Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7062305 Napisano: 21.11.2022 18:24:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Dziala Wam strona Heinekena? Mi sie wyswietla komunikat niedługo cos wyjatkowego, cow w ten desen. 

Nie działa ciągle.

To jest dziwne, bo przez chwilę działała i nawet mam potwierdzenie na mailu że wysłałam zgłoszenie.... , Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7062122 Napisano: 21.11.2022 07:09:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

kreo42 napisał(a):

konkursowy napisał(a):

Uwaga na podrabiany konkurs Heinekena, który ostatnio pojawił się na stronie głównej w konkursach dzisiaj dodanych.

Link do fałszywego konkursu:
https://konkursheineken.pl

Wchodząc w regulamin tego konkursu jest zapis:

Zapis regulaminu odnosi się do CAŁKOWICIE INNEGO LINKU KONKURSOWEGO!!!

Strona z tego regulaminu nie istnieje:

Ja mam odrazu że niebezpieczne połączenie 

Ma ktoś ta stronę Heineken? Ta mi nie wchodzi 

https://www.heineken.com/pl/pl/home  ich oficjalna strona. Ani słowa o konkursie... Edit: konkurs który jest dodany w naszej bazie - link już działa aczkolwiek konkurs jeszcze się nie rozpoczął. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7061706 Napisano: 18.11.2022 16:53:24 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Pewnie mi odpiszą,że jak nie umiem odbierać przesyłek to mogę kuriera se zamawiać.Ale serio się wkurzyłam i byłam gotowa mordować:(

A ja w ostatnim czasie zauważyłam że powiadomienia iż paczka została umieszczona w paczkomacie przychodzą z opóźnieniem. I np stałam przy paczkomacie i czekałam bo kurier paczki wkładał. I czekałam, czekałam i nic (w aplikacji w doręczeniu) Gdy już się wkurzyłam i poszłam to po 10 minutach "o paczka w paczkomacie" umieszczona w czasie w którym STAŁAM przy tym paczkomacie... A tobie mogły cyferki nie wskakiwać jakie należy i może nie zauważyłaś że np nie do końca dobry numer ci się wbił. Ja tak mam w paczkomacie że ciężko wbić odpowiednie cyfry. Niby numer dobry wbijam a tam jakaś inna cyfra. Nie sądzę że kurier Ci jakieś żarty robił - od dłuższego czasu kurier sobie może wkładać paczki a człowiek w tym samym czasie je wyciągać albo wysyłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7061564 Napisano: 18.11.2022 10:47:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Milionerzy EKO z TVN, UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7061309 Napisano: 17.11.2022 15:22:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

hej mieliście coś takiego na.olx że kupujący Prosi o adres mailowy do sprzedanego towaru?

To oszustwo emotka

potwierdzam, oszustwo emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7061184 Napisano: 17.11.2022 13:09:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nadal z Avanti nie nadaję na tych samych falach Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

nanajka81

#7061170 Napisano: 17.11.2022 12:50:39 w WC - rozmowy o wszystkim
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sks900 napisał(a):

Jak coś nie wierzcie gdy dzwoni "policjant" i chce uchronić Wasze pieniądze. 400 tys. zł poszło się...
https://www.telep...-atak-polska-policja

ja to tyle tylko długów mam a nie oszczednosci

Tyle się trąbi wszędzie o tym oszustwie a ludzie tak bez mrugnięcia oka wypłacają oszczędności życia i przelewają na nieznane konto bo "ktoś zadzwonił". I starsi i młodsi, wszyscy się nabierają. 

