Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7101118 Napisano: 16.06.2023 09:45:33 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
sabart napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Kapsułki do prania?

Jest jeszcze promocja taka https://www.promo...ilever.pl/coccolino/

od dziś w rossmanie na kapsułki z Coccolino promocja więc ten zakup wychodzi 58,98 emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7101116 Napisano: 16.06.2023 09:37:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą wbity od niechcenia kapsel z LECHa i jest koszulka emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7101088 Napisano: 16.06.2023 07:10:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

halliday napisał(a):

czy w multipakach kaktus jest jeden kod czy tyle ile lodów?

Tyle ile lodów jak są na patyczku

w ostatnim czasie zdarza mi się dużo "braków kodów" na tych lodach mimo iż są w promocyjnych opakowaniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7100159 Napisano: 13.06.2023 16:52:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lol 20 zł do wydania w google play z mleka łaciatego Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7099941 Napisano: 13.06.2023 09:00:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Ile wam się udało wygrać kaktusowych 20zł ? Nie jest jakimś problemem w moim przypadku trafić w bramkę , ale potem wygrywam maksymalnie 5 razy pod rząd, a potem ile bym nie wpisała kodów to pudło. w sumie miałam 3 takie podejścia. W bramkę trafiałam za pierwszym razem , potem kolejne 4,  a potem nawet 20 kodów pudło.
Czytałam w regulaminie - nie widzę limitu
Może to zwykły zbieg okoliczności, nie wiem...

150  patyczków 2 wygrane 💀

O matkoooo emotka  u mnie 18/104. Chociaż za lody mi się zwróciło emotka
Tylko czemu nie da się tego muru 5 dziennie przebić ...

Zastanawiam się czy mam bana, czy tak dużo osób zgłasza

Ogrom osób zgłasza z tego co mi napisali, dlatego czasami pojawia się licznik przy wysyłaniu zgłoszenia, bo system nie wyrabia.

o kurcze a u mnie na 50 patyków zero wygranych. I daruję sobie więcej prób. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7099940 Napisano: 13.06.2023 09:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Ile wam się udało wygrać kaktusowych 20zł ? Nie jest jakimś problemem w moim przypadku trafić w bramkę , ale potem wygrywam maksymalnie 5 razy pod rząd, a potem ile bym nie wpisała kodów to pudło. w sumie miałam 3 takie podejścia. W bramkę trafiałam za pierwszym razem , potem kolejne 4,  a potem nawet 20 kodów pudło.
Czytałam w regulaminie - nie widzę limitu
Może to zwykły zbieg okoliczności, nie wiem...

150  patyczków 2 wygrane 💀

O matkoooo emotka  u mnie 18/104. Chociaż za lody mi się zwróciło emotka
Tylko czemu nie da się tego muru 5 dziennie przebić ...

Zastanawiam się czy mam bana, czy tak dużo osób zgłasza

Ogrom osób zgłasza z tego co mi napisali, dlatego czasami pojawia się licznik przy wysyłaniu zgłoszenia, bo system nie wyrabia.

o kurcze a u mnie na 50 patyków zero wygranych. I daruję sobie więcej prób. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7099588 Napisano: 11.06.2023 13:08:20 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

wkurza mnie boląca noga ,wczoraj nie poszłam na wesele

a boli Cię bo? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7099326 Napisano: 09.06.2023 16:53:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

karols napisał(a):

czy w też macie problem.z odczytywaniem kodów z kaktusa ??

Możesz im wysłać na maila zdjęcie patyczków które nie możesz rozczytać wraz z paragonem i odeślą nowe kody.
Szczegóły w regulaminie.

