Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7072134 Napisano: 03.01.2023 08:36:34 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

Podpowie ktoś co może być nie tak? 
Otóż wcześniej tego nie zauważałem, dopiero od 2 tygodni może zacząłem to zauważać. 
Papier i tusz cały czas używam ten sam. 
Po drukowaniu dwustronnym tekst z drugiej strony prześwituje mi na wcześniejszą stronę. Czy to wina papieru czy drukarki? Ma ktoś jakieś pomysły czego to moze być wina?
Myślę nad kupnem nowej ryzy i to sprawdzić czy wina papieru ale dopiero jutro mogę kupić nową. I się zastanawiam czy coś nie tak z drukarką...

a zmieniales papier w ostatnim czasie? bo mi to wygląda na kiepską jakość papieru. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7072121 Napisano: 03.01.2023 06:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić?

Patrząc po allegro to niektórym idzie bardzo dobrze. emotka  Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwi.

ech, dzięki za odpowiedzi. Zatem nie ma co się łudzić na uczciwe wygranie tam czegokolwiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7072086 Napisano: 02.01.2023 19:57:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7071877 Napisano: 02.01.2023 09:43:04 w Pomocy!!!!
esstercia napisał(a):

Hej. Czy wiecie co zrobić w takiej sytuacji ? Gdzie można to zgłosić ?

Centrum handlowe korona we Wrocławiu zorganizowało konkurs na swoim profilu na fb. Z początku w komentarzu widniał regulamin jednak po zgłoszeniu moich uwag po ogłoszeniu wyników został usunięty. Zadaniem w konkursie wg posta konkursowego oraz według regulaminu była odpowiedz na pytanie konkursowe. Cyt regulamin „Odpowiedzieć na pytanie konkursowe i zamieścić ją razem ze zdjęciem”. W zasadach przyznawania nagród widnieje z kolei fragment o ocenie przez jury „wypowiedzi” pod katem merytorycznym, kreatywnym itp. Przeczytałam regulamin i zawarłam w komentarzu odpowiedz oraz zdjęcie. 30stego został umieszczony komentarz pod postem od autora postu i w nim ogłoszeni zwycięzcy. Dwie wygrane osoby nie dodały odpowiedzi w komentarzu a same zdjęcia. Natomiast jedna napisała cos ale nie była to odpowiedz na pytanie tylko życzenia świąteczne. Oczywiście zwróciłam uwagę na to ze konkurs został przeprowadzony nieprawidłowo i niezgodnie z regulaminem. Mój komentarz oraz komentarz ze zwycięzcami i z regulaminem zostały usunięte… pisałam do nich na priv ale oczywiście mnie zlewają. Wygrały jakies osoby po znajomosci po prostu i to nieregulaminowe odpowiedzi.  Moze  moglibyście mi podpowiedzieć co mogę z tym zrobić, albo może ktoś z Was może skomentować posta i upomnieć się w komentarzu o regulaminowe rozstrzygnięcie konkursu i wklejenie regulaminu? 

takich konkursów na FB jest niestety mnóstwo. Nie raz widzę iż organizatorzy wybierają nieregulaminowe odpowiedzi. Ostatnio był konkurs: coś w stylu ułóż imię dla kota ze słów "Święta Bożego narodzenia" i jedna z odpowiedzi która wygrała to wypisanie kilkunastu (nie jednego) imion. Tak samo był konkurs grudniowy bodajże pentela: temat "narysuj co kojarzy ci się z zimą, na zdjęciu pokaż produkty, których użyłeś". Oczywiście jedno z miejsc zajęła praca na której ani pół produktu nie było, poza tym była ona publikowana kiedyś na instagramie, wtedy była mniej "wycięta" i widać na niej że do namalowania jej nie były użyte produkty pentela.   Organizator to właściwie zlał choć napisał że "praca zgodna z regulaminem".  Tak więc nic z tym nie zrobisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7071113 Napisano: 28.12.2022 19:26:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Z cheetosami się nie zrozumiałam w żadnym etapie... I uj z nimi.

Jeszcze jeden do roztrzygniecia. Trzeba wierzyc emotka

podsumuje to tak: takie bzdury napisałam w ostatnim etapie że raczej cud boski musiałby się stać żeby Avanti chciało to nagrodzić tak więc wiary u mnie brak. Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7071050 Napisano: 28.12.2022 16:04:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z cheetosami się nie zrozumiałam w żadnym etapie... I uj z nimi. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7070667 Napisano: 26.12.2022 19:53:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
fbmonika1966 napisał(a):

41 razy wygrana po 10zl  w bonduelle przez MONIKA K. emotka  uuuu no farciara,chyba ze monik k. bylo nawet 41

pewnie siedziała całe boże dnie i zmazywała zdrapki... ewentualnie wiedziała o której jest otwarta bramka i wtedy drapała ... ech do d z takimi konkursami Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7070131 Napisano: 22.12.2022 13:28:10 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Drare85 napisał(a):

Że ktoś próbuje lub oszukał mnie... Sprzedaż na olx, odbiorca dziś napisał, że dostał coś innego niż wysłałam. Zapakowane w folii, gdzie ja wysłałam paczkę w kartonie z napisanym nr nadania. Nie wiem czy ten ktoś próbuje mnie oszukać czy w Inpoście ktoś podmienił przedmioty. Napisałam do Olx wyjaśnienia. Rzecz warta prawie 650 zł... heh.

