Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7085240 Napisano: 22.03.2023 13:36:53 w PODZIĘKOWANIA
cudaczek2002
Dziękuję, w pełni polecam! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7085131 Napisano: 21.03.2023 17:42:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas
takie pytanko. czy masz jakieś plany względem aplikacji czy to zakończony projekt?

pytam, bo trochę tam błędów w niej jest i nie wiem czy jest ją usuwać czy trzymać emotka

podpinam się. Bardzo lubiłam aplikację ale coś mi się wykrzaczać zaczęła i częściej używam strony niż jej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7085087 Napisano: 21.03.2023 14:43:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

nanajka81

#7084719 Napisano: 19.03.2023 16:08:30 w Dyskusje o loteriach
misiamarysia napisał(a):

kasiulaa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Pochwalcie się wygranymi czy ktoś już cos super zdrapał bo chce mieć motywację.

Przyszalałam wczoraj na wyprzedażach w Biedronce i dostałam 8 zdrapek - 0 wygranych. Także troche słabo....

Ja nawet chciałam zagrać w loterii Nutella, bo była mi potrzebna do przepisu, więc kupiłam dwa słoiki (jeden mały i jeden największy, za który zapłaciłam aż 27,99 zł) i w dwóch nie byłam w stanie odkleić tej cho....nej naklejki, jedna się porwała, drugą próbowałam zwilżyć wacikiem - jeszcze gorzej, więc nic z tego nie wyszło, tylko złość została i niezdrowa Nutella, więc u mnie z loteriami tak właśnie emotka

nie przejmuj się tylko uznaj że "pudło". Mi siostra przysłała 3 kody i wszystkie zero trafień... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7084677 Napisano: 19.03.2023 09:00:47 w Dyskusje o loteriach
alexandra_sasa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

alexandra_sasa napisał(a):

marcella napisał(a):

chalabala47 napisał(a):

Czy ktoś z forum wygrał może jakąś nagrodę z loterii balcerzak? Jakoś tak cicho o tej loterii i nie wiem czy jest sens się w to angażować.

Jeszcze nie spotkałam promocyjnych opakowań

bardzo ciężko znaleźć promocyjne opakowania, a byłam już w kilku różnych sklepach 😔

Znalazłem Kindziuka w Biedronce w promocyjnych opakowaniach. Nikt jeszcze nie wygrał, bo jeszcze nie nadszedł czas rejestracji zgłoszeń.

Ktoś odpowiedział na pytanie z zeszłego roku emotka

Rejestracja możliwa od 3 kwietnia 2023. Zobaczymy czy wtedy uda nam się łatwiej dostać wędliny w promocyjnych opakowaniach 😏

Balcerzak w promocyjnych opakowaniach jest w biedrze Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7084316 Napisano: 15.03.2023 19:51:03 w Avanti
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

ewka.kr napisał(a):

Emememe napisał(a):

rufus napisał(a):

Za ktory etap leci lays?

9 etap

nie wiem może źle patrze widzę listy do etapu 8 . czy listy są poźniej niż maile?

Tak, listy są najczęściej po e-mailach. Idzie na bank etap 9.

ten etap gdzie była tańcząca murzynka w różowym ganierku

Nie! To był 9 etap z Lay’sami zamiast Giewontu

serio? byłam przekonana że ten z murzynką (on był wcześniej?) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7084295 Napisano: 15.03.2023 16:40:03 w Avanti
FBmarta22 napisał(a):

ewka.kr napisał(a):

Emememe napisał(a):

rufus napisał(a):

Za ktory etap leci lays?

9 etap

nie wiem może źle patrze widzę listy do etapu 8 . czy listy są poźniej niż maile?

Tak, listy są najczęściej po e-mailach. Idzie na bank etap 9.

ten etap gdzie była tańcząca murzynka w różowym ganierku Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7084248 Napisano: 15.03.2023 10:58:58 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają konkursy na FB i organizatorzy którzy nie rozdają wszystkich nagród. Miały być 3 nagrodzone osoby - są dwie. Miały być krótkie odpowiedzi - wygrywają wiersze i eseje. Miały być oryginalne zdjęcia - wygrywają profesjonalne upstrzone produktami organizatora. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7084130 Napisano: 14.03.2023 13:38:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
miałam o nic z Lays nie grać ale siostra wciąż przysyła paragony z nimi to zagrałam. Efekt: Pufa Lays. Jednym paragonem wysłanym na któryś tam etap... No to sobie dzieci siostry posiedzą. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7083983 Napisano: 13.03.2023 17:25:41 w Dyskusje o loteriach
dala napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Pochwalcie się wygranymi czy ktoś już cos super zdrapał bo chce mieć motywację.

