Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7072912 Napisano: 06.01.2023 12:30:25 w Moje konkursowe początki...
vazzz napisał(a):

Wygrana  której w tamtych czasach marzyłam to były darmowe zakupy z Chwili dla Ciebie. Już ustalałam kogo na nie zabiorę (4 osoby) i jak rozdysponuję zadania. Niestety nie udało się, chociaż do samego końca trwania tego konkursu wysyłałam kartki pocztowe z naklejonym kuponem.

Oj też się łudziliśmy na te zakupy! emotka emotka Ale z tych gazet to nigdy nic nie wygrałam choć zdarzało mi się i wysłać kartki pocztowe (ileż to zachodu było) a potem i smsy. Jedyna nagroda gazetowa o jakiej sobie przypomniałam to że wygrałam w 2005 roku jakieś dwie książki z bajkami. Też je do tej pory mam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7072781 Napisano: 05.01.2023 14:53:19 w Moje konkursowe początki...
fan-mandaryny napisał(a):

Ja właściwie o wszystkich nagrodach na bieżąco pisałem, ale podsumowania robić nie będę, bo mi się po prostu nie chce i sam nie wiem, ile nagród wygrałem. Gram dla przyjemności, statystyki są ważne, owszem, ale na to potrzeba czasu. Łatwiej by było na bieżąco notować w zeszycie, a tak z całego roku zebrać tę drobnicę byłoby ciężko.

ja podobnie choć poprzedni rok konkursowo miałam dość słaby i raczej nie ma się czym "chwalić". Wiele konkursów mnie zawiodło (moje zaangażowanie nie zostało docenione) niektóre (ale raczej mała ilość) zaskoczyły (zaangażowanie zostało docenione + miałam szczęśliwe paragony od kolegi z forum emotka ) wiele mnie wkurzyło (rossman, cheetos, lays, żabka, beskidzkie, regina itd itp) Oczywiście bramki nie były łaskawe się otwierać i właściwie boję się go podsumowywać aby ten rok nie był podobny choć z góry zakładam że pewnie będzie, taka ze mnie optymistka. Co do konkursów ze "starych lat" pamiętam jak się zbierało naklejki z gum Dynastia, nazbierałam z siostrami prawie cały album (brakowało nam jednej naklejki ale siostra dokleiła na to miejsce kasę) i wysłała. W zamian przysłali nam cały pakiet gum i jakiś gadżetów i strasznie się z tego cieszyłyśmy. Potem kilka lat później (rok bodajże 1999) siostra wygrała wypasiony keyboard Jamahy w jakiejś gazecie (bardzo przeżywała że to nie koszulka z drugiego miejsca) - keyboard działa do tej pory i ja go mam emotka Potem moja ś.p. Babcia była w "Idź na całość" i wygrała wypasione drzwi (już ich nie ma) a potem jakoś ja się trochę wkręciłam a siostry odpuściły totalnie choć zawsze miały więcej szczęścia. Daleko mi do tych wszystkich wielkich wygranych. Nie jestem na burym końcu ale też nie jestem na początku. Taki tyło-środek. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7072512 Napisano: 04.01.2023 16:36:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bye bye niedobry cheetosie... Bardzo mnie zawiodłeś, bardzo! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7072448 Napisano: 04.01.2023 13:40:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurzyło mnie własne bałaganiarstwo - posiałem gdzieś kluczyk od pudełka z płytami instalacyjnymi. emotka
Przewróciłem dom do góry nogami i nie znalazłem. Musiałem pudełko rozwalić, bo potrzebowałem reinstalować pakiet office... emotka emotka emotka

aj tam bałaganiarstwo. Pewnie schowałeś w miejscu które będzie łatwe do znalezienia no i jak się okazuje wcale tak nie jest. Miewam tak dość często i zawsze gdy już nie potrzebuje to znajduje to czego szukałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7072166 Napisano: 03.01.2023 10:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwidziw

Ja bym się nie poddawał emotka Jak to w każdej loterii trzeba odrobinę szczęścia,ja dzisiaj na kilka kodów dwie wygrałem emotka
( maly wybór wzorów i roz.)

czy próbujesz o jakieś konkretnej godzinie? ja już szczerze mam dość. Tyle kapsli i dno. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7072134 Napisano: 03.01.2023 08:36:34 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

Podpowie ktoś co może być nie tak? 
Otóż wcześniej tego nie zauważałem, dopiero od 2 tygodni może zacząłem to zauważać. 
Papier i tusz cały czas używam ten sam. 
Po drukowaniu dwustronnym tekst z drugiej strony prześwituje mi na wcześniejszą stronę. Czy to wina papieru czy drukarki? Ma ktoś jakieś pomysły czego to moze być wina?
Myślę nad kupnem nowej ryzy i to sprawdzić czy wina papieru ale dopiero jutro mogę kupić nową. I się zastanawiam czy coś nie tak z drukarką...

a zmieniales papier w ostatnim czasie? bo mi to wygląda na kiepską jakość papieru. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7072121 Napisano: 03.01.2023 06:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić?

Patrząc po allegro to niektórym idzie bardzo dobrze. emotka  Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwi.

ech, dzięki za odpowiedzi. Zatem nie ma co się łudzić na uczciwe wygranie tam czegokolwiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7072086 Napisano: 02.01.2023 19:57:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7071877 Napisano: 02.01.2023 09:43:04 w Pomocy!!!!
esstercia napisał(a):

Hej. Czy wiecie co zrobić w takiej sytuacji ? Gdzie można to zgłosić ?

Centrum handlowe korona we Wrocławiu zorganizowało konkurs na swoim profilu na fb. Z początku w komentarzu widniał regulamin jednak po zgłoszeniu moich uwag po ogłoszeniu wyników został usunięty. Zadaniem w konkursie wg posta konkursowego oraz według regulaminu była odpowiedz na pytanie konkursowe. Cyt regulamin „Odpowiedzieć na pytanie konkursowe i zamieścić ją razem ze zdjęciem”. W zasadach przyznawania nagród widnieje z kolei fragment o ocenie przez jury „wypowiedzi” pod katem merytorycznym, kreatywnym itp. Przeczytałam regulamin i zawarłam w komentarzu odpowiedz oraz zdjęcie. 30stego został umieszczony komentarz pod postem od autora postu i w nim ogłoszeni zwycięzcy. Dwie wygrane osoby nie dodały odpowiedzi w komentarzu a same zdjęcia. Natomiast jedna napisała cos ale nie była to odpowiedz na pytanie tylko życzenia świąteczne. Oczywiście zwróciłam uwagę na to ze konkurs został przeprowadzony nieprawidłowo i niezgodnie z regulaminem. Mój komentarz oraz komentarz ze zwycięzcami i z regulaminem zostały usunięte… pisałam do nich na priv ale oczywiście mnie zlewają. Wygrały jakies osoby po znajomosci po prostu i to nieregulaminowe odpowiedzi.  Moze  moglibyście mi podpowiedzieć co mogę z tym zrobić, albo może ktoś z Was może skomentować posta i upomnieć się w komentarzu o regulaminowe rozstrzygnięcie konkursu i wklejenie regulaminu? 

takich konkursów na FB jest niestety mnóstwo. Nie raz widzę iż organizatorzy wybierają nieregulaminowe odpowiedzi. Ostatnio był konkurs: coś w stylu ułóż imię dla kota ze słów "Święta Bożego narodzenia" i jedna z odpowiedzi która wygrała to wypisanie kilkunastu (nie jednego) imion. Tak samo był konkurs grudniowy bodajże pentela: temat "narysuj co kojarzy ci się z zimą, na zdjęciu pokaż produkty, których użyłeś". Oczywiście jedno z miejsc zajęła praca na której ani pół produktu nie było, poza tym była ona publikowana kiedyś na instagramie, wtedy była mniej "wycięta" i widać na niej że do namalowania jej nie były użyte produkty pentela.   Organizator to właściwie zlał choć napisał że "praca zgodna z regulaminem".  Tak więc nic z tym nie zrobisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7071113 Napisano: 28.12.2022 19:26:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Z cheetosami się nie zrozumiałam w żadnym etapie... I uj z nimi.

