Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6840433 Napisano: 26.01.2022 12:02:25 w Zdjęcia naszych wygranych
z konkursu który z niewiadomych przyczyn nie był zbyt popularny na insta (z 90 nagród na moje oko zostało z 75...) A budzik bardzo fajny!https://www.e-kon...j-yellowclockcontest Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6839920 Napisano: 24.01.2022 19:41:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pink086 napisał(a):

Nawet batiste..... wczoraj belriso, wcześniej kinder a kupuję te produkty mimo konkursu ;(

nie kupuj, dla piniaty naprawdę nie warto! Odkup ją sobie od kogoś jak tak Ci się podoba ale nie wydawaj kasy na te słodycze. Lepiej zagraj o coś lepszego niż to.

wiem, przy okazji jajka niespodzianki były kupowane - dla dzieciaków więc miałam dwa paragony:)

na siłę nie kupuj. Życzę abyś wygrała wartościową nagrodę a nie makulaturę z wielką ilością słodyczy smakujących tak samo. Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

nanajka81

#6839915 Napisano: 24.01.2022 19:29:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

Nawet batiste..... wczoraj belriso, wcześniej kinder a kupuję te produkty mimo konkursu ;(

nie kupuj, dla piniaty naprawdę nie warto! Odkup ją sobie od kogoś jak tak Ci się podoba ale nie wydawaj kasy na te słodycze. Lepiej zagraj o coś lepszego niż to. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6839446 Napisano: 22.01.2022 17:56:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DAIKOKU napisał(a):

W tym roku wysłałam paragon, coś tam napisałam (nawet nie pamiętam co..) a na drugi dzień... gratulujemywysłałam kolejny i znów... gratulujemy! ...w zeszłym roku było ...tragicznie....
Dziwne.. wcale mi na tym nie zależało...  bo dostałam wolny paragon i nie chciałam tracić energii... Cukierki przekierowuję do Kochanej mamy z prośbą by obdarowała dzieci, wnuki.... tak z umiarem emotka by nie traciła pieniędzy na słodkości emotka
bo interesuje mnie Lays Star itp. a tam g...o emotka !!!

i bardzo dobrze że masz kogo obdarować. Gdyby to były różnorakie słodycze a nie tylko tak samo smakujące kinder - to też bym grała bo w sumie czemu nie? Ale u mnie już nikt tego nie chce, dzieci nie chcą, rodzina która dostała w zeszłym roku też nie, do szkoły nie można nosić, a grać po to aby sprzedawać to mi się nie chce. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6839427 Napisano: 22.01.2022 15:30:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj Podwójne Świętowanie Lays i Cheetos - V etap - 500+ Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6839426 Napisano: 22.01.2022 15:29:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

Ja czytam i się zażeram tymi kinderami, aż głupio.emotka  Jedna paczka kinder bueno mini jest jak 2,5 batona, więc prawie nic.emotka

a to jak kto woli. Ja tych słodyczy od czasu wygranej piniaty nie lubię emotka A zjedliśmy tylko 5 woreczków bo 10 poszło po rodzinie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6839421 Napisano: 22.01.2022 15:16:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie tylko jak zbaleźć te słowa KLUCZOWE... emotka W moich zgłoszeniach (13) chyba się jeszcze nie znalazły w kinder emotka

Może wysyłaj codziennie kilka razy to samo zgłoszenie - dzisiaj nie docenią, jutro wygra dwa razy emotka

Gdybym po dwóch razach nie wygrała, odpuściłabym sobie. Szkoda kasy na słodycze, no chyba, że ktoś uwielbia Kinder do tego stopnia emotka Ale wiem, ja to tylko amator, nie ślę dużo zgłoszeń na konkursy i loterie.