Nie czekaj, dzwoń do inpost.

wyjaśniła się sprawa? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7070130 Napisano: 22.12.2022 13:27:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
przelew od smolara Somat z Biedronki 100 zł Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7069950 Napisano: 21.12.2022 16:52:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic... Cheetos nadal jest dla mnie czarną magią. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069944 Napisano: 21.12.2022 16:41:31 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

as32572 napisał(a):

Dostałam list z Play z którego wynika że teraz rok ważności konta będzie kosztować 100zl.
Jest jakaś tańsza alternatywa w innej sieci? Numer nie tylko na konkursy ale i tak takich kwot nie wydaje rocznie.

zgłupieli?  emotka

ale hm co w tym złego bo coś chyba źle zrozumiałam? Ładujesz na 100 zł i jak mało dzwonisz to przez rok wydasz tylko 100 zł. Ja na ogół kupuję doładowanie na 50 zł i mam konto ważne 3 miesiące a tak mało dzwonię że na ogół to mi jeszcze 20 zł zostaje. Więc pewnie kolejnym razem doładuję na 100 zł i przez rok święty spokój. No chyba że to inaczej działa? Ktoś mnie oświeci? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069490 Napisano: 20.12.2022 12:37:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#7069371 Napisano: 19.12.2022 20:02:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Emememe napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

https://www.e-kon...ie-doby#.Y54jLHbMLIU
Znów M. Boguś ze swym "utworem"...
Serio? To już jest nudne...emotka

Tyle razy wspomniał, że go nie docenili w poprzednich konkursach, że chyba mu dali już tę nagrodę z litości emotka  Ale spoko, chcieli zgłoszenie w formie filmiku i takie ono było, a o gustach jury nie ma co dyskutować emotka Wszystko zgodnie z z regulaminem  emotka

Boże, tak się błaźnić dla dwóch dób w apartamencie jakimś.  Rozumiem tydzień ale dwa dni? Jak widać śpiewak gra o wszystko i do upadłego.

Kiedyś się sam z tego śmiałem, a potem zrozumiałem że on po prostu znalazł swój własny oryginalny, względnie skuteczny sposób i robi coś czego większość z nas się wstydzi zrobić. Nie potrafi ciekawie pisać, ale ma to gdzieś, bo ma jaja żeby zaśpiewać przed kamerą i to puścić na konkurs. Ktoś będzie to uważać za błazenadę, a ja podziwiam odwagę i determinację. I szczerze mówiąc za każdym razem mam nadzieję że w konkursach gdzie ja biorę udział, nie będzie tego gościa, bo wiem że to chwyt na jury który może się spodobać. emotka  Nudne to są wierszyki, a pół forum nie widzi nic złego żeby od lat nimi klepać kolejne zgłoszenia. Wolę takiego M. Bogusia, niż kolejny konkurs z wysypem "kreatywnych" zgłoszeń gdzie każde zdanie rozpoczyna się od liter sponsora, gdzie co piąte zgłoszenie to kiczowaty wierszyk, albo w co trzecim komentarzu ktoś walnie kolaż zdjęć rodzinnych mimo że to nie ma związku z tematyką. 

Wiesz co? Sposób może i skuteczny ale już tak przez niego oklepany że mi niedobrze się robi jak widzę jego kolejny utwór. Ale jest tak jak piszesz: te same od lat wierszyki, pierwsze litery, branie na "starość" (fejsbuk matki i ojca a zgłoszenia pisze córka) zdjęcia prac które były już zgłaszane w setkach innych konkursów. Najgorsze jest że organizatorzy się wciąż łapią na tego typu "oryginalność" ale co zrobić, taki to świat konkursowy a organizator sobie może wybrać kogo tam chce, nawet jak praca nie była robiona pod jego konkurs i jest niezgodna z regulaminem, a co tam, nagrodzimy. Trochę się dziwię że Boguś tak o wszystko "gra i śpiewa" bo czasami te nagrody nie są warte pracy jaką się włoży w zgłoszenie no ale może się nudzi po pracy to w ramach relaksu przerabia swoje dzieła pod kolejnego organizatora.     Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069272 Napisano: 19.12.2022 15:33:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
zielony napisał(a):

