Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6831681 Napisano: 16.12.2021 16:05:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
kod z Żywca na 20 zł - dobre i to! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831512 Napisano: 16.12.2021 07:13:42 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

po waszych wpisach zainteresowała mnie tahttps://www.media...rka-bosch-sms4evi14e
tylko czy ona się u mnie zmiesciemotka
dzięki za wpisy 

fajna emotka Cena też fajna...emotka My myśleliśmy o Boschu (mamy pralkę, lodówkę, żelazko) ale cena nas przytłoczyła (cała kuchnia była wymieniana i za samo AGD wyszło ponad 5 tyś) Tak więc wszystko z whirpoola kupiliśmy i na razie jest spoko. Powodzenia w kupowaniu! Wybierz dobrze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6831428 Napisano: 15.12.2021 19:17:52 w Wkurza mnie...
lukasz6 napisał(a):

Mail od zdrowy oddech, ze nie wygrało moje zgłoszenie. Ciekawe czy ktooolwiek z forum wygra coś. Po co te maile? Liczmy info, ze niewygrane. Może się okaże, ze będzie z 291 takich maili 😜

też takiego dostałam emotka Darowaliby sobie takie maile, już wolałabym nie wiedzieć że nie wygrałam niż w taki sposób się dowiadywać, szczególnie że się sporo naprodukowałam na ten konkurs. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831418 Napisano: 15.12.2021 18:56:48 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

chce kupić zmywarke rodzina 4 osobowa dużo naczyn co proponujecie ? firma,pojemność kogo pytac o pomoc w sklepie pomogą?

Polecam pójść do sklepu i sobie obejrzeć wnętrza zmywarek -> współczesne modele to taki szajs, że szok! Od 2. tygodni mam nową zmywarkę - była już w mieszkaniu, do którego się przeprowadziłam. Nowiutka, a tak beznadziejnie zaprojektowana, że głowa mała. W mojej "starej" (Beko), co to została kupiona jako używana, zamontowano meeegafajne rozwiązania. Powiem bez przechwalania się, że byłam mistrzem zmywarkowego tetrisa i ładowałam tam 100% możliwości (abo i wiyncyj). Aktualnie mam wrażenie, że przynajmniej 1/4 zmywarki pozostaje niewykorzystana, jakiś głupek to projektował, pół miesiąca już kombinuję, żeby mi się graty pomieściły, wszędzie beznadziejne luzy. NIGDY nie zakupiłabym posiadanego modelu, a jednocześnie wiem, że po prostu takie zmywarki są teraz produkowane.
Idź do marketu i się zastanów, co najczęściej masz do zmywania, czy np. filiżanki do espresso to Twój świat...

od miesiąca mam zmywarkę whirpoola (w zabudowie) WIO 3T133 PE 6. Wg mnie jest całkiem spoko ale to moja pierwsza zmywarka więc ciężko mi stwierdzić czy tak jest naprawdę. Gary się mieszczą, patelnie też, dużo talerzyków i kubeczków produkujemy. Używa rodzina 6osobowa, zmywanie raz dziennie idzie. Wyświetl w wątku >>
2 joan, agakaz2 0

nanajka81

#6831414 Napisano: 15.12.2021 18:51:57 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

bruce napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Wkurza mnie wszystko dookoła, za tydzień święta a nam padł piec gazowy Centr Ogrzewania emotka Zimno w domu, śnieg za oknem, tylko zimna woda w kranie, normalnie wróciłam do czasów dzieciństwa i młodości emotka   W dodatku pieca takiego jakby nam spasował nie ma w sklepach. No i wydatek (jeśli w końcu gdzie znajdziemy piec) kilkanaście tysięcy w plecy emotka

Współczuję... emotka Co się stało? Jaki powód? 

Starość, miał 15 lat, nie ma części zamiennych emotka

ja tylko czekam aż nasz padnie bo też ma sporo lat emotka (prawie 17) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831356 Napisano: 15.12.2021 16:42:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
ostatnio na znaleziony paragon - skarpetki z Tic Tac
przed chwilą na paragon który podesłała siostra - czapki z Tic Tac emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6830956 Napisano: 14.12.2021 15:35:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
apart... jak co roku nie docenił... może za rok się uda? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6830855 Napisano: 14.12.2021 10:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Czy ja jestem uprzedzona czy te odpowiedzi jakoś szału nie robią? emotka  Dwa o kotach na odkurzaczach, jeden o oświeceniu i jeden o pedałowaniu. emotka

a wygrały? Jak tak to się nie dziwię, napisane dość inaczej a Ci co wybierają lubią gdy ludzie piszą oryginalnie i z tzw czapy.