Mi osobiście szkoda wydawać 10 zł po to aby próbować wygrać piniatę z kolejnymi słodyczami kinder. W zeszłym roku się zawzięłam i po iluś tam zgłoszeniach upolowałam konika kinder (podobno słowa klucze to był: bal, zabawa, dziecko, taniec) ALE było to taniej bo trzeba bylo dowolny produkt kinder a nie za 10 zł, poza tym konik wcale nie był rewelacyjny - ot kawałek kartonu a w środku kilkadziesiąt kółeczek a la confetti, nie było go ciężko rozwalić, słodycze w większości porozdawałam bo termin był do czerwca a 15 paczek to dużo. Ja wiem że nagroda wydaje się fajna ale mi po zeszłorocznej piniacie naprawdę przeszło. Do tej pory niektórzy próbują tego konika bez słodyczy na olx sprzedać...   

Nie dziwię Ci się. Sama też nie wzięłabym udziału więcej, jeśli nie wygrałabym po dwóch razach. Również uważam, że po prostu szkoda kasy. Jak komuś bardzo zależy, to zamiast grać za ponad 150 zł, lepiej odkupić od kogoś, kto sprzedaje za kilkadziesiąt złotych.U mnie akurat piniaty z zawartością dam dla dzieci w rodzince (to był mój główny cel od początku), bo i mi do szczęścia tego nie trzeba emotka  

ja nie uważam że warto tyle wydawać aby wygrać właśnie piniatę... No ale jak kto woli, moje dzieci nie są fanami piniat, ta jedna im wystarczyła aby zrozumieć że to nic specjalnego a wygranymi czekoladkami obrzydziliśmy sobie słodycze kinder. No ale wszystkim którym walczą życzę powodzenia emotka We mnie konkurencji nie macie w tym roku. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6839145 Napisano: 21.01.2022 13:14:43 w Czy informują/ informowali?
sabanerro napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

margarittta napisał(a):

Czy ktoś kontaktował się z Brand Space w sprawie wyników z EURO? emotka

a co za różnica kiedy będą? Będą to będą emotka

Ja tam z desperacji wolałabym wiedzieć :-D

ja wolę niespodziankę emotka ale nie wierzę że tam wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6839142 Napisano: 21.01.2022 13:03:27 w Czy informują/ informowali?
margarittta napisał(a):

Czy ktoś kontaktował się z Brand Space w sprawie wyników z EURO? emotka

a co za różnica kiedy będą? Będą to będą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6839139 Napisano: 21.01.2022 12:57:31 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

No to u mnie jest coś takiego ... 

dziwna nagroda emotka Miłego siedzenia i grzania się przed TV! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6839092 Napisano: 21.01.2022 10:16:38 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

diabkate napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

diabkate napisał(a):

Loteria coca cola. Myślałam, że będę miała fajny sweterek. No i mam. W rozmiarze... 5xl?emotka

Zajadaj żal produktami Frito Lay i lada dzień sweterek będzie pasował. 😉

Biorąc pod uwagę fakt, że według norm mam kilka kilo niedowagi, prędzej bym umarła niż utyła dobrego rozmiaru... 🙊Zmierzyłam ten "sweterek" i obwód klatki to ponad 140cm.🙈🙈🙈

Kate, może dlatego że tam jest napisane ze to coś ala "swetrokoc", wiec z góry wiadomo ze sweterek raczej nie będzie "taliowany" emotka

wg mnie takie nagrody są idiotyczne. Kto w ogóle wymyślił że Ci co biorą udział w konkursie są grubi i należy im wysyłać rozmiary zaczynające się od X... Nawet S czasami odpowiada rozmiarowi L co jest mega głupie. Ja osobiście niecierpię rzeczy które są reklamówkami (np. logo na pół bluzy) w pstrokate kolory a ich wartość wg regulaminu to pomiędzy 200 a 300 zł. Lubię za to bluzy i koszulki LECHa, są na poziomie i z rozmiarami i z nadrukiem i z jakością. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6838881 Napisano: 20.01.2022 09:34:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
nestle 100 (po 9:00) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6837962 Napisano: 17.01.2022 08:24:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Szajsowate nagrody bony po 20 zł w Kikkoman, a i tak forumowicze grają zamiast bojkotować takie loterie. Potem narzekania, że badziewne nagrody. Na miejscu organizatora dałbym bony po 5 zł, to i tak będzie zainteresowanie. Nie wróżę poprawy w kwestii cenniejszych nagród. Taka refleksja mnie naszła emotka

