Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7049573 Napisano: 27.09.2022 20:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgorzata_b napisał(a):

Rybcia0707 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy wymieniacie te słuchawki czerwone Solo 3 z Kinleya na Beats Studio czy zostawiacie takie jak przysłali?

Ja wymieniam - o ile mi coś odpiszą. Solo 3 w porównaniu do Studio nie mają zbyt fajnych opinii. Zresztą wg regulaminu dostałam złe słuchawki, chce właściwe.

Wczoraj dostałam odpowiedź od fortisa żeby wysłać im raz jeszcze swoje dane, a oni wyślą do mnie kuriera po te czerwone słuchawki i przekażą te opisane w regulaminie. Teraz czekam tylko na etykietę od fortisa.

Ja dziś napisałam że chyba zaszła jakaś pomyłka że nie dostałam słuchawek zgodnie z regulaminem i protokołu otrzymania nagrody i dostałam takiego samego maila o przekazaniu danych dla kuriera.

mi tylko napisali cyt "Dzień dobry,

dziękujemy za kontakt oraz informację. Informujemy, że zajmujemy się sprawą.

Niebawem otrzyma Pani odpowiedź reklamacyjną.

Pozdrawiamy

Organizator Loterii". Ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049558 Napisano: 27.09.2022 19:45:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Czy wymieniacie te słuchawki czerwone Solo 3 z Kinleya na Beats Studio czy zostawiacie takie jak przysłali?

Ja wymieniam - o ile mi coś odpiszą. Solo 3 w porównaniu do Studio nie mają zbyt fajnych opinii. Zresztą wg regulaminu dostałam złe słuchawki, chce właściwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049331 Napisano: 27.09.2022 06:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Mi dziś przyszły z Kinley jedne te słuchawki pomarańczowe, a drugie te właściwe... więc nie wiem jak oni to wysyłają emotka

mogłabyś wrzucić zdjęcia tego co ci przyszło???

U mnie dziś też przyszły te słuchawki Solo 3 emotka  
Na jaki email pisaliście reklamację?

[email protected]

czy shakery też wysyłali? zapomniałam całkowicie o tym konkursie

Dziękuję napisałam,ciekawe co odpiszą, czekam też na 2 shakery

Ja również czekam na shakery.

na razie to oni mają problem z wysłaniem właściwych słuchawek emotka na shakery przyjdzie pora Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7049299 Napisano: 26.09.2022 19:29:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Mi dziś przyszły z Kinley jedne te słuchawki pomarańczowe, a drugie te właściwe... więc nie wiem jak oni to wysyłają emotka

mogłabyś wrzucić zdjęcia tego co ci przyszło???

U mnie dziś też przyszły te słuchawki Solo 3 emotka  
Na jaki email pisaliście reklamację?

[email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049235 Napisano: 26.09.2022 15:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

[quote=Czy ktos juz pisal do agencji w sprawie zlych sluchawek? 

nanajka81]

fantagiro napisał(a):

w loterii Kinley
Fortis nie dołączył podobno żadnych dokumentów gwarancyjnych do słuchawek, czytników, projektorów- będziecie  naciskać aby  dosłali? 

na razie to ja bym chciała dostać właściwe słuchawki... emotka Sprzedawać i tak nie zamierzałam więc papier mi średnio potrzebny.

oby nie zaszwankowały za np. rok i ...bujać się z Organizatorem i jego pośredniczeniem. Słuchawki nie za 2-3 stóweczki w końcu  to są. Przecież wystarczy jeden papier napisać i przesłać nawet na maila i mamy pełną 24m gwarancję. Ja na 100% upominam się o Dowód przekazania nagrody ! No papier powinien być ale właściwe słuchawki również a nie coś co wcale nie ma dobrych opinii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049215 Napisano: 26.09.2022 14:06:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamuska085 napisał(a):

mogłabyś wrzucić zdjęcia tego co ci przyszło??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049190 Napisano: 26.09.2022 12:21:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

[quote=Czy ktos juz pisal do agencji w sprawie zlych sluchawek? 

nanajka81]

fantagiro napisał(a):

w loterii Kinley
Fortis nie dołączył podobno żadnych dokumentów gwarancyjnych do słuchawek, czytników, projektorów- będziecie  naciskać aby  dosłali? 

na razie to ja bym chciała dostać właściwe słuchawki... emotka Sprzedawać i tak nie zamierzałam więc papier mi średnio potrzebny.

ja wysłalam reklamację. Kazali mi odesłać słuchawki... Niedoczekanie. Niech sami naprawia błąd. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049153 Napisano: 26.09.2022 09:05:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

w loterii Kinley

no właśnie ..właściwe emotka
Co do gwarancji- ostatnio padły mi JBLki po 8m-cach . Z konków bez papierów. Nie dało się ich włączyć a JBL zażądał dowodu zakupu ew. przekazania nagrody.
Kupione były na forum świadomie, że bez dokumentacji i ...poszły do kosza.  Wolę w tym przypadku "dmuchać na zimne " emotka

też miałam JBL (wygrane przeze mnie) i były bez papierów, padły po kilku miesiącach... Niby regulaminowo 400 zł kosztowały a taki szajs emotka Tu są inne słuchawki i mąż mówi że może i bez papierów dało by się reklamować aczkolwiek na razie reklamuje słuchawki u organizatorów... Wyświetl w wątku >>
1 fantagiro 0

nanajka81

#7049151 Napisano: 26.09.2022 09:00:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Emememe napisał(a):

Poproszę o fajną wygraną w tym tygodniu!

ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049147 Napisano: 26.09.2022 08:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

w loterii Kinley

na razie to ja bym chciała dostać właściwe słuchawki... emotka Sprzedawać i tak nie zamierzałam więc papier mi średnio potrzebny. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049100 Napisano: 25.09.2022 17:39:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
radziosny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

psika napisał(a):

Jak to jest możliwe? Tyle zgłoszeń wysłałam na Kinder, jeden zegareczech chciałam wygrać dla córci i co? I d***!  A ludzie wygrywają i sprzedają... Co za niesprawiedliwosc😢😢😢😢

ja też tak chciałam a wygrałam dopiero znalezionym paragonem... Więc pozostaje Ci... szukać?  A poza tym to uwierz mi że większość ludzi zgłasza tam naprawdę dużo paragonów żeby wygrać. Tak jak i z innych konkursów - ostatnio szok przeżyłam gdy zobaczyłam że ktoś na olx sprzedaje w sporej ilości herbaty lipton (te w których można wygrać bilety na D.Z) i ciastka zozole i mnóstwo innych słodyczy, które trzeba było kupić aby coś wygrać. To ja dzielnie kupuje po jednym i zjadam a ludzie kupują hurtowo, grają paragonami a potem sprzedają niekoniecznie jakoś bardziej okazyjnie... Powodzenia!

Wiesz to już jest dziwne kupować herbaty, by później sprzedawać i nagrody i to co się kupiło, ale ok - nie oceniam, bo może komuś się to opłaca.. Ja sam już tyle tych góralków zjadłem, że już mi nie dobrze jak je widzę i trochę wkurza takie coś jak później ktoś na aukcji sprzedaje.. ale w sumie wolny kraj emotka . Kinleya kupiłem jednego, pod koniec promocji i jeszcze się wahałem, bo był za 6zł, ale słuchawki wleciały. Czasami wystarczy jedną rzecz kupić emotka

no kinley to ja też z przypadku kupiłam tyle że na początku promocji i mnie wylosowali (bo oczywiście pudło przez messengera trafiłam) a teraz to bujanie się bo słuchawki przysłali inne niż mieli w regulaminie. A z tą sprzedażą na OLX, no tak, to jest dziwne ale z drugiej strony na tych produktach, które należy kupić aby wygrać to przecież obecnie można zbankrutować wszystko takie drogie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7049053 Napisano: 25.09.2022 10:02:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
psika napisał(a):

Jak to jest możliwe? Tyle zgłoszeń wysłałam na Kinder, jeden zegareczech chciałam wygrać dla córci i co? I d***!  A ludzie wygrywają i sprzedają... Co za niesprawiedliwosc😢😢😢😢

ja też tak chciałam a wygrałam dopiero znalezionym paragonem... Więc pozostaje Ci... szukać?  A poza tym to uwierz mi że większość ludzi zgłasza tam naprawdę dużo paragonów żeby wygrać. Tak jak i z innych konkursów - ostatnio szok przeżyłam gdy zobaczyłam że ktoś na olx sprzedaje w sporej ilości herbaty lipton (te w których można wygrać bilety na D.Z) i ciastka zozole i mnóstwo innych słodyczy, które trzeba było kupić aby coś wygrać. To ja dzielnie kupuje po jednym i zjadam a ludzie kupują hurtowo, grają paragonami a potem sprzedają niekoniecznie jakoś bardziej okazyjnie... Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
1 Wiolka85 0

nanajka81

#7048975 Napisano: 24.09.2022 15:04:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

https://ekokonkur...s/523_1663458452.jpg
emotka

Piękna fotoszopka.... Ale tam dużo takich zrobionych zdjęć. Rok czy dwa lata temu też mieli jakiś podobny konkurs i też wygrywały dziwności.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7048803 Napisano: 23.09.2022 15:34:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

I u mnie kinder

u mnie w końcu też. emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7048780 Napisano: 23.09.2022 14:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fortis kazał napisać reklamację odnośnie Kinley i odesłać słuchawki.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7048691 Napisano: 23.09.2022 10:20:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wszyscy którzy dostali z Kinley słuchawki inne niż były w regulaminie (przyszły czerwone Beats Solo a miały być Beats Studio) - co z tym robicie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7048687 Napisano: 23.09.2022 10:01:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki z Kinley Beats Solo (w regulaminie było że mają być Beats Studio) kolor czerwony, FEDEX Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

nanajka81

#7048145 Napisano: 21.09.2022 05:42:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
crayola... poddaję się... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7048076 Napisano: 20.09.2022 16:54:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lech emotka Na cały konkurs czyli ponad 100 wbitych kodów - trafiłam jedną koszulkę. Oczywiście w dodatkowym mnie nie wylosowali... Wyświetl w wątku >>
0 0