Jeszcze jeden do roztrzygniecia. Trzeba wierzyc emotka

podsumuje to tak: takie bzdury napisałam w ostatnim etapie że raczej cud boski musiałby się stać żeby Avanti chciało to nagrodzić tak więc wiary u mnie brak. Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7071050 Napisano: 28.12.2022 16:04:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z cheetosami się nie zrozumiałam w żadnym etapie... I uj z nimi. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7070667 Napisano: 26.12.2022 19:53:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
fbmonika1966 napisał(a):

41 razy wygrana po 10zl  w bonduelle przez MONIKA K. emotka  uuuu no farciara,chyba ze monik k. bylo nawet 41

pewnie siedziała całe boże dnie i zmazywała zdrapki... ewentualnie wiedziała o której jest otwarta bramka i wtedy drapała ... ech do d z takimi konkursami Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7070131 Napisano: 22.12.2022 13:28:10 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Drare85 napisał(a):

Że ktoś próbuje lub oszukał mnie... Sprzedaż na olx, odbiorca dziś napisał, że dostał coś innego niż wysłałam. Zapakowane w folii, gdzie ja wysłałam paczkę w kartonie z napisanym nr nadania. Nie wiem czy ten ktoś próbuje mnie oszukać czy w Inpoście ktoś podmienił przedmioty. Napisałam do Olx wyjaśnienia. Rzecz warta prawie 650 zł... heh.

Nie czekaj, dzwoń do inpost.

wyjaśniła się sprawa? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7070130 Napisano: 22.12.2022 13:27:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
przelew od smolara Somat z Biedronki 100 zł Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7069950 Napisano: 21.12.2022 16:52:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic... Cheetos nadal jest dla mnie czarną magią. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069944 Napisano: 21.12.2022 16:41:31 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

as32572 napisał(a):

Dostałam list z Play z którego wynika że teraz rok ważności konta będzie kosztować 100zl.
Jest jakaś tańsza alternatywa w innej sieci? Numer nie tylko na konkursy ale i tak takich kwot nie wydaje rocznie.

zgłupieli?  emotka

ale hm co w tym złego bo coś chyba źle zrozumiałam? Ładujesz na 100 zł i jak mało dzwonisz to przez rok wydasz tylko 100 zł. Ja na ogół kupuję doładowanie na 50 zł i mam konto ważne 3 miesiące a tak mało dzwonię że na ogół to mi jeszcze 20 zł zostaje. Więc pewnie kolejnym razem doładuję na 100 zł i przez rok święty spokój. No chyba że to inaczej działa? Ktoś mnie oświeci? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069490 Napisano: 20.12.2022 12:37:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#7069371 Napisano: 19.12.2022 20:02:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Emememe napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

https://www.e-kon...ie-doby#.Y54jLHbMLIU
Znów M. Boguś ze swym "utworem"...
Serio? To już jest nudne...emotka

Tyle razy wspomniał, że go nie docenili w poprzednich konkursach, że chyba mu dali już tę nagrodę z litości emotka  Ale spoko, chcieli zgłoszenie w formie filmiku i takie ono było, a o gustach jury nie ma co dyskutować emotka Wszystko zgodnie z z regulaminem  emotka

Boże, tak się błaźnić dla dwóch dób w apartamencie jakimś.  Rozumiem tydzień ale dwa dni? Jak widać śpiewak gra o wszystko i do upadłego.