No wygrały. Pewnie masz rację, ale nawet jeśli, to i tak były oryginalniejsze. Kot na odkurzaczu jest trochę oklepany.🙄

może i oklepany ale jakoś do tej pory nie rzucił mi się w oczy taki tekst. Aczkolwiek tekst jest fajnym kłamstwem bo mój kot takiego odkurzacza się boi i jak go włączam to kot przenosi się na odległą część domu... Wyświetl w wątku >>
1 diabkate 0

nanajka81

#6830818 Napisano: 14.12.2021 07:12:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

Czy ja jestem uprzedzona czy te odpowiedzi jakoś szału nie robią? emotka  Dwa o kotach na odkurzaczach, jeden o oświeceniu i jeden o pedałowaniu. emotka

a wygrały? Jak tak to się nie dziwię, napisane dość inaczej a Ci co wybierają lubią gdy ludzie piszą oryginalnie i z tzw czapy. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

nanajka81

#6829780 Napisano: 10.12.2021 10:53:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słodkości od góralek, konkurs z insta Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6829464 Napisano: 09.12.2021 13:20:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
ktosiek1 napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

blanca napisał(a):

Nagroda główna nie została przyznanahttps://zlapzielone.pl/#zwyciezcy

dziwne... nie sądzicie?

Od razu myślę że ja hakiery włamały mi się na pocztę i to ja byłam tym laureatem czy tam rezerwowym a może oni tylko dzwonili i nie odebrałam albo nie,  dzwonili ale tylko sekundę a potem nie ponawiali a ty sobie pomyślałaś jak będą coś chcieli to zadzwonią jeszcze raz  emotka . Mają napęd na następną loterię.

Spokojnie, raczej żadne hakery się nie włamały, tylko zwycięskie paragony nigdy nie istniały - drukarze paragonów. Jeżeli tak, i jeżeli fejkowe paragony zostały wylosowane do głównej i do rezerwy głównej, to niestety ale w ten sposób oszuści zabrali szanse na wygraną uczciwie grającym ... 

no cóż, to już przynajmniej wiadomo że będzie kolejna loteria bo kasa została emotka Aczkolwiek został też niesmak... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6829336 Napisano: 09.12.2021 07:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emi napisał(a):

mampytanie napisał(a):

diabkate napisał(a):

Emi napisał(a):

Kiedy Heniek informował za 07.12, bo laureaci są na stronie

Jak sprawdzałam wczoraj Laureatów z 6 to ich nie było, ale z 7 były dwie osoby, więc nie wiem, co tam się u nich podziało i czy już informowali. emotka

Wygląda na to, że to ten cały konkurs powinien był być nazwany loterią emotka

Dziwny ten konkurs w tym roku . Wczoraj widziałam laureatów z 06.12 a dzisiaj cała lista z 07.12 - Loteria ściema, tak jak i jeden laureat= jedna nagroda emotka  

Jak co roku jedno, wielkie ściemniactwo tam. Można się produkować, wymyślać super życzenia ale jak się nie ma szczęścia w losowaniu to Cię nie wylosują i tyle z twoich super życzeń... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6829265 Napisano: 08.12.2021 19:39:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

diabkate napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

Aferka pod konkursem Media Markt na FB  https://www.faceb...373572941310/Wygrał komentarz, którego nie ma emotka co o tym sądzicie?

Nie wiem, co się stało z tym komentarzem, ale Pani Lidia istnieje naprawdę i sama nie wie, gdzie on się podział.Chcesz wiedzieć, jaki to był komentarz?Kobieta do każdej litery wyrazu AWESOME dopisała jakieś określenie, które według niej pasowało do telefonu, nie pamiętam nawet jakie.

może ta co wygrała tuż po ogłoszeniu wyników komentarz usunęła albo ukryła żeby nikt od niej nie zrzynał na poczet kolejnych konkursów? Bo sam z siebie nie zniknął a wiem że ludzie tak robią (ja zawsze jak przegram to tak robię, jak wygram to zostawiam)

Nie. Ja też widziałam ten komentarz i w odpowiedzi pogratulowałam. Pani Lidia napisała do mnie z pytaniem, czy widzę Jej komentarz, bo Ona nie może go teraz znaleźć i czy mogabym zrobić screena. Niestety, nie ma go. 
MediaMarkt mógł ukryć?

może MM rzeczywiście ukrył żeby nikt nie zrzynał bo taki fajny? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6829260 Napisano: 08.12.2021 19:28:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
diabkate napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

Aferka pod konkursem Media Markt na FB  https://www.faceb...373572941310/Wygrał komentarz, którego nie ma emotka co o tym sądzicie?