Ja pierwszego dnia zaszalałam i zrobiłam zakupy za nieco ponad 300 zł, w tym kawy, kosmetyki, suszone owoce i słoiki. W sumie odebrałam 9 zdrapek. Wydrapałam Cukierki Skittles 38g oraz Makaron Konjac Asia Style. 7 zdrapek pustych. Bez szału emotka

szczerze? Porażka! Dlatego ja loterię odpuszczam. Jak mi się zdarzy jakąś zdrapkę mieć (bez wyliczania co i za ile muszę kupić aby ją
dostać)  to będę drapać ale z moim szczęściem nie przewiduję żadnych
wygranych. Ewentualnie jakieś badziewia których nie jem i jeść nie będę
(np. chałwa...) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083848 Napisano: 13.03.2023 07:34:40 w Dyskusje o loteriach
Wg mnie ta loteria jest durna i nie jest przeznaczona dla zwykłych ludzi robiących tam zakupy na co dzień. Kto normalny idzie i kupuje słodycze za 39 zł? Albo kosmetyki za tyle? Suszone owoce? Mrożonki? No chyba tylko hurtownicy albo ci co raz na tydzień idą do biedry i robią porządne zakupy. Albo konkursowicze - wiadomo. Ja w Biedrze bywam mniej więcej co drugi dzień, wydaję kupę kasy (mniej więcej 30-70 zł) ale na codzienne jedzenie i raczej to się nie zmieni przy obecnych cenach. Poza tym ta loteria bardzo mi się kojarzy z ostatnią akcją "Bystrzaki", kiedy to aby upolować naklejkę trzeba było kupić konkretne rzeczy i kiedy to po 2,5 miesiącach akcji przy kilku zakupach w tygodniu nazbierałam 25 naklejek... Po prostu robiłam zakupy tego co potrzebuję a nie tego co nie potrzebuję aby naklejkę zdobyć. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7083816 Napisano: 12.03.2023 17:56:37 w Dyskusje o loteriach
sks900 napisał(a):

jokan napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ale będzie zamieszanie z tymi zdrapkami z Biedry.
Już czuje kto wygra te główne nagrody nikt kto nie będzie znajomym królika.

beznadziejnie to zrobili

co to za konkurs?emotka

https://www.biedronka.pl/pl/loteria

czy ja dobrze rozumiem że trzeba kupić za 39 zł produkty tylko i wyłącznie z tej samej kategorii aby dostać zdrapkę??? Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7083779 Napisano: 12.03.2023 08:51:40 w Dyskusje o loteriach
sesyjnie1 napisał(a):

ciotkabernatka napisał(a):

Czy Wy też w wygranych piniatach macie wszystkie Kinder Czekolady ważne do kwietnia?
Kurczę, chciałam ją sprezentować, ale otworzyłam jedno opakowanie i wszystkie czekoladki mają biały nalot, więc tak mi trochę głupio komuś je dać emotka

Nasze do czerwca

moje tez czerwiec/lipiec aczkolwiek w piniacie z 2 lata wstecz też miałam baaardzo krótki termin przydatności (większość chyba właśnie do kwietnia) więc porozdawałam komu się dało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083723 Napisano: 11.03.2023 12:18:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Hej emotka
Jak rozumiecie regulamin zwrotu adidas w Rossmann, jeden uczestnik moze zakupic 5 produktów na jedno konto bankowe, ale na oddzielnych paragonach. 
Trzeba kupic różne produkty?
Z góry dziękuję za odpowiedź. 
Pozdrawiam

Rozumiemy to tak, że jeden uczestnik może dostać zwrot za pięć produktów na jedno konto bankowe, każdy musi być na osobnym paragonie.  Gdzie widzisz informację, że mają być różne?

Swoją drogą zawsze zastanawia mnie, kto bierze udział w takich akcjach - satysfakcja gwarantowana. O zwrot możesz wystąpić, gdy produkt nie spełnił twoich oczekiwań. Kupujesz pięć produktów i do każdego ściemniasz, że nie spełnił twoich oczekiwań, żeby dostać te kilka produktów za darmo? Czym innym są dla mnie akcje testowania - na zasadzie przetestuj za darmo nasz produkt, kup i dostań za niego zwrot. Niby to samo, a jednak inaczej. A już najfajniejsze są akcje, gdy żeby dostać zwrot musisz wypełnić formularz, napisać czemu ci nie odpowiada i odesłać produkt z minimum 50% zawartości emotka  no to jest w ogóle hit.