Lays Pizza Hut kod 50zł mail o 15:04, zgłoszenie wysłane dnia 14.12

również aczkolwiek nie wiem z którego bo wysyłałam i 14 i 15 i 16go... PS. Kod ważny do 31 grudnia 2022 r. więc mało czasu na realizację. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7069236 Napisano: 19.12.2022 14:33:27 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Że ktoś próbuje lub oszukał mnie... Sprzedaż na olx, odbiorca dziś napisał, że dostał coś innego niż wysłałam. Zapakowane w folii, gdzie ja wysłałam paczkę w kartonie z napisanym nr nadania. Nie wiem czy ten ktoś próbuje mnie oszukać czy w Inpoście ktoś podmienił przedmioty. Napisałam do Olx wyjaśnienia. Rzecz warta prawie 650 zł... heh.

Daj znać jak się sprawa rozwiązała! W sumie to ciekawe czy inpost się walnął i inną etykietę nakleił czy ktoś kombinuje. A swoją drogę niech ci przyśle zdjęcie tego co dostał i jak wyglądała paczka i jej numer.

Dostałam zdjęcie etykiety naklejonej na worek foliowy (taki do pakowania) z nr mojej przesyłki, nawet jest nazwa przedmiotu z olx, ale w środku było coś innego. Może być i pomyłka. Czekam co odpisze olx, bo teraz ani kasy, ani przedmiotu... a nie wiem jak InPost podchodzi do takich reklamacji. Mam zdjęcia wysłanej paczki i takiej jak otrzymał odbiorca.

no to dobrze że masz zdjęcie choć z drugiej strony czy Ci coś to da? Na pewno sprawa się szybko nie rozwiąże emotka A tak z ciekawości co otrzymał ten odbiorca? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069233 Napisano: 19.12.2022 14:22:21 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Dużo zgłoszeń wysyłaliście w # Żabka?
Ja 2 i zastanawiam się czy były aż tak kiepskie, bo wydawało mi się, że chociaż jedno z nich jest takie chwytliwe i z humorem.

Ja aż 1 wymęczyłem.
Ale brak weny zaowocował brakiem nagrody emotka

To samo u mnie  emotka

ja też... Napaliłam się ale jak potem usiadłam żeby coś wymyślić to pustka w głowie. Tak więc dno. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069231 Napisano: 19.12.2022 14:21:19 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

Daj znać jak się sprawa rozwiązała! W sumie to ciekawe czy inpost się walnął i inną etykietę nakleił czy ktoś kombinuje. A swoją drogę niech ci przyśle zdjęcie tego co dostał i jak wyglądała paczka i jej numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069225 Napisano: 19.12.2022 14:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

reolo3 napisał(a):

synk napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Z Heinekena nie ma wyników za wczoraj, ktoś tu ogląda mecz emotka  i nie ma czasu emotka

ktoś tu nie ma czasu regulaminu przeczytać? Za piątek, sobotę i niedzielę wyniki są na początku tygodnia

Przecież z piątku były w piątek wyniki, z soboty w sobotę i dziś też dali ale później niż zwykle. 
Więc nie gwiazdorz synk.

w piątek z piątku....w sobotę z soboty? To ciekawe...toż to w tej sytuacji nawet nie jest loteria, a rozdawanie po uważaniu.

to jest losowanie - na kogo wypadnie ten dostanie piwko. Nikt tam życzeń nie czyta przy takiej ilości zgłoszeń jakie przychodzą (bo myślę że są to dobre setki jak nie tysiące każdego dnia) mimo iż Heniek twardo na fejsie obstaje przy swoim że czytają i wybierają najlepsze. Jasne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069221 Napisano: 19.12.2022 14:09:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

Dzis doszła nagroda z konkursu tymbark ogólny, nagroda był blender i karta inwrsport, w paczce był sam blender, czy ktoś już tez odbierał nagrodę z tego konkursu , obi ślą na raty te nagrody?

może na maila ci przyślą? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7068981 Napisano: 17.12.2022 22:40:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Emememe napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

https://www.e-kon...ie-doby#.Y54jLHbMLIU
Znów M. Boguś ze swym "utworem"...
Serio? To już jest nudne...emotka

Tyle razy wspomniał, że go nie docenili w poprzednich konkursach, że chyba mu dali już tę nagrodę z litości emotka  Ale spoko, chcieli zgłoszenie w formie filmiku i takie ono było, a o gustach jury nie ma co dyskutować emotka Wszystko zgodnie z z regulaminem  emotka

Boże, tak się błaźnić dla dwóch dób w apartamencie jakimś.  Rozumiem tydzień ale dwa dni? Jak widać śpiewak gra o wszystko i do upadłego. Wyświetl w wątku >>