Ale przecież tam są też skutery i hulajnogi... Poza tym... Mi np. po prostu był potrzebny sos sojowy. W dodatku był w promocji emotka  

12 normalnych nagród i 988 nagród typu bieda... Jak ktoś potrzebuje sosu to wiadomo że koniecznie grać musi ale szczerze powiedziawszy nagrody tyłu nie urywają... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6837152 Napisano: 12.01.2022 17:23:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
daisygirl napisał(a):

Bluza z Żywca - kurier dpd

Kto jest nadawcą?

Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6835308 Napisano: 04.01.2022 13:19:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dwaburekoty napisał(a):

Bohaterowie prania z C4?

jeżeli to ten konkurs gdzie byly pralki, suszarka, produkty i kosze na pranie to informuję iż kosz na pranie przyszedł końcem grudnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6835049 Napisano: 03.01.2022 11:02:20 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Moze kogos Interesuje taka informacja:Wyprzedaz w biedronce od dzis na 70% na wybrane artykuły.
Ja kupilam puzzle razy 2 - harry potter 1000 elementow i dom z papieru z rabatem za 18 zl, a dodatkowo bon 15 zl za szkolenie spowodowal ze zaplacilam za 2 opakowania puzzli jedynie 3 zlote emotka

tylko trzeba dobrze trafić, ja kupiłam grę planszową Era Influencera za 23,98, interaktywną jaszczurkę - 29,70, kurtkę - 14,99, skarpety bambusowe 3 szt - 4,50 i bańki mydlane duże 9 zł... Poza tym było powybierane niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6834981 Napisano: 02.01.2022 18:59:58 w co chcielibyście wygrać?
Da się wygrać pracę? Bo jak tak to poproszę. A jak nie to chociaż niech kasa z nieba spada żeby w tym Polskim Ładzie i dużymi podwyżkami za wszystko dało się przetrwać... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6834429 Napisano: 30.12.2021 12:30:11 w Pomocy!!!!
antylopia napisał(a):

incendio12 napisał(a):

antylopia napisał(a):

Potrzebuje pomocy w kwestii karty EdenredChciałabym sprawdzić czy mogę uzywać kartę wszędzie czy ma jakieś ograniczenia.Czy na koncie Edenred powinnam mieć info gdzie mogę używać tej karty?

Wydaje mi się że możesz wszędzie, mnie nigdy nigdzie nie odrzuciło emotka  

Dzięki spróbuje dzisiaj na zakupach

Daj znać, mam 3 takie karty, każda na kwotę 30 zł, chciałam zapłacić jedną w rossmanie ale się nie udało, panie nie bardzo wiedziały co z nią zrobić... emotka Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

nanajka81

#6834428 Napisano: 30.12.2021 12:26:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosz na pranie z konkursu w C4 - DPD (dokumenty zwrotne) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6833310 Napisano: 23.12.2021 19:52:34 w Avanti
cudaczek121 napisał(a):

Czy tylko ja nie wygralam nic w żadnym etapie?

Z tego co widziałam na forum "Dziś nic nie wygrałam" jest więcej takich osób. Myślę że duży wpływ na to ma fakt iż konkursowicze nie poprzestają na jednej wygranej (wiedzą jak pisać bo już wygrali to czemu nie grać ponownie?) bo ktoś się chwalił, że już na tym konkursie "zarobił" 7 tysiaków... Ja wygrałam jednym zgłoszeniem 500 i już więcej nie gram. Nie lubię takim badziewiem karmić rodziny. Wyświetl w wątku >>