Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6853748 Napisano: 11.04.2022 07:10:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
DAIKOKU napisał(a):

...może nie wszystkie nalepki trafiły na sery na taśmie produkcyjnej...??? 

to też może być trafna teoria. Kto by tyle serów kupował, bawił się w odklejanie naklejek i zbywanie serów dalej? Może ktoś z wygrywających pracuje w agencji reklamowej, która zajmowała się drukowaniem naklejek i część tych naklejek nie poszła tam gdzie miała iść... Takie loterie są zwyczajnie niesprawiedliwe. Gdyby był zapis że na jedno gospodarstwo jedna wygrana może Aleksandrów Łódzki by się trochę zminimalizował a tak? Odechciewa się brać udział... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6853049 Napisano: 06.04.2022 08:09:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
monisss napisał(a):

w chwili obecnej konkursów jest bardzo malutko.. denerwuje mnie to,że nie mogę wejść do wątku zapowiedzi, a  na prawdę nie mam co dodać do bazy konkursowej.. nawet patrzyłam na tą  drobnicę typu wygraj książkę,ale też już dodane albo czeka na akceptację... 

ja najczęściej dodaję konkursy które pojawiają mi się na FB. A jest ich tam mnóstwo. I wiele nie jest dodawanych tutaj. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6853047 Napisano: 06.04.2022 07:01:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka - wszystkie bramki dla mnie śpią... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6852099 Napisano: 30.03.2022 16:01:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Czy jest jakiś patent na korzystanie ze strony mobilnej na komputerze? Chodzi mi o wielkanocneszukajki.pl

raczej nie ma, to działa tylko na telefonie. Ale nie polecam się w to bawić - strata wielu, wieeeelu godzin aby zdobyć marne 10 zł. Zabawa dla szaleńców albo tych co nie mają co robić z czasem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6852021 Napisano: 30.03.2022 10:40:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

A już chciałam napisać,że mój partner ma dosyć aktywne konto na jednym z portali i nakręci film o tej sytacji.To podobno czasami jedyny sposób by coś uzyskać.Trochę to smutne,że ludzie bez mediów nie mają teraz zupełnie władzy w niczym.Bo nie nakręcą filmu,nie zrobią postu z antyreklamą.Wcale mi się to nie podoba,że za błędy innych ktoś ma płacić i się wykłócać.To powinno być jasne,że nagrodę wygrałeś,nagrodę dostałeś.Ale ja jestem jak widać dalej naiwniaczką.

przypomniałaś mi moją sytuację sprzed lat, kiedy to w magazynie TESCO wygrałam czajnik elektryczny i dwie marne kawy i musiałam przez 5 miesięcy się o to dopominać na różne sposoby. Pomogło skomentowanie TESCO na fejsie choć cała sprawa trwała i trwała, zbywali mnie, opowiadali że wysłali, że przesyłka wróciła, że ja podałam zły adres, że ktoś źle go przepisał itd itp. Właściwie wychodziło na to że ja jestem winna tego że nie dostałam nagrody. W końcu nagrodę przysłali ale tak że kurier ją wsadził pod ławkę i znalazłam ją dopiero kolejnego dnia. Zero jakiejkolwiek informacji że wysłana, doręczona. Życzę Ci powodzenia! Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

nanajka81

#6852006 Napisano: 30.03.2022 09:25:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grześki! Z Wami koniec! Tak was lubię i bez wzajemności... Hochlandzie, ty również uważaj! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6851947 Napisano: 29.03.2022 19:34:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
taylors napisał(a):

Dostał ktoś nagrodę z Comedy Central Dzień pizzy?

ja dostałam słuchawki, chyba ze dwa tygodnie temu? (trzeba sprawdzić na Zdjęcia naszych wygranych bo wrzucałam ich foto) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6851688 Napisano: 28.03.2022 13:12:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a ja ogólnie jestem rozczarowana wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6851633 Napisano: 28.03.2022 08:58:30 w SZUKAM....
karkocka napisał(a):

sambolera napisał(a):

Czy widział ktoś gdzieś nasiona na kwietną łąkę? (Zamówienie jako gratis, albo do wygrania) Swego czasu różne firmy wysyłały.