Znajoma ostatnio tak wpadła, przelała oszustowi pięciocyfrową sumę, całe oszczędności. Młoda, ogarnięta, zaradna, wykształcona osoba. Mówiła że ją zaćmiło, nie potrafi logicznie wytłumaczyć jak to możliwe. 

człowiek się uczy na błędach... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7061143 Napisano: 17.11.2022 12:27:21 w Avanti
marzenier napisał(a):

No i to by było na tyle z mojego czekania emotka

no i mojego ech... No cóż, łudzić się jest rzeczą ludzką... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7061043 Napisano: 17.11.2022 09:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

Ja w zeszłym roku wygrałam w konkursie tym wakacyjnym w claudii i choć komunikacja była taka sobie to nagroda szybko dotarła , w tym roku w sierpniu wygrałam w dobrych radach to także burda media , co prawda zestaw kosmetyków ale również szybko dotarł , wiec jestem w szoku ze Claudia pozwala sobie na takie zachowania żeby dopominać się o nagrody, a szkoda bo to nie jest jakaś anonimowa firma X i ludzie się wkurza

ja tak z Tesco o nagrodę walczyłam... Głupi czajnik i 2 kawy... I właśnie pomogły dopiero moje nieprzychylne komentarze na FB i po 5 miesiącach w końcu nagrodę przysłali. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7061030 Napisano: 17.11.2022 07:14:16 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

sks900 napisał(a):

Jak coś nie wierzcie gdy dzwoni "policjant" i chce uchronić Wasze pieniądze. 400 tys. zł poszło się...
https://www.telep...-atak-polska-policja

ja to tyle tylko długów mam a nie oszczednosci

Tyle się trąbi wszędzie o tym oszustwie a ludzie tak bez mrugnięcia oka wypłacają oszczędności życia i przelewają na nieznane konto bo "ktoś zadzwonił". I starsi i młodsi, wszyscy się nabierają.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#7061027 Napisano: 17.11.2022 05:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wkurzona napisał(a):

Witam wszystkich,

Mam spory problem z otrzymaniem nagrody z konkursu i liczę, że jako konkursowicze pomożecie mi znaleźć jakieś rozwiązanie. Wzięłam udział w konkursie magazynu Claudia (Konkurs "Z Claudią na wakacjach" - e-Konkursy.info) i udało mi się wygrać jedną z fajniejszych nagród. Wyniki były na początku sierpnia, a nagrody miały być wysłane do 21 dni. Adres oczywiście od razu im wysłałam. 

Od września pisałam do nich wiadomości co parę tygodni, dopytując jak sytuacja z wysyłką. Oni ciągle pisali, że brak wysyłki to wina sponsora, który ma opóźnienie. W końcu się wkurzyłam i poprosiłam o kontakt do tego sponsora i wtedy przestali mi już odpisywać. Napisałam również maila do Burda Media, ale minęło kilka dni i też nie mam żadnej odpowiedzi. Zależy mi na tej nagrodzie, więc nie zamierzam odpuszczać, ale powoli kończą mi się pomysły. emotka  

no to komentuj ich posty na FB że w konkursach oszukują i nie warto brać udziału bo nagród nie przysyłają. PS. Co tam wygrałaś? Czy kontaktowałaś się z innymi osobami które wygrały i one również nie otrzymały nagrody? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#7060687 Napisano: 15.11.2022 20:45:59 w Wkurza mnie...
kreo42 napisał(a):

taylors napisał(a):

Wkurza mnie i stresuje że wysłałam w czwartek paragon listem poleconym (chodzi o konkurs Milki) i do dziś nie ruszył się z miejsca... 

Niekoniecznie, czasem też tak mam, a tu nagle że dostarczono

wysłałam 9.11, dotarł 15.11... Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0

nanajka81

#7060404 Napisano: 15.11.2022 07:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
at-babska napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

at-babska napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Astronautka napisał(a):

Czy termomix trafił w ręce niespełnionego artysty śpiewacza? 😁 OPTIMA 

na Optimę nie znalazłam filmiku, ale boczek Morliny...
a fuj, chyba go już nie kupię /

poka poka!

https://www.youtu.../watch?v=VdEtjYHgYsM

o wow... brak mi słów... wżarło mi się w mózg O_O

Z tego co widzę po danych laureatów w optimie, główni zwycięzcy to zapaleni konkursowicze z którymi ciężko wygrać. Jeden śpiewa (na co jak widać organizatorzy nadal się nabierają), drugi robi idealne zdjęcia, trzeci chyba nieźle pisze. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7060344 Napisano: 14.11.2022 20:03:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
at-babska napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

at-babska napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Astronautka napisał(a):