Kiedyś się sam z tego śmiałem, a potem zrozumiałem że on po prostu znalazł swój własny oryginalny, względnie skuteczny sposób i robi coś czego większość z nas się wstydzi zrobić. Nie potrafi ciekawie pisać, ale ma to gdzieś, bo ma jaja żeby zaśpiewać przed kamerą i to puścić na konkurs. Ktoś będzie to uważać za błazenadę, a ja podziwiam odwagę i determinację. I szczerze mówiąc za każdym razem mam nadzieję że w konkursach gdzie ja biorę udział, nie będzie tego gościa, bo wiem że to chwyt na jury który może się spodobać. emotka  Nudne to są wierszyki, a pół forum nie widzi nic złego żeby od lat nimi klepać kolejne zgłoszenia. Wolę takiego M. Bogusia, niż kolejny konkurs z wysypem "kreatywnych" zgłoszeń gdzie każde zdanie rozpoczyna się od liter sponsora, gdzie co piąte zgłoszenie to kiczowaty wierszyk, albo w co trzecim komentarzu ktoś walnie kolaż zdjęć rodzinnych mimo że to nie ma związku z tematyką. 

Wiesz co? Sposób może i skuteczny ale już tak przez niego oklepany że mi niedobrze się robi jak widzę jego kolejny utwór. Ale jest tak jak piszesz: te same od lat wierszyki, pierwsze litery, branie na "starość" (fejsbuk matki i ojca a zgłoszenia pisze córka) zdjęcia prac które były już zgłaszane w setkach innych konkursów. Najgorsze jest że organizatorzy się wciąż łapią na tego typu "oryginalność" ale co zrobić, taki to świat konkursowy a organizator sobie może wybrać kogo tam chce, nawet jak praca nie była robiona pod jego konkurs i jest niezgodna z regulaminem, a co tam, nagrodzimy. Trochę się dziwię że Boguś tak o wszystko "gra i śpiewa" bo czasami te nagrody nie są warte pracy jaką się włoży w zgłoszenie no ale może się nudzi po pracy to w ramach relaksu przerabia swoje dzieła pod kolejnego organizatora.     Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7069272 Napisano: 19.12.2022 15:33:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
zielony napisał(a):

Lays Pizza Hut kod 50zł mail o 15:04, zgłoszenie wysłane dnia 14.12

również aczkolwiek nie wiem z którego bo wysyłałam i 14 i 15 i 16go... PS. Kod ważny do 31 grudnia 2022 r. więc mało czasu na realizację. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7069236 Napisano: 19.12.2022 14:33:27 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Że ktoś próbuje lub oszukał mnie... Sprzedaż na olx, odbiorca dziś napisał, że dostał coś innego niż wysłałam. Zapakowane w folii, gdzie ja wysłałam paczkę w kartonie z napisanym nr nadania. Nie wiem czy ten ktoś próbuje mnie oszukać czy w Inpoście ktoś podmienił przedmioty. Napisałam do Olx wyjaśnienia. Rzecz warta prawie 650 zł... heh.

Daj znać jak się sprawa rozwiązała! W sumie to ciekawe czy inpost się walnął i inną etykietę nakleił czy ktoś kombinuje. A swoją drogę niech ci przyśle zdjęcie tego co dostał i jak wyglądała paczka i jej numer.

Dostałam zdjęcie etykiety naklejonej na worek foliowy (taki do pakowania) z nr mojej przesyłki, nawet jest nazwa przedmiotu z olx, ale w środku było coś innego. Może być i pomyłka. Czekam co odpisze olx, bo teraz ani kasy, ani przedmiotu... a nie wiem jak InPost podchodzi do takich reklamacji. Mam zdjęcia wysłanej paczki i takiej jak otrzymał odbiorca.

no to dobrze że masz zdjęcie choć z drugiej strony czy Ci coś to da? Na pewno sprawa się szybko nie rozwiąże emotka A tak z ciekawości co otrzymał ten odbiorca? Wyświetl w wątku >>
0 0