https://kwiatyzamiastsmieci.pl

Właśnie znalazłam: https://www.nestl...com/pl/ratujpszczoly   Polecam również fajne zestawy kwietnych łąk dostępne w biedronce (11.99) - do wyboru są "Dzika łąka" "Miodowa łąka" "Łąka pełna motyli" oraz "Letnie kwiaty". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6851565 Napisano: 27.03.2022 10:03:11 w Pomocy!!!!
1940bruce1973 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Mogłam, gdybym... emotka to wiem, teraz chodzi o to co dalej? Czekać aż olx to wyjaśni? Czy kupujacy może zwrócić towar tylko dlatego że nie ma paragonu, o który nawet nie zapytał, o którym nie ma mowy w opisie oferty sprzedaży? Zgłosił w Olx, że coś nie tak, ja napisałam wyjaśnienia, sprawa jakby "zawieszona", brak towaru, brak pieniędzy... Zapytałam o to jak postąpić dalej

Nie umiem Ci niestety pomóc w tej konkretnej sytuacji, fajnie, że Dziewczyny napisały jakieś pomocne wskazówki, ale pozwolę sobie przy okazji wtrącić w tej dyskusji, że zauważyłam od pewnego momentu dziwną rzecz - kupujący bardzo rzadko czytają opisy sprzedawanych rzeczy, nie zadają tez pytań o interesujące ich cechy/sprawy, a potem mają o wszystko pretensje. 
Ja już jestem dosłownie zmęczona wydzwanianiem do ludzi i tłumaczeniem, bo ktoś np. kupił dwie czerwone lalki, a napisał wiadomość, że jedna ma być niebieska a druga żółta, choć takich wcale w moich aukcjach nie było. emotka emotka

i dlatego ja porzuciłam granie o wszystko bo jeżeli pewnych nagród nie mam komu oddać a sprzedać za uczciwą cenę jest naprawdę ciężko to po co to zbierać? A jak się jeszcze napisze że coś z konkursu to obniżają cenę ile się da. Wyświetl w wątku >>
3 brucee, cb656, ZetZ 0

nanajka81

#6851531 Napisano: 26.03.2022 19:18:31 w Pomocy!!!!
rare85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Mam problem z kupującym na olx. Kupiony towar z wysyłką olx. Jako, że to nagroda to napisałam, że sprzęt jest nowy, na gwarancji (kupujący wiedział, że to z konkursu). Dostał przesyłkę i... się zaczęło. Do paczki dołączyłam protokół przekazania nagrody od organizatora, który w razie czego jest podstawą reklamacji (wartość ok. 300 zł sprzedane za 200 zł). Kupujący nie potwierdził na olx, że wszystko ok z paczką - poszło zgłoszenie, że coś nie tak i mam się "ustosunkować". Nie było paragonu - taką wiadomość dostałam od kupującego. No tak, pisałam, że to nagroda, nigdzie nie pisałam,że posiadam dowód zakupu, a sprzęt jest nowy i na gwarancji. Tak też napisałam do olx. Teraz kupujący pisze, że pójdzie zwrot... Ok, ale sprawa już zgłoszona i wyjaśniania przez olx. Co teraz? Jak postąpić? Towar dostanę może z powrotem a jak olx mi kasę w tym czasie przeleje? Dodam tylko, że odnoszę wrażenie, że to "upierdliwość" kupującego, na kazde pytanie odpowiedziałam, a "przyczepił" się tego paragonu... No i chciała kupić jeszcze taniej i z odbiorem, na co się nie zgodziłam (z różnych względów). I teraz dyskutować? Czekać na zwrot? Tyle rzeczy sprzedałam a teraz takie cos po raz pierwszy mnie spotkało

Popełniłaś mały błąd...trzeba było przed wysyłką zaznaczyć jasno, że NIE MA PARAGONU! Niektórzy kupujący wiążą sztywno gwarancję jedynie z paragonem (nie uznając protokołu), stąd też problem. I z protokołami też uważaj...upewnij się, że na jego podstawie faktycznie jest gwarancja. Niektóre oficjalne serwisy nie respektują PROTOKOŁÓW - ma być paragon i koniec (i nie ważne, że z konkursu, że organizator wystawił bla bla bla).