Czy termomix trafił w ręce niespełnionego artysty śpiewacza? 😁 OPTIMA 

na Optimę nie znalazłam filmiku, ale boczek Morliny...
a fuj, chyba go już nie kupię emotka

poka poka!

https://www.youtu.../watch?v=VdEtjYHgYsM

o wow... brak mi słów... wżarło mi się w mózg O_O

zaraz, zaraz a zmieścił się w 300 słowach wraz ze spacjami? emotka Panie, zacznij pan pisać teksty skoro w regulaminie jest "napisz" a nie śpiewaj! Twojego śpiewu już cały internet. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

#7060038 Napisano: 13.11.2022 19:42:26 w Avanti
nataszka napisał(a):

To czekamy teraz na Cheetos😝😛!!! 
Ja puściłam jak u mnie w zwyczaju
1 opis 👍i czekam co wpadnie 🤣🤣🤣
Szkoda że teraz 100 zamiast 500🙁

ja 2 zgłoszenia w pierwszym etapie i 2 w drugim... Zobaczymy z jakim skutkiem bo Avanti średnio lubi moje wypociny. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7059832 Napisano: 11.11.2022 18:35:38 w PODZIĘKOWANIA
geps4
Uczciwy i bezproblemowy i naprawdę śmiało można mu ufać i robić z nim interesy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7059803 Napisano: 11.11.2022 14:17:41 w Wkurza mnie...
zupełnie niespodziewanie padła mi bateria od laptopa... jakbym miała za mało wydatków (święta za pasem, 9 dzieci łasych na prezenty) to jeszcze to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7059798 Napisano: 11.11.2022 14:00:44 w WC - rozmowy o wszystkim
at-babska napisał(a):

Nie wiem, czy już taki temat był, ale tak mnie naszło przy święcie: czy sądzicie, że jesteście uzależnieni od konkursów? emotka

ja już nie emotka Kiedyś owszem, inaczej do tego podchodziłam, w nocy jak nie mogłam spać układałam odpowiedzi na różne konkursy. Brałam też udział we wszystkim jak leci. Teraz raczej od czasu do czasu jak mi się konkurs spodoba i wiem że nie będę musiała na niego ściemniać bo mogę po prostu odpowiedzieć. Wyrosłam z grania o byle co. Zresztą konkurencja jest naprawdę duża i bardzo kreatywna i szkoda mi nerwów tracić na przeżywania każdej przegranej. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7059795 Napisano: 11.11.2022 13:56:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
debiut na antenie radio Super Nova i gadżety emotka   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7059683 Napisano: 10.11.2022 19:28:05 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

melancholia napisał(a):

Czy często zdarza się Wam sprzedawać na OLX osobom pochodzenia Ukraińskiego? Nie chcę być źle zrozumiana, nic nie mam przeciwko nim... ale w realiach dzisiejszego internetu, zastanawiam się czy to nie jakiś scam? Wystawiłam przedmiot na OLX, dawno nic tam nie sprzedawałam, od razu odezwały się trzy takie osoby. Nie wiem, czy brać to na poważnie, czy to jakieś próby oszustwa? 

To zależy od kupującego i formy kontaktu.
Jeśli wystawiasz coś na olx a ktoś pisze do Ciebie na whatsappa (o ile masz tę aplikację podpiętą pod swój numer), to na 99% jest oszust. 
Często ledwo ktoś wystawi ofertę i w ciągu minuty ma pytanie o przedmiot. Oszuści często nie patrzą co jest wystawione, od razu pytają o niuanse i chcą wysyłkę paczkomatem lub przez "agenta" UPS czy innego emotka  
Nawet jeśli to auto albo dom emotka

Poczytaj o sposobach oszustów https://www.faceb...oups/143777390448254
https://www.faceb...oups/129637791061658

zależy co sprzedajesz i za ile bo są takie rzeczy że ludzie o nie się biją a są takie które leżą miesiącami i trudno je sprzedać. Odpowiadać odpowiadaj ale w żadne linki nie klikaj, jak ktoś chce kupić to niech kupuje z przesyłką olx i wsio. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0