Gdy poprosiłam ich o odszyfrowanie mi dwóch patyków dostałam takiego maila: "Jeśli masz problem z odczytaniem kodu / jest nieczytelny / masz problem z wpisaniem go, prześlij proszę do nas jego zdjęcie wraz ze zdjęcie paragonu i wymaganymi danymi, zgodnie z pkt. 10.3 naszej loterii -> pomożemy .  Zdjęcia patyczka/patyczków zawierających źle nadrukowany, nieczytelny lub niepełny Kod należy przesłać do Organizatora celem weryfikacji w terminie 7 dni kalendarzowych od dnia Zakupu (...).
Zdjęcia patyczka/patyczków wraz ze zdjęciem Dowodu Zakupu należy przesłać na adres e-mail Organizatora: [email protected] , z podaniem następujących danych:
•             imię,
•             miasto,
•             numer telefonu,
•             adres e-mail.
Organizator dokonuje weryfikacji poprawności Kodu na podstawie przesłanego zdjęcia patyczka oraz Dowodu Zakupu. " Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

nanajka81

#7099179 Napisano: 09.06.2023 09:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Idziesz w zaparte, jak drugi "ulubieniec" forum, ninja. On wmawia ludziom, że nie wygrał plagiatem, a Ty próbujesz wmówić, że nie obchodzisz regulaminów.

No właśnie. I żeby jeszcze te pomysły były różne to nie, ciągle to samo. Jak się przejrzy wszystkie te filmiki to jest dokładnie TO SAMO - zmienia się tylko marka której się "podlizuje". Dla mnie to było kreatywne przy pierwszym filmiku, zgłoszonym zgodnie z konkursem czyli "nagraj i pokaż" a teraz jak widzę gdzieś takie zgłoszenie i ono wygrywa mimo iż "trzeba było krótko napisać" to bierze mnie wiadomo na co... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7098844 Napisano: 07.06.2023 14:05:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier InPost fontanna dla kota (brak jakichkolwiek dokumentów zwrotnych) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#7097541 Napisano: 02.06.2023 11:36:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
wzięłam udział bo "a czemu by nie" i dziś "Gratulujemy wygranej Swiffer Duster" everydayme... Konkurs zakończył się 31 marca... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7097331 Napisano: 01.06.2023 17:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Konkursowaona napisał(a):

banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka

Moja też cała czarna, w dodatku nie lubi smaczków, prawie nic nie lubi jeść prócz swojej jednej karmy i nie ma czym jej przekupić, będzie tylko zabijać pogardliwym wzrokiem na zdjęciu, już widzę jak to pięknie wyjdzie 😁

. z produktem whiskas jak kot je je. Zdjęcie mało wybitne bo kot nie chciał współpracować ale smaczki jeszcze od biedy zje, innej karmy whiskas nienawidzi. Wygraliśmy fontannę (akurat ją chciałam bo jak mojemu naleję wody do miski to jakoś jej nie widzi, może jak mu będzie coś bulgotać to będzie pił...)

A potwierdzenie na @ przychodzi?

nie Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#7097277 Napisano: 01.06.2023 13:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursowaona napisał(a):

banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka

Moja też cała czarna, w dodatku nie lubi smaczków, prawie nic nie lubi jeść prócz swojej jednej karmy i nie ma czym jej przekupić, będzie tylko zabijać pogardliwym wzrokiem na zdjęciu, już widzę jak to pięknie wyjdzie 😁

. z produktem whiskas jak kot je je. Zdjęcie mało wybitne bo kot nie chciał współpracować ale smaczki jeszcze od biedy zje, innej karmy whiskas nienawidzi. Wygraliśmy fontannę (akurat ją chciałam bo jak mojemu naleję wody do miski to jakoś jej nie widzi, może jak mu będzie coś bulgotać to będzie pił...) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#7097005 Napisano: 31.05.2023 17:11:08 w Wkurza mnie...
mariellea napisał(a):

Hejka, nie siedzę długo w konkursowym świecie ale muszę wylać komuś swoje żale dlatego założyłam konto. Wkurza mnie, że w konkursach często wygrywają mało pomysłowe i niskiej jakości zgłoszenia...Nie mówię, że moje są najlepsze ale często mam swoich faworytów, dopracowanych I z pomysłem, którzy nic nie wygrywają, organizatorzy za to wybierają coś co według mnie nie zasługuje. Nawet teraz pojawiły się wyniki na lectus24.pl na insta, do wygrania był fotel i chyba zamiast po zgłoszeniach wybierali po profilach na Instagramie... Bo wygrały same osoby zajmujące się dekorowaniem wnętrz, a nagrody niespodzianki trafiły do dwóch kobiet, które napisały po jednym zdaniu ale mają profile 100 tys. + obserwujących... Aż się przestaje człowiekowi chcieć.