Też uważam, że to kiepskie działanie marketingowe. Dużo lepiej byłoby kup i przetestuj za darmo.

tak, akcja jest beznadziejna bo zanim się przetestuje produkt i będzie się z niego niezadowolonym to trzeba kilka myć a na to nie ma czasu bo zwroty znikają błyskawicznie. Aczkolwiek mi ten adidas nie podpasował. Butelka fajna ale żeby produkt był jakiś innowacyjny to raczej nie. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

nanajka81

#7083650 Napisano: 10.03.2023 13:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Lepiej wyślij na członka rodziny  innym kontem bankowym.Mało tych zwrotów i błyskawicznie się rozchodzą.

na godzinę 13:30 w dniu dzisiejszym czyli 10.03 - zwrotów z rossmanna zostało 133 (taka informacja pokazała się po wysłaniu formularza do zwrotu) tak więc kto pierwszy ten lepszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083479 Napisano: 09.03.2023 13:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w tych zwrotach adidas 1 osoba może wziąć udział w każdym ze sklepów?

a jaki to konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083230 Napisano: 08.03.2023 13:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ładnie jedzie Grażynka  emotka
No i dobrze w vilofle też niektórzy mieli dużo i jakoś nikt nie miał z tym problem u że

Ja nie mam z tym problemu emotka

ja też nie i w sumie to mi się śmiać chce że tak walczy Grażynka o odchwaszczacze. A z drugiej strony pewnie potem wystawi je na OLX i będzie nimi handlować więc może i poświęcony czas na drapanie zdrapek się jej zwróci...

Raczej walczy o główną, bo żeby imię i nazwisko się pojawiło trzeba chyba grać z paragonem emotka

Czyli rolniczka albo jakaś handlarka bo kto normalny by kupował takie specyficzne rzeczy tak po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083220 Napisano: 08.03.2023 13:01:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ładnie jedzie Grażynka  emotka
No i dobrze w vilofle też niektórzy mieli dużo i jakoś nikt nie miał z tym problem u że

Ja nie mam z tym problemu emotka

ja też nie i w sumie to mi się śmiać chce że tak walczy Grażynka o odchwaszczacze. A z drugiej strony pewnie potem wystawi je na OLX i będzie nimi handlować więc może i poświęcony czas na drapanie zdrapek się jej zwróci... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083142 Napisano: 08.03.2023 08:44:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelina558 napisał(a):

Firma x zrobiła konkurs na Facebooku na najbardziej kreatywną odpowiedź. Wybrała niemal najsłabszą, nie odpowiadającą na wszystkie pytania zawarte w regulaminie. Okazało się, że w ostatnich konkursach ten laureat wygrał już wczesniej dwa razy. Nie zdarza się to przecież często, szczególnie, że w każdym wygrywa tylko jedna osoba. Pod postem konkursowym kobieta wrzuciła screeny potwierdzające dziwność sytuacji. Inny zdziwił również wybór akurat tej odpowiedzi. A firma ,, rozwiązała " problem usuwając te komentarze. Co ewidentnie potwierdza, że nie było to rozegrane fair.

U każdego kreatywność znaczy co innego. Wybrali co im spasowało. Mnie irytują np konkursy: "napisz krótko" a ludzie piszą poematy albo wiersze i to wygrywa, mimo iż krótkie nie jest. Albo "napisz w pięciu słowach z czym kojarzy ci się wiosna" i... w odpowiedzi eseje... Albo "narysuj z czym kojarzy Ci się zima - na zdjęciu uwzględnij nasze produkty, którymi stworzyłeś obrazek" i wygrywa profesjonalna praca narysowana przynajmniej miesiąc wcześniej  (była wrzucona na insta miesiąc wcześniej) i oczywiście na zdjęciu ani kawałka produktów organizatora. Albo wygrywa ktoś i się okazuje że wygranej pracy nie ma w komentarzach... Ot wygrał i od razu usunął. Tak więc nie ma co się denerwować - dziwnych przypadków jest więcej. Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

nanajka81

#7082989 Napisano: 07.03.2023 10:52:30 w SZUKAM....
danudud napisał(a):

Dostał juz ktoś pozytywną  weryfikację  na maila   zwrot 3 ziarna kujawski.

wysyłałam rano 2.03 - i do dzisiaj nic nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0