Mogłam, gdybym... emotka to wiem, teraz chodzi o to co dalej? Czekać aż olx to wyjaśni? Czy kupujacy może zwrócić towar tylko dlatego że nie ma paragonu, o który nawet nie zapytał, o którym nie ma mowy w opisie oferty sprzedaży? Zgłosił w Olx, że coś nie tak, ja napisałam wyjaśnienia, sprawa jakby "zawieszona", brak towaru, brak pieniędzy... Zapytałam o to jak postąpić dalej

pozostaje czekać. OLX ma 14 dni na ogarnięcie tematu. Jeżeli kupujący zwróci Ci produkt to musi to zrobić w ciągu 14 dni bo jak tego nie zrobi to OLX po tych 14 dniach przeleje Ci kasę a towar zostanie u kupującego. I tyle. Tak chyba to wygląda aczkolwiek pewna nie jestem bo takiej sytuacji nie miałam. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

nanajka81

#6851350 Napisano: 25.03.2022 13:17:00 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzają współczesne ceny szczególnie pieczywa i mięsa... Prawie codziennie zmieniają się ceny tego co kupuję. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6851320 Napisano: 25.03.2022 11:28:32 w Zdjęcia naszych wygranych
a oto i gadżety z konkursu mbank: torba na ramię, jakaś płachta nie wiadomo właściwie na co, magnes, kubek i kalendarz. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6851176 Napisano: 24.03.2022 12:43:36 w Avanti
giti napisał(a):

hmm.. podsumowanie chrupkowych konkursow.. na TV mi zależało bo to mój cel numer jeden nagrodowy bo po prostu musze wymienić TV emotka  ale chipsów nie przejem tyle co niektórzy więc na każdy etap Lay's szło 2 zgłoszenia.. i na nieszczęście NIC emotka Natomiast Cheetosy słałem na każdy etap 1-2 zgłoszenia.. i wygrałem 3 x 100 pierwszymi trzema zgłoszeniami... a kolejnymi kilkunastoma nic... po pierwszych etapach uwierzyłem, że może i główna wkońcu większa kasa wpadnie, ale kolejne tygodnie to już niestety rozczarowanie emotka  i koniec końców to na tych chipsach tylko trochę na plusie pewnie wyszedłem.. no chyba że liczyć kilogramy to może więcej na plusie emotka

no dobre i 300 zł. Ja wysłałam 6 zgłoszeń bo nie jestem zwolennikiem karmienia dzieci i siebie takim badziewiem i wygrałam 100 zł. I wcale nie jestem zawiedziona. Cieszę się że choć chrupki mi się zwróciły... Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

nanajka81

#6851171 Napisano: 24.03.2022 12:07:21 w Zdjęcia naszych wygranych

nanajka81

#6851125 Napisano: 24.03.2022 09:30:09 w Zdjęcia naszych wygranych

nanajka81

#6851122 Napisano: 24.03.2022 09:14:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Prawdopodobnie jadą maskotki + mikrofon z gryzzali Kurier Inpost nadawca K&Y Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6851100 Napisano: 24.03.2022 07:03:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
memory i kubek z tego konkursu https://www.e-kon...kurs-memory-z-krowka (kubek 24 sek, memory 25 sek) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6851059 Napisano: 23.03.2022 18:56:27 w Wkurza mnie...

kumulacja napisał(a):

Muszę wpisać, aby wątek magicznie znowu zadziałał, bo mnie normalnie trafi - sądy, notariusze, urzędy, kancelarie i całe to tałatajstwo - wkurza mnie na maksa! Najgorszemu wrogowi nie życzę zmagania się ze sprawami spadkowymi! emotka emotka emotka emotka

Nie uwierzysz, ale w mojej rodzinie sprawa o spadek trwa od 35 lat. I jeszcze nie zakończyła się.Na pewno bardziej wkurzają mnie sądy, niż Ciebie. 

Brak słów... emotka emotka

oj oj u nas też z tym problem jest emotka jak tak dalej pójdzie to moje dzieci będą się z tym bujać... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6850972 Napisano: 23.03.2022 13:56:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
u męża 100... czyli 1/6 ot chrupki się zwróciły... Wyświetl w wątku >>