a ja siedzę długo w tym konkursowym świecie i też często się dziwię czemu dana odpowiedź wygrała przecież były inne, 1000 razy ciekawsze... Moje wnioski (FB): część odpowiedzi jest wybieranych na chybił trafił, część bo mają np. zdjęcie/film z czymś od organizatora, część bo się wyróżniają długością/czcionką/czymkolwiek innym, część jest losowana a część (gdy jest mało odpowiedzi) jest czytana i wybierane są odpowiedzi osób które np. na ich profilu jeszcze nie wygrały. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#7096999 Napisano: 31.05.2023 16:57:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Twoje zgłoszenie zostało nagrodzone przez Jury nagroda dodatkowa II stopnia - fontanną dla kota.
whiskas, etap I Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7096925 Napisano: 31.05.2023 13:38:12 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

monikar napisał(a):

Poszłam dziś do Lidla kupić produkty Elseve na konkurs ale jak zobaczyłam, ze jeden szampon kosztuje prawie 20zl a trzeba kupić dwa produkty to odpuściłam. Strasznie drogo.

Zrobiłam dokładnie to samo. A dzień później widziałam w Biedronce jakiś dwupak z odżywką i kosztował chyba 18zł...

dobrze wiedzieć to i ja odpuszczam ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7096703 Napisano: 30.05.2023 19:44:03 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Świeżynka z wątku "Zapowiedzi": Posiadasz kask, rower. Udajesz się na wycieczkę rowerową. Opisujesz szczegółowo trasę tej wycieczki, załączasz również zdjęcia. Możesz wygrać: kask, rower.

F* logic, tym sposobem... nigdy roweru nie wygram.

Dla mnie i tak odwiecznym hitem jest kup tabletki do zmywarki i wygraj zmywarkę. Ewentualnie kolejne tabletki do zmywarki, której nie masz  emotka  Tym sposobem nadal nie mam zmywarki, za to tabletek do zmywarki wygrałam milion.

Tak kiedyś było bo teraz to już jednak bieda z nagrodami. Kup produkty za xx wstrzel się w bramkę i wygraj 100 zł... Ewentualnie karty do Decathlonu, Adidasa, Smyka - o ile masz szczęście bo jak nie masz to wiadomo że kasę wydasz na gwarte produkty i nijak Ci się to nie zwróci. Mnie wkurza że są osoby, które nie mając dzieci grają o rzeczy dla dzieci (maskotki, rowerki, klocki lego) a potem za jakieś straszne ceny (prawie jak sklepowe z zerową możliwością negocjacji) je wystawiają na olx. Rozumiem że grają dla jakiejś chorej satysfakcji (jestem super! znów wygrałem) i tylko po to aby się pochwalić i zarobić ale mogliby sobie czasami darować i dać szansę wygrać tym którym rzeczywiście takie coś się przyda. Plus taki że sporo tych rzeczy bardzo słabo się sprzedaje i np. wielki miś już od dobrych kilku lat czeka aż ktoś łaskawie go kupi za 300 zł... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#7096577 Napisano: 30.05.2023 12:36:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś "wygrałam" tylko dodatkowy wydatek na prezent urodzinowy dla kolegi syna... emotka Miesiąc mam koszmarnie drogi, urodziny za urodzinami i jeszcze znienacka kolejny wydatek. PS. I jeszcze kinder! Bu! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7096458 Napisano: 29.05.2023 20:27:41 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

I nigdy nie używajcie 3 pod rząd masek złuszczających do stóp (tak byłam, głupia chciałam przyspieszyć proces).
Nawet w balerinach widać płaty łuszczącej się skóry,to porada na wkurzenie:)

a porządnie schodzi? jakiej marki uzylas? na moje pięty nic nie pomaga, co zrobię jakie skarpety (a testowałam już dużo) to efektu złazenia skóry brak. Wyświetl w wątku >>
0 0