Nie wiem, co się stało z tym komentarzem, ale Pani Lidia istnieje naprawdę i sama nie wie, gdzie on się podział.
Chcesz wiedzieć, jaki to był komentarz?
Kobieta do każdej litery wyrazu AWESOME dopisała jakieś określenie, które według niej pasowało do telefonu, nie pamiętam nawet jakie.

może ta co wygrała tuż po ogłoszeniu wyników komentarz usunęła albo ukryła żeby nikt od niej nie zrzynał na poczet kolejnych konkursów? Bo sam z siebie nie zniknął a wiem że ludzie tak robią (ja zawsze jak przegram to tak robię, jak wygram to zostawiam) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6829087 Napisano: 08.12.2021 11:59:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
edzia21 napisał(a):

sosna napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody w postaci zestawu Colgate  z tego konkursu: https://www.wygra...ch.pl/akcje/041.html

tak, wysłali już wszystkie stopnie nagród z tego konkursu

tak, kiedy nie pamiętam ale sprawdz w zdjęciach naszych wygranych, zaraz jak dostałam zestaw wrzuciłam foto na tamto forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6828980 Napisano: 08.12.2021 07:45:40 w Pomocy!!!!
caramela napisał(a):

maagiczna napisał(a):

Hej, może ktoś z Was był/jest w podobnej sytuacji. Po wygraniu nagrody Tymbark otrzymałam wiadomość e-mail: "Za chwile sprawdzimy Twoje zgłoszenie. Po prawidłowej weryfikacji nagroda zostanie wysłana w ciągu 7 dni roboczych."Minęło 12 dni i nadal nie otrzymałam odpowiedzi. Czy powinnam się niepokoić, czy może uzbroić w cierpliwość i to zupełnie normalne, że tak długo to trwa?  emotka

Ja raz wygrałam w jakiejś loterii zimowej Tymbarku. Nie dostałam maila od organizatora i napisałam do nich. Okazało się że nie formularz zwrotu nie doszedł mi na maila. Ja bym napisała do nich. 

Też tak miałam po czym okazało się że paragon nie przeszedł pozytywnej weryfikacji emotka jeden z produktów okazał się nie promocyjny emotka Wyświetl w wątku >>
1 maagiczna 0

nanajka81

nanajka81

nanajka81

#6828195 Napisano: 05.12.2021 12:45:41 w Wkurza mnie...
dzidziapiernik napisał(a):

Och! Wszystko mnie dziś wkurza emotka A najbardziej jeden gostek z Allegro. Nie powiem - kupił, zapłacił, migiem to poszło. I tylko pisze, żeby szybko wysłać, bo mu zależy na czasie. Okej. Jak ty gościu robisz  przelew o godzinie 22, to ja mogę paczkę do paczkomatu wsadzić o godzinie 23, w końcu na coś się przydaje system 7/24 dostępności, co nie? emotka No i od soboty paczka tkwi w paczkomacie, a ten jej do dzisiaj nie wyjął. Wrrr... emotka Chyba najbardziej wkurza mnie świadomość, że w ten sposób zaprzepaścił szansę wzięcia udziału w loterii, mugol jeden... emotka emotka emotka emotka

a to że zaprzepaścił szansę to jego sprawa, gorzej jak jej nie odbierze... A ponadto czasami różne wypadki chodzą po ludziach. Wysłałam siostrze w czwartek paczkomatem prezenty na mikołaja dla siostrzeńców, od piątku paczka w paczkomacie a ona rzygająca i słaba dojść nie może... I też paczka czeka i się zastanawiam czy ją odbierze czy wróci do mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6828192 Napisano: 05.12.2021 12:39:53 w PODZIĘKOWANIA
apoccalipsa
Serdecznie dziękuję za błyskawiczną i bezproblemową transakcję! emotka I życzę wielu wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0