o Liście sklepów zakupowych. Zakupiłem trzy zestawy lego w ostatniej chwili czytając regulamin w telefonie i teraz znów muszę szukać jak chce mieć nagrodę emotka

podbijam to wkurzenie jeszcze z większą mocą !
zdobyłem te paragony nie najmniejszym kosztem, a okazało się, że i te które miałem "niby spoza listy" też uznawali
Niech to Lord Vader pochłonie! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113648 Napisano: 17.11.2015 20:49:43 w Biedronka
dysia napisał(a):

emotka  od dzisiaj mąż   będzie jeździł nowiutkim - czerwonym Leonem   emotka

tylko niech szanuje, bo to nie kosztowało 3 złote! Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113592 Napisano: 17.11.2015 20:15:02 w Biedronka
gosia16 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

monikar napisał(a):

Myślicie że już wszystkie autka obdzwonili?

w ciagu godziny 20 osób pewnie można poinformowaćemotka

Słyszę, dzwoni u męża telefon,no to może być  tylko autko,a tu .........mamusiaemotka

to jak wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113237 Napisano: 17.11.2015 14:15:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Drogie nie są, ale kolega który ma brothera parę lat przekonał mnie do zamiennika jetprint i nie mam problemu. Też odradzam takie czyszczenie samemu, bo to po prostu zapomina Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6113163 Napisano: 17.11.2015 13:03:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Spokojnie możesz wybrać każdą, byle by miała tą samoczyszczącą głowice. Nie ma problemu z znamiennikami jesli chodzi o tusze. Zwróć uwagę na to jakie pojemności kartridża pasują do wybranego przez ciebie modelu. Bo ostatnio zrobił się taki trend ze dają jak najmniejsze objętości po to by je częściej zmieniać, wiec czasami warto zastanowić się nad starszym modelem który się jakoś szczególnie nie odstaje, a kartridż dłużej w nim posłuży Wyświetl w wątku >>
0 0

trebor1

#6112943 Napisano: 16.11.2015 23:58:00 w WC - rozmowy o wszystkim
polecam drukarki brother, mają "samoczyszczące"  się głowice nic nie zaschnie nawet jak rok nie będziesz jej używała, ja mam atramentową do formatu A3 Wyświetl w wątku >>
0 0